I alles liv det kommer et punkt når han innser at det er på tide å få en "seriøst forhold". For mange i dette konseptet er dens komponenter, den viktigste av dem - det stempel i passet og barn. De fleste av disse ønskene oppstår under noe innflytelse eller etter å ha lest visse bøker, se filmer. Alt gifte seg, føder barn, og tiden renner ut, type som, du begynner å føle at vi "det er på tide".

 Så hva er en langvarig forhold?


 Dette konseptet kan endre sin verdi fra ett par til en annen, som hver setter hennes verdier og deres spesifikke behov, og kvinners og menns mening i denne forbindelse kan ha drastiske forskjeller. Ofte det viktigste kriteriet for å vurdere "alvoret" av forholdet anses ekteskap.
 Men er det virkelig slik? I dag kan du alltid få en skilsmisse, dessuten kan bli tvunget til å gifte seg eller for å si det mildt, med noe ønske fra noen av partene.
Seriøse forhold de trenger

 Tvangsekteskap? Er nå noen andre kan gjøre? Selvfølgelig, som i tilfeller av ekteskap "gravide jenter" er ikke uvanlig, og "ekte" mennesker bør ta ansvar for sine handlinger, og det er dannet en ny familie. I lang tid, ikke sant?
 Selvfølgelig, situasjoner er forskjellige, og slike ekteskap kan bli langvarig, og det er bare statistikk roper ellers. Lykkelig ekteskap på grunn av graviditet var heller unntaket fra regelen enn normen. Og er et slikt forhold kan kalles alvorlig?

 Gi familie og tjene penger hjemme - finner så ofte den mannlige halvdelen av samfunnet, som gikk inn i en fase forhold som heter "seriøse". Se etter huset og hennes mann, oppdra barn - alvorlige hensikter i kvinnenes hendelsen.

 Men er graviditet, ekteskap, ringer, panner, penger og annet husholdnings ting kan være et godt grunnlag for et seriøst forhold? Tross alt, hvis ikke folk som ikke er gift, men bor sammen i lang tid og nyte hvert øyeblikk av deres forhold har ikke rett til å bli kalt et par seriøse forhold? May. Så et seriøst forhold?

 Seriøst forhold - et stort ønske og krefter brukes på dem for å gjøre dem.

 Denne foreningen av to mennesker som har bestemt seg for å permanent forene alle mulighetene og komme til et felles ønske om å leve sammen før de siste dagene, som ikke skjedde, for å ta med sine barn i fellesskap utvikle og vokse i følelsesmessig og sosial status.
 Seriøst forhold - et offer som kan være ganske betydelig, er det mulig at foreldrene har å konfrontere misnøye og manglende forståelse venner, se deres verdier og syn på "personlig frihet og plass.
 Disse forholdene - en stor oppgave på seg selv og sin partner, som aldri hadde kommet til et minimum. Og bare når du virkelig forstår alt dette, forstå og akseptere, bare i dette tilfellet du virkelig klar for et seriøst forhold. Sex, blomster, krølltenger, gryter, penger - konsept som skal brukes til hovedkjernen av felles innsats og ambisjoner.

 Så jeg trenger?


 Så, obmirkuvavshy alle disse begrepene, tar hensyn til alle argumentene og deres spekulasjoner, er det verdt å vurdere - og kanskje bør ikke utsettes for den generelle innflytelse? Disse sammenhengene, selvfølgelig, vakre når de er brakt til ekteskap, men det har blitt ønskelig og hensiktsmessig for begge omgangene.
Seriøse forhold de trenger

 Ved denne avgjørelsen bør komme sakte og seriøst, bør mann og kvinne føler at det som en gang var det personlige ble vanlig, og ingen er irriterende. Dykke inn i livet sammen og delte ansvar bør være gradvis og bevisst: vanlige problemer barn og ikke hammer en spiker.
 Mange mener at det viktigste kriteriet for alvorlig forholdet er alder. Det er 17 år, sier de, for å bygge et seriøst forhold kan ikke, det er bare kjærlighet, ofte med en eksplisitt lidenskap og begjær, men ikke sedate kjærlighet. Men 25 som ved et trylleslag, er en person alvorlig og klar. Hva tull og stikker merkelapper på folk?
 Det er mange tilfeller hvor ekteskap dannet i 17-19 år på vilje av partnerne forblir sterk og evig inntil de siste dagene, det er ikke sant av den senere. Så det er ikke en alder, og den felles ønske og krefter på å bevege seg mot hverandre. Det er sikkert kommer til å skje et eller annet sted på et psykologisk nivå.

 Slik som å forstå forholdet alvorlig?


 Fra barndommen, vi har hørt fra foreldre og lærere i fremtiden enhver normal mann må få sin familie og barn. Men husk, ingen ingenting kreves! En person har rett til å bestemme og å fungere som det blir sett, ikke som han ble fortalt.
 Seriøst forhold må komme, ikke bli med dem for å få instruksjoner. Mest kvinne klar til å starte mye tidligere varige forhold enn en mann, så hvis det var en potensiell nær fronten fan, begynner hun å tenke, og hvordan det er satt opp? Alvorlige følelsene hans, og han kunne bare morsomt og interessant tilbringer sin tid på å prøve å ikke byrde deg selv med noe alvorlig og viktig.
Seriøse forhold de trenger

 La candy-blomsten periode da alt er i sin spede begynnelse. Virkelig elsker mannen vil søke et møte med gjenstand for tilbedelse, prøv å gi det spesiell oppmerksomhet. Som du vet, menn som øyne, så mange beundrende blikk i din retning er også snakker om sin store interesse din persona.
 Tiden renner ut, passer i et øyeblikk av overgang "noe mer alvorlig" kan det leve sammen eller lage en formell allianse. Hvordan vet du at folk virkelig er seriøse og ditt forhold til ham ikke bare en annen anfall? Hvis han nekter å bli kjent med sine familier, og er avhengige av å kommunisere med familien din, så er det et sikkert tegn på at han er ikke klar ennå, og kanskje til og frykter et seriøst forhold.
 Kjærlig mann oppriktig empathizes dine suksesser og fiaskoer, søker hjelp i din virksomhet og bestrebelser, bryr seg om din helse, og klar til å ofre. Hva er dette offer? Han er villig til å utsette sitt møte med venner, turer til fiske og favoritt hobby klasser for å ta hensyn til deg, spesielt når du virkelig trenger det.
 En vifte som ikke er spesielt alvorlig om mot hans utvalgte kan ikke oversette en gang og kansellere avtaler, kommer opp tvilsomme unnskyldninger. En kjærlig ektemann, en kvinne, lei og trenger oppmerksomheten deres halvdel, så det kan ikke sett på lenge med sine utvalgte.

 Seriøst forhold - er et viktig skritt for noen par som ikke skjer raskt og lett, for det har å fordrive tiden.

 Og bare når partnerne er klar til å lære og respektere det offer som tåle og bestå av seg selv, bære felles byrde og oppdra barn, basert på gjensidig forståelse og kjærlighet, først da kan vi snakke om et alvorlig forhold som vil resultere i et langt og lykkelig liv .  
 Sannsynligvis nesten alle har et eksempel på forhold som utvikler seg fra en avstand. Ikke overdriv og bedra, de fleste par fortsatt ikke kan takle vanskelighetene med slike forhold, er gleden av kommunikasjon og møter tapt og folk, som et resultat, la.
 Men sannheten er at mange uskyldige "komplekse" liv, akkurat som de fleste folk ikke innser at ethvert forhold - er hardt arbeid og arbeid på seg selv, og relasjoner på avstand - et arbeid dobbelt uten å utføre det fungerer bare ikke.
Hvordan lagre ditt forhold fra en avstand

 Hvis det skjer, slik at to mennesker møtes, elsker hverandre, men det så skjedde det etter omstendighetene (økning i jobb, familieproblemer, læring i en annen by) du må passere hverandre, er det nødvendig å undersøke alle aspekter og regler som vil bidra til å holde dine relasjoner på avstand.
 Og så ingen tusen miles kan ikke skille solid par, og selv når det blir ganske vanskelig, kan du alltids takle. Og hvis plutselig det vil hjelpe deg, brorparten av amerikanere som bor i forskjellige byer, men en utmerket jobb med forholdet deres på avstand, utvikle dem og danne en familie.
 Og mest av alt, alle har en lykkelig eksempel på et par som etter år med å leve fra hverandre ennå dannet en lykkelig familie. Hvordan lykkes de? Prøv å forstå.

 Anbefalinger for forholdet i en avstand


 Kommunikasjon og igjen kommunikasjon!


 Det hender også at par som bor i samme by kan sees bare i helgene, saken i stor sysselsetting, men det er et faktum at noen ganger er svært ødeleggende for relasjoner, selv om de er mye nærmere hverandre.
 Og ting som folk glemmer å chatte! Heldigvis har nylig fremgang kommer til det, å være halvveis rundt i verden fra deres halvdel, kan du alltid ta kontakt på Skype og se hverandre, chat, svarer via e-post, stadig opprørt SMS kami.
 Mange forsømmer slike viktige øyeblikk zidzvonyuyutsya bare fra tid til anledningen som resulterer i en "slette" behovet for å kommunisere med hverandre. Det er viktig at halvparten har alltid vært et viktig sted i hverdagen.
 I løpet av dagen kan du alltid miste noen hyggelige ord på SMS, og på vei hjem fra jobb for å snakke om hva som skjedde den dagen og om kvelden før sengetid for å diskutere personlige emner. Det er viktig å lage en felles plan hvor du både vil følge, vel vitende om at på dette tidspunktet bør du ringe, og i helgene må du kommuniserer på Skype. Bare en slik disiplin trenger ikke å miste sin halvdel.

 Common Future


 Det er viktig å vite om fremtiden du hva du vil komme som et resultat av relasjoner på avstand kreve slik fôring. Du bør alltid diskutere hva som til slutt vil komme, tro på livet sammen, bør lykkelig familie og barn alltid være tilstede blant dere. Sørg for å tro at den avstanden som skiller deg i øyeblikket, overvinne, og det vil skje i fremtiden.
Hvordan lagre ditt forhold fra en avstand

 To kjærlig mann må stadig øve alle anstrengelser for å være sammen, bruker enhver anledning til å møte. Selv om du har brukt en vanlig ferie, men føler at du trenger å sjekke en sjelefrende, du bedre ta noen feriedager på egen bekostning, men likevel realisere sine ønsker.
 Selvfølgelig, til dette ønsket være på begge sider, og hvis den ene parten bare "tar" dine ønsker og impulser, bør du tenke på og om du ønsker å gjøre et slikt forhold?

 Henger ut


 Ja, ikke bli overrasket, er tusenvis av miles fra hverandre, kan du likevel har felles hobbyer og mosjon. Og det er også nødvendig hvis du vil at partneren din var klar over livet ditt, på grunn av innenlandsk detaljer og leksjoner hun er. For eksempel, du både elsker å sykle?
 Ring i stasjonen gjennom parken, diskutere ting som du ser rundt deg, gamle kvinner på en benk, barn på lekeplassen, duftende blomster og varme solen. Kanskje du elsker å lage mat, så forstår noe sammen, hver på sitt kjøkken, men å være på en videokonferanse på Skype. Du kan også se filmer sammen, samtidig og parallelt i nabochattevinduet for å diskutere alt som skjer. Kanskje det vil virke noe overflødig, men tro meg, det er ikke, bør du for all del skape effekten av tilstedeværelsen av hverandre i livet ditt.

 Gaver og overraskelser


 Husk at selv om du og er på avstand, men din halv ønsker å oppleve noe håndfast om noen ganger tett, noe som bekymret henne halvparten.
 Spesielt refererer det til den vakre halvparten, bare sende henne blomster levering service, vakre postkort eller små overraskelser som vil bli sendt, vil legge betydelig effekt. Mer viktig at halvparten var noen små ting som alltid vil minne henne om deg og vice versa. Dette, for eksempel, kulonchyk, armbånd, ring, som alltid kan være deg selv.

 Ulemper og fordeler forhold på avstand


 Ikke glem at relasjoner på avstand - er ikke bare kontinuerlige problemer, men selv de kan finne den positive siden, som bare ikke er i folk som stadig lever sammen. For eksempel, vil du sikkert bli mindre krangling fremfor nasjonal detalj, hvert møte din alltid full av glede, følelser og lykke, du er mye mindre sannsynlig å rive hverandre sint, fordi du vet hvor dyrebare øyeblikkene tilbrakte sammen.
 I motsetning til par som er stadig sammen, har du tid til selvutvikling for grabs og møter med venner, kan du tilbringe mer tid med familie og venner hvis de er i nærheten av deg.
Hvordan lagre ditt forhold fra en avstand

 Men ulemper, selvfølgelig, kjent for alle. Hovedproblemet som plaget de fleste par, mistillit, folk er redde for å være halvparten kan ikke forhandle noe, endre eller finne deg en annen (-te). Men sjalusi og mistro - er de sikreste måtene å ødelegge selv den mest delikate og sterkt forhold.
 Derfor, hvis det skjedde, og mens du må leve fra hverandre, må du stole på deres halvdel, hans ærlighet og integritet bør ikke engang bli diskutert. Men, selvfølgelig, ikke den blinde dumhet, hvis du ser bevisene, så kanskje det er på tide å fullføre det du har verdsatt det hele tiden. En avstand eller ikke, hvis en person ønsker, går han fra sin halvdel, som bor i en leilighet, så avstanden - det er ikke viser.
 Mange lurer på, og hvis mulige relasjoner på avstand, de ønsker å få et svar fra utenforstående. Men hvis dette problemet har påvirket deg, først spørre deg selv ærlig, og hvis du kan følge alle regler, og hva som venter deg på slutten. Og så oppdager du det er verdt det.  
Яндекс.Метрика