Hvordan lage en mann adlyder deg
 Det er kvinner som har ektemenn er villige til å bære våpen, for å oppfylle noen innfall, gi dyre gaver. Det ville synes at det viktigste er kjærlighet, hvis det er, så for en kjær kan flytte fjell. Men noen menn er drevet av handlinger som ikke bare om kjærlighet - mye avhenger av kvinnen, hennes evne til å sette deg selv, bruke en kvinnelig visdom og feminine sjarm. Det er viktig å vite hvordan å få en mann til å adlyde deg. Som kompetent kvinne, vil ha slik kunnskap gjør familieliv virkelig lykkelig.
 Å vise oppriktig interesse for menn
 Hver mann liker en kvinne som er interessert i ham. Og interessert - det er ikke vanskelig å holde ham til avhør, men forsiktig og genuint ta en interesse i hva han gjør, planer om å bygge et liv som ser leddet (dette er viktig!) Future.
 Flott hvis du har de samme interessene. For eksempel, hvis interesserte partnere sammen i helgene for å dra på fisketur. Hvis en mann ønsker å dra på fisketur alene eller med venner, dette kan ikke forhindre. Fordi bortsett også bør hvile, ladet med positive følelser å utvikle. Det er viktig ikke å stå stille mens begge parter vil være interessant å hverandre.
 Noen ganger har råd til tårer
 Menn og kvinner er veldig annerledes å se på verden på samme måte. En mann forsøker alltid å underkue kvinner. Men en klok kvinne vet at hode og nakke kontroller klart legger vekt på forholdet.
 Hvert par å bestemme hvordan best å bygge relasjoner. Noen foretrekker å dominere, og noen bygger et forhold på prinsippene om likeverd. Og en klok kvinne vet at å vise sin svakhet, kan mye oppnås. Også en bør ty til denne metoden - gråte foran sin elskede, noe som fikk ham synd. Det er viktig å bare følge noen betingelser:
 - Ikke misbruk tårer;
 - Ikke bry deg med tårer;
 - Ikke gråt på enhver anledning.
 Ros elskede
 Menn elsker også komplimenter. Men bare fortjent. Men hvis du ikke glemme å rose ham for oppvasken eller kokt salat, vil han prøve å gjøre det i fremtiden. Og tro meg, hver gang det vil gjøre det hele bedre.
 Det er en hemmelighet - gjøre med sin kjæreste som hun ønsker å gjøre med deg. Hvis metaesh at han gjorde natt massasje du bør i det minste noen ganger å massere den tilbake. Hvis du ønsker å si deg sannheten, ærlig fortelle meg alt om deg selv. Selvfølgelig kan du dissemble et sted, men det vil merkes på det mentale plan.
 Generelt er det viktig bare å elske og respektere hverandre. Så folk vil være klar til å bære deg på hendene og ellers nyte hans luner.  
Kan håndtere trost kjærlighet yu
 La oss først se på hva som er en gjær infeksjon? Trost - en mycotic sykdommer i slimhinner (munn, kjønnsorganer, tarm, etc.) forårsaket drozhzhepodobnыm sopp Candida, som er representant for sykdomsfremkallende mikroflora. "Opportunistiske" legene kaller at flora som er til stede i ethvert menneske, ikke levere det inconveniences - til det øyeblikket når noen av medlemmene ikke er aktivert og begynner å spre seg raskt. Som økningen i antall mikroorganismer relevante symptomer vil oppstå likevel indikerer visse sykdommer.
 Årsaker til
 Faktorer som bidrar til utvikling av vaginal candidiasis (trost vitenskapelig navn, noe som påvirker slimhinnen i de kvinnelige kjønnsorganer), avslørte mye. Utviklingen av denne sykdommen er sposobostvovat:
 - Stress;
 - Hypotermi;
 - Den konstante stramtsittende undertøy eller klær av syntetiske materialer;
 - Infeksjonssykdommer;
 - Misbruk av antibiotika;
 - Ignorering for reglene for intim hygiene;
 - Dårlig ernæring, etc.
 Men selv med det som er beskrevet sykdommen er ikke relatert til smittsomme STD pasienter i populære spørsmålet: Kan vi elske med trost - legene svarer at det er høyst uønsket. Hva skyldes dette aspektet fra et medisinsk synspunkt?
 Betinget kjærlighetsliv forbud mot behandling av sykdom på grunn av følgende årsaker:
 - Ubeskyttet sex med gjær infeksjon truer sunn partner;
 - Sex liv under behandling av trost bremse helbredelsesprosessen;
 - Intime kontakter når sykdommen er nesten alltid ledsaget av ubehag, smerte, ubehag, brennende følelse;
 - Fungal slimhinne er svært følsom for utdanning og mulige skader microtraumas.
 Er det mulig å elske med trost hvis det er ledsaget av uttalte symptomer?
 I dette tilfellet, ekspertene antydet muligheten av seksuell kontakt med en pasient. Imidlertid må denne personen huske sjanse for å pådra en sunn partner, og ikke til å overse bruken av kondomer.
 Det skal sies at hvis en av paret ble diagnostisert med trost - eksamen må passere og hans partner. Til tross for at vaginal candidiasis vanligvis referert til overveiende "hunn" sykdom hos menn sykdommen er ganske vanlig. Infeksjon i dette tilfellet skjer vanligvis ved seksuell kontakt. Videre er klinisk candidiasis hos menn svært lik symptomene på gjær-infeksjon hos kvinner.
 Det er viktig at forsømme et besøk til en spesialist i tilfelle de første mistenkelige symptomer (kløe, svie, utdanning hvit, cheesy belegg på overflaten av kjønnsorganene, rødhet i slimhinnen i de ytre kjønnsorganene, etc.) - i alle fall umulig. Det er ofte ledsaget av en alvorlig soppinfeksjon, smittsomme sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer som krever umiddelbar behandling av en spesialist.
 Noen av seksuelt overførte sykdommer er i stand til å fortsette til et punkt latent (gjemt), som indirekte kan indikere forekomsten av candidiasis. Gitt risikoen for forurensning av en sunn person som sykdom - Legene anbefaler sterkt at begge parter går gjennom i tid for å fullføre diagnostisk undersøkelse og bestått alle nødvendige tester. Av denne grunn vil i denne periode og avstå fra intim kontakt.  
Ga fyren: hvordan å overleve?
 Når alt er godt og ved siden av hennes elskede kjæreste timer fly med som sekunder - ikke tenke på hva som skjer når alt kollapser. Men denne dagen har kommet. Håper fortsatt henger et sted dypt, prøver å ta tak for å spare tråden, men du likevel forstår godt det - til slutt.
 Han kom ikke tilbake og neppe selv ringe for å se hvordan ting fordi innser at dette bare vil bli verre.
 Ikke tenk på det som (og med hvem) vil han nå bor. Tid til å tenke selv. La oss se på hvordan å overleve hvis fyren kastet.
 Vi tegner og glemme
 Selvfølgelig, trygt komme ut av denne situasjonen kan ikke hvem som helst. Elsker vanligvis matet illusjoner om at mens de fortsatt råde i hodet av jenter, selv om forholdet ikke lenger, så det er ingen sjanse for redning. Først bør vi umiddelbart innse at det gir ingen mening å klamre seg til dirkuvatoho redningsbiler. Denne personen bør sette en stopper, som om han ikke var et godt hjerte. På det bør umiddelbart begynne å snakke og husk som tidligere kjæreste og ikke glem å alltid legge bare at adjektivet "tidligere". Tror ikke det var en spøk eller misforståelse, og snart vil alt gå tilbake til det normale. Gutta prosaiske enn jenter, vil de ikke bare kaste deg sjekke dine følelser. Gått bort - deretter til venstre.
 Atten måneder med aktiv tid
 Men du kan fortsatt ikke forstå hva som skjer og blir sjokkert. Dette er normalt, psykologer mener at den gjennomsnittlige person trenger minst en halv måned å nå tilstand av kjærlighet eufori. Denne lange perioden du bør være tålmodig og stabilitet.
 For det første, unngå øvelser sadomasochisme, ikke se etter et møte med en tidligere kjæreste, ikke kalle ham, ikke skriv noe, håper på god respons. Husk, ute av syne - ute av sinn. Nå må du bruke mer tid sammen med venner, tilbringe tid utendørs, gå til kino, teater, uttak med klær, etc.
 Unn deg noe velsmakende og snakke mer med venner og familie om ulike emner, som det var ikke vanskelig å finne dem. Ikke unngå å snakke om det tidligere - kan det være lurt å snakke bare når nærmeste og forståelse person, men uten hysteri og lamentations. Bare fortell ham hvor dårlig du er og hva du har tenkt å gjøre.
 Vennligst elske din energi i en ny retning
 Rent psykologisk under ditt forhold skal male en positiv farger, smil fordi det skjedde i ditt liv og alt. Nå at forholdet tok slutt, så det var nødvendig, og jo før dette skjer - jo bedre for deg. Tror ikke at når akkumulert problemer og uenigheter du har lenge vært i stand til å være søt hjerte med makt.
 Idealiserer hennes tidligere kjæreste, så du trenger ikke å huske om det med et smil. Ideelle folk ikke skje, men hvis det var den eneste - ville han ikke ha kastet. Kanskje du bør sende noen å elske og omsorg vil gjøre en god kjæledyr hvis du ikke allerede har.
 Tror, er ikke en grunn for avskjed endringer i livet ditt, kanskje du kan gjøre noe med fyren eller han forbød deg? Kanskje det er på tide å gå til en klubb, for å beundre en ny hobby, gi impulser til sin kreative energi? Dette vil bidra til å overleve en vanskelig periode og maling begynner et nytt liv i ekstraordinære lyse farger.
 Følg din form og forbereder seg på et nytt møte
 Of course, i alle fall ikke kan slutte å lete etter seg selv og unngå trening og sunt kosthold. Under stresset kroppen din er krevde frisk frukt og grønnsaker, mineralvann, næringsrike måltider, ferskt kjøtt og fiskeretter. Støtte kroppen din sunn og deilig mat, og til gjengjeld vil det hjelpe deg å takle triste tanker og overvinne depresjon. I tillegg prinsen som er i ferd med å møte deg, skal ikke se deg i dårlig humør og middelmådig fysisk form. Være fullt forberedt før den nye romanen, hvem vet, kan være dødelig. Etter utløpet av de gamle relasjoner - er, først av alt, en grunn til å starte en ny, mer robust og vellykket!  
Яндекс.Метрика