Hvordan du skal ta klassekamerat
 Skoletiden å unnta de endeløse timene og lekser husket som den første sympati, følelsesmessig tilknytning og vlyublennostyamy.
 Hengivenhet som oppstår tenåringsjente, spesiell og unik. Manglende erfaring i amorøse affærer oppå den grunnleggende frykt for å uttrykke dine følelser fin gutt. Spesielt når motivet sukk - klassekamerat.
 I tillegg er en tenåringsgutt - er ennå ikke helt dannet personlighet.
 Hans oppførsel er svært avhengig av miljø tanke (venner, bekjente, klassekamerater) og emosjonelle sfære er ustabil og dårlig forutsigbar.
 Innsamling av informasjon
 Hvordan å behage klassekamerat hvis sjelen - usikkerhet og rundt - knivstikking, livlig og snakkesalig tenåringer kan se sladder og skrå visninger? Og selv når en kjær stemme skalv inne alle lyser opp. Det viktigste - er å temme din frykt og begynne å lære 'objekt'.
 Kunnskap - kraft. Å vite interesser, smak, livs synspunkter, interesser og identitet, finne en felles plattform, felles emner for samtale og strategier atferd. Dessuten, en klassekamerat i tankene. Ifølge ham, og følger ikke særlig nødvendig. Nok til å lytte nøye og stille de riktige spørsmålene påtrengende.
 Første trinn
 Mange kvinner lider av meningsløs og ulogisk stereotypi som kan uttrykkes i uttrykket "det første trinnet er å gjøre en fyr." Du kan vente i årevis første skrittet og ikke vent.
 Til klassekamerat skjønte du vakre og søte skapninger, må du klargjøre den for dette synet. På en måte, jenta må selv gjøre det første skrittet. Det er ønskelig slik at fyren han "trodde" og bestemte seg for en alvorlig skritt. Hvordan kan dette oppnås? Gradvis.
 1. Det er nødvendig å se imponerende. Det er ingen hemmelighet at ungdom "love" første øyne. Derfor er attraktivitet blant de viktigste verktøyene luring. Det er viktig ikke å krysse den fine linjen hvor spektakulært utseende blir til saken.
 2. naturlighet og spontanitet oppførsel har en attraktiv kraft. La oppførsel noe forstyrrende utover tradisjonelle ideer om kvinners ungdoms oppførsel, men det trekker oppmerksomhet. Husk, ditt sinn som mystikk og evnen til å være annerledes, uforutsigbar.
 3. Ingenting bringer på skolen som felles interesser. Det vil være uunnværlig innhentet informasjon om barnet. Men den blinde følgende av sine interesser kan ødelegge alt. Vår egen oppfatning og konstant utvikling (sinn, kropp og sjel) går ikke ubemerket klassekamerat.
 4. Et smil er i stand til å erobre. Positiv holdning, latter og glede - et tegn på mental styrke og harmoni. Adolescent mye mer interessant å prate med entusiastisk jente enn yntrovertyrovannoy "nesmeyanoy."
 5. Boys - soul gladiatorer. De elsker og ønsker å være best. Fordi ingenting fascinerer så oppriktig beundring for sine handlinger eller talenter. Vi må ikke miste muligheten til å prise klassekamerat, støtte ham i vanskelige tider.
 Vanskelighetsgrad
 Du kan følge våre tips, du kan lytte til tuppen av sitt hjerte, men vanskelig å nyte klassekamerat da han brakte det til deg en "svarteliste". I dette tilfellet, er sjansene er nesten lik null. Hvis en fyr ikke merker sine fans, er sjansene for at det "arbeider". Hovedvilkåret - troen på deg selv og utholdenhet.
 Imidlertid kan en kraftig utholdenhet slå inn besettelse, tro på selvtillit og ønske om å behage - jåleri, hvorav definitivt gir falsk. La lys av fornuft og sunn fornuft vil hjelpe deg å unngå feil.  
6 år - hva bryllup? Alt av jern bryllup
 Hvis et par har besluttet: styrken av deres forhold - bli, være sikker på å komme til seks-års jubileet for deres ekteskap. Det er datoen for bryllupet kalles jern, det er den første metall.
 Som jern bryllup?
 Å vite at bryllupet feires seks års ekteskap, paret litt skuffet. Jern og ferie - også kontrast. Men jern bryllup - en overgang til et kvalitativt nytt nivå av relasjoner, fordi deres struktur er mer robust, men likevel beholde skjørhet. Disse egenskapene streker jern. Kanskje fordi jern (ikke et jubileum) bryllup oldtiden feiret overdådig, tiltrekker seg mange besøkende til festivalen.
 Nå binder ikke jern bryllup bryllupsfest, men la sitt preg på historien til familien skylder denne datoen.
 Det er best å organisere en fest med dine nærmeste venner og slektninger. Det var en gang det har vært dating alt med alle morsomme minner delte sammenkomster og piknik, vennlig småerte og vitser vil sikre en vellykket kveld.
 Du kan ordne de nødvendige aksenter og ved å velge annerledes enn noen annen, uvanlig varianter feiring. For eksempel kan du leie paroplavchyk eller arrangere søken invitere alle bowling eller antykafe. Det viktigste - å prøve å imøtekomme interessene og preferansene til alle gjester, slik at ingen fikk i retur heavy duty ferie.
 Beslutningen om å feire de utvendige veggene i boligen må gjøres på forhånd for å bestille en tid til rett sted. Etter først i samme periode spilte de fleste bryllup, og samtidig feiret sitt jubileum så koselige byene mangel er uunngåelig.
 Par som mile privatliv og felles flukt fra omverdenen bør gis til å forberede seg for ferie tid og mental energi. Tilstå elsker hverandre setninger som begynner hver bokstav i alfabetet - du poposydity crib på flere kvelder. Enighet om å presentere for hverandre otrыvnomu kalender på hver side av dato for ekteskap vil være skriftlig kompliment eller forslag - vil drømme opp. Selv bare bare å sende sine barn til bestemor å avansere lyden som ble tatt opp, og ingen tannlege eller frisør på denne dagen.
 Som for atmosfæren og entourage - ikke nødvendigvis tvinge leiligheten støpejern og støpejerns bad umiddelbart endre. Gave av metall, løftet hverandre vil være nok. Men å skape en romantisk stemning for å lage din favoritt retter, kledd og forberede en spilleliste med milde kjærlighetssanger - et must. Ideelt sett vil deltakelse i opplæring være begge deler. Dersom alle forsøk vil ta på noen en, deretter den andre halvdelen trenger bare å forberede enda overraskelse takk for en herlig ferie.
 Par som bestemte seg for å først gå til en konsert, teater eller underholdningssenter, er det bedre å neste middag på en restaurant eller kafé. Så alt synes glade og følelser visne og ikke har tid zateretsya hjemme hver dag bagateller, og kjærlig par kan nyte og smakstilsetning diskutere alle hyggelige nyanser av den kulturelle programmet under deilige snacks og terte vin.
 Gaver til seks års bryllup?
6 år - hva bryllup? Alt av jern bryllup
 På ordet "jern" kommer til hjernen pan / pot. Det vil prøve dem og gi gjester invitert etter 6 år med datoen for bryllupet familien.
 Imidlertid tilbyr bransjens gaver til sjette årsdagen for støpejern lysestaker, manualer, hengelåser, figurer, askebegre, rammer og selv antikk jern. Hvis det er en peis å sette ting har jern verktøy og tilbehør for den. Dele kostnader og satt flere gjester kan være en morsom tillegg til å innrede et sett med nye elementer som ankommer hver.
 La oss snakke om gaver som kan gi hverandre mann og kone
 I nominasjonen "Den mest romantiske gaven" seier ved jernringer. Veldig romantisk og symbolske dekorasjoner vil gifte seg i slike vennlig "bitter" av gjester.
 Nominasjon "med glede" tilnærming chuhunku og pan fylt med kjærlighet notater.
 Raising kone støpejern skillet, under dekke av som han finner smykker eller mobiltelefon, folk udostoyitsya seier i "Surprise". En elsker av å motta i retur potten med en billett til å signere fotballkampen, han gjerne dele dette stedet med henne.
 Velkommen til bryllupet 6 år
 [Quote] Vi ønsker glade jubileum å markere din jern.
 Vi ønsker deg kjærlighet, lysere og sterkere lidenskaper.
 Vi ønsker din par å leve i lykke i mange år,
 La din sjel fyller relativt milde lys.  
7 år - hva bryllup? Alt av kobber bryllup
 En av de mest symbolske hendelsene i ekteskap - er sju år etter deres ekteskap. Sannsynligvis neppe finne en person som ikke ville gi sju spesiell betydning. Et par dannet for antall "syv" - er grunnlaget var det viktigste i deres liv ordet "familien".
 Til tross for den spesielle plasseringen av Group of Seven, få vet at bryllupet feires syv års ekteskap. Et symbol på at datoen er kobber og ull. Kobber Wedding - skinner lyse og høye lyder. Ull bryllup - krever spesiell omsorg, mens obdarovuyuchy varme.
 Som kobber bryllup?
 Datoen som paret kom etter syv års ekteskap, verdig til å bli preget av flere grunner: feiringen av seieren over den beryktede krise 7 år; "Overtale" flaks, symbolisert ved figur 7; fortsetter tradisjonen hvert år for å feire den "hellige familie", etc.
 Spesifikke krav til denne datoen blir ikke presentert. Oppmuntret originalitet. Derfor, hver "celle i samfunnet" kan velge et scenario i tankene og råd.
 For hver fanget ett tilbud om å vurdere noen friske-alternativer:
 - Gjør en avtale med en astrolog / numerologist og ser på ekteskapet i lys av spådommer og tolkninger. Det viktigste - å behandle dette eventyret med en grad av ironi og kritikk zaprohrammyrovavshys å huske bare positive meldinger;
 - Gå en felles prosedyre for Fish-peeling. Uforglemmelige, veldig hyggelige opplevelser som oppstår under denne prosedyren vil bli en av de mest levende inntrykk av deres liv sammen;
 - Arranger en profesjonell foto session i uvanlige bilder, "bestilt" designere og make-up artister;
 - Gå til et casino eller kjøpe en pakke med umiddelbar lotereek, gjør en premie for å bruke på viktig familie innkjøp - fordi denne dagen er svært sannsynlig å få engasjementet til Fortune.
 Tilhengere av støyende moro av en bred åndejevnaldrende, tror vi, trenger ikke råd om muligheter for feiring. I disse parene har sannsynligvis og favoritt kafeer og favoritt piknik, plen og gjestfri overnatting! Det er nok til å antenne samsvarer med deres initiativ til syv års ekteskap har blitt et fyrverkeri av følelser, mot og glede. Fortell meg noen ideer som hevder å originalitet: gå til en karaokebar eller skummende party "off" paintball, bowling arrangere konkurranser etc.
 Forresten, er det forventet vanlig middag og forutsigbar når det gjelder familie, kan det lett oppdatere! For denne tilnærmingen:
 - Presentasjon nærmere titt morsomme bilder familie (du trenger for å forberede seg på forhånd);
 - Collective skapelse "festlig 3-D vegg avisen" med tema-rom "Vår kobber bryllup", som registrering kreves for å bruke ikke bare markører, men store gjenstander (godteri, hjerter, glitter, blomster, origami, etc.);
 - En vinn-vinn-lotteri. Premiefondet til å lage noen personlige ting som det er i dag (pinne, godteri, innpakning servietter, kulepenn, bærbar PC, lommetørklær, etc.);
 - Alltid relevante mister (interaktiv versjon -. Hvis noen av gjestene til å skrive noen fantom direkte på festivalen Dette vil skape en atmosfære av intriger og fjerne skyhet og stivhet til stede).
 Gaver til en 7-års bryllup?
7 år - hva bryllup? Alt av kobber bryllup
 For de som ønsker å gi kobber, tilbyr originale alternativer:
 - En konfekteske. Kakaopulver som inneholdes i sjokoladen, er det andre produkt av innholdet av kobber;
 - hasselnøtter. Inkludert i de fem kobberholdige produkter;
 - Kjøkken og hvitevarer. Nesten alle kopier er tilgjengelig i ønsket metall;
 - Tysk-sølv flatware (dvs. kobber-nikkel legering). En slik gave er mer praktisk og nyttig enn kobber lysestake, særlig hvis paret i fjor har presentert en støpejern;
 - Copper samovarchyk. Tross alt, er dette fortsatt en sjeldenhet er det mest populære tilbehøret for familier kobber te.
 Gjør ull presenterer originale på flere måter.
 1. Bestill hånd-laget: en leke eller et panel av frest ull. Hvis du er i tvil - nåværende tema kan være enig med gjerningsmennene av feiringen.
 2. Kjøp en ullskjerv, hånd dekorert deres ektefeller monogrammer.
 3. bygge et produkt av den myke angora ull for et par tettere mohair - for menn.
 4. Uavhengig kontakt med ull garn sokker eller støvler stiliserte.
 En mann og hans kone vil passe alle alternativene som du kan legge kobber ringer, mynter, smykker, smykker bokser og ull plagg med ønskene til "halvdeler" - kjole, genser, cardigan, klær etc.
 Velkommen til bryllupet 7 år
 [Quote] Den kobber krone,
 Mynter og perler!
 Men du bare syv år,
 Og som om tre hundre!
 Ponymane fullført,
 Harmoni i familien du har!
 Vi ønsker deg elsker
 Gull lager!  
Яндекс.Метрика