De fleste av oss kan ikke komme over det faktum at for et møte med oss ​​i andre omgang hadde et forhold til en annen mann. Du avsky forestille henne i et merkelig omfavnelse som hun kysser noen andre. Disse spørsmålene om hans favoritt siste tiden plaget deg, forstyrre livet til stede. Hvordan bli kvitt sjalusi til den siste jenta (kona)?
 I begynnelsen av forholdet, de elskende er i syvende himmel. De er overveldet med følelser, har de ikke ser eller hører noe rundt. Man får følelsen av at hele planeten er igjen bare 2 personer som er laget for hverandre. På dette punktet ønsker jeg å rope til verden:

 "Stopp et øyeblikk, du er flott! "(" Faust "av Goethe).

 Men, over tid, utvikle relasjoner og før eller senere ender godteri-buketnyy periode. Parter begynne å være interessert i sine kjære om hva som skjer i deres liv før de møtte. Dette er en normal ønske, fordi du ønsker å tilbringe med den personen hele livet. Å stole på kjæresten din, trenger du å vite om det nesten alt! Og selv om svarene gjøre oss syke, tvunget til å lide, kan vi ikke stoppe og fortsette å be om fortiden av kjæresten sin.
Hvordan bli kvitt sjalusi til fortiden av kjæresten sin?

 Etter å ha lært den bitre sannheten, du begynner å bli sint, selv om du vet at du elsker denne mannen, og han er i fremtiden vil du aldri forråde. Men konstant sjalusi fra fortiden hindrer jenter til å leve i dag. Det viktigste i dette tilfellet - å gå fra et psykologisk felle. Lignende problemer er svært ofte folk som bygger nære (familie) relasjoner. Og de vil før eller senere finne styrke til å overvinne sjalusi.
 Det faktum at jeg elsker deg for alltid "same-same" (veldig bra, veldig rent, den beste, den smarteste, mest kjærlige). Og dette ønsket for perfekt og spiller en grusom spøk. Man - ikke å være perfekt. Og de har en tendens til å innrømme feil. Så når nok en gang vil være sjalu til henne i det siste, se på deg selv fra utsiden. Ikke la deg de samme feilene? Kanskje, faktisk, du er heller ikke perfekt? Så hvorfor klandre personen er, hva er det tid du snuble?

 Sjalusi etter utroskap


 Hvis betydelige andre du noensinne har forandret seg, kan sjalusi i dette tilfellet komme ut av kontroll. Du starter sjalu bokstavelig talt alt: den siste, venner, ansatte, forbipasserende. Det faktum at etter tillitsbrudd i forholdet forsvinner. Uten tillit til å leve med en mann blir mye vanskeligere.
Hvordan bli kvitt sjalusi til fortiden av kjæresten sin?

 På dette punktet må du veie "proffene" og "mot" og tenke på om å forlenge forholdet. De fleste mennesker, etter svik sannsynlig ikke vil tilgi din sjelefrende. Og hvordan kan du glemme en slik forferdelig handling kan tilgi og glemme - du kan ikke!

 Hvordan bli kvitt sjalusi fra fortiden?


 Å kvitte seg med sjalusi til fortiden, må du lære å verdsette sin kompis. Din følelse lettere skal ikke blåse for tvil. Ingen problemer bør ikke dempe dine følelser for hverandre! Og selv om det i livet være noen forvirring, problemer, prøve å løse dem ikke bare sinnet, men også hjertet.
 Akkurat nå sitter du leser dette, og søkte svar på spørsmålet: "Hvordan bli kvitt sjalusi fra fortiden? Hvordan å glemme alt som har skjedd i din jente for deg? Hvordan tilgi hva hun gjorde? ". Nå forestille seg at halvparten gikk et sted, mistet, eller hennes Gud forby alt skje? Hva synes du? Det er det samme! Holde forholdet og ikke morochte hodet som var i fortiden!
Hvordan å møte en mann fra en tur
 Hver skilsmisse ekteskap i navnet på turene varierer etterlengtede møtet etterpå. Hvis separasjon er forlenget, er det en måte for noen å virkelig sette pris på komforten av familie og venner venter blir en uforglemmelig begivenhet.
 Hvordan å møte en mann med en misjon, at han var fylt dine forventninger og følte glede i retur hjem? Tross alt, han fortjener din oppmerksomhet, noe som gir så mye innsats for å sikre velstand i familien
 Hele tiden bare tenke på det og
 Uansett hvor sliten var ikke en mann, hans oppmerksomhet fortsatt være i stand til å tiltrekke seg den absolutte orden i huset og elsket lukten deilig, atmosfæren av kos, dine milde ord og hans eget portrett - hvis det er et nærbilde henger ut på kjøkkenet, eller på soverommet. En fin måte - datagrafikk i en uvanlig design med noen ord eller vers ", og han kjekk og intelligent og begavet" for å trøste hans ego. Følgende kan være oppført fortjeneste av hans dyrekretsen og kanskje små bokstaver, kjente personer født i denne perioden, din signatur "Jeg elsker deg" og små bilder av dine møter og bare glade dager.
 Ditt liv i hans fravær
 Din mann vil være fornøyd med at i tillegg til de grunnleggende oppgaver du ikke er likegyldig til deres interesser, behov og helse, selv i hans fravær. Dette er valgfritt ting, kjøpt for penger. Du kan uttrykke kjærlighet til de som forbereder naturlig middel for å forbedre helsen til en kjær. Spill spillet poengsum mellom fotballag som han er syk og feste til speilet i gangen. La alt ser forsiktig og naturlig, litt tid i skapet hans, finner han nye klær eller en skjorte eller annet sted hengslet skap på kjøkkenet - glemt flaske øl, men for ham, og på badet, for eksempel, noen barbering.
 Alt dette er bra, men utseendet for godt til å være i endring til det bedre - som ved et uhell. Hvis en er glad i er borte, da er tiden som kan være viet til sin forbedring, skjønnhetssalonger, helse klubber, jogging, svømming. Eventuelle endringer i det beste av livet ditt sammen vil glede sin mann.
 Hvordan andre å feire sin ankomst?
 Hvis du kommer hjem din favoritt fortsatt full av styrke, kan du ordne en tur i restauranten, hvor sakte fortelle hverandre om alle nyheter og detaljer om hans liv, velge noen ekstravagante fatet, unn deg en festlig atmosfære. Planlegg et par lokal underholdning sammen, for eksempel, basseng, sauna, gokart (riding en racerbil) slik at ujevnheter dine følelser. Hvis dette ikke er nok, fjern Limousin utleie og ta en tur med en tur til severdighetene i byen, og vil åpne døren av huset sitt og fortsette møtet med levende lys.  
Hvordan å returnere sin mann etter skilsmisse
 Å leve et helt liv sammen, dele og glede og motgang, støtte hverandre og alltid rundt for å hjelpe, føler egnet bistand, heve glade barn og deretter barnebarn med sykepleier - at et slikt scenario er avhengig vanligvis bruden, som kombinerer sin mye med de utvalgte.
 Men ikke alltid mulig å holde lojalitet og kjærlighet i mange år, skilsmisse - ikke uvanlig, men hyppigere mange relasjoner slutt. Hvis initiert skilsmisse gjort det ektefelle, ble umiddelbart det samme, ofte tenker - "hvordan du slår en mann etter en skilsmisse"
 Er det i prinsippet mulig - for å gjenopprette tilliten og hjertelig forhold, respekt og kjærlighet, om vanskelig prosess for begge parter avskjed er over?
 Umiddelbart er det verdt å merke seg at når det kom til offisielle papirer og adresser til registrar, så situasjonen er virkelig gått for langt, gjorde forholdet ikke overlever testen og returnere mann etter skilsmisse vil ikke bli lett. Men hvis du ønsker å være tilbake sammen med denne mannen sterk nok, absolutt verdt et forsøk.
 Hvorfor skal ikke gjøre
 Så før du gi noen råd om hvordan du kan returnere tidligere ektefelle må si det som ikke kan gjøres i alle fall:
 - Først, ikke løpe til hennes venner der, Shedding bitre tårer fortelle "at han er en dårlig mann" og "hans land er." Etter disse uttalelsene, som for øvrig, kan overføres til felles venner tidligere andre halvparten, ønsket om å gå tilbake til tidligere forhold synes i det minste merkelig;
 - For det andre kan du ikke straffeforfølge ekskone felle tårer ham opp, truende at han aldri vil se barna, enn si kaste setningen "jeg leve uten deg jeg vil ikke," og så videre. Dette presset heller skremme mann og til slutt å overbevise ubalanse og isterychnosti ekskone;
 - For det tredje, ikke blir isolert hus i strålende isolasjon, stille lidelse og gjøre grundig analyse av hendelsen. I en slik situasjon er lett å få en langvarig depresjon som vil komme ut av vanskelig.
 De første stegene mot en retur mann
 For å returnere mann i utgangspunktet har, på tross av alle vanskelighetene og sjel skrebuschyh katter, holde rolig, tålmodig venter i vingene og prøve å gjøre følgende:
 1. Sett dem. Skilsmisse kan være en god unnskyldning til å endre frisyre, gå i solarium, skjønnhetssalong og endelig melde deg på å forme. Gi opp på hånden hennes og BRIDOU bilde kake lett bli til en kvinne som bokstavelig talt skrevet i ansiktet hans - ". Jeg kastet mannen"
 2. Roter økonomisk uavhengighet som prøver å få en jobb eller å bytte til en høyere betalende posisjon. Forresten, kan på jakt etter arbeid og kontorarbeid slag alvorlig distrahere fra personlige problemer.
 3. Av og prøve å møte med ex-mann, men ubevisst, i felles venner. Du trenger ikke å forhaste til halsen, tvert imot, er det bedre å vise en ny kjole og flørte forsiktig med en annen mann, selvfølgelig, slik at den tidligere ektemann la merke til det.
 4. hyggelig prat med ham på telefonen i helgen, når det kommer til barn eller tilfeldigvis møttes i byen, spør nyheter og snakke om deres suksess.
 5. Be om hjelp, for eksempel valg av en ny modell av laptop eller reparere maskiner, fordi alle disse mennene forstår ting mye bedre, og ingen andre virkelig hjelpe.
 6. familie feiring, for eksempel bursdagsbarn, kokk hans favoritt måltid og få et gammelt bilde med det generelle bildet. Nostalgi - nøyaktig følelse som bringer tilbake minner om lykkelige øyeblikk, men de var like hver familie. Det er på tide å huske alt det gode som forente paret sammen.
 7. Hvis alle tidligere trinnene var lett og forholdet til eksmannen kan kalles en vennlig og hyggelig, kan du gå videre til handling - å møte oftere invitert hjem "bare" gå med det, og et barn på ferie, som i alle andre land så skummelt! Og i løpet av disse møtene for å prøve på nytt for å forføre en mann sving inn vennlige forbindelser med mer intimt. Eller bare åpnet for å vise hvordan ex-mann veier, det nå ta det helt annerledes enn første gang etter skilsmissen.
 Selvfølgelig kan tilbakeføring av tidligere forhold etter skilsmissen ta minst seks måneder, og noen ganger mer, men hvis denne tiden følelser for eksmannen ikke er tapt, Stick å handle målrettet og samtidig forsiktig ved å følge disse enkle reglene . Lykkelig familieliv er verdt å kjempe for det!  
Яндекс.Метрика