For noen kan det virke merkelig spørsmål, fordi, faktisk, både menn og kvinner nok av sine fordeler, som kanskje ikke er i motsatt trekker gulvet. Men hvis du ser nøye, kan vi trekke noen konklusjoner som er virkelig overbevisende. De definitivt vil nyte vakker halvdel av samfunnet, kan øke selvfølelse og gi tillit.
 Det smukke kjønn - det svake kjønn? Hva tull! Hvis du tenker på det, kvinnen - en spesiell enhet som er i stand til mye, spesielt hvis du setter et bestemt mål.
Hvorfor kvinner er bedre enn menn

 Og vi er utrolig heldige at vi lever i en moderne verden hvor en kvinne angivelig sammen med ektemannen - mottar undervisning, forfølge en karriere eller om hun vil noe og kan vie seg utelukkende familiens hus og henger alle økonomiske vanskeligheter til sin mann. Og ingen tør å si at det taper, er en kvinne lov til å vise svakhet, mens en mann - nei.

 Hvorfor kvinner er bedre enn menn?


 Hva skal man si, mannen generelt vellykket liv ett alternativ - å lykkes i en karriere bare hvis det antas at folk - samorealizuvavsya, mens en kvinne kan realiseres både i familien og en karriere. Det samme gjelder svakheter.
 Hvis en kvinne er lønnsomt, kan det ikke skamme seg for å vise sin sårbarhet og behov for beskyttelse. Vel, for eksempel, må en kvinne vike for bussen, bør det ikke betale for seg selv i en restaurant vecheryayuchy mann, en kvinne ikke forpliktet til å utføre tyngdekraften eller "klatre med nevene" til overgriperen, er det nok til å klage om hennes ektemann.
 Mannen tok opp annerledes - de må være sterk og modig, beskytte de svake, og ikke for å gi uttrykk for sine sterkeste poeng. Samtidig, hvis en kvinne er praktisk, kan det bli en sterk og selvsikker, overvinne mange vanskeligheter.

 Forresten, er et kjent faktum at kvinner er mindre utsatt for dyp depresjon dødelig i slike stillinger. Og alt fordi kvinnen at det er vanskelig og dårlig kan snakke, klage "til vesten" venn eller en venn som ikke blir gitt til mannen, fordi han må være sterk.

 Menn ikke gråter. Forresten, kvinners stress ofte lett å behandle - nok til å kjøpe en ny jakke eller leppestift, og vitalitet umiddelbart økt.
Hvorfor kvinner er bedre enn menn

 Men dette er ikke å si at kvinner er ikke langt og overflate skapelse, heller, står det at de er i stand til å bytte fra negative øyeblikkene og nyte selv de små ting, hva er ofte ikke dyktige menn.
 Foruten kjente kvinners evne til å gjøre mange ting på en gang. For eksempel kan en jente enkelt håndtere matlaging suppe mens du sjekker et barns lærdom og snakker med min mor på telefonen. I menn, det samme single-threaded tenkning, hvis noe gjør det, så de andre tilfeller enda en tanke kan ikke være.

 Forresten, gjelder den fantastiske evnen av kvinner dette, er hun i stand til å se verden i 180 °, dvs. jakt, hun merker alt lett å fokusere og bestemme hvor er hennes barn eller venn.

 Men det mannlige blikket rettet rett fram, de ser ut som en tunnel, ofte uten å se hva som skjer foran dem. Det kan kalles uforsiktighet eller uaktsomhet, men faktum gjenstår.

 Men mannen sterkere kvinne!


 Dermed er den fysiske fordelen ubestridelig, men har lenge vært kjent at kvinner ofte hardføre og forresten, er mye høyere kvinners smerteterskel, er de lettere å tolerere smerte og mindre sliten.
Hvorfor kvinner er bedre enn menn

 Få en primitiv eksempel, kommer folk vыhodyv 03:00 på markedet med sin kone hjem og faller i sengen av utmattelse, finner hun styrke til å selv lage middag, brødfø familien og rydde leiligheten.
 Fordelen med kvinner over menn er uttrykt i fysisk helse, kvinnelig, selv syk oftere, men det er lettere enn en mann, dessuten ofte, det bærer sykdommen "på beina", uten å endre livsstil - gå på jobb, arbeider med barn og familiesaker.
 Hvis den syke, selv bare litt, mest stablet i seng for lenge betraktet seg nesten døende.

 Forresten, når det gjelder medisin, kvinner er mindre utsatt for sykdommer i lever, nyrer og tarmer og hjerte.

 På grunn av sin kontinuerlig avholdenhet, menn er mer sannsynlig sjansen for hjerteinfarkt og slag. Og forresten, er kvinner ikke truet impotens og prostatitt, men selvfølgelig er det mange rent kvinnelige sykdommer.

 Beauty - sterke og kraftige våpen kvinner


 Det er ingen stygge kvinner, er det bare de som er lat eller ikke kan ta vare på seg selv. Det er for kvinner oppfunnet alle slags triks og hjelpe egenskaper som hjelper kvinner ser attraktivt og fristende.
 I en vakker og selvsikker kvinne sjansen til å arrangere deres personlige liv og lykkes i en karriere mye overlegen for å jevne odds vakre og forførende menn. Bare, selvfølgelig, hvis hodet er ikke homofil.

 Forresten, enda en full damene leve enklere enn en full menn fordi mange bind i brystet og hofter forårsaker stor interesse for det motsatte kjønn som ikke er sant av menn.

 Allikevel, kvinnen ved hjelp av en av hans utseende kan være vellykket og lykkelig, selv slå små ting som å fikse datamaskinen og overføre saken. Man trenger bare å spørre rett og smil.
 Denne kvinnelige verdighet er ikke et mål, men snarere økt. Det er ingenting å skjule her, har en kvinne mer vakre menn og en naken kvinnekropp vært gjenstand for mange kunstverk.
 Og mye senere skallet kvinner enn menn, dessuten kan lett bruke tjenestene til hårfarge for å skjule uønsket grå hår eller bare bestemte seg for å endre utseendet til noe nytt og uventet.
Hvorfor kvinner er bedre enn menn

 Og til slutt, det viktigste. En kvinne er i stand til å ha en baby, og det vil helt sikkert bli overbevist om at det er et barn som ikke alltid gitt til menn.
 Vi håper at hvis du hadde en dårlig humør, så denne artikkelen kan oppmuntre og muntre opp selv de mest trist vakre halvparten av vårt samfunn. Elsk deg selv og husk at å bli født en kvinne - er det helt greit, men ikke glem at uten menn ville det være kjedelig og uinteressant, fordi hun har en, den samme svakhet, som en mann blindt øye til alle sine mangler og feil.  
Signs in Love
 Anatomi kjærlighet til vitenskapen ikke gjelder, og strengt tatt og vitenskap generelt er ikke vurdert. Men når herdet skeptikere og pragmatikk i kjærlighet, bekrefter det at kjærlighet, som enhver annen vitenskap, har sine lover. Imidlertid er disse lovene formet akseptere. Men for elskere det spiller ingen rolle, fordi det viktigste - kjærlighet tegn i stand til å være forløpere til flyktig lidenskap, lidenskapelig roman, krangler med andre omgang og selv separasjon.

 På slutten av kjærlighet
 Utvikling av ethvert forhold foregående møtet og fortrolighet. Det er sannsynlig vil dette skje i dag, hvis den dagen kalles "feilet". Jenta, gå på jobb eller skole, brøt en spiker, ødelagte tights, fant en flekk på favoritt bluse, hadde ikke tid til å hoppe i zahlopnuvshuyusya dør er buss - så mye trøbbel for én person! Hele denne serien av små feil er en forløper for fremtidig landemerke møte med kjærligheten legenden om renhet og dybde som nå barnebarn og oldebarn.
 En annen ekte tegn på den forestående innføringen av den fremtidige ektemann - ønsket av andre til å endre hennes hår jente. Hvis venner, slektninger og bekjente som avtalen, rådes til å endre hårfarge, klippe dem eller omvendt, begynner å gi slipp på henne håret, noe som betyr at hver dag hun vil bli kjent med sin utkårede. Ikke rart i gamle dager umiddelbart etter bryllupet, den unge kone radikalt forandret hennes frisyre: langt hår i intrikate fletter rengjøres og dekket med et lommetørkle.
 Mennene begynte klønete dag eller råd fra venner endring av bildet er ikke amorøse tegn. Av gutter som snart vil møte med sin elskede, forteller et annet tegn - hyppige snubler ut av det blå. Men hvis, nok en gang snubler, faller man, vil hans kjærlighet være kortvarig.
 Å redde sansene
 De som har funnet sin kjærlighet skilt på alle andre tilknyttede eller planer for ekteskap, eller for å bevare gjensidige følelser. Hvis hun mistet ringen eller øredobber og sluttet å håpe at de eksisterer, men på grunn av den lange tiden fortsatt forsvinningen ble oppdaget, er det et sikkert tegn på en rask bryllup. Den etterlengtede frieri går besøkte jenta "duftende mirage" - kom ut av ingenting lukten av fersken, bringebær, vannmelon eller honningmelon, som, med unntak for jenta som ikke føler noen av dem som er nær henne.
 Jenter som ønsker å holde sin kjærlighet, bør unngås for å se i speilet med kjæresten min, så hvordan kan det være rozluchnytseyu. Og, gå på en første date, ikke bedre sko nye sko, som forholdet til ektemannen bli alvorlig og langvarig. Det er neppe nødvendig å vente på bryllupet, kjærlig hver dag det og gå langs den samme ruten, denne rutinen fort lei av både unge mennesker foretrekker å forlate.
 I antikken ble det ansett som et dårlig omen når ugift mann i lang tid sitter på dørstokken til hjemmet sitt - så han ikke skulle lide skjebnen av bly i huseieren. I realiteten av moderne liv, vil ingen av ungkarer ikke sitte på terskelen av leiligheter, men hvis du kommer på besøk, du aldri ønsker å snakke med dem over terskelen, siden du kan alltid holde ugift.
 Som et tegn på spesiell oppmerksomhet i kjærlighet ofte gi hverandre gaver. Men dette bør gjøres med forsiktighet, som en gave fra sine tegn knyttet til kjærlighet, som både kan styrke det og ødelegge det. For eksempel kan menn ikke gi kniver, hansker og timer, og kvinner - sko. Det antas at dette bidrar til rask strid og separasjon. Kvinner-needlewoman bør avstå fra å prøve å gi deg selv koblet favoritt skjerf eller genser. Ifølge skiltet slik gave betyr obligasjonene som folk må ønske å bli kvitt. Trygge anses slike gaver som potter, leker, godteri, bøker, tilbehør til telefonen eller datamaskinen.
 Tegn knyttet til kjærlighet og de som allerede har annonsert deres engasjement. Ja, unge mennesker inntil den dagen ekteskapet bør ikke bli fotografert sammen siden relasjoner, som bilder, kan "fryse" og bryllupet skal finne sted.
 På bryllupsdagen
 Spesielt ivrig fulgte skiltene til bryllupsdagen. Bokstavelig talt hver eneste detalj betydde noe, fra hvilken fot å komme opp av sengen, hvor mange gjester invitert til bryllupet, hvilken vei å gå i kirken, drinker og måltider er unge ved bordet.
 Derfor, for et langt og lykkelig liv av unge bør velge den lengste og svingete veien til kirken, jo lenger må reise, jo mer flaks falle til mye av ektefeller. Ikke bli opprørt hvis bryllupet ditt dagen det regnet - et sikkert tegn på at familien skal leve i overflod. Til unge mennesker har levd hele mitt liv i kjærlighet og harmoni, bør ingen av de inviterte gjestene ikke være kledd i svart. Ifølge slaviske legender nummer 3 7 og 9 ble betraktet som hellig, så antall gjester må være et multiplum av en av disse tallene.
 Det er klart at oppfylle alle eksisterende lange varsler og overtro moderne elskere vil mislykkes. Men ignorerer dem fortsatt ikke verdt det, fordi i alle aldre vil motta konsentrert opplevelse av sine forfedre.  
Яндекс.Метрика