Hvordan kan du vite at du er forelsket
 Stormen av følelser som følger hverandre med hastighet, hyppige humørsvingninger. Femten minutter siden du ønsket å møte med ei jente, og nå innser at de er stygge? En ung jente er ikke lett å forstå sine følelser, kanskje de involverer ustabil hormonelle bakgrunn, og kanskje noen uhell vunnet ditt hjerte?
 Manøvrering mellom mange problemer "som - ikke som" er noen ganger vanskelig å forstå hva føler du deg før den unge mannen, og kunne ikke bli kalt elsker disse følelsene. Kanskje du fremdeles ikke helt klar over det, men du er ubevisst tiltrukket av ham og bare ham. Så, hvordan å forstå at du ble forelsket i?
 Endringer i dine tanker og følelser
 Du kan være i klasserommet, med venner eller med sine foreldre, gjøre husarbeid eller lufte hunden, men dine tanker med er langt borte? Uoppmerksomhet og manglende evne til å konsentrere seg om hva du gjør direkte, kan være en av de første symptomene på kjærlighet.
 Du vil ringe fyren bare for å snakke eller høre stemmen hans? Gratulerer, du er likegyldig til det! Ønsket om å se ham, til tross for underbevisst frykt ikke liker eller ser latterlig og meningsløs - som et tegn på kjærlighet til det motsatte kjønn.
 Varsel passerer gjennom kroppen din skjelve når du husker hans ansikt, stemme, smile eller le? Hvis så, og denne hyggelige skjelve - det betyr at dine følelser sannsynligvis utover vennlig hengivenhet. Noen jenter feilaktig tror at de kan forvirre vennskap med kjærlighet, men tro meg, hvis du er bare venner med en mann, vil du aldri være på tre lider av søvnløshet, prøver å bli kvitt sin aggressive bilde av hodet.
 Du kan overrasket over å se at dine tanker er stadig virvler rundt et scenario der i øyeblikket er din elskede nær deg.
 Forestille seg hva han sa eller gjorde på et tidspunkt da han ikke var i nærheten? Bla til hodet, hva ville du si som svar? Hvis ja, her også klart. Dette er - kjærlighet.
 Endringer i oppførselen din
 Kjæresten din kan definitivt legge merke til endringene: du tiltrekke mindre tomt prat om alt og ingenting mer du prøver å liksom styre samtalen i sengen på sin elsker. Det begynner å irritere dem, spesielt hvis de ennå ikke har truffet av piler av Cupid.
 Kanskje de kan begynne å kritisere ham, du prøver å "grunn". Tror ikke at å lytte til andres råd virkelig dum, din venn kan sannsynligvis nøkternt vurdere situasjonen, men likevel ikke glemme ting som kvinners misunnelse og en logisk motvilje mot å miste ansikt i deres hengivne venn.
 Men kjærligheten har en mann ushlyahetnyuye, slik at du kan ble overrasket over å se hvordan dine handlinger blir mer menneskelig, og språk og atferd - mer rolig. Dette er ikke overraskende, fordi i ditt hjerte levende kjærlighet! Også, har du sannsynligvis mer interessert i utseendet ditt, og du vil bli mer oppmerksomme på de råd og historier om forholdet av artikler i magasiner, bøker, internett, etc.
 I hans nærvær
 Når du er i en avstand på øyekontakt, er du sannsynligvis på jakt etter hans mening, mens nølende til å uttrykke dine følelser. Dette er helt naturlig.
 I tillegg vil du prøve å finne en felles plattform med ham, hvis du ikke har gjort oftere og forestille seg hvordan han uttrykker oppmerksomhet mot deg. Til en mann, gjenstand for lidenskap vil du legge merke til i sin tale dramatisk endring: en overflod av ekstra tomme ord sbyvchyvost, prøver da å forklare hans ubehag, etc.
 Foruten det faktum at du bevisst eller ubevisst du søker et møte med ham, kan du bevisst nå for sine interesser, for å beundre hans favoritt bøker, filmer, musikk, sport, bare for å holde samtalen og komme nærmere sfæren av livet hans.
 I tillegg, hvis du fortsatt ikke forstår hvordan folk er enige om å tilbringe et helt liv med én person, men nå du innser at ordene om evig kjærlighet og hengivenhet - ikke tomt prat, men bare den mest nøyaktige uttrykk for dine følelser.  
Hvordan du får en fyr som kastet deg
 Forholdet mellom en kvinne og en mann som ligner vårvær, vakker og uforutsigbar, full av overraskelser og begeistring elementer. Der de ukjente elementer, men selv de mest velstående relasjoner noen ganger avbrutt. Hvis dette er initiativ fra gutten, jenta igjen med ingenting som depresjon og nervøs utmattelse i tillegg.
 Analyse
 Chief råd i dette tilfellet - ikke dum dritt. Den følelsesmessige tilstand i en periode med smertefull ustabil, så stole på følelser vindkast å irritere fyren snu ryggen eller noe der ute for å bevise det - for å si det mildt, uklokt. Du trenger mer eller mindre kaldt hode analyse av hva som skjedde.
 "Hvorfor? Jeg trenger en i det hele tatt? Kanskje alt skulle gjøre dette? "- Helt ikke-tom spørsmålet. En verden som virket perfekt og uforanderlig, kollapset, og å ta det opp, bør starte med seg selv, med sine egne tanker. Hvis sanne følelser fortsatt lever, og den oppriktige ønske om å være sammen med sin elsker (ikke på grunn av status, vaner eller "tilbake deretter å kaste seg selv") konsekvent, hvordan du slår en fyr som kastet deg? Dette er hva vi skal snakke videre.
 Mulige feil
 Hvem er de mennene? Jegere. De er ute etter å vinne en kvinne. Da han spenning, fanget, og blodet koker. Ikke den beste måten å returnere en kjær - en kjærlighetserklæring og lover å gjøre noe og alt (endres ikke argumentere alle tilgi og så videre). I beste fall vil disse tingene bli møtt med kald likegyldighet. Disse jentene ikke gir respekt menn. Dessuten - en direkte slag mot stolthet av jenta.
 Ikke i noe tilfelle skal ikke trakassere, monitor stadig kommer over på øynene. Ingen liker obsessive mennesker, som naboer, venner og tidligere kjærester. Det kan irritere fyren.
 Call synd, for trusler gjøre noe med dem eller samtaler for en fyr som "liv falmet uten deg" til noe positivt vil ikke. Relasjoner basert på selvmedlidenhet, selvødeleggende, og fyren endelig innser at det er så lett å bruke. Hans reaksjon er usannsynlig å være positiv.
 Philtre og andre magiske metoder bør ikke bruke. Mørket av dem mer enn godt.
 Anbefalinger for handling
 Paradox - tilbake fyr sannsynligvis bare å kaste det ut av hodet mitt. Selvfølgelig, glem det ikke nødvendig (og vil neppe lykkes), men det er bortsett fra det - alltid. Zatsyklyvshys på det, vil alle de følelsesmessige bakgrunn bli assosiert kun med minner derfor selvmedlidenhet, dårlig humør, fordi det ikke er neste favoritt.
 Men liksom livet går videre. Det bør gå tilbake til normal tilstand. Vi må tvinge deg selv å gjøre ting du liker, møte venner, se etter positive følelser (konserter, utstillinger, friluftsliv). Kort sagt, for å finne liv veldig lykkelige øyeblikk og være en kilde til glede. Det er ikke lett, men ikke så skummelt og vanskelig som det kan virke. Det viktigste du trenger ønske og vilje.
 Snu følelsesmessig stabilitet, kan du vise deg oppdatert fyr. I diskret måte, selvfølgelig. I alle fall, har fyren å se en vakker, trygg, glad, elegant og grasiøs jente som fanget hans oppmerksomhet. Hvis hans liv er ingen annen jente, og har fortsatt et hjerte hengivenhet til den han kastet, innser han sin feil, og han vil gå til konvergens.
 Relasjoner - mykt stoff. Få noen tilbake - du kan. Men å elske - ikke. Så ikke glem at eventuelle tips er maktesløse når det ikke er kjærlighet mellom mennesker. Årsakene til skilsmisse kan være sorterer. Forsøk på å slå en fyr og tenke på det. Trenger til ham om han er glad for at konsekvensene kan være.  
Hva om jeg elsker ham, men han gjorde ikke?
 De sier at ekte gjensidig kjærlighet - en fordel som må fortjenes, og det er ikke gitt til alle. Så mange av oss har til å håndtere dette problemet som gjengjeldt kjærlighet. Når vi elsker, er det vanskelig å forstå hvorfor vi ikke liker.
 Hva om jeg elsker ham, men han gjorde ikke? Mange jenter og kvinner er overbevist om at i denne situasjonen er det nødvendig å handle. I kurset er ulike midler, som i så mye.
 Det er jenter som tyr til folk som vet hvordan å elske spell, eller gjøre produsere noen manipulasjon, tvilsom etter å ha lest bøker om kjærlighet magi. Dette er en av de feilbeslutninger. Kanskje, med konspirasjons og forstyrrelser magiske krefter til enhver tid du klarer å vinne de utvalgte. Men i fremtiden til noe godt vil det ikke. Den uunngåelige avskjed og sykdom - er det minste som kan skje med deg.
 Det er ingenting galt hvis du bruker råd fra sin bestemor eller nabo-travnytsi å trekke oppmerksomhet til personen testet bruk old-school måter, som lenge har vært brukt i landsbyer. For eksempel ta en urtebad, vasket hår skylling infusjon av Løpstikke - de er silkemyk, velduftende, attraktiv for det motsatte kjønn. Først av alt, for elskeren din. Plutselig han fanger usynlige vibes kommer fra deg.
 Parfyme med aphrodisiacs - er også et alternativ. Smell på å tiltrekke det motsatte kjønn spiller en stor rolle. Stoffer som forårsaker seksuell lyst er feromoner, som brukes til fremstilling av parfyme aphrodisiacs. Jenter nyte åndene fortelle at fra Knights henge der. Prøv denne. Det er mulig at kjæresten din ikke vil passere forbi.
 Du elsker ham og er villig til å gjøre noen offer? Se hvem det tiltrekker jenter justere deres utseende under hans ideal. Malt hår, slippe vekt, endre, ta vare på deg selv. Nice, slank, kledd smakfullt jenta er mer sannsynlig å behage. Og din kjære en er intet unntak. Bare ikke overdriv det, husk at det er bedre å være seg selv. Hvis du er en naturlig, vil du være den mann som du trenger som ikke elsker skallet ditt, og du og bare du.
 Det er mulig at en mann som må dele skjebne, ikke den som du lider. Men hvis du føler og forstår hva det er - er dette din betydelige andre hjelpe deg skjelne blant mange andre. Hvordan du gjør det? Lytt til hjertet, det forteller deg. Det er ingenting galt hvis du ziznayetesya først. Men gjør det svært vanskelig - ikke bare en jente, men noen ganger fyren. Din anerkjennelse kan være et vendepunkt i forholdet.
 Hvis din kjærlighet er bare en bit av din egoisme, ønsker du at uansett kostnad, for å fastslå gjenstand for hans lidenskap, er problemet løst veldig enkelt. Kvitte seg med alt som minner ham gå til et annet objekt, ikke ring, ikke skrive SMS, slette telefonnummer. Du vil se hvor fort ting vil bli bedre. Lide og tørr med en elsker - ikke ditt valg.
 Mener at gjengjeldt kjærlighet - ikke sant. En full kan bare være gjensidige følelser. Fordi hver av oss fortjener lykke. Vi bare elsker deg selv. Det er ikke lett, men det er mulig. Respekt, elske deg selv, være engasjert i favoritt virksomhet, kontakt med interessante mennesker, være seg selv. Du vil sikkert legge merke til det som du fortjener, som er utviklet over deg.  
Яндекс.Метрика