8 år - hva bryllup? Alt av tinn bryllup
 Åtte år levde i ekteskap - en solid tid. I løpet av denne tiden paret var nære og kjære til hverandre folk som har vært sammen mange prøvelser og innenlandske problemer. De fleste av disse parene allerede har barn glede foreldre suksesser og ytterligere affirm ekteskap.
 Det er derfor de åtte-årsjubileet for å leve sammen kalles tinn bryllup, og hennes symbol står solid og pålitelig metall, som er avgjørende for oppdrett.

 Som tinn bryllup?
 Våre forfedre, som bor en stor familie, det var en interessant skikk. På dagen for bryllupet tinn utleier forlot gate tønne full av nytraktet honning eller vask og satt ved siden av en dyp bøtte med smidde tinn. Alle som ønsker å ønske paret mange år, måtte drikke honning og i stedet kaste noen mynter i en tønne. Jo høyere oppdaget i de selv dager beløpet dunker, jo mer lykke og tilfredshet par venter i fremtiden.
 Men til tross for slikt avfall, det var ganske beskjeden triumf. På festivalen invitert bare slektninger og nære venner. Drikke ble servert måltider i tinn ware og te tradisjonelt bakt rundstykker og kaker med valmuefrø, er det ikke tilfeldig et annet navn for denne jubileum - Poppy jubileum.
 De naboene som ikke er heldig nok til å få til å feire jubileet kan vinne en invitasjon ved å spille liten lekende presentasjon. Det kledde bruden og brudgommen gjester krevde savne dem på bordet, viser tinny ring slitt på ringfingeren. Slike "nygifte" hederlig eskortert til huset og plantet på de beste stedene ved bordet.
 Å dele livet var skyfri, kona til den dagen måtte forberede en spesiell amulett som beskytter ekteskapelig lykke av problemer og bekymringer. For å gjøre dette, en tynn blikkplate morgen satt i stallen, resultatet av båsen. En god hest, forlater feltet, måtte gå på kan slik at platen bør gjenspeiles i hestens fot hestesko. Ifølge legenden, hadde hestesko mark for å bringe fred og lykke til huset jubileum.
 Gaver til åtte års bryllup?
8 år - hva bryllup? Alt av tinn bryllup
 Presentere som til denne dag hånd bort, bør ikke bare være symbolsk, men også nyttig i økonomien. Tradisjonelt, den åttende årsdagen for familielivet present tinn kjøkkenutstyr eller hvitevarer. For å leve sammen var søt, bestemte seg for å gi kvinnen bakverk. Bare la dem være pakket i en fancy blikkboks. Dette godteri gave å kunne erstatte tradisjonell bukett gi blomster fordi denne dagen regnes som et dårlig tegn.
 Paret i denne dag og utveksling av gaver. I tinn bryllup besluttet å gi hverandre noe minneverdig, noe som kan være senere dekorere huset. En perfekt gave vil være jage at mennesket kan gjøre selv eller kjøpe fra art butikken.
 Elegant tin kopp eller et glass - den beste gaven som kjærlig kone kan glede henne mann. Med denne souvenir sett kan deretter gå på jakt eller gå for landets piknik.
 Mistress av huset i gamle dager hadde på seg på mange perler hentet fra tinn jaget kruhlyashek simulere en mynt. I dag, disse dekorasjoner igjen høyden av moten, så gi dem til kona, mannen mest sannsynlig føre til beundring og takknemlighet for hans elskede kone.
 Moderne liv har gjort justeringer i sin liste over gaver i tinn jubileum. I dag var en god tradisjon for hånden JUBILEUM kreativ kake laget av åtte bokser med øl, og hans kone - åtte bokser med lapskaus koblet sammen. En slik gave til det mange tror, ​​symboliserer rikelig matet og år levde ektefeller og ønsker den samme velstand i fremtiden.
 Velkommen til bryllupet 8 år
 Ønsker helse og langt liv sammen i feiringen av jubileet av tinn blandet med morsomme konkurranser og morsomme spørrekonkurranser. For eksempel, på spørsmålet om kjøring eller amatør-Toastmaster: "at bryllupet feires åtte års ekteskap? "Alle må svare i kor" pakker ", og de som har gjort en feil - tildele straff.
 Gratulerer med bryllupet tinn sterkt slå antall siste årene. Ikke rart slått åtte - et symbol på uendelig, så alle gjestene ønsker å "ung" til deres lykke var evig.
 [Quote] ikke misunne, og er ikke sjalu,
 Og gleder seg for deg, vil jeg si:
 Du - åtte år, og tinn bryllup
 Du feire i dag! Keep it up -
 Mellom vanskeligheter dyktig manøvrering,
 Du har funnet lykke i sin helhet!
 Jeg ønsker deg og sjel og kropp:
 Til du tinn aldri i mitt liv har raslet!
 For hver av jubileum trygt
 Alle hjertelig velkommen du kunne!  
 Hvis du har lurt på dette spørsmålet, er det sannsynlig å ønske å skjenke en slik gave til din favoritt. Men det spiller ingen rolle om du kommer til å lage et tilbud, eller kanskje kjøpe gifteringer, og bestemte seg for å lage en gave i form av ringer for jubileum eller fødselen av et barn, er det fortsatt en overraskelse, så elsket spørre direkte i størrelse - ikke et alternativ. Så hvordan vet du nøyaktig størrelsen på ringen, bare for å bli skuffet i å ikke kjøpe sine egne?
 Faktisk, hva ringstørrelse? Dette er ikke noe annet enn en diameter av den sirkel, som er en sirkel. Og, som alle vet, diameter - avstanden fra et punkt motsatt sirkel til en annen.
Hvordan å bestemme størrelsen på ringen i kjæresten sin

 Så hvis du ønsker å finne din egen ringstørrelse tilstrekkelig til å være bevæpnet med en linjal og måle avstanden fra den ene enden av ringen til den andre, og som vil fortelle deg din størrelse.

 Det har skjedd at størrelsen av ringene har sitt eget system, skiller hver størrelse fra ytterligere na0.5 millimeter, slik at størrelsen på ring beregnet til 1.515.516, og så videre.

 Hvis du bestemmer deg for å gifte seg, og du må kjøpe forlovelsesringer, så selv å vite størrelsen på en finger, er det bedre ikke å unngå prymirok, men heller for å gjøre dem mer, fordi avhengig av ulike forhold lille finger størrelse endringer.
 Den enkleste måten, hvis du ikke vet størrelsen din, kommer til nærmeste smykker butikk eller salong hvor du enkelt ved hjelp av spesielle verktøy for å måle størrelsen på en finger, for eksempel "paltsemerы" måle fingeren.

 Verdifulle tips når du velger en ring


 •  Det beste valget ring i løpet av dagen, men ikke i morgen, som natten fingrene kan hovne opp litt, og alle de "natt" væske ikke har tid til å gå ut i morgen, noe som kan resultere i ikke ditt valg, og vi vet alle hvor viktig at ringen var størrelse.

 •  Ikke velg ringen etter trening, spesielt løfte vekter under menstruasjon, og når det er for varmt eller kaldt. Avhengig av temperaturen, kan blodårer i fingrene utvide eller kontrakt, noe som resulterer i midlertidige endringer i størrelsen på fingeren.

 •  Det er ønskelig å holde "kontroll" ring passende at det skjedde ved hvile og ved normale temperaturer.

 •  Imidlertid kan disse anbefalingene virke trivielt, men det er bedre å følge hvis du ikke ønsker å miste eller senere, men vil ringe lillefingeren.

   Forresten, bør du vurdere det faktum at de brede ringene er vanligvis kjøpt en halv størrelse større enn din konstant størrelse. Vanligvis denne ringen bredde bolshe8 millimeter, er det bedre for dem å hamstre på ledig plass.

   Også ikke glem at fingrene på venstre og høyre hånd er forskjellige, så selv om det ser ut til at de er identiske, visuelt er det svært vanskelig å fastslå.
   Derfor, når du velger en ring for en finger, du vet det er en bestemt størrelse. Igjen, husk at ringen har også holdt gjennom joint på fingeren, så for de små tingene som er nødvendige for å gi en liten feil.

   "Hjemme" metoder for å bestemme størrelsen på ringen


   Så stille for å vite størrelsen på ringen jente? Dette spørsmålet sannsynligvis hver mann for en gang i mitt liv, men lurte på. Tross alt, trenger du ikke ønsker å ødelegge overraskelsen, det er nødvendig å finne opp en rekke alternativer for å hjelpe deg selv i denne situasjonen.

   Naturligvis kan alle hjem metoder være deres feil, så du bør klage på seg selv ved å ty til slike metoder.

   Den første metoden er den mest åpenbare og lett, må du føle deg som "tyver". Bare ta en av favoritt ringene din jente og sammen går de til en smykker butikken hvor du enkelt kan hjelpe ved å måle diameteren på ringen brakt deg. Der vil du bare nødt til å velge en ny og tatt tilbake til det øyeblikket du ringe til hun lærer av tapet.
   Følgende metode vil hjelpe deg å unngå eiendom tyveri, selv om midlertidig. Bli med nødvendig så - ta igjen en favoritt ring din kjære, er det ønskelig at hun hadde på seg på fingeren, som vil være iført en ny ring. Bare ring rundt det på papir eller snu papiret i et rør, setter det inn i ringen, distribuere papir slik at det vil følge stien. Nå feste papiret slik at du kan få dette røret til en butikk hvor du enkelt kan hjelpe for målingen.
  Hvordan å bestemme størrelsen på ringen i kjæresten sin

   En annen måte - satt ringfingeren jente på hennes mest dypt, og husk å markere stedet, som kan synke en ring på fingeren. Komme fram til en smykker butikken, plukke opp en ring på fingeren til landsbyen det lik til samme sted hvor det ringe kjæresten din. Eller be gullsmeden for å måle fingeren på det punktet der du gjorde sjekk for å fastslå den eksakte størrelse.
   For et slikt oppdrag kan komme nær venn og din jente, spesielt hvis fingrene som fingrene på din elskede. Men bedre kontrollere at venn bare vil inneholde din overraskelse hemmelig, ikke prohovoryvshys forhånd.
   Den neste måten - ved hjelp av tråder. Det er ønskelig at tråden var ganske tykk, bomull, ideelt tråden som brukes til strikking servietter. Ta autentisk tråd, prymerno50 se at det var mest praktisk å holde i ro. Vikle tråden på ønsket finger, helst 5-6 viklinger til bredden av ringene på tråden var ca 3-6 mm trådendene å koble korset eller markere de stedene der de krysser hverandre og slappe av tråden. Måle den resulterende segment fra punkt til punkt ved å dividere den resulterende avstand på 15,7 mm. Hva du har - du fingeren størrelsen som kreves. Hvis størrelsen 16.2 eller 17.1 ut det må avrundes på en ny måte.

   Hva annet du trenger å vite


   Selvfølgelig, alle disse "hjem" betyr er gode på sin måte, men som vi har sagt, bør du være klar over det faktum at det fortsatt ikke gjette riktig finger størrelse din favoritt.
  Hvordan å bestemme størrelsen på ringen i kjæresten sin

   Men fortvil ikke, i moderne smykker workshops lærte å endre størrelsen på ringstørrelse, eller til og med halve størrelsen.
   Videre, hvis master pro, så ikke bo på ringen ledd eller andre markeringer. De komplise steiner, særlig hvis de er forsenket i ringen, så vel som en økning eller reduksjon i størrelse må re-bygge dem i en ramme, men kan løses.

   Det eneste problemet i dette tilfellet - inngravert på ringen, det er, mest sannsynlig, vil bli bortskjemt for alltid.

   Vel, kanskje det er alt. Vi håper at vi har hjulpet svare på spørsmålet ditt, hvordan vet du størrelsen på fingeren for å kjøpe en ring. Lykke til å velge!  
  Яндекс.Метрика