Sannsynligvis nesten hver person minst en gang, men det var tanker som et sted å leve bedre enn i hjemlandet. Selvfølgelig, mange mennesker, så mange meninger, det er en kategori av mennesker som prøver med alle midler for å dra til utlandet, bare drømmer en annen kategori, og den tredje gruppen svært skeptisk.
 Og noen, noen ganger også går å flytte til landet i drømmene dine, da en person lever, sier han lykkelig. Men er det så bra? La oss si med stor selvtillit, nei. Overalt har sine egne fallgruvene som land er ikke synlig før du kommer i vann eller snubler.
Hvorfor leve i utlandet vanskelig

 Hva, faktisk, flytte? Det er alltid nerver, masse problemer og etablere nye nabolag relasjoner. Og dette er bare leiligheten leiligheten av en by, og å snakke om å flytte til et annet land? Det er en interessant mening om dette, sier de at det er som gjenfødelse.
 For folk som en liten gutt igjen begynner å lære et nytt språk, prøver å lære, og enda viktigere, å akseptere kulturelle vaner og skikker av landet, prøver nye mennesker. Og ofte, en voksen i løpet av denne perioden overfor mange vanskeligheter, fordi absorbere fremmed kultur og for å overvinne språkbarrieren, viser det seg, er ikke lett. Selvfølgelig avhenger mye på alder og styrke vaner av den enkelte.
 Folk som har vært i utlandet på ferie bare kan ikke forstå hvorfor vanskelig å bo i utlandet. Etter niese morens andre fetter reiste til utlandet for fem år tilbake og sier etasjes hus, yachter og hvit fransk vin - alt dette er realistisk og lett kjøpt der.
 Og ulike tema nettsteder som er full av forslag omtrent utvandring til Amerika, Spania, Italia og andre land, ulike myter forteller om enkel og rask tilpasning. Mange diskusjonsfora på de samme "kunnskapsrike" folk si at det er enkelt, du bare ønsker. Men hvis grave dypere, kan det være at alt er ikke som det virker.

 Hva er det egentlig som skjer?


 Og faktisk, hvis en person besluttet på et så viktig skritt og fortsatt kjøpte en enveisbillett, så ofte det går gjennom flere stadier av tilpasning av standard, noe som er praktisk talt umulig å unngå. Vanligvis mental og fysisk tilpasning til livet i et fremmed land går gjennom fire hovedpunkter, alvorlighetsgrad og omfang av toleranse som også avhenger av mange faktorer.
Hvorfor leve i utlandet vanskelig

 Den første grad. "Fun"


 Denne fasen begynner med landing i det landet som du drømte om halve livet hans. Du føler at du endelig fikk noe, har du oppnådd det vi ønsket, kommer til et nytt land hvor alt er nytt og spennende legger et godt humør, en person er i en tilstand av eufori og lykke. Her er bare et par måneder, om ikke før, og folk gradvis flyttet til andre plass.

 Den andre fasen. "Frykt"


 Og her kommer den morsomme. Man begynner å innse at god live der du vet, i hvert fall, sier de menneskene rundt deg, og i utlandet er ganske annerledes. Og alle mytene som etter seks måneder av livet en person har strømmet slik at det begynner å snakke fritt i det lokale språket ikke er støttet.
 Ja, sannheten er, en av ti - begynner å snakke fritt, mens andre er på scenen i "Hei, mitt navn er Vanja" og "Hvordan passere på noen gate." Alle populære gratis kurs for innvandrere, om hvilke så klart fortelle oss litt hjelp, fordi lærerne mangler noen motivasjon.
 Alt dette begynner å påvirke bezrezultatyvni jakt etter arbeid, fordi arbeidsgivere ikke hastverk med å ta sine rekker inarticulate venner. I tillegg til alt dette, begynner man å innse at alle de tilsynelatende fantastiske ting og gleder som ofte i utlandet, begynner å irritere grunnlaget i livet virke irrasjonelt og utilstrekkelig.
Hvorfor leve i utlandet vanskelig

 Alle områder av livet er uklart, men folk som først virket så vennlig og snill, begynte å ligne et stykke dukker, som egentlig ikke bryr seg hva du har å gå på. Bare nevner det opprinnelige huset og venner som var der, alt dårlig er glemt, og husker bare den gode mannen begynner vanvittig dypt fortvilet. Et spørsmål hvor du bor i utlandet eller i hjemlandet, synes det dumt. Tross alt, er svaret enkelt - i øst eller vest, er best hjemme!

 Trinn tre. "Fighting"


 Og alt blir forsterket. Man er så trist for hjemmet som begynner å flytte tilbake plan. Men bestemmer seg for å gi en siste sjanse til å komme inn og slåss. Det er på dette stadiet, mange innvandrere bryte og la alt det som de var så lang.
 Men de som bestemte seg for å prøve å begynne å nærme seg andre mennesker og til og med, til slutt, finne venner. Man tilpasser seg og innser at han begynner å like. Mange ting har sluttet å irritere og kultur ble klarere og mye dumt ved første øyekast, ting har blitt klart og viktig.
 Og så oppdager du at angitt det siste, fjerde etappen av "survival" i et fremmed land - er oppløpssiden, veien til lykke og fred.

 Vanskeligheter og problemer av innvandrere i et fremmed land


 Men det stadiet at vi har listet opp ovenfor, en generell ramme, som finner sted hver med sine vanskeligheter. Noen lettere, spesielt unge mennesker og barn, og noen kan være ganske vanskelig, viser det til de eldre og de i alderen. Forresten, den viktige rollen spilt av tilstedeværelsen av en skikkelig utdanning.
 •  Språkbarrieren. Og som ikke er fortalt å lære språket viser seg ikke så lett, spesielt på dette nivået for å lære og finne arbeid i utlandet. Mange står overfor det faktum at å flytte til et annet land for en lang tid de ikke fullt ut kan uttrykke sine meninger og forstå hva lokalbefolkningen sier.

 •  Byråkratisk kompleksitet. Mye tid må forholde seg til alle papirer og dokumenter som må tegne, fyll og betaler i tide. Og visum og oppholdstillatelse - er bare begynnelsen, etterfulgt av off ulike typer registrering, godkjenning og så videre, og så videre.

 •  Ensomhet. Det er bare ved første øyekast virker det som jakten på nye kontakter og venner - det skjer, sier de, og så det vil følge studiet i et nytt land. Over tid begynte folk å innse at det er vanskelig å finne en god venn, og hvis det er en språkbarriere og rapportert, hvis ikke, er det en følelse av hjelpeløshet.

 •  Konklusjonen man kan gjøre - kan du bor i utlandet, men det er nødvendig å gjøre en stor innsats for å bli målrettet person, ikke lat og aktivt lære språket, fordi det kan være et stort hinder for normal liv i utlandet i alle dens aspekter og manifestasjoner.
   Alle er forskjellige, hver har sine egne planer og ønsker, men alle, noen ganger uforvarende, på jakt etter en sjelefrende. Noen lykkes bedre, noen verre, men ingen ønsker å være ensom, alle til slutt føler behov for å møte behovene til familien og ettertiden.
   Tiden renner ut, menneskeheten er i endring de siste årene stadig mer populære blind date hvor du kan møte potensielle liv partner, kjæreste eller venn. Hvorfor? Det er enkelt, sosiale nettverk og chatterom førte til det faktum at de fleste av parene møttes på nettet, fordi nesten alle minst en gang, og tester på en blind date prosess.
  Feil og regler blind date

   Og ingenting, som, hva er galt med disse møtene, men der var det så tapt og folk begynner å bli nervøs som tillater mange feil på blind date.
   Ofte fungerer som trist opplevelse kjæreste eller venn som har brent på en lignende, dypt sitter denne ideen i hodet, og mannen tidligere skeptisk og vantro som fører direkte til fiasko. Men er ikke det altfor tidlig du doom utnevnelsen, folk alltid trenger å bli gitt sjansen!
   En annen oppfatning er at en slik avtale eller gå bare uheldig taperen, fortsatt bra hvis zav'yazalosya bekjent på internett, men å gå til et møte med noen som kjenner en eneste venn så hva!

   Rendezvous - det er alltid opplevelsen, til en viss grad, et spill som bør tas raskt og enkelt, men blindt eller ikke, spiller det ingen rolle.

   Rendezvous blind - et slags lotteri, kan du vinne en million i ansiktet av en vakker mann eller annet, og kan være å kaste bort penger og tid. Uten dette hvor som helst, men som du vet, intet våger, han drikker ikke champagne!
   Ikke glem at du er både nervøs, så ikke vurdere en person med de første 10 minuttene av kommunikasjon, hvis personen ser ut til å være like, men det er stille og begrenset, bør du prøve å finne felles temaer der han kan føle seg vel.
   Denne datoen bør tas som et eventyr. Hvis det er et ønske om at noe med en slik hendelse har skjedd, så det bør bli behandlet som en interessant opplevelse, ikke tenke på resultater og utfall.
   Men, selvfølgelig, med alt dette, er det nødvendig for en vellykket rendezvous forberede seg til å observere noen regler og grenser, og deretter må kunne gamble.

   Fem regler for vellykket blind date


   Regel № 1. Planlegging


   Enhver hendelse må planlegge og en blind date intet unntak. Selvfølgelig er spontanitet bra, men slike ting som riktig valgt klær, en møteplass og økonomiske sidene må tas opp på forhånd.
  Feil og regler blind date

   For eksempel med hensyn til klær er bedre å velge noe, ikke skremme mannen på det første møtet ultra lyse makeup og kjoler, men konverterte til grå mus er heller ikke nødvendig.
   Øyeblikk av dem som betaler er også bedre å diskutere og selv etikette tilsier at folk bør betale, men bedre å ha en nødvendig mengde penger, eller du kan komme i vanskeligheter, noe som er veldig frustrerende.

   Regel № 2. Sikkerhet


   Mennesker er forskjellige, og hvor mye du snakket til et møte på internett eller telefon, det er ikke å si at en person er tilstrekkelig, ikke lider av psykiske og fysiske funksjonshemninger.

   Derfor blindt sier hovedregelen for Dating Sikkerhets avtaler i et offentlig sted hvor full av folk og helst ikke senere tid.

   Først, hvis datoen går galt, så bare kjøre et offentlig sted, og for det andre, på steder der folk kan du vurdere oppførselen hans følgesvenn som han holdt i det offentlige, hans oppførsel, evne og sjenerøsitet.
   Det er også viktig å spørre venner eller slektninger informert hvor og med hvem du skal forlate koordinatene for arena, og ikke glem å lade mobiltelefonen, som du vet, har det å være alltid der på.
   Antar at det er ikke paranoia, det er bedre å være trygg, fordi, som vi har sagt, folk kommer over alle slags.

   Regel № 3. Prosessmøte


   Det er bedre hvis du ankommer åstedet på forhånd, slik at du kan se deg rundt, vurdere situasjonen og gjøre et godt inntrykk på din partner på en date. Selv om din kommunikasjon korrespondanse varte veldig lenge, er det bedre å ikke starte møtet kaste halsen og kose.
  Feil og regler blind date

   Likevel, det er en fremmed og du ikke vet, men hvis du kan bo i samme varme forhold i det virkelige liv, og plutselig kulde på din del at det kan være harme i prosessen med kommunikasjon ville være vanskelig å forklare for motstanderen . Det er bedre hvis du starter med et varmt smil møte, og hvis alt går bra, vil være i stand til å gå til neste nivå.

   Regel № 4. Dialog


   Hva er viktig for en god dato? Det er riktig, kvalitativ og meningsfull samtale som involverer en medlemmer av to datoer. Men noen ganger når du ser en person for første gang, er det svært vanskelig å starte levende og lett samtale, må det gå gjennom en periode med tilpasning, skal vi si.
   Det er nødvendig å forberede flere felles temaer som du kan starte en samtale, som sin forfremmelse, må du stille spørsmål, men ikke overdriv det, er det umulig å mann følte at avhøret.
   Hvis det er vanskelig å finne felles temaer, og å gjøre som du ikke engang snakket i chat eller i det sosiale nettverket, er den beste løsningen for å gå på kino eller til utstillingen, hvor du bare finne noe å snakke om. Og en annen ting, ikke glem å være seg selv, er viktig.
   En av de vanligste feilene blind dating er at en person ønsker å vise seg bedre enn det faktisk er, begynner å oppfinne historier og oppfører seg som du ikke bør være. Hvis forholdet blir styrket igjen, du har fortsatt å åpne opp, noe som ville innebære en skuffelse.

   Regel № 5. End


   Blind date kan gå annerledes, men uansett hva det var, må takke personen for sin tid. Hvis alt går bra, det obminyaytesya telefon eller arrangere neste møte. Hvis, derimot, innser du at det er første og siste møte, så dette må ærlig si at folk ikke føler seg tomme illusjoner.

   Hvorfor er det nødvendig å gå på en blind date?


   Fordi menneskelivet er ikke mye ekstraordinære møter og hendelser i livet, for det meste vanlige og middelmådige. Så hvorfor ikke arrangere en hjernerystelse? Du bare få emosjonell ladning, og kan dette er sjansen til å få en elsket en eller annen av en levetid? Så lenge du går ned, vil du aldri vite.
  Яндекс.Метрика