Dine lepper ansikt, hjertet begynner å slå raskere alle tanker i hodet mitt forsvinne, er du midt i den søte lykke av kjærlighet og glede, ikke legge merke til hva som skjer rundt. Kjent ut?
 Ja, kyssing kan forårsake disse følelsene, som i virkeligheten, er det vanskelig å sammenligne med noe, vil vi sikkert snakke om reelle kysser fylt med oppriktige følelser og følelser. Og mest interessant, er i stand til å oppleve følelsen av hver person for å få dem trenger ikke spesiell opplæring, hvis du finner "sin" kompis, så alt går av seg selv.
Hva er de kysser og deres fordeler

 Og hvis du tenker på, men hvor kom denne tradisjonen kysset hva som menes med ordet "kiss" og som kyssing? Det mest interessante, de fleste av oss, selv de mest erfarne i dette intime faktum, vil leserne ikke være i stand til å gi og et halvt svar på spørsmål.
 Vi ble interessert i å finne ut mer informasjon om dette problemet, fordi kyssing - er en viktig og integrert del av menneskeliv. Og vise fram sin lærdom til sin partner, rørende denne interessante tilfeller vil være svært interessant. Vel, prøv å forstå.
 Uansett hvor mange mennesker prøvde å finne ut hvem som oppfant kysset de mest sannsynlig ikke vil finne pålitelige svar. Kiss ble ikke oppfunnet som en telefon eller en annen enhet i dokumentene og gamle krøniker ikke vist siden som kunne karakteriseres som et første kyss i historien.
 Dette er ikke overraskende, og det spiller ingen rolle hva som ble kalt Kiss Kiss, og han gjorde det først. Det var interessant å høre at provosert fremveksten av slike tiltak, som må være en drivkraft som fikk mannen til å berøre leppene til leppene kvinne.
 Og, merkelig nok, det er mange hypoteser, med blant dem er ikke veldig estetisk, for eksempel en av forutsetningene beviser at når en for lenge siden, i forhistorisk tid, menneskelig hud var kilden til salt, som ble produsert med svette. Men ikke for romantisk?
Hva er de kysser og deres fordeler

 Men det er mye mer romantisk versjon og, for eksempel, en av dem, folk trodde at med pusten, som overføres ved berøring lepper, partner levert et stykke sinn og styrke. Derfor ble det vurdert at utveksling av kysser - en slags bryllup relaterte sjeler. Enda bedre, ikke sant?
 Under et kyss, og hudoverflaten av lepper mann begynner å stå feromoner som ubevisst formidler til partnerinformasjon for å hjelpe konvergens av kropper og sjeler.
 Ja, det er mange teorier, vil vi trolig aldri vite hvilken som er sant, så det er best å la deg selv veldig romantisk og attraktive.

 Hva er et kyss? Kiss - en kroppskontakt, en slags kommunikasjon uten ord to halvdeler, som er i stand til å uttrykke sine følelser i tegnspråk av kjærlighet, hengivenhet og tillit til hverandre.

 Det er gjennom kyss er forståelig, men hvis det passer du gjorde denne mannen, er det mulig at etter første forsøk vil du umiddelbart finne ut for deg selv at dette kysset vil du sist.
 Årsakene kan være mange, fordi ekte kyss kan si om mye, selv om hvordan en person ser seg selv og følger reglene for hygiene, og dette er viktig, spesielt for primær forhold!
 Mange tror at det er noen kriterier og standarder for evaluering av kvalitet og profesjonalitet implementering kyss, men det er alt tull.
Hva er de kysser og deres fordeler

 Hver person er forskjellig, det har sine regler tillatt for en som er umoralsk og uakseptabelt, deretter den andre er normal og nødvendig. Noen første kyss bør være forsiktig og minimal, mens andre starter med lidenskapelige klemmer og kysser dypt fransk.
 Så i dette tilfellet bør du ikke være skamfull for å søke regler og kriterier, drive og praksis, mer som forskere har funnet, kysser - det er også nyttig.

 Hvor nyttig kyss?


 Ja, du leste riktig, og ikke blandet linjer kysser virkelig i stand til å dra nytte av. For eksempel, kyssing - er gode hjelpere i kampen stresset veps under hele prosessen drevet stresshormoner, og deres endring kommer endorfiner - hormoner av glede og lykke.
 Det er derfor de som elsker å kysse, ofte positive og hyggelige mennesker. Og du, for eksempel, visste at når den franske kyss forbrenner ca 26 kalorier! Dette er ikke overraskende, fordi prosessen er satt i bevegelse 28-35 ansiktsmusklene som også slags gymnastikk, som er en god forebygging av rynker. Ikke tro meg? Og du prøver.

 Lang og lidenskapelig kyss - er en utmerket forebygging av forkjølelse og virussykdommer, i tillegg kan et kyss være et effektivt smertestillende middel.

 Så hvis du har en hodepine eller mage, kyss, hvis smertene ikke forsvinner, så i hvert fall du om det for en stund glemmer distrahert av en fascinerende prosess.
 I tillegg, kyss, som du kanskje har lagt merke til, øker hyppigheten av hjerterytme som fremmer aktiv blodstrømmen gjennom fartøyene, noe som igjen bidrar mottak av en stor mengde oksygen, selv i de mest avsidesliggende cellene i kroppen vår.

 Interessante fakta om kyssing


 •  Den lengste kyss har lenge vært inkludert i Guinness Book of Records, var det litt over 30 timer. Dette faktum har gjort en lidenskapelig par fra Italia, de angivelig forsøkte å vise at du kan leve, spise noen kyss. Hvem vet, kanskje alt gikk mye bedre hvis fyren var ikke dårlig.

 •  Når du setter sammen alle de kysser, så livet person bruker ca to uker i kyss. Disse, selvfølgelig, den gjennomsnittlige, men liksom ikke nok, synes du ikke? Du må ødelegge stereotypier!

 •  Ifølge statistikk, er det antatt at ca 65% av personer med et kyss snu det blinde øyet, og resten har for vane å tenke på ansiktet hans partner i et avgjørende øyeblikk.

 •  Uansett hva det kan høres rart ut, men kyssing kan kjempe tannråte, som i vanlig kyssing nivå av surhet i munnen.

 •  Selvfølgelig har en så viktig og kan si vital prosess igjen uten offisielle dagen i året, som faller på 6 juli. Denne dagen feires "International Kissing Day." Det antas at denne ferien var fødestedet til Storbritannia, hvor han først fikk ideen om at kysse verdig sin egen ferie.
 •  I livet til hver jente det kommer en tid da hennes kjæreste inviterer henne til å endelig holde et tradisjonelt møte. De fleste av jentene faller i panikk, frykt for skumle dekker, og noen begynner å motstå i det hele tatt, med tanke på at før du kan gjøre uten det.
  Bli kjent Foreldre fyr

   Hvis en fyr har besluttet å ta dette skrittet, er det grunn til å glede seg, fordi for dem - er det et alvorlig skritt i livet, noe som betyr en meget seriøs holdning ung person i forholdet. Så hvordan gjør du ikke treffer skitt i ansiktet og tåle Meet the Parents fyr på riktig nivå?
   I alle fall en betydelig positiv stemning. Hvis du ønsker å vinne mennesker, kan det ikke være lukket og tett mus står bak kjærestens rygg.

   Du - uavhengig og sterk personlighet, for å være trygg på sine evner.

   Og du vet, noen ganger mange jenter er i et forhold i flere år, og kan ikke forstå hvorfor så elsket og kjent med sine foreldre. Så du - heldig jente som har alt går som det skal, når konfigurert fyr på alvor.

   Først av alt, før du aksepterer å utforske, veie fordeler og ulemper. Sørg for at du er seriøs og grundig i ditt forhold som din favoritt.

   Mest sannsynlig ikke langt unna bryllupet, så tenke på om du er klar, ikke bare til solide romantiske turer i måneskinn, men også til husholdningshverdager, som kan være komplisert og ikke underholdende. Hvis du føler deg helt rolig om dette, så kan du gå videre til neste trinn.
   Føl deg fri til å spørre kjæresten din om hans foreldre potsikavsya sine yrker og hobbyer å være klar over de menneskene som må holde småprat første gang. Be om å snakke om detaljene som kan forvirre deg på møtet, avklare, kanskje det er noen tråder av samtaler som er bedre å ikke røre, for ikke å ødelegge møtet og den første inntrykk av deg.
  Bli kjent Foreldre fyr

   Møt på klær


   Bli kjent Foreldre fyr i morgen, og du er fortsatt ikke klar, og veldig nervøs? For å gjøre det riktige førsteinntrykk bør være forberedt på forhånd. Vyznachsya med klær der du går og pick-up og frisyre.

   Bedre på det første møtet ikke skinne piercinger og tatoveringer, men detaljer om slike foreldre lære senere.

   Klær er ikke det beste valget, du er ikke oppfylt i en nattklubb eller en tur med venner. Dette betyr ikke at du må kle opp i alt det verste og umoderne, bare plukke opp klær, kombinert med tonen, og prøv å unngå dyp utringning, maksimums- og minimums kutt skjørt.
   Makeup er også bedre å velge er ikke roe og ikke perebarschyvay hår og bedre hår pent konkludere som du bære dem hver dag alternativet.

   Gaver til blomster eller godteri?


   Det antas at hvis hun går til det første møtet med hennes elskede foreldre, er det best å ta med noen gave.

   Faktisk er det bedre å vente med slike råd, fordi du har dårlig smakspreferanser av foreldrene kjenner fyren, deres økonomiske situasjon og holdning til gaver.

   Som det er trist, men selv de mest oppriktige impulser kan bli bortskjemt hvis tilstede oppfatter som en slags bestikkelse og oppmuntring foreldre dødshjelp sin årvåkenhet. Og hvis guttens far ikke kan ta hensyn til det, har du en kvinne kan tolke din impuls er ikke slik du kanskje tror.
   Så du bør nok sette presenterer ulike alternativer til bedre tider, selv før den første festivalen. Hvis du ikke ønsker å gå tomhendt, er det best å kjøpe en kake. Og velsmakende, og ikke pidkopayeshsya.

   En ideell introduksjon


   Og se, en kake i den ene hånden og den andre trykker på dørklokken. Hva blir det neste? Fremfor alt, ikke vær nervøs. Bedre, selvfølgelig, hvis du går med en fyr, og du vil være lettere på ham.
   Så hvordan man skal oppføre seg når vi først møttes? Etter taklet sitt hjerte, soobrazy smil på ansiktet hans. Det må være svært vennlige og åpne, ikke dra den slik at du kan se alle 32 tenner, selvfølgelig, men ikke skupysya på følelser.
  Bli kjent Foreldre fyr

   Husk at alt skal være enkelt. Selv om det viser seg ikke å takle nerver, er det bedre å svakt vise sin forlegenhet enn antatt avbilde rolig og likegyldig. Det er lett rozkusyty og siden det ser veldig stygg, spesielt i øynene til senior og erfarne folk.
   Prøv å snakke egentlig ikke fokuserer oppmerksomheten. Hvis foreldrene har arrangert noe sånt som en liten undersøkelse, prøver vi å svare kort og klart ikke ønskelig bruk av ungdom slang og dialekter, eldre mennesker kan du bare ikke forstå.

   Hans mor - nummer ett mål


   Ja, de fleste standard situasjon, ser far hva kona sier. En mor til din valgte - er, først av alt, en kvinne som i lang tid holdt sin skatt til å passere i feil hender til sin elskede baby.
   Det må være sikker på at du - en egnet kandidat som kan på riktig omsorgsnivå fortsette rebetenkom. Så, som det kan høres morsomt, men ofte er dette slik fordi alle deres innsats først og fremst må fokusere på mor, hvis hun liker deg, liker deg og deretter sin far.
   Ved å bli tilby din hjelp - i det minste kutte den samme kaken som du og brakt. Ved bordet, ta vare på kjæresten sin, legge den i en bolle salater og sakte osvedomlyaysya, ikke sulten det. Ikke misbruk av alkohol, gjerne begrenset til 1-2 glass vin, for ikke å rozveselytysya ikke hva vzbovtaty mer.

   Et annet hovedpoeng - ikke Vær en fyr dreven tegn på hans lidenskapelig kjærlighet, spesielt i nærvær av sin mor.

   Kyss, lidenskapelig omfavnelse, sitter på hendene - alt dette for andre kystmiljøet, og på det første møtet med foreldre er ikke tillatt.

   Men hva om du aldri likt foreldre?


   Fremfor alt, fortvil ikke. Alle er forskjellige, og ofte med en gang svært vanskelig å etablere riktig kontakt. Analysere situasjonen, kanskje du noe ikke var riktig? Noe droppet ut av syne eller ikke så uttrykt mot foreldrenes liv? Hvis det mislykkes, og slå Du bruker gutten, kunne han fortelle deg hva som var galt og hvordan det kan løses.
  Bli kjent Foreldre fyr

   Husk, hans foreldre - ikke dyr, fordi de brakte det vakre mann som du elsker. Slik at de ser for den gode siden, og alt må fungere.
  Яндекс.Метрика