Hvordan lage en mann tenker på deg
 Lett å forberede for første date og ha en flott kveld. Men hvordan å gjøre en mann tenker på deg når du ikke er ved siden av hverandre? Det er visse teknikker og regler, evnen til å manipulere menneskelige slipt over århundrer.
 Ikke umiddelbart og betingelsesløst avvise muligheten til å minne oss selv på sinnet, ikke rart de sier at tanken er vesentlig. Med fokus på minnene om mannen bør tenke sitt ansikt, stille flere ganger for å kalle ham ved navn. Hvis du gjør det i kveld, da sovner, kan han huske er ditt bilde.
 Men hvis en slik metode og lykkes, uten mye tro på suksess fordi de mer populære psykologiske metoder for å gjennomføre sitt bilde i hodet av menn.
 Den første regelen å huske at folk iboende, genetisk - jeger, her er en jakt i den tidlige fasen begynte dating bør holde. Først alt er flatt og glatt, et par besøk posisjonert til hverandre, og plutselig - telefonen slutter, forblir ubesvart SMS-ing det. Pause forsinkelse bør ikke, stillhet blir forklart lett glemt i kjæresten kaller dempingen.
 Hva er interessert kvinne ble funnet og tilbrakte kvelden med ham i håp om et tettere kontakter vil snart tillate mannen å slappe av. Og her igjen "gå tilbake". Det ser ut til at du har mange andre interesser og forpliktelser ikke alltid har tid til å besøke, her i dag i kveld du har andre planer. I morgen vil det være klart at det var nødvendig å gå den ensomme slektning, men nå kan han tenke om deg, tenker at hindre møtet.
 For å fullføre en tanke man bør så mye som mulig prøve å lære det, men ikke hastverk med å avsløre sine hemmeligheter. Dette søker kvinner som vet å lytte, og, med oppriktig interesse. Mannen raskt blir vant til å dele erfaringer med noen som ser det interessant samtalepartner, starter han en dag å mentalt konstruere en samtale med en dame av hjertet, ser frem til møtet.
 God mottakelse merking arbeidsplasser. Alle har et sted hvor en person skjer hver dag. Dette kan være veien til jobb eller skole, parkering, joggeløype i parken. I ett, helst to steder å organisere noen hyggelige arrangement, som et kyss eller en uvanlig presentasjon av fine pyntegjenstander for å minnes den femtende dag med utforsking. Passerer et slikt sted, vil folk huske uvanlig eventyr og en kvinne som på det tidspunktet var overrasket.
 Det er en triviell måte en påminnelse til meg selv. Denne lukt. Lukten av parfyme, som du bruker, forutsatt at han liker den mannen han var til deg dagen av kortet ditt. Dråper deres ånd kan bli satt på nakkestøtten i bilen, på jakkeslaget hans jakke. Det viktigste er ikke å overdrive det, bør lukten ikke være for opplagt, bør det bare inspirere minner.
 Hvorfor en mann venner? Selv for å minne ham på det. Tonen i alarm avhenger av deg. Venner elskede mann trenger å få venner, for å vise sin respekt og selv beundring deres vennskap.
 Over tid, utvider arsenal av midler som folk hele dagen tanker gjentatte ganger tilbake til emnet. Allerede er det informasjon om den gastronomisk smak mann. Det er på tide å invitere ham til å gå for en kopp te. Og for å forberede te er ikke noe, og enda en rett som du koker helt fint. I morgen, i all hast perekushuyuchy på jobben, vil han huske herlig kveld med et herlig måltid.
 Menn elsker det når de beundre og takke. Denne svakheten bør brukes på tidspunktet for å motta donasjoner eller hjelp fra sin mann. Så vil folk ofte opptatt tankene å selv foreta eller gi din kvinne å se hennes glede og få sin del emosjonell stryke som ros.  
Hvordan å opphisse en fyr
 Kvinne - fantastiske skapninger i stand til intriger og opphisse. Noen ganger er det ett blikk er nok til å gjøre folk "avviklet" og kunne ikke tenke på noe annet enn pirrer fantasien fleksibel kropp. Men ikke alltid gå greit
 Kanskje hver av virkelig sex noen gang møtt en liten, men svært alvorlig problem: hvordan å opphisse en fyr? Situasjonen kan være forskjellig. Dette trøtt på jobb elskede, er rett og slett ikke i stand til å tenke på noe annet enn god søvn og banal mangel på vilje til å endre sin kone (i en situasjon hvor en fatal frister streber etter å bli gift mann).
 Det bør bemerkes at et ønske om å bevirke at fyren er mye enklere enn hos kvinner. Men damen ofte søker enten til en enkelt spontan sex, og raffinert forføring til henne lang tid å huske. Vurdere noen hemmeligheter som garanterer suksess i denne kinkig problem - en krenkelse av hennes mann.
 Kom deg ut av beskjedenhet. Og mens flørting, og under sex gutta liker det når en kvinne glemmer om beskjedenhet og tar initiativ i sine hender.
 Vekslingen av motsetninger. Her er vi om sex etter voldelig krangel, og temperaturen synker, som bringer untold partner følelse. Ifølge tips priestesses av kjærlighet, bidra til å løse problemet med erektil dysfunksjon is. Det må være finhakket, en munnfull og begynne å gjøre blowjob. Suksess garantert!
 "Jeg vil!" Min mann er veldig viktig å føle at han ønsker. Så sikker vei mot sitt hjerte og alt som er nedenfor - hviske i øret et par av seksuelle uttrykk. Du kan gjøre det klart sin intensjon om å bruke tid og eventuelle andre (mer hensiktsmessig for hvert enkelt jenter) metoden. Men, men vulgær det kan høres, ikke komme opp med en bedre måte å "stramme" fyren i sengen, hva, som ved et uhell, å ta på sin penis. Bevegelsen av hånden må være svært enkel og uventet. Mannen vil tenke hele kvelden, med vilje eller gjorde du gjør det og alltid ønsker å fortsette dating.
 Clash tlf. Friksjon som noen myk taktil følelse, kan forstyrre en fyr i et brøkdels sekund. Spesielt ved kontakt skjedde med en vakker jente i varme klær.
 "Ikke rør!" Dette spillet er egnet for elskere, sex liv som pålegg "poostыla." Først må du fortelle partneren din at det ikke er mulig å røre en eneste kroppsdeler (lepper, bryster, rumpe, etc.) og deretter alt, som vanlig, bare i samsvar med reglene.
 Sexy tempo også veldig spennende folkens. Fra en jente som vet hvordan man forsiktig og forførende riste hoftene, bare ønsker å møte.
 RPG spill. Dette er en viktig måte å introdusere mangfoldet i den seksuelle liv av to kjærlige hjerter. Finn ut hva bildene opphisse kjæresten din mer enn andre. Og videresende en sex butikk for nye klær.
 Sexy ting:
 - Truser, kikket bakfra midje linje;
 - strømper, belter;
 - Coat, iført på sin nakne kropp;
 - Lange støvlene;
 - dypt kutt skjorter;
 - Veldig tight (grave i kroppen) bukser;
 - Plutselig åpnet private deler.
 Vekke gutten kunne så mange måter. Det avhenger ikke bare på jenta, men preferansene til den unge mannen. Hvis han ikke liker den som er nær, alle hans anstrengelser gå ned i avløpet. Den maksimale som er mulig i denne situasjonen - flyktig sex, der unge mennesker vil tenke bare av glede, eller enda verre, representerer en annen jente. Derfor, før du fortsetter til avbrudd likte fyren, tenker, og om det er din innsats.  
Hva hvis jeg er stygg
 Derfra ideen om sin egen skjemmende? Kanskje det kommer fra et ønske om å behage, er dette basert kvinners illusorisk oppfatning av sin egen suksess i livet. Aldri, kanskje, i den oppfatning av verden er funnet ikke tenkt på hvorfor så mange uheldige kvinner vakre, og at skjønnhet kan være en falsk appell.
 For vakre utseende, alle prøver å se noe mer, den samme smaken, som "mater" en god idé av personlighet. Det er også ideen om at mennesket bedre ikke være vakker hvis det er det eneste han har.
 1. Hva om jeg er stygg? Den første kur for stygge utseende - oppnå høyder i denne retningen, å føle seg som en ekspert i enkelte område, ikke miste av syne hvor viktig og la andre vil være ute av stand til å uttale høyt noe sånt om utseendet ditt, eller holde på denne tanken i hodet mitt. Om talent tenker ikke på denne talentfulle ikke si. Utseende smelter i nærvær av "dyrt" fordeler.
 2. Hvorfor tror du elsker deg selv? Hemmeligheten av attraksjon som meg selv om sikkert trenger noe å elske. Søk etter en start, i hvert fall i teorien, for som, tross alt, kan du elsker. Du kan bevise deg selv feil, de fleste med et godt utseende generelt, og dette er din funksjon. Elsk deg selv, og du vil ovevat uforklarlig sjarm, gjør andre positive følelser. Noe spennende make andre avviser fakta om utseende og føler selv det positive og engasjerende som kommer fra sjelen. Rozvyvaytesya på mange måter, overraske andre, være vennlig, omgjengelig, mangesidig.
 3. Hvordan håndtere åpenbare alvorlige svakheter? Ta dem på hva de er, slå dem, holde dem i et spesielt lys. Stiller ødelegge alt. Kjærlighet for sine svakheter magnetisme gir dem hvis du vil.
 4. Hva kan du forandre? Hvis du er sikker på at ingen endring av utseende ikke kan gjøre, virkelig vurdere alternativene. Det er mange enheter og triks for å vises i det beste lyset. Du ønsker kanskje å få alvorlig i seg selv, livsstilsendringer, gå til gym for å plukke pleieprodukter for hud, bør du oppsøke stylist for å plukke opp klær. Kanskje en ny frisyre avlede oppmerksomheten fra den store nesen, og andre aksenter makeup gjøre seg selv ser mer objektivt? Mange ser en vellykket løsning i plastisk kirurgi. Vel, vurdere kostnader og konsekvenser for å avgjøre om dette trinnet og - handling.
 5. Hva er meningen med livet? Ikke en skjønnhet, sikkert. Selv om noen hun inspirerer. Nydelig dukke hvis hun ikke har venner eller interesser, er det ingen hensikt i livet, hvis det er noe spesielt, bortsett fra for skjønnhet, hjem til den svært dårlig og tomt liv der det er alltid ganger når noen undervurderte henne, fornærmet, nedolyubili Kjedsomhet !!! Leve som et interessant liv å elske, vi må lære nye ting og være i stand til å gi noe nye andre finner denne viktige indre humør, så alt vil falle på plass, og folk ser på deg annerledes, og du ser på deg selv på en annen måte.  
Яндекс.Метрика