Hva drøm ex-kjæreste
 Det antas at hvis du ser en ung mann i en drøm, du er likegyldig til det. Uansett, har i det minste noe til deg, og det betyr! Men hva hvis følelser for denne mannen står bak? Hva drøm ex-kjæreste? I dag vil vi hjelpe deg å forstå.
 Til å begynne med, at drømmene oppstår under behandlingen av informasjon mottatt av hjernen. Og, for eksempel, profetiske drømmer kommer på grunn av det faktum at hjernen, analysere scenarier i alle farger vist oss den mest sannsynlige. Det er det! De samme metoder for tolkning av drømmer Horoskop, helt blottet for ethvert vitenskapelig forstand.
 Så hvis du drømmer ex-kjæreste - et første tegn på at du tenker på det på en eller annen måte. Tilsvar drømmer bare ikke bli overrasket om i den siste gang noe minnet om ham, møtte du ham eller visste om ham noe nytt. Kort sagt, hva vi trodde på dagtid og sove. Ikke nødvendigvis den måten å tenke på dette ex-kjæreste hele dagen. Nok at noen fortalte deg om det et par setninger som "Petya kjøpt en ny bil, Audi si." Og så kommer dere hjem, så jeg noen på døren "Audi" og noen liten del av bevisstheten husket Pyetku. Denne "kroker" nok til å se Petka drøm, det er sannsynlig at uten hans dyrebare "Audi".
 Fra en ung mann for ikke lenge siden hørte ingen nyheter, ingen påminnelser? I dette tilfellet primært Se deg rundt - kanskje disse påminnelsene er alle rundt deg, du bare ikke merke til dem. Dette smykket han ga deg fem år siden på den åttende av mars, sammen med boksen "Raffaello"? I dag kjæresten brakte et par rafaэllok og sette dem sammen med dette smykket? Her er til deg og forklare! Våre underbevisstheten husker ofte ting du har glemt allerede for lenge siden. Og forresten, selv om du ikke har noe imot å ikke finne den "krok" - dette betyr ikke at det ikke var.

 Merkbart vanskeligere situasjonen er, hvis du så i en drøm ikke bare hennes tidligere kjæreste, men meg selv ved siden av ham, og dere begge har gjort ganske sikker okkupasjon. Slike drømmer uforvarende føre til mange ubehagelige tanker, spesielt hvis du er i øyeblikket du møter med noen andre. Mange kvinner selv begynner å tenke at de kunne drømme å endre sin nåværende partner
 Årsakene til disse drømmene igjen kan være forskjellig. Tenk: Er alt glad i din nåværende sexliv? Kanskje du bare lei av en partner og ønsker mangfold - i dette tilfellet drømmer om sex med den tidligere ganske logisk og naturlig. Kanskje i sex med dem tidligere partner du fikk noe du savner i sengen nå og drømmen manifestert din "nostalgi". Snakk med nåværende partner om dette emnet, fordi folk i parforhold bare trenger gitt ønsket av hverandre! Spesielt hvis en av dem ikke ønsket hans kone så en drøm sex med hennes eks-kjæreste.
 Men det vanskeligste når drømmer om ex-kjæreste - ikke engang viktige, jobbet du med ham i drømmen sex eller snakke om hva som forårsaker en masse tanker, spørsmål, tvil og vonde minner.
 Det er mulig, selvfølgelig, du i utgangspunktet bare for å nevne denne mannen, smerten han har påført deg, og du sørge som minnet du drømmer om som smertefull periode av livet ditt.
 Men kanskje - ikke vidmitay nettopp en slik mulighet - du bare savner ham? Derfor du ser i drømmer, selv om ingen minnet du om det? Du skjønner, fordi tenker på det, selv sjelden, selv ubevisst, men tror og trist?
 Vurdere dette alternativet. Husk at det fortsatt er nær deg siste personen du har vært sammen i mange, som du en gang elsket, som du fortsetter å tenke
 Kanskje i dag han så deg i en drøm?
 En fiks for - ikke så viktig, hans eller andres - er aldri for sent.  
Hvor fint å gå ut med en fyr
 Kjærlighet - en merkelig ting. Det virket som bare i går du var sammen, ser hverandre inn i øynene, og syntes det var bra. Og du våknet opp i morges med tanke på at denne mannen du er likegyldig. Årsakene kan være mange - han har fornærmet deg, du møtte den andre eller bare lei og vil ha noe nytt. Men bare så du ikke kan gå, men denne mannen var du en gang svært dyrt og hans handling du kan skade ham. Hva de skal gjøre, hvor vakker del med en fyr som du ikke er interessert? Lag en handlingsplan sammen.
 Sju ganger tiltaket
 Først nøye vurderer sin beslutning om ikke hastverk. Hva om i morgen du våkner opp og innser at fortsatt forelsket i denne mannen til distraksjon? Som det sies: "rehash med denne mening" og ikke "Ruby skulder." Gi deg selv tid til å venne seg til det faktum at snart denne personen vil ikke være der, hvis du kan overleve det?
 Hvis alt er godt begrunnet, og du ikke endrer sin beslutning, og så bli det. Gjør deg klar - det viktigste er å komme. Få mot, være oppmerksom på at lett løse problemet mislykkes. Alle må du nøye vurdere og tilberede.
 Ikke stram med avskjed - jo lenger du går på en date, jo verre du skal gjøre deg selv og barnet ditt. Ikke plage ham, fordi han vil føle spenningen mellom deg og kanskje lede samtalen om dette temaet på feil tidspunkt. I dette tilfellet, den delen vakkert, uten kontroverser og rop mislykkes.
 Så, sin gutt, domovlyaysya av møter og berysya saken.
 Velge et passende sted for en date
 Siste dato gjøres best der du tidligere aldri vært sammen. Dette bør ikke være en favoritt kafé eller du signerte benk i parken, som ofte måtte sitte og se på stjernene. Dette bør være et nøytralt territorium - en liten offentlig hage eller overfylte kafeer, så lenge på samme sted du ikke har noen assosiasjoner.
 Ta vare på utseendet ditt
 Ikke ha antrekk årsaker, lepper malt lys leppestift, etc. Bedre å være enkel og lite synlig i jeans, gamle T-skjorte. Du kommer ikke på ferie. Hente håret i en stram bun, bruke et minimum av sminke, og glemme parfyme som han ga deg for Valentinsdag, vil vanlig antiperspirant nok.
 Hva jeg skal si
 Pre Tenk alt du ønsker å fortelle barnet ditt. Kom til møtet litt tidligere og opp for samtalen, skape den rette atmosfæren for dette. Start en samtale med, "utenfor perfekt vær" ikke er nødvendig, men gi uttrykket "Jeg sluttet å elske deg" før han kan sitte ned, også ønskelig.
 Begynn med det du tenkte lenge og som tilfeldighet noen omstendigheter kom til den konklusjon - du trenger å forlate. Ikke uhlublyaysya detaljene og ikke prøve å høres grunn, eller kjæresten din begynner å overtale deg og gi ulike typer løfter. Det er bedre å ta all skylden, si at du ikke er god nok for en mann som ham, ønsker ham god og lykke. Gi det klart at han fortjener mer. Hans lykke er videre og det må oppfylle en som vil elske ham enda mer. Men ikke prøv å være forsiktig, eller unge mennesker bare ikke tro deg. Snakk klart og tydelig, være trygg på seg selv og sine ord. Ikke koketnychay ikke Flørt, i dette tilfellet er det ikke hensiktsmessig.
 For å avslutte den siste farvel
 Ikke la fyren håper ikke foreslå å forbli venner, og absolutt ikke samtykke til et slikt forslag selv - vi vet alle at ingenting godt vil komme ut av det. På slutten av samtalen takke ham for alt: for å ha vært med deg så lenge, for det som kan ha hjulpet deg endre til det bedre. Ikke prøv å be om tilgivelse eller gråte - det er livet og alt som det bare skjer på det beste. Ikke la ham følge deg, ringe en taxi og galle hjem.
 Kanskje senere ville han prøve å ta kontakt med deg, vil ringe eller skrive sms - ignorere veien tilbake. Du gjorde alt du kunne for å avskjed er ikke såret hans sjel. Men hvis du vil svare og si det ti ganger som du ikke liker, og gjøre det enda vanskeligere.
 Jeg husker for noen enkle regler kan ikke gjøres etter å bryte opp med en fyr:
 1. Ikke si stygge ting om det med venner eller felles venner. Han er også så vanskelig, og i sine egne ord og mangel på respekt du gjør en person mer smertefull eller slutten razozlysh det.
 2. Ingen forteller sine hemmeligheter, og hun glemmer dem.
 3. Ikke rush å finne en annen fyr - brann din er ennå ikke opp. Gi deg selv og din tidligere tid for å venne seg til nye omgivelser og en ny titt på livet.
 4. Ikke klandre deg selv - i en verden av hundretusener. Du, minst, har blitt mottatt grusom og kunne fortelle alt om seg selv.
 Kanskje lese denne artikkelen, noen jenter bestemmer det er også, og bare skrive sms fyr - det er den verste måten å avslutte forholdet. Ikke vær redd for å prikken "i" ikke skjule og ikke løpe bort fra den. Du er forpliktet til å del med noen hyggelig hvis han absolutt fortjener det.  
Hvordan å returnere eks-kjæresten
 I går i hans øyne stirret Hvem er ikke kjent med denne følelsen av fortvilelse og akutte smerter i hjertet, for hjertet, magen og bena bomull. Gikk favoritt! Alle saker blir skjøvet ut i dypet av bokser og bevissthet, men hodet mitt bare banker spørsmålet: Hvorfor?
 Før du oppretter et hovedkvarter for brudepiker og begynner å utvikle en plan med kodenavn "Hvordan å returnere ex-kjæreste", bo alene med ham, roe ned, skjønner situasjonen. Du bør gjøre seg godt og ærlig svar på spørsmålet: Er det nødvendig å gå tilbake?
 De fleste forhold mellom menn og kvinner utvikler den generelle lover. Opprinnelig skarp pigg sympati kortet på den tiden, så søt candy-blomst stadium av frieri, hvor hver partner presenterer de beste kvaliteter. Hvis pluss akkumulert nok forholdet blir mer eller mindre lang roman. Og romaner har muligheten til å ende, og ikke alltid en lykkelig slutt, i høytidelig marsj høres av Mendelssohn.
 Snarere, savnet deg det øyeblikket da prosessen med fremmedgjøring, og hadde ikke tid til å kaste fyren først. Vi må ringe etter hjelp alle hans skuespiller makings av en tid når du sier farvel uten håp for neste møte. Som de sier fransk, holde et smil. Verdig bestått testen første øyeblikk av separasjon vil gi en sjanse til å gjenvinne følelsen. Aldri prynyzhuytesya forespørsel om å bo, synd ingen erstatning for kjærlighet. En mann som syntes synd på kvinnen ikke sette henne på en pidestall gudinne.
 Hvis vedtatt uten avskjeds tårer og raserianfall med en lys likegyldig smil på ansiktet hans, analysere sine feil. Kanskje du har endret seg til det verre siden kortet ditt. Prøv å være den samme. Og at han så ulykken popadaytesya øynene, naturligvis kommunisere, opprettholde en vennlig tone. Det er viktig å vite når du skal stoppe, ikke blir påtrengende. Men langt og lenge for å la en fyr også ikke bør være. Noen to uker med full frihet til å presse sin nye venner, nytt forhold, en ny kjærlighet.
 Bruk menn som eier og evig jeger. Ikke lide i hjemme alene. Prøv å vises på offentlige steder med venner - gutta. La ham se at du ikke er alene. Hvis Dypt nede føler ribbet, ville han prøve å slå sin "bytte".
 I salget av to menn skyldige av begge. Forstå årsakene til gapet vil gjenvinne fyr eller la ham gå i fred. Det er veldig nyttig konstruktiv, rolig samtale med en tidligere elsker. Men ikke ved første pause. Talking sjeler må forberede seg på, finne styrke til å høre ubehagelige fakta, være klar til å fjerne misforståelser og utelatelser.
 For fremtiden bryter for å forberede siden det første møtet. Klokt gjøre de jentene som er kjent med familien fyr. Deretter kan du gå for å besøke ikke til ham, men et tips til sin mor. Hun kan vite mange ting om deg og ikke gjette, hjelp råd hvis du klarte å etablere vennlige forbindelser med det.
 Gi svar på alle livets problemer kan ikke være. Folk møtes og si farvel, kom og borte for alltid. Du trenger ikke å forhindre tragedien i det naturlige hendelsesforløpet. Bedre å huske de gode tingene blant dere. For hver person som kommer inn i våre liv, la oss et stykke av hans sjel. Kommunisere, har vi uvurderlig erfaring zbahachuyemosya åndelig. Fyren gikk, men forlot minnet om milde ord, overraskelser, sprø ting. Det var en side liv fylt med lykke. Det er på tide å snu denne siden, takk karakterer og gå for nye eventyr. Så det er nødvendig å gå tilbake eks-kjæreste?  
Яндекс.Метрика