De fleste mennesker lever og ikke tenke, fra hva de har i livet er ikke så søt som jeg ønsker. Framgang gjennom gradene styrer med store vanskeligheter eller binding, er familielivet ikke som de trodde før. Jeg ofte dannet vennskap vanskelig, men i selskap med venner og helt tapt, bli viklet inn formodning hvordan de skal oppføre seg i en gitt situasjon.
 Men noen mennesker til slutt kommer til å tro, forresten, er helt riktig, og forstår at det er nødvendig å utvikle en viss kvalitet for å få kontakt med andre du folk. Dette er helt sant korn, er det nødvendig å riktig vokse.
Hvordan bli en leder i livet ditt

 Med andre ord, du trenger for å bli en leder, suksess og omgjengelig mann, som skal være mer enn et dusin mennesker, og på egenhånd. Hvor er denne familien, relasjoner på jobb og med venner? Det er ingenting komplisert, bare trenger å tenke på begrepet "leder".
 Hvem er det? Først av alt - en mann som satt et mål, og enda viktigere, når dem. Det er ingen leder av "halv" er ikke uten mål, og leder - "så".
 Dette er folk som vet hva de ønsker å vite hvordan å nærme folk og bruke dem til å oppnå mange problemer. Siden å bli en leder? Tro meg, du er ikke den første som spør et spørsmål, og hvis du leser dette, så er du i det første trinnet i en så vanskelig avgjørelse, men på samme tid, veldig nyttig oppgave.

 Ledere er ikke født


 Så det første trinnet. Hvordan bli en reell myndighet? Selv om det er en oppfatning at lederen skulle bli født, er tull. I komplekset begrepet "leder" er mye kvaliteter som bør utvikles fra barndommen, men vi vil komme tilbake til dette.
Hvordan bli en leder i livet ditt

 Men hvis du er uheldig, og du bestemmer deg for å bli dem akkurat nå, er det første skrittet gjort riktig - start lesing. Først av alt må du forstå hva du mener autoritet og være sikker på at du vil at dette skal være.
 La oss gå tilbake til barndommen, som bør legges som hovedleder. Ja, foreldre må hjelpe sine barn bli en sterk og karismatisk personlighet, der over tid, vil folk gå. Ord høyt, men innholdet er enkel. Dersom barnet er villig til å gjøre noe på egen hånd, om enn liten og forsvarsløs, er det best å tenke flere ganger, forbudet, og hevder å nekte faktum at barnet er for liten og uerfaren. Dette komplekset vil være med ham for alltid, baby, allerede beveger seg inn i voksenlivet, vil i stor grad mener at han fortsatt er små, unge og gamle for dette.
 Men tilbake til nåtiden. Du fortsatt fast bestemt på å bli en leder. Men lederen av hva? På et sosial bevegelse eller sirkel å synge? Dette, selvfølgelig, en spøk, vi gjentar, du husker det, bør hederlig person ha en hensikt. Du kan ikke være en leder for lederskap, må du forstå at det er bare et verktøy for å bidra til å oppnå hovedmålet.
 Du må innse at du ikke kan bli en leder i livet, folk vanligvis bedre på sine ferdigheter i et bestemt område. For eksempel kan du være så på jobb eller i en gruppe, men ikke bærer flagget mesterskapet i familieforhold. Men er det sikkert mannen er grensen? Utviklingen av sine talenter og ferdigheter vil tillate deg å utvide omfanget av påvirkning.
Hvordan bli en leder i livet ditt

 Hvordan bli en effektiv leder?


 Så du sette mål og er sikre på at vil gå til det. Men hva blir det neste? Hvordan å bli en ekte leder som kan inspirere og håndtere mennesker, noe som gjør det som om det skulle være?
 Først av alt er det nødvendig å håndtere sine personlige egenskaper. For å gjøre dette, spør dine venner og slektninger for å hjelpe deg med dette. Ha dem på et stykke papir skrive, kvaliteter som du ikke har til for å bli en leder, og i motsatt kolonne vil skrive de kvaliteter som vil hjelpe deg å nå dette målet.
 Dette er en stor oppgave å finne dine svakheter som ikke må fremmes. I tillegg hjelper trening for å øke selvtilliten ved hjelp av de kvaliteter som, i henhold til dine kjære hvis du har utviklet et godt nivå.

 Det neste trinnet - bloggen kan du skape suksess.

 Det virker bare at dette er ingen big deal. Hver dag måtte han ta opp dine små seire og inspirasjon til å hjelpe deg å bli en leder i laget og på jobb. Disse postene vil være de små seire som vil hjelpe vokse din selvtillit, og gjør det klart at du ikke sitte stille og vokse. For å gjøre dette stadig heve listen for sine formål, og med dem seieren.
 Neste skritt - Plukk idol. Faktisk - er det også en slags leder, fordi etter at personen er folk lyttet til ham, og hans mening er verdsatt. Kommunisere så mye som mulig med folk, lære sine "triks" og prinsippene i livet, de kan godt hjelpe. Du kan selv bli overrasket over hvor ofte folk er like "lære" sinnet til de som ber om det, lett å avsløre alle sine hemmelige kart.

 Ikke glem å fordøye hva du sier, er det mulig at du får konkrete råd for din situasjon er.

 Bøker og autotrenynhy - det er bra, men alle disse kildene til generell informasjon som er egnet til vanlig, ikke konkrete situasjonen.

 Forresten, lederne også er forskjellige, for eksempel formell (leder av "default", som er støttet av ledende post) og uformell, at disse menneskene blir valgt.

 Så vi må bestrebe seg til en annen, det er sant, for eksempel, hvor det er realistisk å vokse fra uformell leder, hvis støtte mennesker, ekte og ledelse. Alt dette er mulig, er det viktigste å verve støtte fra folk som laget ditt.
 Det neste trinnet - en forståelse. Du må innse at for å bli en leder i selskap med venner eller laget ditt, må du tro på deg selv og i seier. Ellers kan du ikke hvis du ikke tror meg, ingen ville tro.

 Forresten, en annen funksjon i dagens ledere - de er ikke redd for å gjøre feil.

 Tross alt, faktisk, er en leder og person som kan finne en løsning på situasjonen, som, som det kan virke, er det ingen exit. Og ofte beslutningen ikke er hans egen, det er plukket opp fra miljøet, som er rett og slett redd for å gjennomføre det. En leder - nei.
 Derfor jevnt følger en annen regel leder ikke bare vet hvordan man snakker vakkert, men også vet å lytte nøye, og viktigst høre hva de sier om det.

 Den siste regelen - Engasjer deg til andres erfaringer. Nå er det når du har betydelig personlig erfaring, kan det sammenlignes med en annen, trekke lærdom fra dette. Læring materialer og håndverk av lederskap, vil du se hvor andre å anvende kunnskap ervervet av deg.
 Det er tåpelig å forvente at det er din steam bypass denne perioden. Midtlivskrise - en bestemt tilstand som skjer i både menn og kvinner, vanligvis ledsaget av depresjoner, nervøse sammenbrudd og uforutsigbare handlinger av enkeltpersoner.

 Forresten, som midtlivskrise er obligatorisk periode i livet til hver mann, det kan anføres at selv lidelsene til gutter som har oppnådd betydelige høyder, både karriere- og familieforhold.

 Denne perioden begynner vanligvis førti år, og kan vare mer enn en måned, kanskje et år. Krisen av middelaldrende menn, kanskje en av de mest vanskelige følelsesmessige og kritiske perioder er i livet, så det burde ikke komme på alvor, spesielt den kvinnelige delen for å hjelpe sin mann takle denne vanskelige tilstanden.

 Hvorfor er det?


 I sine yngre år, unge menn er ambisiøse planer om å bygge mange, noen av dem kanskje ikke gjennomførbart, men de inspirerer mennesker til å gå videre og noe å strekke seg etter. Men etter hvert som årene går, og kronglete, snu tilbake 40 år, begynner en person til å innse at han ikke hadde gjort drømte i sin ungdom, og nå år galt.
Midtlivskrise i den elskede

 Dette kan være på grunn av den lave suksess i karrieren, og dermed misnøye av materielle evner. Mannen begynner å innse at når fjernt alder er ikke langt unna, han føler mangel på fysisk og åndelig styrke til å kjempe videre. "Hvorfor? "- Spør han.
 Men vellykket og fullt implementert personlighet synes å ha kommet til denne alders med hodet holdes høyt, men det var ikke der. Krisen av middelaldrende menn i dette tilfellet er uttrykt på en annen måte, fanger den opp med kjedsomhet, han mener at alt er sett og alt oppnådd. Hva blir det neste? Ugyldig?

 Hva er det som skjer?


 Fastslå at mannen skulle til samme periode vanskelig, du trenger bare å analysere sin oppførsel.
 •  Din mann ofte tilbake fra jobb i mørket sinnstilstand ble stille og lukket, prøver å bruke så lite tid som en familie. Og noen ganger imot, hvis det ble stengt for liv og ikke mye er vennlig, oppfører det seg bevisst aktive vitser kan selv gå til åpen uhøflighet av andre, selv om de var aldri gjorde.

 •  Hvis din mann brått avskjediget fra gode gjerninger, som brukte mer enn et år unna, så brått får en radikalt annerledes omfang i mannen din tydeligvis en krise av middelaldrende. Dette skyldes det faktum at det er mulig partneren din hadde sine drømmer og ønsker for framtidig karriere, som måtte peke ut, siden vi trengte en rask inntjening, det var ikke mulig å få på ønsket profil og så videre. Og nå, tenke gjennom de siste 20 årene av sitt liv, veide han et risikabelt trekk.

 • Midtlivskrise i den elskede

 •  Et annet aspekt kan påvirke hans venner. Menn ofte på denne tiden begynner å nevne ungdom ", forlater byen rød, propadayuchy rundt hele dagen med venner, kaster alle sine huslige plikter.

 •  Ofte denne perioden er preget av "kjærlighetsforhold". Mannen er uforutsigbar og selv den mest rolig og hengiven familiemann, kan gå for forræderi eller kjærlighetsforhold. Telefonnumrene kan bli funnet andre kvinner, ville han komme tilbake senere med duften av merkelige parfyme. Selvfølgelig, er det svært vanskelig å nærme seg spørsmålet klokt i denne situasjonen, men hvis du ønsker å holde familien sammen og forstå at dette kortvarig svakhet, må det være svært alvorlig om dette punktet.

 •  Andre tegn på midtlivskrise kan bli maniske trang til å se bedre ut, men ofte registrert i gym og begynne å aktivt overvåke deres helse, som hadde for ham ble observert. Eller omvendt, slå til alkohol, flom det sine problemer og frykt, ikke ønsker å lete etter løsninger. Denne perioden er preget av humørsvingninger og nervøs spenning og besettelse med problemer og vanskeligheter.


 •  Selvfølgelig, er det svært vanskelig å overleve denne perioden, og finne kontaktpunkter for å hjelpe kvinner overlever midtlivskrise av sin mann.

   Men dette bør ikke bare være tålmodig og vente tid, og hjelpe sin mann overvinne denne vanskelige situasjonen, det skjer også at uten kvinners omsorg og hennes kloke ord, folk kan meget lang tid er i denne tilstanden, og kan ikke engang komme seg ut av det.

   Hjelpe elskede ektemann til å gå gjennom en midtlivskrise?


   Først, i alle fall ikke fortelle ham hele tiden at han kom midtlivskrise og hvordan det er nå vanskelig. Din mann og så innser at noe er galt, men fra den konstante rykninger det blir lettere og mer psykisk press vil bare forsterke. Prøv å snakke med ham om hans følelser og følelser, generelt, prøver å snakke så mye som mulig.
   Du bør alltid tyder på at de er klare til å støtte ham og hjelpe og forstå. Hvis du regelmessig snakker, mannen din vyhovorytsya senere, helle ut akkumulerte negative følelser og frustrasjon. Det er da du må vise ham på hans seier og suksess i livet, hjelpe ham å huske at i ditt liv har alltid vært verdifull.
   For det andre, husk, menn ofte løse sine problemer selv, så det tvang ham til å gå til en psykolog, spesielt hvis den ikke har noe ønske. Hvis en mann føler at han trenger ekstern støtte og råd, så han vil slå til profesjonell hjelp.

   Dessverre, vi bor i et land hvor alle psykologisk støtte av eksperter egentlig ikke brukt, og hvis vi insisterer på en tur til en psykolog, kan du gjøre for alltid av alle menn ønsker å få ham en avtale.

   Tredje, være i nærheten. Husk at det viktigste du bør gjøre når en mann midtlivskrise, er det ikke nav'yazuyuchys alltid være der for å advare din kjære fra avhengighet til dårlige vaner.
   Du må alltid returnere det "virkeligheten", gå på kino og teater, organisere sammenkomster med venner, og kanskje til og med gå på en reise for å besøke steder der du aldri har vært. Du må vise at i livet er det mange vakre, som jeg ønsker å utforske og besøke.

   Og forresten, ikke glem om sex. Det er kanskje ikke så aktiv som ved 20, men det er en viktig del av familielivet, som også er bekymret for din mann. Arrangere romantiske kvelder hjemme, behandle sin mann med noe helt nytt, godt kan hjelpe naturlige aphrodisiacs - sjømat, egg, mørk sjokolade, sopp og ingefær.
  Яндекс.Метрика