Hvilke emner du kan snakke med fyren
 I livet er det tilfeller der du ikke vet hvordan du kan snakke med en fremmed. Og snakker svært nødvendig, fordi denne unge mannen du vil, men bare et minutt senere han rømte i mengden, og du vil aldri se det.
 I utgangspunktet, bare for å snakke eller spørre noen spørsmål er ikke vanskelig. Fremfor alt, mot og spørre om noe: hva tid, hvordan nå, nå, hvor noen hus, butikk eller apotek. Det er mange flere spørsmål, men det er viktig at spørsmålet ditt var tid og sted.
 Hva blir det neste? Etter å ha svart på spørsmålene, fyren utfolde seg og gå. Hvilke emner du kan snakke med fyren å knytte en lang samtale?
 Hva en fyr å snakke med fremmede
 La meg vise deg en svært viktig hemmelighet. Mennesker som lett kan snakke fremmede, eller har slike talent fra fødselen, eller som begynner med "hjemmelaget". Hva er en "hjemmelaget"?
 "Hjemmelaget" betyr at du er perfekt å finne i alle felt av kunnskap, komme opp med hjem problemer knyttet til denne næringen. Deretter ozbroyuyetesya nødvendige egenskaper og gå med fremmede resepsjonist gutta. Forresten, uansett hvor rart eller latterlig kan det høres, men i alle fall trenger trening fordi du først må lære å snakke med noen gutter, og deretter gå videre til de som liker det.
 For eksempel, du elsker filmer, klar over de nyeste filmene, godt klar av tomten og de aktørene som er involvert i disse filmene. Det er perfekt. Ta en journal, som forteller om noen kjente film, og holde den i hendene. Magasinet skal være åpen til siden med filmen. Det er ønskelig at den valgte film kunne se gutta, bør den filmen være slik at du visste om folk flest.
 Så du fant en ung mann med hvem du ønsker å møte. Hvordan ville et uhell slippe hans føtter journal, og når han begynner å ta seg opp, takke og spørre hva han mener om denne filmen. Avhengig av svaret blir nødt til å fortsette samtalen.
 Da kan du spørre om hans hobby fyr om sitt arbeid, lære om dyr. Og her er det viktig å svare på responsen til den unge mannen. Hver Svaret bør være en årsak for din neste nummer. Tross alt, razhovorytsya fyren selv begynner å stille spørsmål.
 I samtale "spørsmål og svar" det er viktig å lytte nøye og svare samtalepartner bør ikke late som du forstår alt når det i realiteten er selvfølgelig ikke alt. Føl deg fri til å stille spørsmål, og gjerne spørre, er det ingen slike folk som vet alt. Finn ut detaljer, detaljer, dele dine tanker, uttrykke sine meninger. Ikke glem å spørre den oppfatning av samtalepartner.
 Så, stille, med et enkelt spørsmål og svar består av en interessant samtale, plutselig blir ganske fremmed litt tettere og dyrere. En fyr med venner mye lettere å snakke enn med en fremmed.
 Samtaleemner med venner kjæreste
 1. Hvis en ung person du visste da, var folk eller situasjoner som frivillig eller ufrivillig, men bidro til din bekjent. Tenk på dem og snakke om det.
 2. Spør hvordan hans tilfelle, som var dagen der fyren var at han så som møtte med felles venner. Dette er den samme dialogen "spørsmål og svar" med en fremmed, men bladet trengte ikke å forlate og spørre lettere fordi du allerede kjenner denne mannen.
 3. Hvis du tror at fyren kan hjelpe deg med noe, gjerne spørre ham om det.
 4. Den generelle tema av vær og natur fortsatt ikke har blitt kansellert, og de kan redde situasjonen.
 Selv om det antas at stillhet - gull, men enda bedre, snakk. Og du kan snakke om alt fra iskrem og de første snøfnuggene til den siste utviklingen i verden, ville det ønske.  
Hvordan å slutte å tenke på mannen
 Man kan ikke leve uten tanke og uten følelser, så det ser ut som arbeidet, som ikke har hjerte, ingen sjel. Mannen - et sosialt vesen, kommuniserer han med folk viser interesse for dem, han liker og ikke liker noen andre, han forelsker seg, venner, bundet til en annen person. Men forholdet mellom de to halvdelene er ikke alltid stabil, jevnt flytte inn i full harmonisk familie, det er et gap, som er ledsaget av en bølge av forskjellige følelser, som kommer til å endre forventningene og pulserende tanke: "Hvordan slutte å tenke på den personen du elsker? »
 Vi tror derfor har vi fokusert på dette problemet, og ingen andre vi ikke bryr seg som dette. Tanker innebærer: en mann har forsvunnet fra livet ditt, men mentalt er han fortsatt med deg i live, og sov på en pute, kysser du bør bare lukke øynene og visualisere.
 Fantasien er ikke forgjeves som den mest komplekse mentale prosessen, som vår fantasi ofte hjelpe oss å takle vanskeligheter i livet, men ofte med minne, hindre oss trygt løfte hodet og gå videre.
 Situasjonen må analysere!
 Til prikk den jeg, analysere situasjonen. Hvis du kastet en kjær og ingenting kan slå tilbake, så du skjønner det er ikke nødvendig i denne situasjonen, "yakorytsya." Spør deg selv: "Jeg elsker ham fortsatt? "" Hva skjer i livet mitt, hvis han kommer tilbake? "" Hva skal jeg gjøre hvis han går sin vei, og jeg eier? "" Hva er mine planer for den nærmeste fremtid? ". Bygge sitt liv basert på deres behov, vil de finne en vei ut av de vanskeligste situasjoner.
 Tid - en stor healer av følelsesmessige sår
 Ved første psykologhjelp, som ingen vil gjøre det bedre enn deg selv, skriv det ned eller huske en enkel sannhet som helbreder. Husk ordtaket av Sokrates: "Det tar alt - og det vil passere! "Og vente på den tiden da kroppen din med alle de følelsesmessige plan vil positivt kastes.
 Lære å administrere visninger
 Den beste rette for en gammel kjærlighet - ny følelse. Det beste middel for dårlige tanker - arbeid. Mesteparten av tiden - en hobby. Å strekke seg etter de triste minner som du var gode sammen, du trenger å male hele dagen ved minutt, så ingen tid for refleksjon og minner. Du må fordype deg i arbeid, skole, delta i aktive fritidsaktiviteter og sport, ta hensyn til utseende og oftere i selskap med det motsatte kjønn. Videre, jo mindre du snakker om sine klager, jo raskere de skjer.
 Kommunisere med mennesker - bare positivt!
 Til situasjonen har gått fra livet ditt, må du si, sier erfarne psykologer. Når du kommuniserer med en annen person, kan ikke hjelpe å lytte til hans problemer, dvs. bryteren "til en annen kanal." Interessant, i mange situasjoner var, da deres liv bli enda bedre - de akseptert uten unntak, har innsett feilene og har lært nå - din tid.
 Med ex-kjæreste er bedre ikke å møte!
 Vel, når ingenting i livet er minner om bitre tap, så bilder, bilder på telefonen, sosiale nettverk bør bringes til null. Ting kan også "snakke" fordi kvitt unødvendig søppel til deg, gjøre endringer i leiligheten, lage en permutasjon, starte fra begynnelsen skjønt.
 Teknologi "Påfylling av fantasi"
 Til justert livet må ha råd til å endre og forandre verden rundt hans egen person. Du vil spesiell psykologisk teknikk der du blindt forestille meg livet til det fulle, materiell velstand, folk som du ønsker å se ved siden av hverandre, barn, reise, som ønsker. I amerikansk, er denne teknikken kalles visualisering. For å bli gjenstand for tanke og virkelighet, må du gi denne teknikken et par minutter om dagen. Inkluder fantasi bedre i stillhet, vekk fra støy utenfra, som kan "ta bort" fra deg slik reell og perfekt verden.
 Være i stand til å tilgi
 Det sies at en kvinne tilgir og glemmer. Men dette er ikke alltid tilfelle. Selv ytret høyt ordene "Jeg tilgir deg og slipp" sjel mann kan ikke få et svar. Hvert ord skal leves, og dette vil hjelpe imaginære auditiv trening (selv skal tale ord om tilgivelse, forestille sin overgriper). Jo enklere du vil uttale ordene "Jeg tilgir og slipp" før oppløst krenkelser og går ut av livet ditt.
 Ikke klandre deg selv
 Ta det som skjedde gitt. Å føle seg lykkelig, trenger ikke å inkludere deres rasjonalitet, la seile elva som heter "Life." Tenk setningen: "Hvis den andre ektefellen er fortsatt ukjent heldig." Alt som skjer i livet er ikke tilfeldig. Det er sannsynlig at skjebnesvangre møtet, og som vil suge magen "og" schemyt brystet "venter på deg som den mest utrolige gaven. Men skjebnen vet hvilke slå det lurt å heve deg. Det viktigste - å være klar til å ta imot en gave for gitt at ikke bare vente, men fortjener.  
Hvordan lage en fyr som kjører for deg
 Nesten alle jentene strever for excellence. Men paradokset: smart og vakker er ikke alltid ved siden av dere som er klare og få stjernen og løse hverdagsproblemer. Derfor er det visse hemmeligheter.
 Denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør en fyr som kjører bak deg og bygge et harmonisk forhold. Bli den beste for hennes elsker i prinsippet er enkelt - du trenger en liten innsats og vise feminine visdom.
 Perfekt utseende
 Guttene, selvfølgelig, jenter liker flink, belest, intelligent. Men det vil åpne en favoritt med utviklingen av forholdet. Men først, trekker han fram "bilde" - hvor godt preparert, stilig eller kledd mote klokker. Forresten, du bør ikke overdrive - dukketeater ser ikke ut som gutter.
 Fordi hver jente bare må ta hensyn til deg selv. Mengden av penger brukt på kosmetikk og salong prosedyrer er ikke først og fremst for å oppnå gode resultater. Mye viktigere er regulariteten og korrekthet omsorg.
 Det er regler som må strengt følge:
 1. Daglig hudpleie i samsvar med den type enhet.
 2. Øvelsen, som skal strammes figuren.
 3. Kle som passer din stil, kjøpe trendy pyntegjenstander.
 Skill deg ut fra mengden
 Hvordan lage en fyr bak deg kjører? Til å begynne med, selvfølgelig, trenger å treffe sin blendende utseende. Men hvis han ønsket en nærmere titt, er det viktig å identifisere den intellektuelle kapasitet til å være i stand til å vedlikeholde en samtale. Nok til å vise at rozbyrayeshsya i moderne filmer, belest, opprettet, har du en idé om girkassen i bilen (eller i det minste rimelig poddakyvaesh til rett tid).
 Det er viktig igjen ikke overreagere. Fordi nerder og zauchok ikke liker samt uvitende jenter. Det er også viktig å være i stand til å lytte. Så en fyr tenker en jente interessant samtalepartner som kan holde samtalen.
 Å vise oppriktig interesse
 Klok kvinne sa at folk er interessert i å kvinnen som interesserte ham, ikke en som har lengre bein. Så hvorfor ikke ta dette notatet? Gutta liker det når jenter viser genuin interesse for sine liv. Enda bedre, har felles interesser med en ung mann - kjærligheten hest eller fallskjermhopping, bekymring for bevaring av planeten ren, og mer.
 Hvis du liker en fyr som skulle avansere til å samle litt informasjon om det. For eksempel har han en hund. Så hvorfor ikke invitere henne nabo hund og selv gå ut som en sjanse til å møte fyren. Samtidig, og vil snakke om.
 Fyren kan lett falle forelsket i en jente og starte sitt løp hvis det bidrar til å løse problemet i sitt liv (selv om pustyachnuyu). For eksempel, en stipendiat ved Institutt prohulyav par og kan ikke utarbeide en rapport. Diskret tilby din hjelp. Bare ikke ta det med alt arbeidet selv. Ellers vil det ikke ta deg som en interessant jente, og hvordan du enkelt kan skyve trening på noens skuldre.
 De jentene som har funnet en fin linje mellom utholdenhet og oppriktig deltakelse i livet til en annen person, kan skryte av sterke relasjoner med sine kjære.
 I stedet for en epilog
 Det er gutta som har sjarm på måter som ikke er mulig - det er bare ikke vår type menn. Men hvis valgt tydelig passer, bør den kvinnelige sjarm og teknikker brukes forsiktig - fyren til å tro at alt har sin flokk og helt naturlig. Ikke rush ting. Hvis alt er gjort riktig, fyren forelske pladask, og da vil han forsøke å vinne hjertet til sin elskede. Vil akkurat i tide til å gjøre det klart at disse relasjonene er viktige for deg.  
Яндекс.Метрика