Hvordan å kysse en fyr hint
 Hver jente drømmer om et kyss med en fyr som hun liker. Men ikke alle kan si det så åpenlyst. Og til favoritt gjettet hva ønsker Beloved skal være riktig og til rett tid er et snev av det, så ikke hver mann fet og grei. Mange er redd for å ta det første skrittet, ofte sjenert og nølende på frieri. Derfor kan det første kysset skal deponeres på en dato til en dato før forholdet ikke flytte til neste nivå, eller hun selv ikke viser initiativ.
 Hvordan å kysse en fyr hint
 1. Den mest hensiktsmessige og tradisjonelle poeng å antyde et farvel kyss er. Først må vi gjøre det klart for gutten at du vil sette pris på om du holdt det. I det øyeblikk da han var i ferd med å forlate, vil beholde den. Forklar at kvelden var fantastisk og fascinerende, på grunn av separasjon du blir litt trist, og du vil savne ham. Hvis du uttale slike ord synes ikke en lett oppgave, bare se inn i øynene og stille, ta på sin hånd. Dette intime atmosfæren sannsynligvis ende avgjørende handling fra hans side.
 2. Hvis en av de første besøkene du bestemmer deg for å være i en kino hall, hoved ditt "våpen" skal være improvisert. Under den forferdelige vice versa rørende scene prytysnitsya ham eller så vidt berører hånden. Legg til lignende handlinger delikat utseende og være sikker på at han bare ikke bryr seg til å sitte ved siden av ham.
 3. Hvis det var et ønske om en tur, forteller du var kult prytysnitsya til kroppen hans. Og når du ser forsiktig spør om han ikke hadde noe imot. Det brakte sammen du og skape en gunstig situasjon for det første kysset.
 4. Hvis det er vinter, kan du spille snøballer, til en fleiper måte dytte ham ned i snøen, og så faller svært nær den. Se inn i øynene, smile, og din mann sikker på at han vil forstå.
 5. Det neste alternativet sjekket - hold "tilfeldig" kyss i en avslappet atmosfære. For eksempel, hvis møtet eller på noen helgener har tatt kysse hverandre på kinnet, som om det tilfeldigvis erstatte lepper. Bare husk rett etter at han skal vite at dette kysset deg veldig mye, neste gang sikkert vil ikke ta lang tid.
 6. Hvis du kunne snakke litt for å komme nærmere den gentleman, først prøve å møte det ser litt forsinket og deretter se på leppene, deretter fange blikket hans. Ikke glem om ømhet, uskyld og liten forlegenhet.
 7. Flørting smile og hjelpe deg å forstå din ledsager deg med det også. Det vil slappe av ham og starte en dristigere handling.
 8. Hvis ønsket ikke det første kysset, og fyren og kan ikke forstå hva du ønsker i øyeblikket. I dette tilfellet er det viktig å prøve å etablere tettere kontakt: klem, berøre en hånd eller hele kroppen, hviske i øret milde og søte ord, smile og vise sin bekymring og entusiasme. Føle dine følelser og følelser, og enda mer hvis du liker ham til å kysse. Bare prøv å ikke overdrive det og ikke presse, fordi menn føler seg viktig initiativ, gir det dem med besluttsomhet og selvtillit.
 I kyss, som i livet - første skritt, er det den tyngste! Så vanskelig er bare begynnelsen, så alt går som smurt. Gentle Touch lepper hjelper mot stress og eliminere den lange pausen. Og aller viktigst, kysse en mann er i stand til å fortelle mye: det forteller din halv. Tross alt, hvis jeg vil kysse hennes elsker uten å stoppe, og kroppen i gang maur, deretter full fart fremover, dette er hva du trenger!  
Romantikk for elskeren
 Så vanskelig å finne en jente som ikke ville elske romantikk hadde ikke forventet det fra deres egen fyr, men i livet, men ofte må starte skikkelig og kompetent lærer gutter hva vi er ute etter dem og ønsker.
 Også skapt for romantiske lover boy - det er også noe hyggelig for deg selv.
 Så hvor skal jeg begynne? Hovedregelen - det er en nødvendighet virkelig romantisk forbindelse, og at kjæresten din vil sette pris positivt. Enkelt sagt, ikke forvent stor glede hvis du lede en kjær for ham fylt opp roseblader fra døren til nærmeste park, men ikke redusere alt til fotball, øl og at av romantikk langt unna, men nær lover.
 Vi husker at fyr - en mann, mann. Det kan være følsom, det kan være mild, men kan fortsatt mannlig, selv romantiske følelser og manifestasjoner. For å gjøre dette, bør du definitivt vurdere poeng understreke hans mannlige kvaliteter presse dem til å trene.
 Ikke prøv å kopiere alternativer, en spion-film, ikke følg veien drepte maler, men trenger ikke å komplisere utenfor mål. Senere, når du skal flytte på praktiske eksempler og gjennomgang situasjoner, denne lille teorien vi virkelig komme til nytte.
 Romantikk kan være forutsigbar, forventet, trivielt. Og det er, i motsetning til det mange tror, ​​de dårlige får rollen som passive medlemmer direkte romantisk prosess, trinnene. Og noen ganger også være tilstrekkelig til å påvirke utgivelsen av en følelse av forlegenhet og frykt: bare trenger å bli avslørt. Og her er bare et lite å bli gjort betong.
 Noen praktiske anbefalinger
 Så, hvordan å arrangere en romantisk kjæreste? For eksempel har vi en fyr - en kompleks, han elsker fotball, støyende selskaper og ting er ofte svært langt fra romantisk. Hva skal vi gjøre, hva du skal gjøre? Og vi er av på hvilken side det han selv interessant. Men gå så gunstig for oss
 Banal bør begynne å lete etter romantiske historier fotballstjerner (boksing, sport generelt, er noe av interesse for våre unge) og intuitivt (men som likevel velger ting som jenter?) Vi velger for et par klamrer historier. Og nå, i begynnelsen, og sannsynligvis for litt tid til å organisere en romantisk kveld, være ønsket å sette en historie å fortelle. Og så - en annen. I likhet med sine bølger, men tiltrekke det til våre bølger også.
 Naturligvis begynner romantisk humør til å danne der det ikke er plass i denne tiden neste venner, bekjente og bråkete. Prioriterte presse ham til å tro at slike ikke er der og trenger de riktige spørsmålene: Hva er dine barns innerste drømmer han husker? Hemmelige og selv barn - er nøyaktig hva som er i seg selv en mann tilbake til staten der du ønsker å pensjonere seg litt fra hverandre så mye som mulig nær venn. På dette stadiet er det viktig å sette en fin punkt: når historien er fortalt - klem en fyr så oppriktig, varm og engstelig på samme tid, hvordan vil være i stand til. Hvis alt går rett - han er villig til utviklingen i nøklene som anses romantisk er du.
 Mellom regler og improvisasjon
 La oss starte med hoveddelen for dette: reglene vi trenger bare å gjøre det lettere å improvisere. Først, husk vi hva sa starte fra viktige punkter og samtidig impro. Ellers - hva er å være romantisk?
 En annen regel at det er viktig ikke å glemme - vi må oppriktig føle. Forgjeves romantikk spill: først, har du å føle det og lage, og etter - "dip" i prosessen hennes kjæreste. Generelt, vi her beskrive eksempler på komplekse saker, "problemet", men hvis det er enklere - vil det være enklere.
 Men hvor gjør romantikk lover, dersom reglene lært, og improvisasjon er ikke nok mot, fantasi eller noe annet der? I dette tilfellet, også er en effektiv oppskrift: ikke se på som en livline til restauranter, kinoer, osv, bedre bare være mild jente i form av ordet. Selv bare tanken på din hengivenhet vil merkes fysisk fyr hvis du ordentlig "forberede" det første (vi blir fortalt hvordan du gjør det) vil være stille sammen og armene, presset. Tenk på dette tidspunktet av milde - og fyren minst din støtte denne "bølgen".
 Og ikke bryte første gang for å skape en vill natt på den romantiske spenning - prøve, starte. Og hver gang vil gi økt effekt. Og der, kanskje, vpletetsya romantikk jevnt i forholdet.  
Hvor interessert fyr pals
 I dag, hundrevis av millioner av mennesker over hele verden bruker Internett eller telefon, fordi vår tid er ikke en luksus - det er en måte å kommunisere med verden, en måte å kommunisere. Med disse teknologiene, kan folk finne hverandre, å være i forskjellige land og med forskjellige kontinenter, de gjør nye interessante venner og til og med falle i kjærlighet. Mens du snakker med en fyr, kan du ikke være sikker på at han forelsket i deg, be om en date, og du vil skape en sterk og kjærlig familie.
 Vi har noen nyttige ideer til din drøm. Kanskje noen av dem synes altfor enkel og selv latterlig, men til tross for dette, mange glemmer om de grunnleggende reglene og gjøre mange unødvendige feil under det første møtet.
 Beste tips for jenter
 De viktigste anbefalingene er som følger: jente bør være forsiktig, som om det virkelig er et stort ønske om å innlede en bekjent, vil det ha å vise at positiv holdning, for å skape en god og varm atmosfære i samtalen. Hun har til å bevise seg selv som intelligent og allsidig personlighet som kan støtte noen samtale eller overføre forsiktig emnet. Vi trygt hevde at alle medlemmer av mannlig elsker det.
 I tillegg må hun forstå at hvis det er å oppnå sine mål det er behov for å være ærlig, ikke sjenert, og spesielt ikke å tenke for mye. Fusk er kjent for å ha ingen hjalp, fordi før eller senere vil alle vite sannheten. Tross alt, hvis forholdet vil gå inn i en alvorlig fase, er det du og led av sine løgner som må dekke et nytt bedrag.
 Strategien bør bygge sin atferd avhengig av den enkelte mann, fordi hver av dem forskjellige kvinner foretrekker, og setter pris på forskjellige legitimasjon. Hva man elsker, kan du hate en annen. Vi må være oppmerksomme på samtalepartner.
 Alle av oss har lenge visst at kjennskap til bokstaver fører ikke ofte til et positivt resultat som bryter budskap - er en forbrytelse, og forekommer når kilometer mellom deg - veldig vanskelig. Men hvis korrespondanse - dette er den siste og den eneste måten å kommunisere? Men hvis du er skille hav, fjell eller tusenvis av miles unna, i det virkelige liv hvis du mangler mot til å møte? Når hun viker eller annen grunn ikke kan treffe en fyr smiler til hjertet må ty til andre metoder. Likevel, som gutten med interesse korrespondanse? La oss undersøke denne saken nærmere.
 Noen reell
Hvor interessert fyr pals
 Å være en korrespondanse er enkelt. World Wide Web gjør alle like. Tror ikke på lang tid, plukke ord, å gå til Google, for å finne mening eller grunn hvordan best å sette den studerte perioden i samtalen. Du trenger bare å skrive som du virkelig tror. Tross alt, når du endelig møtes, den unge mannen umiddelbart se gjennom deg og innse at han ikke liker deg deg og at jenta fra internett.
 Beste Bilder
 Du bør alltid være på topp. Selv om møtet allerede har funnet sted i deg, og du så den i levende, og nå snakker du lang korrespondanse i chatten, han ofte fortsatt ønsker å se deg, for å oppdatere bildet av det som så mye. Derfor er det ikke så veldig bra hvis etter en hyggelig møte han ser ikke dine beste bilder tatt av din venn til å le, så å si, til minne om en morsom fest.
 Starte først
 Ikke vær redd for og ikke være sjenert til å ta det første skrittet mot lykke. Unge mennesker vil ikke alltid være den første til å skrive noen ganger trenger å uttrykke seg og ta initiativ i sine hender. Hvis han plutselig sa til deg, bør du ikke starte en passform og gråt av skam, skylde seg selv inn i besettelse. Han er en ekte person, og kan være en travel husarbeid eller arbeid, og et grønt lys som sier han er i nettverket kan brenne bare fordi datamaskinen hans ble igjen på.
 Ikke vær stille
 Om det emnet du diskuterer overlevd seg selv, Tenk på noe nytt og spennende. Samtalen bør ikke gå i stå etter hilsenen og spørsmålet "Hvor er du? ". Fortelle ham noe interessant at du har hørt eller trekkes i dag kastet et morsomt bilde eller et interessant sitat og spør om han er enig med innholdet.
 Ikke vær redd
 Ikke ta det som en "krystall". Ikke vær redd for å nok en gang si hei eller spør. Spør ham et spørsmål, velkommen podshuty over det eller sende gåtefulle Smiley - dette vil gjøre kommunikasjonen enklere.
 Intelligens og høflighet.
 Følg språk. Det skal være kompetent, men diskré, no-nonsense språk i svinger og følelsesmessig, fordi hyppige smilies eller "rehotuhy" fort lei og trukket seg fra seg selv. Takkeord og oppmuntring vil være din eneste pluss, du er ikke vanskelig, men det er veldig hyggelig.
 Skriv med utsikt
 Starte en samtale, slik at han var svaret. Svare på hans spørsmål, kan du bare spørre ham hans å snakke fortsatt. Men ikke bli obsessive, hvis du vet at det er opptatt, vent, og han vil skrive til deg.
 Uttrykk for interesse.
 Å interessere mannen pals må vise mer interesse for hans person, hans hobbyer, selv om det er en sport, og du egentlig ikke engang liker. Hvis han møter deg, og deretter gå videre til å spørre viktig at du ikke krysset grensen, og han begynte å føle seg ikke mistenker for avhør.
 Generelt, hvis du vil ikke glemme den enkleste råd, sørg for å være lykkelig!  
Яндекс.Метрика