Hvordan du får en fyr du elsker
 Lidelser, bryter i forholdet - et hyppig fenomen. Årsakene til dette kan stilles inn. Vanligvis bevissthet begått, analyse og feildeteksjon handlinger kommet etter pause. Hvis lyset følelse å fyren fortsatt sterk, å miste den måten folk ikke vil ha, bør du tenke på forsoning, eller, mer presist, om hvordan du slår en fyr som. Ja, den samme elva to ganger, som de sier, få problematisk, men sannsynligheten er. Road overvinne den som kommer!
 Erfaring har vist at de fleste menn er skeptiske til restaurering av relasjoner. Imidlertid hevder noen at det er umulig. Fremfor alt klart forstå grunnen, det reelle motivet for som du trenger for å gjenopprette relasjoner. Egoistiske mål, hevn, selvhevdelse, et forsøk på å bevise noe - å tape med vilje alternativer. Menn er ikke så dum og naiv. Spesielt hvis de ble initiert gap. I dette tilfellet, de var bra (etter deres syn) grunner til å forlate.
 Starte nødvendig, først av alt, selv. Bare undersøke de tanker, følelser, skiller bare hevder og klager på sine egne innfall og feil kan starte prosessen med å returnere barnet. Det gir ingen mening for ham å hengi relasjoner i alle lovende manna. Først et slag mot selvfølelse, og for det andre, er fåfengt. Fyren kan være uenige, men seriøst disse relasjonene vil bli. Ved første anledning vil han. På denne tiden permanent. Pålagt kontinuerlig "bli fanget øyet av den elskede - også ikke et alternativ. Din lehkodostupnist vil bli assosiert med din fyr fortvilelse.
 Men uansett hvem var avskjeds, bør etablere vennlige forbindelser, samt slå en fyr du liker, kanskje ikke umiddelbart, men bare ved å forberede for tilnærmingen god jord. Vennskap hjelp til å være klar over sine anliggender. I arbeidet med den, kan du se hvordan han lever, opplever (og en rekke noveller, avhengighet til alkohol - en av symptomene på mannlige depresjon).
 Selv, er det nødvendig å se bra ut både utvendig og psykologisk. Du må kommunisere med interessante mennesker, spennende aktiviteter for kropp og sjel. Dette bør være diskret varsle fyren på neste møte. Dette er for å sikre at eks-kjæresten kunne sammenligne sin nåværende liv (uten deg) med et liv der du er sammen. Sannsynlighets sammenligninger til en fordel eksisterer til tross for tilstedeværelsen av en ny pasjon.
 Forresten, kan du være kjæresten til hans nye jenta. Selv om det er farlig selv at kjæresten hans er usannsynlig å reagere veldig positivt "tidligere". Hvis dette alternativet er risikabelt, kommuniserer du med felles venner og bekjente er akseptabelt. Du vet om det, og det vil nå nødvendig informasjon om deg. I alle fall må han vite at du er i god stand, har livet en fantastisk fontene. Uansett, mannen en gang, men tenke på muligheten for å returnere til gamle relasjoner, spesielt hvis de er fylt med mange hyggelige minner og dyrt. Hvis årsaken til bruddet var en misforståelse, vokser sannsynligheten for retur av gutten.
 Så det var ikke retur av en kjær, ikke bli hengt opp på den. Tross alt, gjør livet ikke stå stille og beveger seg. Midt i livet er vi skiftende hendelser. Kanskje på et tidspunkt du innser at favoritt - er "eneste", men mannen, en av mange.
 Universell metode av en kjær er det ikke. Forsøk kan svikte - det bør vurderes først. Imidlertid bør den erfaring være nyttig i alle tilfelle.  
Hvordan lære å kysse lidenskapelig
 Folk kysse fra barndommen, ofte kyssing, glad for å uttrykke hengivenhet eller bare for å si hei til venner. Kyssing kan bety engstelig kjærlighetserklæring, vennskap og hilsener, og viker "tilgi" og stilltiende godkjenning og grenseløs glede, og mange forskjellige følelser.
 Kiss kan kalles "samtale" uten ord som folk har en perfekt rett fra barndommen.
 Men når, ifølge en lang tid, ingen visste hvordan å kysse. Hva var grunnen til at menneskeheten som trengs ikke bare muligheten til å kysse hverandre, men også å lære å kysse lidenskapelig?
 Hvorfor folk begynte å kysse
 Forskere har lagt fram flere ideer. Naturligvis er disse synspunktene som ikke støttes av vitenskapelige fakta, og enda litt rart og ekstravagant. Men som noen vitenskapelig teori, har hver tanke en rett til å eksistere.
 - Folk begynte å kysse steinalderen, da de fortsatt hadde ingen salt på "bordet", men følte sin mangel i kroppen. Menneskelig hud har evnen til å skille ut salt og salt ved å kysse det rett og slett vыlyzыvalas.
 - Med Kisses "minelagt" og sebum nødvendig for mennesket som et middel til hydrat egen hud og lepper også.
 - Antropologer mener at folk begynte å kysse å like hunder som snuser hverandre da de møttes, "få" verdifull informasjon om sine kolleger.
 - Det er en annen teori som sier Kiss union av sjeler og hjerter sammen som å puste person åpner sitt hjerte og sjel.
 Med tid og kysser til fordel gradvis omgjort til kysser for sjelen. De ble en del av frieri, den samme "attributt" bryllup, uttrykk for kjærlighet, respekt og beundring.
 En lang kysse lidenskapelig akseptert bare mellom elskere, det fremmer gjensidig forståelse, mental kontakt og kommunikasjon uten ord. Nå kan våre sinn er ikke bekymret for ideen om å trekke ut salt fra leppene til en kjær, og spørsmålet om en helt annen plan. En av dem er: "Hvordan skal vi kysse lidenskapelig å glede din kjære? »
 Enkle regler for riktig kyss
 Kysse lidenskapelig for første gang er alltid skummelt, veldig skummelt, alle uten unntak. Hver følelser pidkoshuyutsya føtter, svimmel, skjelvende hender, hakket tenner og rister noe inni.
 For å takle spenningen, du må bare huske hvordan råder psykolog kjent for den verdensberømte Dale Carnegie at partneren din er redd for ikke mindre enn din. Selv om han kysser er ikke første gang, er det fortsatt ikke sikker på hva alt han vil briljant.
 For å imponere partneren din bør alltid være trygg på seg selv.
 Glem aldri at dårlig ånde er i stand til å fremmedgjøre en person permanent. Hvis du skal på en date, aldri glemme oral hygiene.
 Lukten av svette og hardt skarp lukt, selv som super smak, kan ødelegge ikke bare stemning, men også relasjoner. Lukten av rent lys kropp og lys duft som vil skape en intim atmosfære som tiltrekker seg så lidenskapelig kyss og løfter.
 Å kysse leppene svært viktig forutsetning. Hvis leppene er tørre, sprukne, grov, er det mulig den versjonen som de ønsker å vurdere, men ikke kyssing. Ønsket forårsaker fuktige, varme, levende lepper. Mange leppestifter er ikke alltid riktig.
 Så, for å kysse ordentlig, trenger du bare friskt pust, lett duft, varme våte lepper og fullstendig avslapning.
 La oss nå se hva er kyssing og kysset lidenskapelig hvordan å lære.
 Typer Kisses
 Det finnes tre typer kisses: kjærlig kyss, spennende og full av lidenskap.
 Den mest skånsomme - milde kyss. Dette er - en lett berøring, bare berøre hverandre lepper. Det ene av partnerne knapt berører en annen tale.
 En dypere kyss - spennende. Partnere og litt vri språket posasыvayut dem.
 De mest oppriktige og dype - lidenskapelig kyss, som passerer bare etter milde kyss og spennende.
 Lær lidenskapelig kyssing med tungen
 Språk - en veldig følsom organ og kysser med språk partnere for å levere glede. De viktigste og den eneste betingelsen for å kysse lidenskapelig av språk - ønsket av begge parter til å kysse på den måten.
 Nå vurderer teknikken kysse lidenskapelig.
 1. Viktigst - slappe av.
 2. Lag en intim situasjon, eller i hvert fall ikke stå foran alle.
 3. Frisk pust - nøkkelen til suksess.
 4. Først røre håret og halsen partner, klappe dem.
 5. Naviger til lette kyss, og deretter til spennende.
 6. Mellom kysser ikke glem å si fint tull, komplimenter og gode ord.
 7. Du kan kjært spissen språk partner, kantene på tungen og ryggen.
 8. Kissing bør ikke være for kort, men bør ikke vare evig.
 9. Hvis en partner eller vidstoronyayetsya stulyaye lepper - som betyr at det er på tide å ta en pause.
Яндекс.Метрика