Hva er sjalusi og hvor kommer den fra? Denne følelsen er iboende i ethvert menneske - både mann og kvinne, og helt uavhengig av alder, kan være sjalu fordi selv små barn, noen ganger i dobbel mengde.
 Sjalusi - det er en spesiell følelse, noe som lett kan oppstå i et vakuum, det kan være rettet mot noen, og noen ganger når absurd, ødelegge selv de sterkeste relasjoner.
 For å forstå hvordan man skal bli kvitt sjalusi, er det nødvendig å forstå essensen av konseptet og innse at du kan gjøre med det.

 Sjalusi - en psykologisk spenning forbundet med usikkerhet i lojalitet og kjærlighet i et fag, som også regisserte alle disse følelsene.

 Sjalu kan være annerledes, de fleste menn og kvinner er forskjellige sjalusi, er at kvinner ofte sjalu, men de temperament raskt avtar, men hvis en slik ulykke rammet mann, denne følelsen det vil bevege seg sakte og smertefullt.
Hvordan bli kvitt følelsen av sjalusi

 Vanskelig å si, god eller dårlig sjalu, og faktisk kan det ganske vanlig følelse for en kjærlig mann, er det ikke rart de sier "sjalu -. Så elsker" Alt dette er så, i henhold til denne kontoen er veldig subjektivt, men ofte ikke sterk sjalusi bringer noe godt, det ødelegger den som er sjalu, og deretter en dobbel grad påvirke partner.
 Og hvis den opprinnelige forholdet kan enda flatere, øyeblikket vil komme når disse følelsene bare begynne å "kvele" den andre personen uten å gi ham et pust av fri luft. Som du vet, trenger hver person personlig plass og til en viss grad, frihet, fordi kjærligheten ikke skal hemme og begrense en person fra hans favoritt saker og interesser.
 Med riktig plassering av ting, sjalusi, selvfølgelig, kan bidra til forholdet, selv på bakgrunn varm lidenskap midlertidig lull. Men dette er bare trofaste doser og riktig atferd, som ofte fraværende, på grunn av det faktum at i et anfall av sjalusi mann blind og dum.
 At konklusjonen er at sjalusi selv i små mengder nyttige viktigere lære å kontrollere sine følelser, for å vise dem den "riktige" tid og "riktig" sted.

 Hva som forårsaker sjalusi?


 •  Men trist det kan høres, men sjalusi er ofte forårsaket av en følelse av usikkerhet. Er sjalu komplekser, som uttrykkes i senket selvfølelse, selvtillit tvil på egne evner og attraktivitet som noen så mye at ingen "andre" kan ikke erstatte det du.

 •  En annen grunn - følelsesmessig avhengighet gjenstand for hans tilbedelse. Man er så løselig i en annen, han bare lever for det, glemme helt om mine interesser, ambisjoner, begjær.

 •  Den neste grunnen - egoisme og følelse av eierskap. Ofte er fortsatt at personen et mysterium, hva er "kjærlighet", ser det som en virkelighet der partner skal gjøre deg lykkelig, ikke nøl med og at du må gjøre ham lykkelig. Egoist forventer at de vil elske, og bare i den grad det er nødvendig bare for dem, uten å tenke på at noen kan gi like mye oppmerksomhet som det lar egen fritid. Svært få folk til å innse at kjærlighet - er til en viss grad, et offer, fordi det er fornuftig å gi deg selv og din kjærlighet til din kjære, et ønske om å gjøre livet bedre. Og sjalusi - en egoistisk følelse.

 •  Det sies at en sterk sjalusi kan bare veldig stolte mennesker. For eksempel kan slike folk bekymre seg for hvordan de vil se ut i andres øyne, hvis deres partner oppfører seg som noe "ikke riktig." Stolthet - ikke akkurat en dårlig følelse, men ikke bland det med verdighet. Andre - skal være i hver selvrespekt mann, men stolthet kan bare blindt overfylle dine følelser.

 •  Så, hvordan bli kvitt følelser av sjalusi når det overvelder deg og hindrer bygge relasjoner? Det er ofte sjalusi kan være ubegrunnet, og det gjør vondt ikke mindre enn overbevisende argumenter.

 •  Hvem vet hvor du stammer følelsen kanskje en gang grusomt bedratt deg, eller øynene dine er ikke lekket oppriktig forhold. Det hender også at mannen selv skyldig og begynner å tenke at "alle er."

 •  Hvordan takle sjalusi eier?


   Første trinn er å prøve å forstå seg selv og i nærvær av argumentene som gjør at du føler det er ikke den mest behagelige opplevelsen. Hvis du forstår at å bekymre seg noe særlig ikke, og i så fall er det nødvendig å forholde seg til det, ellers ingen, selv de mest kjærlige mennesker vil ikke overleve denne stress.
  Hvordan bli kvitt følelsen av sjalusi

   Prøv å finne et yrke som virkelig vil distrahere deg og glede seg, fordi når en person er opptatt med noe, er det ikke tid for unødvendige tanker. Dersom arbeidsforholdet er også en nytelse, er det en positiv innvirkning på din emosjonelle stemningen som vil hjelpe deg å tilpasse seg den riktige måten følelser og bevissthet. Det fungerer på kan hjelpe deg å takle dine psykiske problemer, minst, i større grad.
   Snakk. Denne samtalen hjerter kan bære frukt, prøve å komme til enighet med sin make, fortell oss om din frykt og tvil. Selvfølgelig ikke alltid mulig å oppnå forståelse i disse samtalene, men hvis det fungerer, vil det være en stor seier! Hvis partneren din virkelig elsker deg og verdsetter din nervesystemet, vil det i det minste prøve å forstå deg og dine følelser.
   Hvis sjalusi har sine grunner, er det, selvfølgelig, master, men det kan være verdt å vurdere, men hvis du trenger et slikt forhold? Hvis en person gir grunn til å være sjalu på ham, gi utløp for sine handlinger selv der dette ikke er tillatt, så kan det bare ikke liker?

   Hvordan bli kvitt sjalusi ektefelle?


   Hvis du er "på den andre siden av barrikadene", den følelsen at partneren din er sjalu på deg nesten til enhver skygge, kan du prøve å fikse ting. Tenk på det, og du trenger ikke gi anledning til å sikre at dette sjalusi oppsto?
  Hvordan bli kvitt følelsen av sjalusi

   Kan enkelt flørte med en fyr eller aktiv vennskap med noen, slik som klassekamerater, vil virke uskyldig faktum, den kjærlige personen du kan tenke ganske annerledes. Det er derfor du alltid ønsker å snakke med partneren din forklare sine krav, og det bør fortelle deg at han ikke er fornøyd.
   Bare gjennom gjensidig forståelse og tålmodighet kan oppnå at sjalusi gradvis redusert til et nivå som ikke vil forstyrre deg bygge relasjoner.
   Du ser alltid fare der det er virkelig ikke? Du pleide å tro det verste, og mistenker at hele verden er mot deg, fordi alene gjør at veve intriger og intriger bygge? Mannen var sent fra jobb i 15 minutter, da han forråder deg?
   Hvis minst halvparten av de spørsmålene du svarte ærlig, "Ja! "Du kan være sikker på at du nullifidian. Hvis du ser på statistikken, da hennes mening, har ikke veldig hyggelig egenskap nesten 30% av befolkningen. Oftest det påvirker barn og unge, men mange voksne har også en tendens til slike følelsesmessige problemer.
  Hvordan bli kvitt Nav yazlyvoyi mistenksomhet

   Denne følelsen, som lar livet frykt og tvil hindre deg normalt kommunisere med andre, være lykkelig, som beveger seg stadig frem sitt livs reise.
   Det er vanskelig å leve med noen som har overdreven mistenksomhet, men enda vanskeligere å være en slik person. For å forstå hvordan å kvitte seg med mistenksomhet, er det nødvendig å forstå selve begrepet og finne årsakene til deg det er vanskelig å kjenne.
   Etter mistroisk ikke født, blir de til slutt kan eie, eller kanskje ved hjelp av ytre stimuli, og selvfølgelig menneskene rundt dem.

   Hva er mistillit og dens årsaker?   Mistillit - en følelse som angst, det tvinger oss til å tenke utenfor verden behandler oss verre enn det egentlig er.

   I utgangspunktet finner følelsen oss i de mest upassende øyeblikk når en person altfor emosjonelle og sårbare, er det på denne tiden av nervesystemet, som alltid, er utsatt for bivirkninger.
   Men tiden går, og personen roer ned, mistillit, samt angst, ikke kan vare evig. Dette mistillit vurdere situasjons og i prinsippet, betyr det ikke bære det for farlig og unormal.
   Men hvis mistillit følger deg alltid og overalt, lever du med en konstant belastning av frykt og angst, mistro og tvil, så er det sagt at det var din karaktertrekk, som må tas opp.

   Til lekkasjer


   Hvis denne følelsen har blitt en sterk egenskap, er det fullt mulig at behovet for å gå langt i barndommen forhold til sine foreldre og lærere. Ofte er det feil i familieforhold er for oss i første korn av at barnet levde i overdreven selvkritikk, frykter enkelte ting, og utrygghet og løsrivelse.
  Hvordan bli kvitt Nav yazlyvoyi mistenksomhet

   "Hva er du så feit som en gris! "" Det er på grunn av dere min mor alltid en hodepine! "" I alle normale barn, og jeg - ikke forstår det! ". Veldig bra hvis du aldri har hørt slike ord, og de er veldig ofte.
   Logisk, hvis en person i lang tid for å kalle en gris og en ku, han noensinne zamыchyt og tror på hva det er. På den tiden da sinnet ennå ikke er modnet, innpode skyldkompleks og selvkritikk er lett, spesielt i ungdomsårene.
   Ofte foreldre plasserer sine barn for store krav, for lite ros, men ofte fordømme. Det hender også at som egen mangel på måtehold, er foreldre prøver å lage en baby skyldig selv hvor han ikke er skyldig, og de har det ganske bra, fordi de er for ham stor autoritet.

   Å tro om jukset nærmest?


   Det hender også at årsaken til overdreven mistillit ble trist opplevelse som forårsaket et hav av negativitet og smerte. Det kan være en kjær, som aldri forvente svik, og han tok og endret.
   Noen ganger, gjenopprette fra slike hendelser er svært vanskelig, de forlater et uutslettelig preg på livet, som da hindrer tillit nye mennesker. Det samme trikset kan spille nære venner eller kolleger som har gjort livet ditt intriger, sladder, svik og forræderi av ulike slag, som tvang folk til å forsvare seg, låse alt av omverdenen og leter etter fare der det ikke kan være.

   Hvordan å slutte å være mistenksom?


   For å overvinne denne ubehagelige følelsen kan være, selv om det var en tett funksjon av din karakter. Imidlertid vil det trenger å overvinne mye flid og dyktighet under stopp, forstå og akseptere, bare da kan behandling av denne sykdommen. Det er best å bruke flere metoder til effektivitet var høyere, og hastigheten for å bringe sitt liv tilbake til normal økt.

   Selvfølgelig, den enkleste måten - er å appellere til en psykolog for å hjelpe deg å forstå deg selv, grave ned til røttene av problemet vil hjelpe deg å forstå essensen av problemet, forklarer skaden av livet bringer denne karaktertrekk raspishut alle konsekvenser av mistenksomhet.

   Hvis du ikke kan arbeide med en psykolog, kan du prøve å løse alene. Hvis denne følelsen er ikke din trofaste følgesvenn i livet, men bare en midlertidig tilstand som fanger deg fra tid til annen, kan vi hjelpe meditasjon og avslapping for å lindre angst og panikk. Det antas at angst og panikk - en tilstand av spenning som må fjernes. Perfekt prosedyrer knyttet til vann som en innsjø eller hav.
  Hvordan bli kvitt Nav yazlyvoyi mistenksomhet

   Hvis mistillit har lenge vært fast i livet ditt, kan du prøve å spore fremveksten av forstyrrende tanker og deres konsekvenser. For eksempel, hvis en pesky idé, for eksempel "fyren er sent - han lyver til meg og endringer", "jeg glemte å vaske hendene og spiste - syke og dø," Hvis du brenner det, så vel som dine spådommer om hendelser. Etter litt tid, og legger til de samme reelle utviklingen. Du vil bli overrasket, men 80% av din frykt ikke går i oppfyllelse.
   Lære mer. Hvis du er konstant bekymret for et problem, men du vet ikke det eksakte svaret på det, begynner du å oppleve og gjøre narr av hans psyke, bli en hypokonder pasient til alle mennesker. Hva for? Mann mistenkt for forræderi? Spør ham få svare ærlig og slutte å lide. Har du bekymre deg for at du har en slags sykdom - passere inspeksjon og få en riktig diagnose. Selv om frykten var sant, er sykdommen lettere å eliminere utgangspunktet enn å dra til et punkt der ingenting kan gjøres. Å være i stand til å akseptere sannheten - det mange sterke mennesker.

   Forstå skader i det siste, bør du vurdere de situasjoner som en gang forårsaket deg smerte, og deretter finne tilstrekkelige og objektive konklusjoner som vil endre din holdning til problemet. Tross alt, hvis en fyr har endret seg, er dette ikke å si at den neste vil være det samme.
  Яндекс.Метрика