Uansett sola og et godt forhold, alltid komme en tid når noe begynner "galt". Det kan være en lang stillhet der merker du øyeblikkene som ikke fantes før, og til slutt finner ut at din ektefelle utro mot deg. Eller kanskje det blir skyfri himmel, som i likhet med et lyn fra klar himmel, det er en anerkjennelse av mannen din at du endret den. I mitt hode her, tusen spørsmål og frykt. Hvordan tilgi svik av sin mann? Hvem er dette? Hva blir det neste? Hvordan jeg kommer til å leve med det? Og skal vi tilgi?

 Ja, det er mulig at det første utbruddet er ikke engang slik som du dekker sinne, ønsket om å være her, og for å hevne sin mann løp i samme retning.

 Kanskje du vil ønske å arrangere en forferdelig skandale som ender aktive innsamlings kofferter og barn, om noen, og høyt lyaskotom dører sist. Dette er normalt, fordi din sårede stolthet vil være svært lang og bli syk. Det var først etter utgivelsen av følelser vil strømme en rekke spørsmål som du dessverre ikke vet svaret.
Hvordan tilgi svik mot ektemannen

 Må fortsatt prøve å takle storm av følelser og vedta mer rasjonell og logisk tenkning ut handling. Prøv å ærlig svare på noen spørsmål, og bare ved å trykke svar på dem, bygge sin fremtidige atferd.
 •  Du vil at familien har gått gjennom dette hinderet, så var i stand til å starte et nytt og lykkelig liv?

 •  Er du klar til å tilgi dette bildet? I å forstå "tilgi" er ikke bare å si "Farvel", men også å love deg selv at du ikke vil huske, tenke, og minne meg selv og min mann om denne feilen naturlig etter en forhåndsinnstilt tid.

 •  Kan din ektefelle vandre verdig med deg denne vanskelige tiden i livet ditt ved å gjøre riktig, et sted, nå, og krenkende deres interesser?

 •  Hvis noen av spørsmålene gjør at du tviler på om du er usikker på hvordan kan tilgi svik kjær, men de fleste er ikke i stand til å forholde seg til seg selv, kan det sies med en gang at skritt til forsoning av dere kanskje galt .
   Det er mulig at du aldri vil være i stand til å bekjempe denne "sykdommen", og hele historien skulle ende pause. Men først kan overvinnes.

   Første skritt til et nytt liv


   Prøv å mentalt beskrive mannen din tror at kunne presse ham til å begå utroskap. Du kan snakke med ham om det, fordi hvis din mann ønsker å holde familien og dypt beklager kriminalitet, bør det hjelpe deg å gjenopprette sin makt.

   Bakgrunnen for landssvik er viktig fordi det kan hjelpe deg å takle det faktum av som enhver handling må begrunnes.

   Fortsatt verdens psykologer og eksperter i denne bransjen veldig mye forskjellig i deres sinn hvorfor folk forråde. Selvfølgelig, ingen kan gi et klart svar så bredt spørsmål, men fortsatt er de mest vanlige og hyppige problemer som oppstår på grunn av slike hendelser.
  Hvordan tilgi svik mot ektemannen

   Fire årsaker til mannlig utroskap:


 •  Bored med rutine forsvant skarphet og nyheten relasjoner.

 •  Den conservativeness av en kvinne som, spesielt med alderen, nekter å diversifisere sexliv.

 •  Mannen - en jeger. Og som om han ikke var fornøyd med sin kone, skal han forsterke en følelse av å "vinne" side.

 •  Alkohol, som vanligvis er støttet av like før striden i familien, som fører til et ønske om å glemme.

 •  Hva gjør jeg?


   "Jeg tilgir svik? "- Du spør, vil du finne årsaken. Trolig den enkleste faktum, når folk endret tåpelig, er at respekt fjerde grunn.
   Enda enklere, dersom slike familierelasjoner seiret romantikk og kjærlighet er sterk, og det virker som om at slike forhold ikke kan være forræderi, men nei, det var en slags krangel og kan oppmuntre folk til å endre. Ingen sier at det bør umiddelbart tilgi såret vil fortsatt være sår i lang tid. Men hvis mannen din angrer og hilsen forstår ikke hvorfor han gjorde det, er sjansene for din generelle "recovery" high.
  Hvordan tilgi svik mot ektemannen

   Sørg for å snakke med hverandre. På et tidspunkt kan bli enda bedre hvis du går. La det være en tur til den overordnede eller få deg en tur eller resort, bør du perebolet alene, la mannen miss for deg.

   Men sørg for å la deg selv påminnelser om det, fordi denne tiden han har til å tilbringe i refleksjon og kan selv, i en revurdering av verdier.

   La oss gå og se den nye


   Selvfølgelig kan du tilgi et svik ikke bare i tilfelle av "dumhet", men i alle andre, bare dette kan kreve ekstra innsats.

   Hvis du allerede har snakket og besluttet at vi ville prøve å redde forholdet, så må du konkludere selv at bildene tilgi og glemme at sårer deg så mye.

   Du må stoppe og bla hengt opp ideen hvorfor det skjedde, hva er det og hvordan jeg lever nå? Så nær nevroser, og kanskje mer alvorlige sykdommer, hvorfor er det deg? Du må være sunn og trygg.
   Klart, spør ingen du å oppføre seg som det gjorde for å endre. Du har rett til å vise deg dårlig, bør mannen din føler skyld, hun gjorde det og straffe.
   Men hvis du tilgi, har du ingen rett til hver vellykket tilfelle dytte nesen og minne bildene dine. Det er uverdig av å respektere og sterk kvinne.
   Og du, forresten, må bevise deg selv og de rundt deg - trygg og selvforsynt kvinne. Det er selvsikker kvinne er mye lettere å takle det faktum av forræderi enn lider av komplekser "grå mus".
  Hvordan tilgi svik mot ektemannen

   For å gjøre dette, hvis du ikke jobber og har ingen spesielle hobbyer, få noe du er fornøyd. Dette kan være en sport, en sirkel av håndarbeid, klubbens ryttere eller delta i kunsten, og kan til og med begynne å skrive.
   Det var så tung for din mentale helse, tider kan få utmerket arbeid. Hvem vet, kan det resultere i din uskyldig glede og høyder du kan oppnå i dette feltet.

   Alle gode ting kommer til en slutt


   Det kan skje slik at alle råd og anbefalinger er ikke nok til å drukne din smerte. Bør jeg tilgi svik når det skjer er ikke første gang? Eller hvis din mann ikke føler seg spesielt skyld.
   Kvinner er forskjellige, er det noen som ikke vil gå videre med stein hjerte. Kanskje det riktig, fordi kjærligheten til alle aldre, som en kvinne, uavhengig av hans alder, kunne forelske mer enn én gang og bygge en ny familie.

   Og hvis du er selvsikker, sterk og sexy kvinne, så er det mulig at det er nødvendig å gi slipp på den gamle scenen av sitt liv, for å la hennes nye opplevelser.
   Du har noen dager mistanke om at skjer. Plukket opp mot, gjorde en test og så to røde striper. For noen, de er vakre og kjære i verden, men for noen er frykt og frykt for å overvinne det er langt fra umiddelbart. Hva gjør jeg? Hvor du skal kjøre? Det tar ikke så lang tid før du innser at nyheten bør vite ikke bare deg. Hvordan fortelle gutten om graviditet og foreldre, særlig å vite at dette barnet ikke er den mest ønsket og forventet?
  Hvordan best å si om graviditet

   Ja, dessverre, skjer ofte at graviditeten kom helt uventet fenomen, som introduserer en tilstand av sjokk snarere enn glede. Jeg vil gjerne tro at du kan gjøre annerledes, og dine to strimler var ganske glade bud om et nytt liv.

   Men selv om barnet var ønskelig, er det nødvendig å plukke opp tidlig i riktig øyeblikk og de rette ordene for å fortelle fremtiden paven, og enda bedre å finne en kreativ måte å varsle til dette punktet akkurat minneverdig opphold.

   Så, i rekkefølge. Først av alt må du forstå deres tanker og ønsker. Hvis det første svangerskapet, så du er sannsynlig å oppleve en meget i hodet mitt tusen spørsmål, og svarer litt.
   Dette er logisk, som forberedelse for graviditet var ikke, slik tilfellet er i planlagte tilfeller. Det bør roe ned, veie "proffene" og "cons" og ta de viktigste avgjørelsene for seg selv - barnet vil, uansett hva?
   Er du fortsatt ser på muligheten for abort? Husk at lykke av morskap gitt, dessverre, ikke hver kvinne, så tror en million ganger før du bestemmer deg for å ta dette skrittet.

   Bygge en stige


   Det første trinnet er gjort, innser du at barnet vil forbli under noen omstendigheter, uansett hva de sier foreldre og kjæreste. Dette er viktig. Du må forstå at du er nå ansvarlig for hjertet som slår inne. OK.
   Det neste trinnet - må finne ut hvordan jeg skal fortelle sin mann om graviditet? Ja, ja, mann, fordi du nå er foreldrene, og derfor gjør voksne som nå har sitt eget ansvar.
  Hvordan best å si om graviditet

   Så menn kan være ganske annen reaksjon. Den vanligste reaksjonen er, selvfølgelig, avhengig av alder. Mer modne menn som er allerede på beina, med boliger, reagerer på nyheten enklere, vil frykten være minimal.
   Men, selvfølgelig, hvis forholdet var tilfeldig - reaksjonen kan være uforutsigbare. Kniv yngre fyr, kan reaksjonen kjøpe mer voldelige og skarpe svinger.
   Tross alt, dumpet han ansvaret for deg og ditt ufødte baby. Noen grep kjæresten sin i armene og hvirvlende henne lykke, andre - lukket på et mørkt rom og nervøst røyke, mens andre kan generelt skandale, ropte at han var barnet ikke trenger.
   Så, det tredje trinnet. Du bør være klar for alt. Som kan være mindre nervøs fordi du ikke lenger er alene, dere to, og babyen dobbelt nervøs for min mor. Være forberedt på det faktum at det vil ta tid å forstå alt og sett deg som begynner å gjøre vondt og ydmyket foran en fyr, noe høyere. Likevel, la oss håpe at alt er bra og den unge mannen vil gå rett og en mann.
  Hvordan best å si om graviditet

   Fjerde trinn. Vurdere hvordan skal jeg si om graviditet, spesielt hvis du ikke er sikker på en positiv reaksjon hennes kjæreste. Kreves av situasjonen, bør du være sikker på å bare to av oss, ikke skal være på vei.

   Prøv å fortelle nyheten forsiktig, ikke bruk annen slang, noe som "søt, fløy jeg." Vel, det er en normal reaksjon være? Vurdere nøyaktigheten av ord, forberede test brukt.

   Du kan prøve å forberede seg på forhånd en fyr å begynne å informere ham om forsinkelsen, og at du opplever, og i løpet av få dager for å kunngjøre at følelsene dine går i oppfyllelse. Dermed er det på tide å forberede seg mentalt.
   Trinn fem. Faktisk er det en av de viktigste reglene, så postavsya det på alvor. Svangerskapet - det er din (din og kjæresten din) dypt personlige og intime News, som først og fremst gjelder bare for deg.
   Så rett når hun først rapportert hennes graviditet er hennes ektemann, og da min mor og hennes venner. Og det er forferdelig når hun rapportert denne nyheten til sin mor, og da er de sammen snakker om denne mannen, som gir ham et visst press på.
   Forresten, ikke glem at denne nyheten ikke kan kommunisere på Internett eller e-post, med unntak av nødssituasjon. På forhånd kan du snakke med sine barn, sine holdninger, men snarere å observere hvordan han behandler sin lille familie, selvfølgelig, hvis den har lite eller plemyashky brødre-søstrene. Kanskje han elsker barn, og nyheter vil være for ham den viktigste gaven av skjebnen.

   Hvordan kreativt informere fremtidige ektemann eller kjæreste om graviditeten?


   Men, uansett, og par som er glade i å identifisere hennes graviditet mye i slike tilfeller er det ikke behov for noen triks og unødvendige følelser om hans reaksjon ung mann.
  Hvordan best å si om graviditet

   Men ønsker ikke å virkelig huske dette øyeblikk, og du, når I ser deres voksne barn vil fortsatt huske med et smil på sine to første barer. "
   Selvfølgelig, her som ellers, virkelig trenger din fantasi og god kjennskap til hverandre. Fordi folk er forskjellige, og på samme tid for forskjellige folk vil se helt annerledes. Så, hvordan skal jeg si lover boy av svangerskapet, og det med humor og fantasi?
   En slik metode - Bestill en t-skjorte eller genser på bestilling, som vil bli trykt eller brodert, noe sånt som "jeg vil pappa! "Eller" Vi er gravid! »Legg uttrykksikoner og fotografering, som kan være avbildet raskest sperm med et lystig smil, eller brystvorte gråtende baby eller et bilde av ultralyd. Vanligvis denne skjorten i hånden for moro familie måltid, men kan du være mer egnet romantisk kveld for to.
   Du kan sende henne et telegram gutt. Det er ønskelig hvis du allerede bor sammen. Bare tenke meg at bildet kommer postmannen, åpnes fyr døren og får telegram. Han hadde allerede glemt hva det er, og leste med interesse teksten og gjør obomleet. Det er ønskelig at du var på det tidspunktet der og lot ikke å vite hva som skjer.

   Det er "høyttaler" advarsel - maling skriftlig varsel under Windows - "Peter, jeg er gravid! ".

   Men det er bedre å huske at dette umiddelbart gjenkjenne alle naboer og slektninger, og slik melding kan årene som kommer "henge" på øynene dine, så du bedre tenke før du bestemmer deg på en desperat men munter trinn.
   Aldri glemme at barna er en stor glede. Gjenlevende separasjon fra en kjær kan være, men med et barn - noensinne!
  Яндекс.Метрика