Skade den andre personen ubehagelig, men også til å møte med dem som ikke elsker for dumt. Det har å gjøre en vanskelig avgjørelse å bryte.
 Hver dag i verden avlet hundrevis av tusenvis av par. Noen går for å bevare vennskapelige forbindelser, og andre - med grusom hat hate hverandre og bokstavelig talt "koke" når bare en omtale av det tidligere. Hvorfor skjer dette? Det faktum at skilsmisse skal være korrekt.
Som kan være fint å la en jente å ikke torturert anger?

 Alle kan godta dårlige nyheter på forskjellige måter, så jentene forventet respons umulig. Spesielt impulsive damer kan fylle deg i tårer og selv forbannelse - være forberedt på dette. Forresten, kan reaksjonen være fast bestemt jente, hun virkelig tilhørte deg. Hvis du ser gleden i ansiktet hennes og lettelse, vet - det hele denne gangen du jukser, og dermed ingenting å angre!

 Hva du skal gjøre først?


 Til riktig å del med jenta, tenk deg selv i hennes sted. Hvis du aldri kastet jente, gratulerer - du er virkelig heldig! Men de fleste av oss har til å føle all bitterhet av separasjon. Husk hvor du var ubehagelig og ikke prøve å gjøre det med en jente bestemte seg for å slutte. Du trenger ikke lide av vrangforestillinger om hevn for alle kvinner til side? Jeg håper ikke det.
 Prøv å ta en beslutning om avskjed med jenta edru. Ingen følelsesutbrudd og alkohol. Svar ærlig selv spørsmålet: "Hvorfor jeg begynte å date henne? "Og" Jeg er ikke fornøyd? ". Hvis argumentene i favør av det andre problemet kom ut mye mer hva det er på tide å bryte forholdet.
 Kast aldri jenta på telefonen. Først er det stygt. Dernest, jeg gir deg ett hundre prosent garanti for at så du ikke vidchepyshsya av jenter, vil det være du skrive, ringe, komme hjem til alt hun sa. Så for å unngå ytterligere problemer, anbefaler jeg at du alltid bryte av forholdet i person.
 Ikke tilby hennes vennskap. Vennskap følgende forhold er umulig! Redde vennskapelige forbindelser du kan gå ut, men det tar tid.
 Før du kaster jenta prorepetyruy. Plukk normal tale og så mange argumenter, men fraser som "du er bare fett, og det er derfor vi er avskjed," er best overlatt til seg selv.
Som kan være fint å la en jente å ikke torturert anger?

 Hvis du er i ferd med separasjon kunne ikke unngå raserianfall og kanskje til og med en kamp, ​​prøv å roe jenta. Din innsats har ikke vært vellykket? Løpe vekk fra det.
 Hvis du kaster jenta møttes for en pen kvinne, i alle fall proboltaysya om det. Ellers vil du lære mye av ny ubehagelig informasjon.

 Som en del av den vakre jenta?


 Å maksimere fornærme jente på avskjed, er det nødvendig å gjøre alt som det tok avgjørelsen selv. Så sikkert du skal ikke bekymre deg. Den eneste ulempen med denne ordningen breakup - det er hva jenter blir pratsom og kan lett fortelle alle rundt om dine svakheter. Det betyr ikke skremme deg? Da har du å gjøre noe som bringer på seg lidelsene selv den unge damen.
Som kan være fint å la en jente å ikke torturert anger?

 Du kan glemme alle reglene for anstendighet. Ikke svare på hennes telefonsamtaler, velkommen til å besøke, så kommer ikke på ham med henne Flørt med andre jenter - varianter vekt. Hvis forholdet var mye mer alvorlig (bodde sammen og var kjent med sine foreldre) kan bruke andre teknikker. For eksempel, kritiserer foreldrene, spesielt moren, kaste søppel og sokker i leiligheten, men fortsatt kan "tilfeldigvis" kjære ødelegge ting for henne.
 Å lære å skille seg av med en jente, ta tid. Omsider stativ du erfaring og kanskje lære å kaste jentene slik at de vil være ansvarlig for dette (det er opp ferdigheter). Beslutter edru og husk å møte med noen av medlidenhet - dum! Ikke vær redd for å ta beslutninger.
...  
 Når kvinner føde intime samtaler om relasjoner med gifte menn, de fleste av dem med avsky kryvlyat ansikt og villig til å kritisere disse damene som bestemte seg på noe sånt i mitt liv.
 De fleste er kvinner og unge jenter som aldri har møtt noe lignende, eller besøkt området og bedratt av den trofaste, slik at de forstår indignasjon er ganske enkel.
 Men det er en annen kategori som stilltiende savner det døve øret til alt som ble sagt om et slikt forhold, kanskje de fikk seg i en situasjon som nå var det bare liten og fjernt minne fra fortiden. Og ikke kan og ikke forblir i det siste?
Hvordan å avslutte forholdet med en gift mann?

 Det er ingen hemmelighet at kvinner som har relasjoner med "zhenatykamy" kalt elskerinner, et mareritt for noen offisiell kone, "snake pidkolodna" og andres hell jeger, siden bare de ikke ringe!
 Det er klart at enhver kvinne har all grunn til å hate denne kvinnen som frimodig og uten å banke brøt seg inn i hennes personlige plass, også hevder å være hennes mann. Å nyte det, og noen vil kalle dette normalt? Men ikke alle ting kan se skjev, overalt er det flere fasetter som er verdt å betale oppmerksomhet.
 Du tenker kanskje at livet er alltid gode elskerinner, fordi de får oppmerksomhet, all nåde og ømhet mann, og som en fin bonus - dyre gaver og hyggelig tur, hvor du kan skjule fra nysgjerrige øyne av andre og å nyte lykken forbudt.
 Men er det? Alle har sin egen sannhet, men likevel ikke til hans elskerinne, vendte han tilbake hver kveld og gå til sengs varm uten det han deler seire på jobb og i andre områder av livet, ikke henne han utdanner barn og stolte av sin suksess.
Hvordan å avslutte forholdet med en gift mann?

 Hun har til å bosette for et mulig møte, hans ensomme bachelor boliger og tanker om når han igjen besøkte henne og gi henne oppmerksomhet.
 Forholdet til en gift mann - ikke den søte og hyggelige stadium i livet til enhver kvinne, skjønt, elskerinne, som hans kone, er forskjellige, og de også forfølge mål er forskjellige, kan noen genuint forelsket, og noen god bruk og farvel.
 Likevel, fagfolk profesjonell (ikke bli overrasket, og noen!) Lovers har ikke mye, men hva annet?
 En kvinne som er på stedet "andre" alltid spiser et fjell av tvil og spørsmål: hvordan å leve? Insistere på hans eller rømme formålsløst? Prøv å være den "første" eller på andres ulykke ikke bygge sin egen lykke?
 Spørsmål millioner, men det eneste riktige svaret ikke gir ingen, fordi omfanget av amorøse relasjoner trosser ofte logikk, alt avhenger av mennesker, situasjoner og relasjoner generelt.
 Det er skadelig forbudt forhold som bare ikke vil føre til noe godt, og det er de som har et lykkelig utfall mulig. Hvordan man skal oppføre seg? Etter en solid hode motsetninger og misforståelser, og å dele denne hemmeligheten er ikke alltid selv de nærmest ham.

 Hvorfor skjer dette?


 Zarikaytesya aldri. Statistisk sett jenter i alderen 23-28 år er svært vanskelig å finne en mann, fordi, som de sier, alt bra så langt har rashvatanы, og de resterende er sjelden verdig kandidat.
 Ofte, møtte en mann kjent og allerede ha enda interessert i ham, har hun ikke alltid vet at det viser seg å være gift.
 Når allerede vet - er sent, fordi det følelsen mer podpalyvayutsya gnist "forbudt frukt", som er kjent for å alltid appetittvekkende vanlig. Det er en annen kategori av kvinner: de bokstavelig talt trekker zhenatykam, de er kjent for særpreg "godkjent".
 Og, uansett, fordelene ved en slik forbudt forhold er ikke for lite, selvfølelse stiger, likevel klarte du å forføre en travel mann, men det er også slags kvalitetsmerke.
 Det er spenning, konstant lidenskap nakalyaemaya hemmelige møter, romantikk og en konstant virvelvind av følelser, så god og lidenskapelig sex, noe som er sjelden sett i familiekøye par som levde i en union av 10 år.
Hvordan å avslutte forholdet med en gift mann?

 Og hvis folk fortsatt velstående, er det alltid dyre gaver, reiser, nye klær, erfaren og dyktig elsker av forelsket mann er i stand til å trekke ut nesten alt hun ønsker.
 Alle unntatt ett: de statistiske gifte menn er i stand til mye for hans forbudt kjærlighet, men det er å gå med familien, barn og forlate "hot" spot for år, neppe.

 Her og ulemper med å starte en slik sammenheng, over tid, er den "andre nivå" elskerinne ikke nok kalde ensomme netter ikke varm seng og tenkte på hans kone elsket frustrerende.
 Hva om din kjære er gift og du ikke ønsker å forlate? Som vi har sagt, kan det være noe enkelt svar, ville råd være kontroversiell, alt avhengig av hvordan du ser din fremtid? Men er det?

 1. Elsker tomten, men i tide til å la


 Hvis du fortsatt har et forhold til en gift mann, alltid være oppmerksom på at forholdet kan bryte av svært kraftig, for å bli realistkoyu, uansett.
 Psykologer sier at etter tre måneder med forholdet kan forstås, eller vil du gjøre noe med denne mannen i fremtiden, eller sannsynligvis alltid forbli den samme. I løpet av denne tiden er det vanskelig å helt forelsket i den, så hvis tre måneder er ikke noen forskjell, kan det være lurt å si farvel.
Hvordan å avslutte forholdet med en gift mann?

 Hvis dette er kjærlighet, og du setter denne mannen for å få til alle mulige midler, det beste alternativet - det gjorde ikke forelske bare seg selv, men alt som er knyttet til deg. Lag en koselig reir hjemme, trygg havn der han kan slappe av og hvile fra kjedelig hjem og liv.
 Ikke vær lat til å mate den alltid deilig, alltid perfekt utseende og være dyktig elsker. Erfaren elskerinne alltid anbefales å følge de generelle reglene: ikke gjøre noe og ikke spør kapryznychay, og hvis noe gir og gir, selv den lille tingen, godta med entusiasme.
 Aldri nevner ikke snakke om sin kone, glemte at den finnes, får sin tilfredshet med denne mannen, dessuten du skal ikke forbinder det med henne.
 Når din ideelle-søt forholdet vil fortsette i flere måneder, og du vil motta alle mulige fordeler forsvinner. Spør et ultimatum: Enten du kommer tilbake til meg med ting for alltid eller, nei, takk. Ofte denne metoden er svært effektiv fordi folk rett og slett ikke kan leve uten hans "paradis". Her er bare en Think, og du er klar til å bryte andres sju?

 Plott 2. Lær å leve med det


 Hvis du innser at ikke er klar til å ta noen ektemann og far, men stoppe slike komplekse sammenhenger du ikke kan, så lære å leve med det. Romaner elskere som ender bryllup - svært sjeldne, men likevel skje.
 Hvem vet, kanskje du vil vente for å lykkes i en fjern fremtid, men at byrden av ekteskapelig kjærlighet var ikke så vanskelig, aldri glemme om hovedregelen i første omgang deg og ditt arbeid, hobbyer, venner, og bare den andre - sa han.
 Keep up the treningsøkter selvutvikling og ikke glem å lete rundt for å unngå å bli savne hans sanne kjærlighet. Lær å være uavhengig og fri, absorbere og absorbere deres forbudte forhold er bare god og behagelig, nyte øyeblikket, fordi hver kvinne, uansett om kona eller elskerinne er retten til kjærlighet.  
Яндекс.Метрика