Jeg tror at i alles liv var en situasjon hvor alt dumt lei: lei av venner, lei av forholdet til jenta, lei av hans kone og barn rasende arbeid og hode, lei av alle mennesker på planeten! Det er en tid og grunne på spørsmålet: "Hva om alle lei? ". Nå kan du prøve å forstå.
Hva mannen, hvis alt trøtt?

 Hva om alle lei


 •  Lei av venner? Heller, du ofte tilbringer med dem all sin fritid. Slapp av på dem. Opphold med familien eller enda usamitnysya et sted.

 •  Bored med kjæresten (eller kona)? Så, i forholdet er ikke så glatt, eller du er banal for en lang tid med hverandre. Hvis du bor sammen, kan du sende en sjelefrende å besøke sin mor for et par dager. Eller du kan gå på de fleste dager fiske. Hvis det, etter noen dager med hverandre, har du fortsatt irriterende nærvær av kjæresten sin, kanskje du ikke liker?

 •  Trøtt barn? Dette helt din feil, det er ikke et leketøy eller en hund som kan bli kastet ut når som helst. Vi måtte tenke på det før du sår. Nå må du revurdere sin holdning til livet og til å forstå en ting: nå lever du ikke lenger for seg selv, men for deres barn!

 •  Lei av sex med sin kjæreste? Under ingen omstendigheter bør søke trøst på siden! I dette tilfelle ligger problemet selv ikke på det fysiske nivå, og følelser. Oppvarmede følelser med kjæresten endring av natur. Det hjelper ikke? Prøv å avstå fra amorøse gleder noen uker, enn si en jente å ta initiativ.

 •  Lei av skole, høyskole, studere trøtt? Så, dessverre, det skjer i mange - og alt takket være vårt land og lav utdanning. Mange lei av studiet ved instituttet eller det faktum at forståelsen av hva du ikke liker dette yrket, eller ved å forstå at i fremtiden vil du tjene nok. Noen liker bare ikke å studere. Men hvis du ikke har kunnskap og ikke høyere utdanning i dagens verden kan du unnta vaktmester arbeid.

 •  Lei av folk? Usamitnysya et sted, begynne å jobbe arbeid motivasjon.

 •  Lei av arbeid, arbeid, sjef? Trakk seg fra jobben, forteller sjefs alt om det og tror noen uker hvile.

 •  Lei av reklame? Slå av TV, Honor bok.

 •  Bare lei av å leve? Men dette er en ekstrem stadium av depresjon. Prøv å finne ut hva du ødelegge stemningen. I alle fall bør være en faktor som ødelegger stemningen du. Den beste medisin i dette tilfellet sigarett og sprit. Nei! Den beste kur for depresjon - sport! Gå til gym "potyahaty jern" pokolyshy trykk, pozaymaysya på den horisontale linjen, parallelle barer, få i gang. Ingenting jubel som å forstå at du blir fysisk sterkere!

 •  Og likevel - prøv å smile oftere til andre og til nå for dere!
   Og nå, for å muntre opp litt, foreslår jeg å se på den opprinnelige respons som var en fyr i en spørsmål og svar-tjeneste Google, når de blir spurt hva de skal gjøre når alle slitne.
  Hva mannen, hvis alt trøtt?

   Og nå kommer den neste høst, solen knapt varmer, hyppige regn og slaps rundt grå og dystre farger, minner om varm sommer trakk sjelen, men det er fortsatt veldig langt Statistisk høst kjedsomhet eller depresjon, som det er nå fasjonable å ringe, lider hver femte person på planeten vår.
   Dette er ikke overraskende, om ikke lange høstkvelder, tenke over meningen med livet og overgi melankoli. Jeg må si det er umulig å unngå sesongmessige depresjon, men det virkelig kjempe!
  Hva vi står overfor sesongmessige depresjon

   Hvorfor skjer dette? Eksperter sier at høst blues provosert en nedgang i dagslys og klimaendringer på dette tidspunktet begynner å gjenoppbygge kroppen endrer sine biorhythms, noe som fører til en nedgang i humør og energi, apati og motvilje mot å gå videre.
   Og dette er ikke veldig positiv bakgrunn, er det også små vanskeligheter i livet, med en halv krangel, er barnet syk igjen, problemer på jobben, og andre utfordringer som tidligere folk ville avgjøre med hodet holdes høyt, nå ser han som en enestående slag vanskeligheter.
   Hvordan man skal håndtere denne situasjonen? Svaret er enkelt: å lære å gjenoppbygge kroppen din slik at prosessen med tilpasning til nye værforhold og livet gikk raskere og mindre smerte.

   Du må innse at sesongmessige depresjon til ingen god leder, truer den overgangen til en mer alvorlig tilstand, ledsaget av en funksjonshemming, folk mister meningen med livet, følelsen verdiløs og meningsløs skapning.

   Slike former for depresjon er ikke så lett å herde, er det viktig medisinsk intervensjon. Å holde ut slike ubehagelige konsekvenser, la oss gå fra symptomene med en gang.

   Hvordan bli kvitt sesongmessige depresjon?


   Riktig dag


   Den første regelen for alle: Bli kvitt bakgrunnen av depresjon, sende dine tanker i en positiv retning. For å få en stor positive følelser og energi, overvinne tretthet for å møte soloppgangen, se soloppgangen punktet.
   Dette vil gi deg tid til å øke dagslys timer og nyte den utrolige fargene i naturen, som vi dessverre ser veldig ofte. Generelt prøver hver dag å betale minst en halv time tur i parken eller på stranden, kan du gjøre selv en pause på jobben, men i helgene må prøve å komme seg ut av byen og på landet.
  Hva vi står overfor sesongmessige depresjon

   Du må bruke hver solfylt dag med nydelig og virkelig prøve å nyte rikdommen og farger av høst natur siden høsten - en spesielt vakker tid, med god grunn henne synge mange poeter og forfattere i verden.

   Alene med deg


   Hvis du føler at det siste du har mange uløste problemer og problemer som du undertrykker og bekymring, må du gi dem hensyn.
   Uthev kvelden når du ikke vil forstyrre noen, gjøre deg komfortabel i godstolen med en kopp din favoritt kaffe eller te, og skrive på et ark med alle problemer og de små tingene som plager deg.
   Så ta en titt på listen, anslå dybden av dine følelser, tenke over hva du trenger å gjøre for å føle seg komfortabel. Det er mye lettere å ta i bruk når målene er tydelig merket.

   "Mitt hjem - min slott! »


   En annen god måte, noe som bidrar til å forbedre humøret i høst, denne endringen i hjemmemiljøet. Denne høsten er forverret bevissthet rutine ting rundt, spesielt hjemme.
   Bidra til å bekjempe depresjon lyse farger, så prøv å omgi meg selv med dem rundt, være forsiktig med å ha på bordet alltid tilstede frukt røde og gule farger, som appelsiner, epler eller bananer. Som seg skiftende omstendigheter, så tenk på det, kanskje du trenger en ny salongbord eller sofa, erstatte gamle med nye gardiner og lys, er dette en annen god måte å øke lyset i livet ditt.
  Hva vi står overfor sesongmessige depresjon

   Endre alle håndklær i lyse og positiv søvn i fargerike og søte pyjamas, drikke te med fargerike krus. Kanskje du bør kjøpe en bolig i lyse blomsterpotte, som ikke er, forresten, passer i den oppdaterte situasjon.

   Utvikle og utvikle seg igjen!


   Ikke glem at du er i første omgang, er identitet og selv aldri for sent å utvikle! Akkurat det samme, er det svært nyttig og nødvendig! Prøv å huske lang glemt hobbyer som du alltid tar med positive følelser.

   Vanligvis er bevist at folk som vet hvordan du skal fordele sin fritid, mye mindre lider kjedsomhet eller ikke vet hva det er.

   Og ting er at de er stadig opptatt med noe, halvparten av tilfellene for dem hyggelige. Kan du trekke godt, spille et instrument, som bilder eller beundre håndlaget.
   Det er på tide å huske den gamle fangst og kjøpe nye. Kanskje du har lenge drømt trekke et fremmedspråk eller ønsker å melde deg på en kjøreskole, ikke vent for anledningen og dra dit nå!

   "En sunn kropp sunt sinn! »


   Depresjon kan kjøre, og bokstavelig talt ordet! Under trening, metabolisme, kroppen raskt mettet med oksygen, noe som har gunstige virkninger på hjernen.
  Hva vi står overfor sesongmessige depresjon

   Det viktigste er å velge en retning som du liker, ikke å tvinge deg selv til å gå til hver trening og gå med glede. Valget av idrettslag og klubber så stor at alle kan finne noe: dans, stripe av plast, svømming, skøyter, kampsport, yoga eller gym.
   Ikke bare vil du trekke hennes figur, og med forbedre sin psykiske tilstand. Forresten, her inkluderer sex som vi vet, stimulerer denne prosessen produksjonen av endorfiner hormoner som fremmer avslapning og god stemning.

   Ting å gjøre i høst?


   Lag en liste over ting som du ønsker å gjøre i nær fremtid, bør de gi deg glede, og noen elementer bør utføres regelmessig, for eksempel sport og ferdigheter. Tilfeller kan være trivielt, men interessant for deg, gå på kino med venner, aktiviteter for barn, hjelpe foreldre i hagen, shopping tur, og så videre.
   Daglig oppfølging minst et par elementer fra listen, og du ikke har tid til å se, som i alle klasser og mange vakre ting rundt deg, og tror du glemmer at dette sesongmessige depresjon. Et annet viktig poeng - jage dumme og triste tanker, lettere på dem bare vil ikke, og vil bli kvitt dem du bare pluss.
   Du kan også bruke psykologiske teknikker - logre hånden, og si høyt "Ikke mine! ". Ikke bli overrasket, dette er en veldig god måte, er det viktigste å tro!
  Яндекс.Метрика