Hva er kvinnelighet? Er det virkelig så utenomjordisk i ord og uvanlige kvalitet som en naturlig form karakteristisk bare for kvinner? Slå til de gamle klassikerne og romaner, de fleste heltinner - en standard avl, femininitet og ømhet, men samtidig har de ekstraordinære kraft og urokkelig indre kjerne.
Hvordan bli en feminin og delikat kvinne

 Selvfølgelig, nå er det ikke om fysisk helse, og de høye moral og sterk utdanning at mens klekket fra barndommen. Som bare er stabilitet og styrke toll Jane Eyre, fasthet av ånd Consuelo, men på samme tid, de forblir feminine og sjarmerende, elegant og sensuell.
 Som det viser seg, femininitet - det er noe gammelt og forlengst glemt? For nå, vil disse kvinnene ikke finne, på grunn av prinsippene for moderne samfunn, har en kvinne å være sterk, vanskelig, og noen ganger også uhøflig og egoistisk, fordi uten disse kvalitetene vanskelig å bygge en karriere og gjøre og overvinne alle vanskeligheter og alvoret i det moderne liv.
 På dette stadiet av samfunnet, er kvinner ofte tvunget til å bære nesten alle de fysiske og moralske problemer hos menn, mister de den dype forskjellen mellom disse to svært forskjellige omganger.

 Kvinne stresset bør forbli svak og sårbar, de krever omsorg og omsorg blant menn - en liten perle, blomst som trenger kjærlighet og oppmerksomhet. Men styrken, hardhet, noen ganger uhøflig, overdreven gestikulering og traske - mye av den mannlige halvdelen.

 Det viser seg at femininitet - er evnen til å være svak, myk og sensuell? Kanskje det. Femininitet være bestått hver bevegelse, hver gjerning og handling, må det komme fra en jente eller kvinne.
 Og dåren vil være de som sier at evnen til å være feminin og delikat - dette medfødt gave, og hvis det ikke er gitt, kan det ikke bli hjulpet. Alt kan læres, er alt tapt, fordi genetisk nivå, er følgende funksjoner lagt før vår fødsel.
Hvordan bli en feminin og delikat kvinne

 Og kan mest interessante, genetisk menn oppdage naturlig tiltrekning til personer av slike kvinner. Og nå kommer en tid når en vakker jente hodet oppstår spørsmålet om å bli feminin og milde kvinnen i verden? Dette skjer vanligvis i puberteten, når et ønske om det motsatte kjønn, et ønske behage.
 På den tiden, jenter begynne å nyte det faktum at de ga natur, sine fordeler og muligheter, men denne boksen må alltid fylle opp og fornye, å alltid holde en liten jente med en hemmelighet, et mysterium-jente.
 Men det er noen enkeltpersoner som konsekvent finne seg selv "La Garçonne" i lang tid, men nesten alt det kommer en tid når du ønsker å endre, for å få til en kjær, av hensyn til barna selv. Uansett hvorfor du ville, viktigst av alt, trenger han å følge.
 La oss endelig sortere ut hva kvinnelighet kan kjøpe det og bli til en viss grad, en profesjonell i denne delikate kunsten.

 La oss starte fra utsiden!


 Og ikke bli overrasket, spesielt femininitet gjenspeiles i utseendet på jenta, hvis det er strukket genser, slitte jeans og joggesko, så denne prøven er neppe feminin jente. Prøv å kle seg i alle anbud, er det første du vil - det er hæler.
 De kan være lav, men bortsett fra det må fortsatt være, kan de umiddelbart endre holdning, ganglag og indre følelser: på den tiden hun begynner å føle den samme kvinnen, i beste forstand.
 Neste: kjoler, skjørt, bluser, tilbehør, vesker og forskjellige ting for kvinner. Forresten, kan ofte rent kvinnelige detalj veldig rørt menn på grunn av det faktum at slike ting ikke er tillatt, slik at de kan nyte dem for den vakre halvparten.
Hvordan bli en feminin og delikat kvinne

 Det neste trinnet - Betale mer oppmerksomhet til deg selv. Naturlig skjønnhet - Det er greit, men selv hun trenger hjelp, knapt noen vil like harde sorte øyne og små, mørke øyne. Betale litt tid hver dag på dagtid makeup - noen dråper mousse tone, børsten av blush og et lite lag med mascara.
 Dette vil tillate deg å føle deg trygg i enhver situasjon, gi en følelse av uttrykk og attraktivitet. Spare noen penger, gå, men noen ganger, spa og massasje, slike prosedyrer er i stand til å vekke sensualitet av en kvinne, og bidra til å holde ungdom og god helse.
Hvordan bli en feminin og delikat kvinne

 Men, som du sikkert vet, å bli mer feminin og delikat ett utseende vil ikke være nok. Vet du hvor latterlig ville se ut som en kvinne som ville sette en skånsom kjole og sko, men det vil ta seg kraftig, desperate fakter og uanstendig uttrykk? Denne kvinnen er overraskende, og kanskje til og le. Utvendig gir en kvinne til å føle seg vel, utfyller hele bildet, og legger til et harmonisk bilde.

 Innsiden. Hva er galt?


 •  Først og viktigst, lære å elske deg selv slik at du er, med alle sine mangler. Selvfølgelig, må du streber etter det beste, men det er ting som ikke er riktige, for eksempel en tilpasset nese eller små bryster, for tung panne.

 •  Lær snedig forkledning sine mangler, blinding dem med sine fordeler. Tror du alle disse internasjonale stjerner så perfekt? Ikke i det hele tatt, hvis du ser nøye etter, kan du finne noe som ikke liker det. Hvordan å skjule alt dette? Vellykket makeup, velvalgte klær, trygg utseende og utstråling havet!

 •  Ser på sine bevegelser, er femininitet manifestert i glatte bevegelser, ikke vinke, klappe og gester klart på bordet, hvis noe går galt. Gjennom må være solid ømhet, så her er en vanskelig kombinasjon.

 •  Følg ditt tempo. Lurer på hvorfor menn som så feminin og delikat natur, og faktum er at en av hans berøring, lett gange og sløv øyne, er de i stand til å treffe ham på stedet, og, som det skjedde, gjorde han ikke merke. Ja, det er en kunst som krever hardt arbeid.

 •  Vær oppmerksom på ditt språk. Stemmen skal være fin og myk, i alle fall ikke skarp. Skriv ned selv i videoen, lytte til hvordan du snakker som oppfører seg, er det nyttig for deg for din fremtidige reinkarnasjoner.

 •  Og selvfølgelig, det viktigste våpen - et smil og en latter. Dette også trenger for å lykkes, kan latter være høyt og blomstrende, det er skjebne menn. Unngå ekstreme porselen dukke også være valgfritt, og deretter din latter vil være en hyggelig og melodisk, vil det infisere sine varme og ikke skremme og imponere.

 •  Og til slutt, alltid se dine ansiktsuttrykk, ingen rynker pannen, ruller ikke øynene og ikke bite lepper, bør vakkert ansikt blende sin ro og peaceable smil forbipasserende på gaten, og du vil legge merke til, som returnerer du å nå for folk.
   Hver av oss kommer ofte ganger i livet når det arbeidet som du må gjøre, ikke ønsker å gjøre. Du deretter begynne å tenke på hvordan du skal begynne å øke motyvatsyyu.Davayte forstå hva personlig motivasjon (motivasjon).

   Motivasjon - er når en mann gjør seg til visse handlinger. Motivasjon spiller en viktig rolle for å oppnå personlig suksess.

   Jeg tror det er ingen hemmelighet at personen ikke ville bli utføre noen tunge eller ensformig arbeid hvis de ikke har noe insentiv motivasjon. Hvis det ikke er noe incitament, hersker det latskap, og vi vil finne eller oppfinne alle slags grunner, vanskeligheter som hindrer gjennomføringen av den grunnleggende problem.
  Hvordan du kan øke din motivasjon

   Å lykkes så snart som mulig, eller bør alle mulige måter ufattelig å øke deres motivasjon.
   Motivasjon er drivkraften "motor" som vil føre oss til det ønskede målet. Så hvordan kan du gjøre dette motor?

   Hvordan øke motivasjonen: Tips


   1. Stadig minne deg selv på målet ditt Visualiser det. For eksempel: Jeg har lenge ønsket å kjøpe en iPhone 4s. Men han kunne ikke gjøre det fordi jeg ikke la økonomi (eller snarere finans var, men jeg måtte bruke det på flere viktige ting). Og så gjorde jeg - jeg bestemte meg for at for å oppnå det ønskede målet, for å tjene enda mer. Å tjene mer, trenger mer arbeid. En lang arbeid - kjedelig, fordi det er så mange distraksjoner, er det ulike grunner som er til hinder sitte ned og gjøre det jeg planla.
   Og hva har jeg gjort? Jeg bare sette en logo på skrivebordet Apple. Og nå når jeg slår på min laptop, jeg alltid se hva jeg ønsker å oppnå på dette stadiet. I tillegg begynte jeg jevnlig se videoer, som ble sammenlignet med andre telefoner iPhone, viste sine fordeler. Og du vet, det gjør meg veldig motivert - Jeg begynte å jobbe hardere fordi han visste hva jeg ønsker å oppnå. Som et resultat - bare et par måneder jeg vant Belenky ny iPhone 4s
  Hvordan du kan øke din motivasjon
  .
   2. Oppmuntre sine prestasjoner. Han utførte alt arbeidet som har planlagt en dag - trygt sitte, spille dataspill eller se på TV. Han begynte å tjene mer - ikke bare kaste bort pengene dine på de riktige tingene, men litt unne deg oppkjøp, hvorav du drømt. Og du skal være lat - noe som du ikke ser.
   3. Les bøker om motivasjon, som deltar på ulike treninger. Noe av det er veldig veldig bra.
   4. Og det er ingenting som øker motivasjonen som merkelige suksesshistorier! Les historien på en slik nisje der du jobber, og du vil se at det gir god slikt spark i ræva. Som et eksempel: Jeg har gjort nettsider. Med noen jeg har oppnådd en viss suksess, noen ikke. Grunnen til at jeg ikke har oppnådd det ville egentlig - vanlig menneskelig latskap. Nå forestille seg hvordan jeg motivere virkelige historien når folk som opplever ti ganger mindre enn meg, noen måneder haruvaly slik at det ikke ser ut til å utvikle sine områder, og som et resultat er nå svært lønnsomme områder som trenger bruker ikke mer enn to timer i uken. Det er virkelig motiverende å jobbe for flere måneder, akkurat som dem, så med en følelse av prestasjon, har en god inntekt fra dette.
   5. sammenligne deg selv bare med deg selv. Hvis du ikke ønsker all din entusiasme ikke har falt på et tidlig stadium i alle fall ikke sammenligne deg med andre.
   Ikke se på hvor mye du har å gå til formålet, og å se det - det du har fått til!

   6. Glem fortiden. De feil som er gjort de siste hindringene for å flytte fremover. Tenk bare på den nye dagen som kan gi deg en sjanse til å fikse det!
   7. Omgi deg med positive mennesker. Enig, hvis du ønsker å være turnykmenom, er det best å omgi deg med mennesker som har den samme lidenskapen, som kan fortelle deg å støtte når som helst. Og hvis du er omgitt av topptungt selskap, som har ett mål - å få full og nakurytysya, selvfølgelig, av disse kan det være et spørsmål om motivasjon.
   8. Og det beste rådet, etter som du vil vite hvordan du kan øke motivasjonen: "Til helvete med det. Berysya og gjøre "(Richard Branson). Nok til å lese denne artikkelen, og håper du liker hvor vanskelig og hardt liv. Hvis du ønsker å oppnå noe? Deretter må du gjøre! Ingen av dere ikke utfører jobben din!
  Яндекс.Метрика