Hva hvis en fyr ønsker deg
 En mann og en sexlyst - to ting som ikke kan skilles. Det ville være overraskende om den unge mannen, som er i full gang puberteten, ønsket å prøve sex med en jente han likte. Men de unge gutter til menn plassering motsatte kjønn begynner "under beltet" og det er fint, sexologer si.
 Frieri av hentydninger til sex - er det første tegnet på at du bryr deg om hennes ektemann. Men sex uten gjensidig ønske er neppe nødvendig å akseptere, uten å få glede av sex en gang, to ganger, etter bare skuffelse vil komplekser og et nytt oppdrag, du passende partner.
 Jente, uansett, er å spørre deg selv spørsmålet: "Hva om han vil, og du er ikke klar? »
 Du kan skru ut noen situasjoner når du sprette den. Et sterkt ønske om å ha en ereksjon og hva ville være kostnaden for å forbli gjenstand søt, så det kan fjerne jenta om natten, å betale dyrt for gleden, start "tilfredsstille seg selv" og bli en hemmelig Erotic Man, smake den forbudte frukten og når som representerer deg. Så spørsmålet, hva om fyren vil ha deg, og du er ikke klar for forhold forblir åpent.
 Menn er ikke ofte komme opp med svar på etiske spørsmål, vil en slik rettighet tilbyr bare én jente sex, som er sikker på å følelser og klar til å gi glede ikke bare for seg selv, men også til henne. Bare tålmodighet og nåde kan smelte isen i seksuelle relasjoner to varme kjærlige mennesker.
 Som svekke seksuell lyst
 Regelmessig mosjon og konstant arbeidsbelastning eller arbeidstrening for å hjelpe distrahere fra sex. Noen ganger gutta er flau over å si om mangel på seksuell erfaring, fryktet at det vil vise til latter. I medisin, kalles en tilstand fimose.
 Jeg sannsynligvis nekte
 Hun sier ofte "nei" enn "ja". Men fyren kan kreve en forklaring. De vanligste årsakene til jentenes feil er: frykter at en fyr kan gjøre det smertefullt og frustrerende manglende lyst (prøven er følelsen og ønske har ikke oppstått). Hvis så, er det best å uttrykke hva sjelen, for å snakke om problemet. Mannen, som hormoner går vill, er denne forklaringen "umulig" er en slags kald dusj.
 Hvis han ikke gå glipp av, du likevel oppnå hans: han vil lytte og prøve å gjøre sin første erfaring med en jente var smakfull og mør. Men det er "personer" som, vel vitende om at hun ikke ønsker samtidig å rive relasjoner. Hvorfor frigid? Dette psykologi alle, eller nesten alle menn, som i sin hormonelle eksplosjon villig til å gjøre noe offer, men ideen appell til sexolog forekommer ikke.
 Hvis en fyr liker
 Oppriktig og ømme forholdet synlig for det blotte øye. Han snakker med henne frank, deler sine innerste følelser jente med fyren vil aldri føle seg ensom fordi sex kvinne begynner å bli født i tankene! Derfor, en jente som betror sine problemer, ville hun foretrekker å gi sine fysiske sanser.
 Til tross for den konvensjonelle visdommen om mannlig polygami, kanskje hans andre (og eneste) kompis finne, hvis du begynner å dele med sine kjære og snakke om hva du liker i sex av sine erotiske fantasier, om hvilke stillinger du til å elske .
 Ønsker å ønske sex og kjærlighet - dette er to forskjellige ting. Og denne forskjellen jenter som tror at fyren bare ønsker henne fysisk, bør forstå.  
Hvordan lage en fyr forelsket i deg
 Hva er kjærlighet? Svaret er enkelt og komplisert på samme tid som livet - en sinnstilstand. Og som følelsen av kjærlighet - "stat", kan det føre til kunstig. Hvordan lage en fyr du ble forelsket, og er dette mulig? Ja du kan. For å glede fyren bør vite noen prinsipper av kjærlighet.

 Grunnleggende prinsipper om kjærlighet
 Bilde
 Fyren kan ikke bli forelsket i jenta, som en person med sine egne fordeler og ulemper, med sin karakter og hobbyer minst fordi han ikke er godt kjent med det.
 I livet er det tider når folk er kjent med "100 år" og bare "101 år" til dem kommer kjærlighet. Men slike situasjoner er unntaket heller enn regelen.
 Din oppgave - å forelske ukjent fyr som ikke har kjent alle detaljene i ditt liv og den vakre naturen. Og hvis du er for en fyr - den fremmede, hva eller hvem han vil falle i kjærlighet? Og forelsker din valgte bildet vil være at du vil skape for ham. Dette bildet har å like fyren, han vil verne om det i mitt hjerte.
 Hva er et bilde som jeg ønsker å spare, for ikke å glemme umiddelbart når du skiltes? Det ser ut og atferd. Og begge skal tiltrekke seg, ikke frastøte.
 Å behage gutta trenger litt arbeid på å skape det riktige bildet. Stå foran et speil for å vise sine rent ytre fordeler og ulemper, "prøve på" annen type sminke og frisyrer, tenk om mote. Som et resultat, må alle manglene nødvendigvis være skjult og verdighet, derimot, er understreket.
 Før hans utseende og oppførsel bør tas med stort ansvar. Oppløst "skjønnhet" med mye sminke på ansiktet ditt, ikke som mange gutter. Beskjeden, men nezakompleksovani jente med dyktig lagt makeup, hår ryddig måte og alltid godt humør, liker alle.
 Hvordan lage en fyr du liker: skape det perfekte bildet, "prøve" det over og alltid "slitasje". Ikke glem at vi har møtt alle fortsatt på klær som du skapt i Guds bilde.
 Mystery
 En annen forutsetning for kjærlighet å være et mysterium, mystikk, mystikk.
 Absolutt ingenting å gjøre utseendet liksom en gås, skjorte-fyr og "i styret." Disse karaktertyper er god for rent vennskap, og selv da ikke alltid. Jenter spesielt ettertraktet feminin, ellers hvorfor naturen ville dele oss kvinner og menn. Hvis fyren behandler deg som en, og vil vite alt om deg, vil du alltid være i stand til å gjette dine handlinger og ønsker. Han vil snart være med deg helt uinteressant, og kjedsomhet og kjærlighet - fiender, ikke venner.
 Jo mer du i mystikk og uforutsigbarhet, jo mer fyren vil tenke på spørsmålet om hvordan du reagerer på en bestemt handling eller hans anmodning. I din plan er bare å tenke på deg så ofte som mulig.
 Utilgjengelighet
 Som du vet, bare søt forbuden frukt. " Når denne "frukt" forstyrret, så han blir umiddelbart uinteressant. Alt som lett tar har ingen pris.
 Husk alltid dette, og ikke gi etter for de bønner, fordi når vi ønsker det, alltid blir det veltalende. Men når vi får ønsket, og for oss er det ikke lenger av noen interesse, kan vi og kaste og knuse. Hvis du ikke ønsker å være din følelse ble blandet med "skitt" noe tilgjengelig. Husk at de stolte rekkevidde jenter sliter for sine mosjons bragder.
 Jeg krever ikke bakgrunn
 Dette er et viktig prinsipp om kjærlighet, fordi når en mann er forelsket på ordentlig, det bare skjer ikke å kreve noe tilbake for det uttrykk for sine følelser.
 Vi må lære, og muligens lære gutten ikke krever i retur for følelsen gode gjerninger og gaver. Kjærlighet - en komplett uselviskhet. Og, selvfølgelig, ikke krever noe fra fyren sette noen betingelser.
 Noen ganger er det nødvendig å understreke enda en samtale at du gjør noe for ham, men han gjorde ikke be om i retur. Når fyren begynner å begå uselviske handlinger, så når du kan melde deg et annet punkt i favør av kjærlighet.
 Betydning
 Dette er den siste viktige prinsippet om hvordan å gjøre en fyr du ble forelsket. Du må bety for en fyr mer enn han betyr for deg. Uansett, bør vi i det minste late som det er.
 Din valgt bør forstå at for deg er det ikke sentrum av universet, at du har venner og beundrere, interessant og viktig forretningsmøte. Det bør virkelig prøve å gjøre du ønsker å møte med det og ikke gå ut med venner eller bli hjemme og gjøre ting rundt huset.
 Du må være interessant og med andre, ikke bare med denne fyren. Og folk bør også være interessant for deg. Du bør alltid være i søkelyset. Så la kjæresten din kommer opp med en rekke aktiviteter som vil bringe deg, og inviterer deg til hvor du ønsker å gå, ikke ham.
 Som svar, noen ganger, kan du bli med ham til fotball og hvor han liker å gå, men det bør være sjeldne, som et unntak.
 Jo mer du vil bety for en fyr så insisterende han vil prøve å gjette dine ønsker og oppfylle dem.
 Nå som vi har funnet kjærligheten prinsipper for fornuft, vurdere årsakene til at den fyren kan falle i kjærlighet.
 Grunner elsker
 1. Det er på tide å bli forelsket i ham. Det er mulig at fyren ønsket å vite hva det er, kjærlighet.
 2. Jakten på forståelse, heller, søk etter en mann som du kan dele følelser og være sikker på at du misforstått.
 3. Ønsket om å oppleve en følelse av det ukjente, lidelse, glede. Noen mangel på glede i livet, og noen lidelse. Alle som leter etter en annen person med følelser som ikke er tilgjengelige for ham. Derfor er selvforsynt folk som kjenner og har opplevd alle følelsene ikke ute etter noen.
 4. Behovet for noen å bli en forsvarer. Boy er en naturlig nødvendighet, det samme som for jenter - søk beskytter og støtte.
 5. Kjærlighet på grunn av utilgjengelighet av "objekt" kjærlighet. Dette skjer når en jente er okkupert av en annen fyr og vår helt ikke ønsker å møte jenter gratis, er han bare interessert opptatt. Sjalusi - er også en grunn for kjærlighet.
 Her nå som du vet prinsippene og årsakene til kjærlighet, bare for å analysere atferden til sin utvalgte og kombinert det med dem og andre. Ved å gjøre dette, kan du ta noen barn.  
Hva om mannen er fornærmende
 Bryllupsreisen gikk mot slutten, den sanne ansikt utvalgte kjøpte den åpne formen. Mannen ferdig jakt, fugl bur gikk i fremdrifts skandaler, raserianfall, bebreidelser. Rammer begynner å overskride anstendighet begynner uhøflighet. Hva om mannen er fornærmende ektefelle? Ethvert problem er jord.
 La oss starte med grunnene
 Det vanligste problemet - defensiv aggresjon. Begrense personlig plassbehov til å endre seg, opptrer som en mann i en red bull saken. Kona på sin side ønsker å se perfekt valgt sammen med deg. Provokasjon i ren form. En mann har ikke noe annet valg enn å gå inn som snakker, beundre og nå batte - en slags protest mot forsøk på å "vydresyruvaty" personlighet.
 Den andre grunnen - tidlig ekteskap. Disse alliansene sjelden gå heldig fordi utilgjengelighet paret holdt ansvarlig. Først av alt mangler, men etter en stund noen kommer til forståelse "nedonaslazhdenyya" frihet. Bilder og ydmykelse - et godt eksempel vise frem sine følelser.
 Tredje - den beryktede fantasy. Ofte humoristiske bemerkninger kona til sterkere halvparten av menneskeheten reagerer kraftig.
 Common Dialog:
 - Hvor var?
 - Så med mine venner bestilte en stripper, en litt morsom.
 Ved anvendelsen av mannen - er grunn til sjalusi. Fantasi maler en historie som fører til tragiske resultater.
 Utdanning, som alltid, legger også bensin på bålet. Kanskje folk så på som et barn ikke helt riktig forholdet mellom foreldre, som gjør det ubevisst gjenta sine feil.
 Hva om folk stadig fornærmende?
 Først og fremst - talk. Stille, med ordningen og rett på sak. Ikke stall på banning, banne, provoserende aggresjon. Han lytter ikke og tie kommunikasjonsspråk? Det er verdt å prøve å holde en bedre øyeblikk. Respektere deg selv - at du trenger en kvinne i en slik situasjon. Ikke få lov til å snakke med hverandre i varmen av lidenskap. Fortsette å snakke gjøres bare når lidenskaper avta og fromme vil være i stand til å tilstrekkelig bære på en samtale.
 Forsinke arrangementet - en utakknemlig oppgave. Jo før årsaken være, jo raskere vil komme familie velferd. Kanskje en anelse ligger i det banale sjalusi, og avsløre kortene overtale sin mann i ryggen, du ASAP. Målet - å finne som var "en orm i eple."
 Vi må prøve å ikke snakke om stolthet, bitterhet, ikke heve stemmen. Det er sannsynlig at begge er skyldig. Panikk forhånd - en dum idé. Når det kom til hender slag - alt fikses. Forresten, er noen ganger separasjon nyttig. I motsatt fall - vente på noe godt og ikke har den beste løsningen kan bare være en skilsmisse.
 Dialog dialog, men skader ikke å forberede seg på forhånd, og trekker oppmerksomhet til de handlinger av "motstander", og da finner han den største grusomhet når han føler press grense. Kan svare på favorisere bilder?
 En av de viktigste reglene - tenk bort frykten. Etter at du live ømhet til sin mann, så ingenting å frykte. Omsorg, hengivenhet og malleability gjøre utslaget. Daglig påminnelse om hva en mann du er en modell av forståelse og kjærlighet vil grobunn for samtale. La ham innse at hvert bilde - en feil handling og komme til omvendelse. Alt er annerledes? Bare gå høyt lyasnuvshy dør.
 To enkelt og vanskelig på samme tid prosessen vil bidra til å fastslå hvorfor en mann fornærmer hans kone, som er deg.
 Konklusjoner
 Hvis en mann mislykkes når den forbyr noe, det bare beskytter sitt territorium. Bare gi mer frihet til å la gå noen ganger å tilbringe tid med venner og gå til de mest intime samtaler med venner, for eksempel.
 Fremveksten av problemet - den eneste drivkraften for handling. Stille, rolig og ekstrem forsiktighet hjelp til å løse.
 Det finnes ingen objektive grunner? Han bryter ned uten grunn, og alle spørsmål er besvart, "Du dum"? Betydning i å bevare familien der. Permanent tyrann oppførsel, spesielt i øynene til et barn - hvorfor? For liten favoritt mann absorberer denne taktikken oppførsel og vil bruke det i deres familie.
 Husk, folk - fri person. Det slipper løs og du også. Har alltid rett til å tenke over livet på den andre siden. Bra - ikke en hjelpeløs. Situasjonen bare dikterer nye regler. Bare forestille seg et annet liv. Den passer inn i det? Nei? Mens du er borte fortiden. Hvorfor lide negativ karma hvis det er en god sjanse for å finne ekte lykke?
 Håpløst lete etter måter å tenke på at hvis en mann ydmyker og fornærmelser - er kjærlighet. Søk nærmer forgjeves. Disse representanter for sterk halvparten av menneskeheten, som regel, ikke endre selv til alderdom, deres oppførsel bare øker, ingen kan garantere at over tid vil det bli endringer.
 En kjærlig person aldri skade. Du trenger ikke å lete etter en unnskyldning: smerte og følelsen veldig lyst på planeten er ikke kompatible. Setter pris på deg selv! Politikk sikkerhet må bære frukt, og en ekte mann vil finne deg uansett hvor du er.  
Яндекс.Метрика