Hvordan lage en gutt forelsket i deg
 Oppgaver forelske fyren vil avhenge av mange faktorer, fra den type jenter han liker, ble hans hjerte ikke okkupert en annen hva han søker i et forhold av felles interesser og hobbyer og andre faktorer. Hvis alt dette for deg ikke hemmer, bør du også ta hensyn til det faktum at kjærlighet som noe uforutsigbart, til mannen selv er ute av stand til å forklare hvorfor han er forelsket. Bare lokker "glow" likesinnede som boggles. Hvordan lage en gutt forelsket i deg? Kanskje du vil være i stand til å samle inn svar av flere komponenter.

 Her er en foreløpig ordning følgende:
 1. Gjør alt for å føle seg attraktiv.
 2. Finn konvergens midler.
 3. Finn den allmenne interesse som vil være utvikling av relasjoner og kommunikasjon.
 Utseende
 Ikke nok lys utseende kan effektivt, men bare delvis erstatte grooming. Du kan konstruere et vakkert lagt appell frisyre og manikyr, Et fint utvalg av klær og tilbehør, men ingen gutt eller mann kan ikke ikke ta hensyn til god kropp. På et ubevisst nivå, uavhengig av ønskene, la hver mann oppfatning av kvinnelig skjønnhet. Unødvendig å si, svakheter figurer eller passasjer hos menn økt og kritisk holdning. Overvekt, ikke elastiske beinmuskulaturen eller shamble fremmedgjøre barnet. Derfor mest oppmerksomhet ta en kropp - nemlig figuren. Bruke nok tid på å gjøre danser og populære idretter for forbedring.
 Karakter
 Menn elsker kvinner med mild og rolig natur, mens naturen hjelpeløs, mørk, stadig nedsenket i problemer har en tendens til å "klippe" og lunefull, kan skyve alt. Det er viktig å vise sin positive til enhver situasjon i livet, og ikke for å bringe økte krav på andre, eller kommunisere med den spesielle vil være forbundet med lasten. Affability, takt, følsomhet, sans for humor, lette - alle disse kvalitetene gi jenta en sjarm.
 Oppførsel
 Hvis han er forelsket, men kan ikke innrømme det, er alt arbeidet for å etablere tillit mellom dere. Dette øke sin selvfølelse, og din vilje til å kommunisere. Hvis du kommer til å kopiere hans usikkerhet, begynner forholdet kan aldri komme, og når han innser at du er redd for sine følelser, devaluere eller ikke det deg? Selvtillit og positiv - nøkkelen til suksess i enhver situasjon. Men konverterer noen sin overbevisning kravene til frustrasjon, og da blir det uutholdelig. Call of duty - hard følelser, så gjør ikke obyazыvay fyr tilbringe tid med deg og ikke krenker hans frihet - det bare forvirrer og reduserer noen sammenheng der.
 Bilde
 De sier, du bare synes uvanlig å bringe en mann, og hvis han får på bølgen ", alt du ønsker bildet du opprettet i utgangspunktet. Lag image bør deres atferd, og fantasi til stede" dorobyt "det for deg. Du kan få tildelt fra den andre, bare finne ut hvordan.
 Mystery
 Av unikhet bør være hemmelig. Odd mann er alltid attraktivt, og hvis hans hemmelighet blir klart, så virker det ikke uvanlig. Derfor, jo lenger du klarer å holde sin interesse i mysteriet, jo mer kan påvirke din appell. Og når "slør" åpen, la ham være en flere scener. Snakke om noe yntryhuy, men ikke fortelle om alt.
 Utilgjengelighet
 Alle tilgjengelige miste sin pris. Men hvis du vil du merke at hide demonstrasjon av sin egen natur er kontraindisert. Dette tyder på at den viktige rollen spilt av evnen til å uttrykke seg. Ikke tilgjengelig solen skinner på himmelen at ingen prøver å få sine hender. Men sjelen av selskapet - en "sol" - så søt og sjarmerende
 Gjensidig respekt og tillit
 Støtte kan være i et varmt ord, og ikke ligge i noe klokt, fordi poenget er å uttrykke sin egen godkjenning med hensyn til fyren og engasjere samtale med ham. Noen situasjoner - en måte å bokstavelig forholdet, og hvis du ikke vet, bare spør fyren likte å hjelpe. Ikke glem å prise. Hvis du er alene, bidrar til å sikre at han følte seg viktig, spør hans mening. Når tilliten er etablert mellom mennesker, er det mye enklere.
 I å skape relasjoner, er det ingen regler. Hvis du klarte å bevare naturlighet og finne gjensidighet, juble over at harmoni, og så perfekt utformet. Hvis ingen gjensidige følelser, glede oss over at alt er bra og at du ikke trenger å få utover sine midler og betale dyrt for noen som bare ikke er i stand til å bringe lykke til deg.  
Hvordan vet jeg at min mann utro mot deg
 Hvordan sørge for at folk vet hvor du har vært, ærlig med deg? Ifølge statistikk, bare 25% av menn trofaste til sine koner, og hvis en av dem er trukket militære og prester, er det fortsatt ganske mye. Hvordan vet jeg at min mann utro mot deg, hvis hans skjorte er aldri noen andres leppestift?
 1. Hyppig barbering og endre sokker. Ingen merket endringer og forbedringer i sitt utseende? Det er ikke bare nye klær, men forsiktig hygiene spesielt sporing renhet av sokker og undertøy. Han bruker mye tid på badet, ta en dusj, bare dukket opp? Dette er selvfølgelig bare et fåtall klarer å overbevise kona om at de er luktende røyk ikke fordi de var på grill med selskapet, og at eliminert effekten av bilulykke, slukket brennende bil.
 2. Nedbryting arbeid. Dette er ved en konstant lønn? Likevel klager over tretthet og mangel på tid. Oppfyller ikke på tid på telefonen? Så hva slags arbeid han utmattet?
 3. Veldig godt sagt, men du la ikke merke til. Han beriket vokabularet han bruker ord som ikke uttales, og en familie av lignende interesser heller. Det er bra å ha, men det er ikke din fortjeneste, han bare godt humør og hans inspirasjon sendt et sted av deg. Men så snart du vind bestemt snakke, er han nervøs, fryktet avhør og mistenksomhet.
 4. Endre lidenskaper av mat og daglige rutine. Han refererer ironisk til vegetarisme, aldri vurdert det nyttig, og nå anbefaler han det. Når et hjem er ofte nekter å middag, forfriskninger på siden - en mulig årsak. Å somle etter jobb, kan elskerinne besøke i løpet av dagen eller i morgen før jobb. Så langt før han forlater huset? Alltid på jobb ved lunsjtid? Tar initiativ og møte ham på jobb på slutten av dagen, hvis ingen varsel er mistenkt og hans misnøye med det faktum at du kom.
 5. Secret gave. Huset Garage eller du kommer tilfeldigvis over upakovochka som en gave. Tenk på hvorfor folk ikke er presentert for deg denne ferie? Svaret er enkelt: en gave til deg, og han nøye gjemt selv for vanlig ansatt (verdt så nøye forberedt hvis en annen gave du kan tenke på på vei til jobb?).
 6. Hvordan er kommunikasjon på Internett? Internett - de beste erstatning telefonsamtaler, rolige og trygge. Vanligvis etter "henge i Web" alt personlig ble fjernet. Gå til datamaskinen, slik at det ikke kan fremstille: vinduet er minimert.
 7. Sjalusi borte. Du kan når som helst å gå hjem, snakke med noen mennesker - en mann er ikke mye opprørt.
 8. Ytterligere krav. Trenger enhver anledning til å uttrykke misnøye om deg: utseende, oppførsel, din familie og mye mer om deg. Wow begrunnet svik. Det kan unødvendig uhøflig til deg, og alt til slutt forlate, slamming døren.
 9. Hvordan affære påvirket intime liv. Permanent sykdomsfølelse og tretthet, eller vice versa, voldelig fantasi uten grunn, ingen grunn (prosjektgjennomføring kjærlighet).
 10. Sjekk telefonsamtaler. Beslaglagte dokumenter på mobilen mann, gå til salongen for å snakke om de merkelige tilkoblingskostnader fra telefonen din og gi deg en uttalelse av telefonsamtaler over en periode på inntil seks måneder.
 11. Gjennomgang av klær mann. Hvis du ikke lukter, er tilstedeværelsen av minst én mistenkt ikke din hårfarge og lengde kan ikke ditt opphold på klærne hans, selv om noen gang.
 12. Ha en profetisk drøm. Eller skriv din egen anonymt brev, få det fra en postkasse, lang og tårefylt ber sin mann, som er utpressing ham og hvorfor. Ikke proslyzne ordinær usikkerhet i ansiktet?
 Ett hjelpe tips, og andre - intuisjon. Men utsette mann for utroskap - dette, men det kan være en annen viktig spørsmål: hva du skal gjøre og hvordan de skal leve?  
Hvordan tiltrekke seg oppmerksomheten til den du elsker?
 Disse vanskelige øyeblikk i livet når du madly som en mann, men det er uklart hvordan man skal tiltrekke seg oppmerksomhet, som forekommer i hver. I seg selv, lys følelse låst inni seg, er ikke bidrar til fremveksten av gjensidighet. For å få favør (å starte) du sympatisk person bør tiltrekke seg oppmerksomhet. Den du elsker er vanligvis omslutter aura av mystikk og irrasjonell frykt for forvirrende tanker, og som et resultat, kan føre til gale handlinger i forhold til gjenstand for tilbedelse.
 Først av alt, må du installere den virkelige grunnen til der det er behov for å tiltrekke oppmerksomhet til hyggelig person. Dette er bare en annen affære for sex, kjærlighet affære uten forpliktelse eller at personen du ser livet partner, og følelsene oppleves i forhold til det kan kalles kjærlighet? Finne årsaken, bør du innse at alvorlige intensjoner bære en lang og møysommelig arbeid.
 Hva gjør jeg? Først må du snakke. Imidlertid bør samtalen ikke trekke initiativet. Jo mer du lytter, jo mer du lærer. Tross alt, alle liker å snakke om seg selv, så du må gi ham den muligheten. Kommunikasjon bør ikke være påtrengende, irriterende. Unngå vanskelige og direkte spørsmål. Ukjent person kan fremmedgjøre eller varsel. Formidle til den enkelte sjel, som er et dårlig tegn, kan være en av tusenvis.
 Diskré, men klarerer samtale kan utvikle seg til mer alvorlig samtale. Men igjen, skynd tilby seg ikke. Man bør lære: han liker hva bekymringer enn glade for at hans vitale interesser og preferanser. I alle fall, jeg elsker - ikke en tosk, forstår han alt. Hvis han tiltrakk seg oppmerksomheten til noen, så klart ingen tilfeldighet. Han ser også nøye, studere. Derfor er det viktig å finne noen som ville være en god samtalepartner, som delte hans smak som, outlook.
 Med andre ord, må vi være synlige, men uten fanatisme. Når situasjonen oppstår (og det er alltid der!), Vil han trenger hjelp, så kan du gå videre til neste nivå av kommunikasjon. Din hjelp kan positivt påvirke fremtidige relasjoner. Det viktigste er ikke å være korыstolyubyvыm эhotsentrystom, er det å tenke på din kjære og ikke om seg selv.
 Absorbere informasjon om personen prøver å behage ham, ikke glem om deg selv. Naturlighet - den beste måten å tiltrekke seg oppmerksomhet. Selvfølgelig er det sjokkerende oppførsel bedre å avstå, men mister ansiktet i jakten på fred av en kjær nervøs med frustrasjon på den delen av gjenstand for sympati.
 Det hender at jeg elsker oppdages bare "oppfinnelse", produkt av idealisering. Funksjonene i hans karakter, oppfunnet i et anfall av kjærlighet, er ofte bare en måte å male din egen verden. Men fortvil ikke verdt det. Vi må fortsette å søke lykken.  
Яндекс.Метрика