Hvordan fortelle en fyr som du liker det
 Noen ganger i livet det viser seg at det er en viktig person for deg. Du ved siden av ham godt og hyggelig, men det kommer en tid når du ønsker å snakke om følelser. Dette må gjøres veldig nøye, fordi den skarpe åpenbaring kunne skremme en fyr som likte. Lang tid - er ikke et alternativ, fordi hvis den følelsen er, vil det alltid bry deg. Hvis en fyr ikke gjøre det første trekket, gjør du det!
 Hvordan fortelle en fyr som du liker det?
 Først må du bestemme: Bare si og lære reaksjonen umiddelbart eller gå artful måter. Anerkjennelse direkte egnet for sterke jenter, følelsesmessig balansert, trygg. På svært vanlig bekjennelse: "Jeg liker deg", du umiddelbart finne ut gjensidighet av følelser.
 Men hvis for redd til å komme og tilstå fyr som du liker det, kan du bruke flere andre måter. For eksempel, skrive en melding på telefonen eller sosiale nettverk. Slik anerkjennelse vil tillate dem å tenke på svaret. Mindre av denne metoden - det kan ligge eller tror at hans spill. Du kan overføre hans ord av noen andre, men det er bedre ikke å forsinke venner i deres forhold.
 Hva hvis vanskelig å innrømme?
 Til å begynne med er det nødvendig å etablere et godt forhold. Hvis du ikke er kjent med, så bli kjent. Hvis du ikke har nok mot til å møte ham på et møte usmihaysya, se det, ikke slå synspunkt når han ser på deg. Men ikke se på tiden, det fornærme ham, ikke bli obsessive. Skape et godt inntrykk av deg selv, ikke unngå å møte med ham og kontakt.
 Hvis en person som er kjent, har du å komme nær ham. Tenk på hvordan du skal tilbringe tid sammen, den enkleste grunnen - be om litt hjelp. Stasjonen kan være absolutt alle, det er ikke så viktig. De fleste jenter sier de har en billett et sted og de har ingenting å gå med noen, for eksempel, kan en venn ikke gå og advarte på den tiden. I denne "date" kan lære mer om hverandre, muligens innrømme følelser. Hvis fyren nekter uten å nøle, ikke insistere, da det ikke er interessant tilbudet. Merk imidlertid mye lettere psykisk å høre at han ikke ønsker å gå med deg på kino enn du han ikke liker deg.
 Hvis du liker en av dine venner, prøv det med noe skiller seg fra annen overraskelse. På helligdager kan presentere noe uvanlig og spesiell. Dette handler ikke om dyre gaver. Du kan gå til butikken og grave det noe morsomt og gøy. For eksempel, en lue magiker masquerade maske, alt avhengig av hva han liker.
 Ikke nav'yazuysya Dette er hovedregelen. Uthev - for ikke å snakke om det eller bare bare med selskapet. Ikke alltid prøve å sitte i nærheten av ham eller være rundt en person forfølgelse kan være irriterende.
 Til fyren innrømmet selv at han liker deg, må du være en del av livet hans. Dette er en svært viktig og ansvarlig. Så først rozberysya i seg selv, bare at denne fyren, som jeg ønsker å møte, for å være nær, etc. Hvis det - så er tilfelle. Det bør være genuint interessert i hans liv. Hvis han går inn for sport, noen spill (intelligent, datamaskin) - noen gang prøvd å komme og støtte ham, tørk i noen timer tid. Selv om du fortsatt er fyren ikke liker - du bare merke den.
 Flørte med ham noe moro, prøv å være alltid i godt humør, smil. Ganske enkelt være positiv, er folk trekkes til deg. Hvis en fyr ikke verdsetter ikke en slik handling, sier det sitt kalde følelser.
 Hvis fyren verdsatt din oppmerksomhet, så det er på tide å innrømme følelser. Alternativt kan vi si at med ham du enkelt liker å tilbringe tid. Hvis du sier at det er morsomt og interessant, innser han at han vil like den. Så en sak for ham, men det driver svaret, kanskje han skulle tilstå "direkte" på samme måte som du gjør.  
Hvordan gi glede til en mann
 Man - en skapning som livstilfredshet er en sentral plass. Mye av det folk er liksom forbundet med glede - hvis ikke, så han er klar til å flytte fjell, bare for å overleve hyggelige stunder (minutter, timer). Mange kvinner er veldig galt om det å være mann er bare interessert i mat, sex og fotball med venner i øl. Selvfølgelig finnes det også slike tilfeller, men de fleste er ikke så forutsigbar og enkelt som det kan virke ved første øyekast.
 1. Selvfølgelig, full av folk - glade mennesker. Demonstrasjonskokkekunnskaper - en flott måte å få en mann til seg selv, for å heie. Men ikke glem at disse måltidene ikke trenger å være en ferie der hvert år. Vanlig deilig mat av kvinner blir sett på som en form for mannlig omsorg og kjærlighet. Tross alt, var menn en gang gutter. På noen måter de vil, når de bryr seg om. Men noen av de kulinariske herligheter hard mann å behage. Spesielt verdt vakt når en annen enn mat ikke nok interesse mann.
 2. Ja, må mannen sex. Men som en ekte jeger, må han gå inn i spenning. Det må være varm, vind. Flørting, flørting, koketteri, rørende, kyssing raskalyvayut uskyldig mann som en vulkan. Ta initiativ, være modig, ikke vær redd for å foreslå, hva du skal gjøre, snakke med ham, gi ham nytelse. Ikke bare kvinner elsker å være ønskelig, er disse mennene ikke føler seg altfor fremmed. Hvis han vet at hans kone kan gi uforglemmelig sex - han vil ikke forlate det. Fordi det kan gi mye glede. Og ikke nødvendigvis på samme tid være en ekspert på Kama Sutra. Noen ganger selv banale massasje bringer mye moro mann.
 3. Men folk - ikke dyr. Det er ikke bare fysiologiske behov. En viktig del av hans liv er lidenskap. Uansett hva, fotball, biler, fiske rolle-spill, musikk, jobb, venner. Ikke i noe tilfelle bør ikke være sjalu med denne hobbyen. Dette er et personlig område mann. Den mest optimale løsningen - oppriktig interessert i dette området av livet hans, sint om feil, nyte suksess, erfaring med ham, heie på sin favoritt ting. Det er ikke rart de sier at bak enhver stor mann er en klok kvinne. Når han føler støtte fra kvinner, ble han fornøyd, han er klar til å slå over fjellet og gå for å nå nye høyder og grenser. Han var veldig viktig å lukke var en mann som han mener er godkjent, inspirerende. Hvis denne personen - kvinne, mann vil være dobbelt fornøyd. Selvfølgelig bør skilles fra meningsløs hobby tidsfordriv. For formålsløs tidsfordriv med obskure typer alkohol på ingen måte tilsvarende "hobby". 
 4. Noen ganger kan en mann er ikke i ånden og ønsker å være alene med deg selv og dine egne tanker. I slike tilfeller bør du ikke være påtrengende. Hvis han sa han ønsket å bo alene, så det er. Kvinnen, forstå dette viktige prinsippet menn får i ansiktet av en mann viet venn. For en slik kvinne som kan være stille i tid, kan det søke råd, trøst, og bare for nåde. Og da vil han være fornøyd.
 5. Man er alltid på jakt etter nye opplevelser. Rutine hans deprimerende. Fordi hun er forpliktet til å være interessant i kommunikasjon, atferd. Kvinne positivt overrasket over at et menneske er i stand til å holde samtalen - en gudegave for sterkere sex. Følelsesmessig tilknytning og gleden av å henge ut i dette tilfellet gitt.
 Puslespill over hvordan du kan gi glede til en mann ikke verdt det. Som enhver person, personer med behov for omsorg, kjærlighet og forståelse. Oppriktige dype relasjoner er viktig, menn føler det, selv om du ikke innrømme det.
 Men det mest gøy en ekte mann føles når livet er elskede folk når de er friske og glade.  
Hva om fyren mistet interessen?
 På mange måter, noen ganger er det en tid da en fyr begynner å bevege seg bort fra jenta. Vi vil ikke gå dypere inn i årsakene til dette fenomenet, bedre fokus på hvordan å returnere interesse for barnet.
 Før du tar alle nødvendige skritt for å riktig vurdere spørsmålet om du virkelig trenger denne fyren ønsker du å være sammen med ham. Hvis svaret er ja, så du trenger å presentere et bilde der dere begge godt sammen. Husk denne følelsen, vil det være din motivasjon for å bevare relasjoner med denne gode følelsen du vil fortsette å arbeide. Rotere eller vinne fyren er ikke veldig lett, vil det ta tid og tålmodighet. Så når noe vil gå umiddelbart trenger å nevne mentalt bilde.
 Hva om fyren mistet interessen? Først må du lære noen små regler. Menn er ikke så følelsesmessig som kvinner, ikke forvent konstant oppmerksomhet og visning av følelser. Hvis du lagt merke til at fyren var vidstoronyuvatysya ikke trenger å bli pålagt. Noen ganger kan en tid når en person trenger å være alene med ham, står overfor store, for å eliminere problemet. Menn har en tendens til svært alvorlig tenkning om fremtiden for ansvarlig adferd.
 Å returnere gutten må være en jente å være interessant og mystisk. Hvis fyren unngår møtet, men forholdet ikke stopper, du gir ham ingenting. Hvis han ønsker å dra på ferie med venner uten deg - du trenger ikke å bli opprørt. Ikke glem å smile, ønsker lykke til med hele mitt hjerte, la det gå en tur uten deg. Og du kan begynne å jobbe ham denne gangen! Du kan gå for å møte venner, gå til frisør, solarium eller skjønnhetssalong, dra på shopping.
 Gutta medføre endringer: utseende, stil, interiør Hvis du forråde noe i hans stil, fyren definitivt interessert, selv om du ikke sender inn skjemaet.
 For å holde fyren tenne sine sanser og gjenopprette forholdet, kan du starte med overraskelse. Romantisk kveld med en favoritt film eller musikk. Forberede hva kjæresten din liker, vil det ta ham nytelse.
 En av de mest effektive måtene - lære å massasje. Noen ganger er det gutta som ikke liker en massasje. Ikke nødvendigvis massasje, du kan lære å massere hodet. Etter en utmattende arbeidsdag som nødvendig for å gjenopprette makt, vil dette massasje hjelpe. Under massasje ut stoffer som gir glede, det kan binde til seg selv fyr.
 Gjøre noe spontant, uventet. Du kan få til det i morgen i helgene og bringe varm te eller kaffe, hans favoritt cookies eller donuts. Vekke ham slik at han ville gjøre dette hver dag!
 Alternativt kan du Chasm "fra radaren guy" for en stund. Bare ikke kall uten å oppdage hvor og hvordan han brakk dag. Hvis du ønsker å kommunisere, kan du sende sms fra Smiley, la den heve i en stemning smile selv. Hvis du vil bli assosiert med positive følelser, vil den unge mannen selv søke møter med deg.
 Prøv å melde deg på dans, for eksempel, pause eller hip-hop. Her får du en rekke fordeler. Du vil ha mye å gjøre med tid og lure dumme ideer og oppfinnelser. Forbedre kroppen din med glede - det er så kult.
 Fyren vil være stolt over at du gjør selv, som står ved hans tidligere kjærester. Engasjere mulig at du liker.
 Husk at kjøling i forholdet rådes til å forårsake sjalusi. Denne metoden kan fungere, men det er ikke et alternativ, etter en stund fyren igjen avkjølt. Bedre å ikke bruke denne metoden, kan sjalusi bare vondt relasjoner.
 Hvis du ser noe som undertrykker fyr, snakke med ham, finne ut at han ikke er fornøyd. Hvis en fyr ikke åpnes, ikke nasidav på det, gi tid, forteller han.  
Яндекс.Метрика