Hva du kan snakke med fyren?
 Finne ord vil noen ganger meget vanskelig. Vel, hvis det er noen som forstår alt uten ord og forklaringer. Vanligvis er mye enklere å dele all hemmelighet med sin kjæreste jenta, vel, fyren bare fortelle din venn om deg selv. Men fordelingen etter kjønn av menneskelig kommunikasjon ender. Noen med en fyr med en jente er en egen kategori. Hun bør vite hva du kan snakke med fyren, og hvordan du gjør det riktig, slik at den resulterende dialogen var produktiv. Hver deltaker dialog bør snakke på sitt eget språk, men det er forståelig til en annen, har alle til å mate kommunisere følelser, men ikke overplay eller dohravaty.
 Hva å si med en ukjent fyr?
 Med knapt en kjent person, faktisk, finne samtaleemne er enkelt. Med en vennlig og allsidig avansert person kan du alltid dele dine meninger, finne noen andre til å gjøre, og noen ganger svært nyttige konklusjoner. Snakk med nye venner kan være om mange ting:
 1.  Du kan snakke om nye verdener av musikk, film, teater. Hver person har sine preferanser som han lett kan fortelle, mens ikke insistere på hans sinn.

   Spør okkupasjon og lignende for å engasjere din samtalepartner. Du kan snakke om din favoritt klasse og hvorfor liker du å gjøre det. Du kan finne, og ikke en felles interesse, vil du være i stand til å dele erfaringer med hverandre og snakke om ulike homofile saker i din praksis.

   Hvis en fyr har fått en av de typiske snakke med noen mannlige fag som du ikke forstår, prøver ikke å bryte av hans historie, siterer det faktum at du ikke forstår hva det handler om deg, og det er ikke interessant. Hold deg BEAUTIES og høre hva sier kilden. Noen ganger kan du stoppe ham, sa han til deg noen spesifikk tid.

   Generelle emner i verden vanligvis alle kjent og interessant. Ikke alltid kommer ut om hva som skjer i verden. Gjennom venner kan holde seg à jour med alle utbygginger.
   Hva du kan snakke med en fyr kjent ut?
   Fra fyren som kjenner en lang tid til å snakke blir enklere så langt som dating. Forsvinner awkwardness og skyhet i kommunikasjon. Det er nye temaer å diskutere. Og alt det samme, som du kan snakke med en fyr kjent ut?
  1.  Hvis en person kjent med deg, han vet om du noen detaljer, som ikke mistenker andre. Over tid er en person troverdig, og du kan fortelle ham om deg og mer personlig måte.

    I løpet av den tiden du er venner med en fyr bør du utvilsomt finne en minst et par felles venner. I dette tilfellet, vil du sikkert være noe å huske.

    Tsikavtesya hvordan har du det, eller hvordan var dagen din gutten. Kanskje dette spørsmålet høres en liten ting, men det er en veldig fin ting. Dermed gir du folk til å forstå at han ikke bryr seg om deg, og du er bekymret for det.

    Hvis en fyr har noen problemer med at han bestemte seg for å dele med deg, kan du prøve å hjelpe ham med å løse problemet, ikke å helle salt på såret, for å pålegge sine synspunkter eller verre, ta opp mesteparten av sin avgjørelse. Hver person bør forbli et privat rom for refleksjon og handling. Det er bedre å hjelpe gode råd.

    Ikke nøl med å spørre om råd, hvis du tror at trodde fyren ville du uvurderlig hjelp. Det er noen problemer der gutta forstår bedre og de har en mening om enkelte fag, er det svært nyttig informasjon. I alle fall vil det endelige valget følge deg når du bestemmer deg - lytt til fyren eller bare ignorere det.  
Hva gutter som hos jenter?
 Vel gutter som hos jenter? Kan ikke gi et klart svar. Hvis du sier at karer som smarte og vakre jenter - dette er ikke helt nøyaktig. Den enkelte kan være lurt å lide av komplekser er mye mindre enn den mer selvsikker person. Plutselig han ønsker å møte med ei jente ikke veldig fornuftig å se på hans bakgrunn Эnshteynom?
 Litt psykologi. Jeg må si det er sympati mellom en fyr og en jente på tidspunktet for kort eller ham. Det viktigste her verdt å merke seg - en mann bærer hans hyggelig opplevelse fra tidligere forhold, deres drømmer og håp om folk som liker natur påståtte ideal. Den første visuelle utseende sympati på grunn av overføring, dvs. når en fyr ser en jente - det gjør det grov psykologisk profil. Sekund - menneskets natur, at jenter liker gutter som forteller dem deres ego.
 Gutter er forskjellige, så vel som jenter. Det er gutter som liker en jente, søt, søt ansikt, en viss hjelpeløshet å beskytte det og å føle seg stor og sterk. Han vil fortsatt være hva det er - en meget god eller ikke, hun har en tredje bryststørrelse eller ikke. Det viktigste - øm hengivenhet og romantisk stemning! "Nemacho" vil være glade for å skille seg ut på bakgrunn av en jente og se din beste interesse. De gutta som kan kalles "macho" være som andre jenter. De vil lete etter jenta viljesterk, selvsikker, vant til å løse alle sine egne. Generelt er de samme som de gjør med maskuline mer enn seksti prosent. De vil ikke som for eksempel hvem som verdsetter "nemacho."
 Det er vanlige gutter som verken er "macho" eller "nemacho." For noen fyr - vanlige mennesker med deres smak, preferanser, drømmer og han vil nå for vanlige menneskelige kvaliteter. Respons jenter liker en fyr myk og god. Det fine med tallene og ansikter - artist. Milde romantiske jenter vil elske romantikk og ømhet. Eventyrere som en jente forkjærlighet for eventyr å oppleve spennende eventyr sammen. Gutten, fascinert av vitenskap, vil sette pris på en jente intelligens. Folk mye som alle noe. Det som trekker en gutt i en jente - kan presse en annen person.
 Generelt, hoved notat som liker den gjennomsnittlige fyr i jenter. Um, til en viss skjønnhet ansikt og figur, omgjengelighet, vilje dele interesser. Enkle menneskelige kvaliteter - godhet, ømhet, medfølelse. En slik grov portrett av en jente som i utgangspunktet som en hvilken som helst fyr!  
Hva hvis folk hevder er
 De sier at det er ingenting som ville være kjærlig hjerte kunne ikke gjøre for sin elskede, av hensyn til familien. Men å si enklere, mer vanskelig å føle belastningen slik som alkoholisme i familien. Etter en full mann er ikke lett - Dessverre er dette en syk mann, hvis behandling kan bli forsinket i lang tid og ikke gi resultater. Dette vil lide barna, en kjærlig kone, et hjem, før den tidligere kopp god, vil ting visne og til slutt leve med en mann drikking blir uutholdelig, og ofte direkte farlig.
 Men hva om folk drikker, fordi selv om det er kodet, det er ikke kjent om det hjelper. Eller bedre bare gå og ikke plage seg selv eller barna? Men noe inni må motstå dette trinnet, og da vil hun kjempe katastrofen. Men du må vurdere noen viktige punkter, så du kan være i stand til å slå en nøktern mann og lykke i huset.
 Din tålmodighet - nøkkelen til utvinning mann
 Tålmodighet - det viktigste en kvinne bør reserveres i dette tilfellet, fordi hvis den ikke har, så redde mannen rett og slett ikke vil fungere. Først av alt, må du forstå at han er alkoholiker vil aldri innrømme at uten alkohol ikke vil være i stand til å leve, tvert imot, det vil gjøre alt for å bevise det motsatte.
 Så din første oppgave - å få sin mann til å akseptere det faktum at han var alkoholiker. Det er vanskelig å gå ut med en gang, kan det hende du trenger mer enn én uke, men dersom mannen tålmodig forklare sin oppførsel, argumentere, men forsiktig og uten aggresjon, så folk kjenner igjen din rett. Fastsette umiddelbart, bør skandaler og krangler stå i ekstreme tilfeller, det samme hvis ingenting hjelper.
 Du bør også forberede seg mentalt til det faktum at hvis folk kaster drikke alkohol, så det kan være en enorm mengde gratis, tillater tid, og at du må tenke på forhånd om hva du tar det. "Space" må fylles umiddelbart, ellers kan den falle igjen, som disse menneskene ofte sier: "Kjedsomhet".
 Aldri lene seg på hva han trenger å se en spesialist, uansett hva - det er definitivt føre til aggresjon. Bærebjelke i behandlingen er å bli din kone forstå og delta først senere, når reduserte binges kan tilby å gå til legen, og hevder at behovet for å ta opp omsorg.
 Jobber ofte og personlig eksempel: selv på helligdager vil aldri nå for alkohol på bordet. Deretter kan du si: "Du skjønner -? Jeg drikker ikke, men hvorfor har du å drikke". Bli vant til det faktum at i jakten på rettferdiggjørelse p'yantsi alkoholiker vil komme opp med en rekke anledninger: bursdag, bryllup dag, våkne, og mange anledninger.
 Være sterkere, lære å være selvstendig, så folk vil føle endringene og kan være lurt å endre selve livsstilen.
 Utpressing som ekstrem, men effektivt tiltak innvirkning
 Det hjelper ofte å presse oss til å oppnå ønsket fra en kjær, selv om det er i en tilstand av halvdød beruset. Imidlertid vil effektiv utpressing etter bakrus være. Make love en mann kan ønske og drukket, kan du nekte ham, og etter tankevekkende å si "Jeg elsker deg, selvfølgelig, men du lukter så ille at jeg ikke føler begjær." Men, igjen, alt skal høres jevnt og forsiktig, uten ondskap.
 Fungerer bra hvis du skriver det ned drunken krumspring på kamera og noen ganger fortelle ham at hvis han sanser, så alle vil se at det er "bra".
 Ofte dette utpressing fungerer som en klokke: mannen skammer seg over seg selv, og han ville ikke ha noen så dette innlegget. Du kan true skilsmisse og kan også gå for en stund, så det føltes som det uten hans kone.
 Dessverre har noen menn ikke handle absolutt ingenting de drikker og slå sine slektninger, en halv liter vodka dem mer familie. Bare i dette tilfellet, kanskje det gir ingen mening å kjempe og vondt som om det ikke var noen vei ut bare ett: gå og lukke døren.  
Яндекс.Метрика