Mannen ønsker ikke hans kone hva jeg skal gjøre?
 Noen ganger også en dyktig fagperson er vanskelig å forstå de problemene som oppstår mellom en mann og en kvinne. Det er én ting om de unge ikke er koblet knute. Imidlertid er et mer alvorlig problem sammenbruddet av familielykke. Etter en misforståelse lider ikke bare mann og kone, kan store avtrykk løsrive seg og psyken til barnet.

 Grunner bryte familierelasjoner
 1. Bestått kjærlighet og relasjoner oppbrukt.
 Mann (kona) likegyldig til familielivet, viser likegyldighet, kald og uten følelser tar imot din partner.
 2. Mangelen på et felles mål.
 Mann og kone har sine hobbyer, ulike holdninger til arbeid. Alle skjønner livsmål selvstendig, uten behov for støtte.
 3. mangel på forståelse.
 Alle har rett til å få sitt syn på livet, men ikke alle vet hvordan å hedre tanker ektefelle.
 4. Mistillit partner.
 Dreven følelser av sjalusi noen ganger svært skadelig for utviklingen av familierelasjoner.
 5. Ikke kompatibel sex.
 Vanligvis er dette hovedproblemet at par bryte opp. I utgangspunktet problemet fører til svik av en av partnerne, som ikke kan tilgi hverandre i lang tid partner.
 Ektepar som står overfor problemer i nære relasjoner, vet ikke hvordan vi skal handle i en gitt situasjon. De fleste lider av det er kvinner, fordi de ser seg selv som voktere av hjemmet. Hvis hun plutselig begynner å føle kulde fra sin mann, hun prøver å løse dette problemet.
 Så hva hvis mannen ikke ønsker at hans kone
 1. Først må du finne årsaken til avviket. En kvinne må nøye se ektemannen snakke og prøve å forstå hvorfor folk ikke ønsker å dele en familie seng med sin kone.
 2. Ikke frata løse problemet for en lengre periode. Feilaktig trodde på ideen at tiden leger. Fare for å miste all sin utvalgte.
 3. Ikke vær redd for å ta initiativ til en samtale med en mann. Hvis du bestemmer deg for å snakke, jo mer han ikke vil være interessert i å snakke med deg.
 4. Ikke rush å kritisere sin mann. Kanskje mannen din er en virkelig god grunn til ikke å bli med deg i et intimt forhold.
 5. Ifølge hedre hennes mann. Ikke bare delta i debatten nøye lytte mann, prøve å forstå det.
 6. Føl deg fri til å snakke åpent om sine ønsker. Noen ganger menn styrtet hodestups inn i jobben rett og slett glemmer å betale hans kone grunnleggende oppmerksomheter. Fatigue - som forklarer situasjonen.
 Hvis du finner ut hvorfor din ektefelle unngår intim forbindelse, kan du prøve å løse dette problemet, ta over. Hvis du verne knuten, handle umiddelbart. Tror ikke at problemet er løst av seg selv. Liv - ikke en enkel ting. Seksuell aktivitet kan redusere ulike grunner. I utgangspunktet er dette den første måneden etter fødselen. Kjærlige mennesker frykter føre til at du unødvendige problemer med å se hvordan du synes det er vanskelig å venne seg til det dukker opp et nytt familiemedlem. Livet Crisis også en innvirkning på utviklingen av familierelasjoner. Endre arbeid, problemer i virksomheten, alle typer problemer, studiepoeng - alt dette gjør en person i konstant spenning.
 Noen ganger prøver å løse problemer selvstendig, ektepar er i en blindvei situasjon. Men hvis du virkelig verne deres forhold, ikke vær redd for å søke profesjonell hjelp.  
Hvordan å bekjempe en fyr en jente?
 Dessverre, til tross for at det finnes en rekke interessante gratis gutta veldig ofte vi forelsket i fremmede, er ansatt. Selv om mange sier at lykke på andres elendighet kan ikke bygge, men hjertet ikke kan kommandere, og noen ganger i denne situasjonen må gå til drastiske tiltak. Så, prøv å finne ut hvordan å bekjempe gutten jenta. Akkumulerte århundrer Anti vakre damer for sine tillitsvalgte i den moderne versjonen tilbyr oss mange måter å realisere sine onde plan.
 Som med alle alvorlige forsøk må begynne å forberede seg, er at for å samle all nødvendig informasjon. Det første du må prøve å fritte ut alle svakhetene ved motstridende og finne i det de egenskaper som er enda litt irriterende eller ikke liker din utkårede. Senere kan du spille på dette, vil du møte ham i bildet av den ideelle jente som har alt er fint og ingen negative de som er i rival. Du bør være godt klar over alle sine interesser, hobbyer, livssyn, skal vises før ham hvorpå komponerte han alt vil bli bra. Men ingen replay - være så ekte og naturlige.
 Å være gjenstand for dine drømmer i ett selskap, holde rolig og avslappet, uten å vise noen interesse for ham ikke å forårsake mistanke rival, eller kan starte en virkelig krig. Samtidig prøver å forsiktig fremheve henne hver feil og bruke i samtale ord som er sikker på å finne fyren, og du vil være preget av en ideell følgesvenn for ham.
 Noen metoder er ganske risikabelt og selv grusom, men hvis du er fast bestemt på å oppnå sitt vil ikke stoppe på noe.
 Du kan prøve å diskreditere rival nytt bekjentskap. Enig med sin venn som han møtte henne og poflirtuvav, selvfølgelig, mens man ikke behøver å være kjent med fyren du ønsker å gjenerobre. Hvis alt går etter planen, vil bare fortelle elskeren som gjør hva hans lidenskap i hans fravær. Modaliteter til dette er mange: anonyme samtaler, bilder, samtaleopptak etc.. Hvis en fyr få bevis for hans flørt med en annen jente, de sikkert krangle, men det viktigste her, at han i alle fall ikke mistenker, hvis verk er. Så enkelt og diskret i sitt liv vil dukke du posochuvstvuete ham fortelle som ikke forstår hvordan det kan gjøres, gjort alt det han så deg først og fremst forståelse og støtte. Bare ikke prøv for slynge mudderet hennes rival! Bare forsiktig fortelle meg hva slags fyr han ikke fortjener en slik holdning til deg selv. Så sakte koble sin sjarm og blir knapt merkbar angrep. 
 Alltid være sexy og sjarmerende, husk at fremfor alle menn elsker øynene. Du må se preparerte, komme til møter i forskjellige klær, ulike frisyrer. Prøv å tenne sin interesse i seg selv, må forbli mystisk og utilgjengelig. Ikke i noe tilfelle ikke umiddelbart rush til ham på halsen - det ville bety en total fiasko! Det være seg for en interessant følgesvenn og en kvinne.
 Sørg for å se til at den nå tidligere rival ikke minne ham på seg selv. Oppmuntre ham til å endre telefonnummeret som hun gjorde det vondt dine påminnelser. Diskret inspirere ham at hvis hun forrådte ham en gang, røper han den andre. I noen tilfelle kan ikke gjøre noe som ville tillate ham å mistenke deg i denne historien. Alt skal se ut som om å bryte det å klandre. Om nødvendig - kontakte henne, viser maksimal høflighet. I dette tilfellet kan det prøver å åpne øynene til deg enn oversiktlig det mot seg selv og føre til ytterligere nedkjøling av forholdet mellom dem.
 Selv etter en tid en fyr har til å forstå at du og er den perfekte kvinne som han er villig til å bruke hele sitt liv. Når han (selv!) Vil forsøke å starte et forhold, ikke slå seg umiddelbart. Si noe i ånden at han liker deg også, men du er ikke sikker på at han har glemt sin tidligere kjæreste. Siden da kan anta at det er ditt, har du gjort mitt!
 Nå gradvis gi opp til ham og starte en heftig romanse. Det være seg for den perfekte par relasjoner i alle sfærer. Fyren har å fange ånden av din dyktighet, så for en tid fortsette å spille sammen forsiktig for å sikre den resulterende effekten.
 Nå kan du anta at du er alt du vil, kan du være med ham og nyte livet. Men ikke glem at en dag du kan gjøre det samme som du gjorde med sin ex kjæreste  
Hvordan fortelle om en fyr liker deg
 Utvilsomt, er mange jenter å bygge ulike forutsetninger og lagt frem ulike forutsetninger om gutta liker dem eller ikke. Noen ganger noen av det smukke kjønn vansmekter i en lang ventetid, men gutta ikke vil bekjenne sin kjærlighet. I dette tilfellet hun ønsker å lære alle kostnader, elsker kjæresten sin og han helt likegyldig til det.
 Det finnes en rekke anbefalinger, som beskriver hvordan du kan fortelle om en fyr liker deg. La oss se på noen av dem.
 Og plutselig ikke?
 Først må du analysere din kommunikasjon med en fyr, hvis han oppfører seg korrekt i forhold til deg og gjør disse tingene, mest av alt, er det helt likegyldig for deg:
 1. Fyren stadig snakker om hans tidligere kjærester, og sammenligner dem med deg.
 2. Han tidvis tar deg å låne penger.
 3. Den bruker bare liker å klage og klage til noen.
 Det bør bemerkes at i alle tre tilfellene, er ikke interessert i deg kjæresten din, han bare prøver å løse problemet på din bekostning.
 Noen jenter prøver å finne ut om en fyr liker dem, og skaper en slags en kunstig situasjon som vil dot jeg. For eksempel, jenter ber sine kjærester flørte med barna sine. Det antas at hvis en fyr svar frierføtter en "falsk" venner, verken som ikke trenger å snakke fornuft. Hvis fyren var likegyldig til handlinger venn, gjør han ikke føler seg likegyldige følelser overfor kjæresten sin. Men de fleste jenter møtt med det første tilfellet, og som et resultat er ingen venner og ingen kjæreste.
 Hvis en fyr liker
 Hvis en ung mann virkelig elsker deg, kan det ses gjennom ulike tiltak og handlinger det utfører for deg.
 1. Fyren i første omgang, alltid interessert i din virksomhet, gi råd, bekymret for deg, støtter i trøbbel, og i glede.
 2. Unge mennesker nesten aldri refererer til trøtthet, ikke unngår møter og telefonsamtaler med deg. Tvert imot, har en tendens til å tilbringe med deg så mye tid.
 3. En ung mann forsøker å alltid ta vare på deg, gi blomster, invitere en romantisk date endelig gjøre komplimenter. Men det må bemerkes at disse handlingene er ikke en viktig indikator: hvor er garantien for at fyren ikke si komplimenter og ikke gi blomster til andre jenter? Derfor banale komplimenter og "svak" tilbud gå på kino bør varsle deg. Det virkelig forelsket i en ung mann som prøver å overraske og imponere en behagelig følelse kjæresten hans hver dag.
 4. Din fyren virkelig føles mot deg en varm følelse når han introduserte deg til sine venner i nær fremtid ønsker å introdusere deg til dine foreldre, avslørte du hemmelighetene som ingen vet.
 Intime liv
 En viktig indikator på en følelse av en ung mann er ditt intime liv. Hvis en ung person er funnet med deg for å ha sex, og ikke skjule det, så snakk om kjærlighet er meningsløst. Kjærlighet mennesker gjør alt for å levere til kjæresten hans mest ut av å henge ut, uavhengig av om de har intimitet eller ikke.
 Men han elsker meg
 Selvfølgelig, noen ganger kvinnelig intuisjon er i stand til å føle kjærlighet til en mann. Unge mennesker kan ikke snakke om sine følelser, ikke sette på vise sine handlinger, men du vet at et sted dypt i hjertet han elsker deg, og resten spiller ingen rolle.  
Яндекс.Метрика