I dagens verden fenomenet familien sammenbrudd helt sjeldne og ikke eksklusive Dessverre, men slike tilfeller er vanlig, og det samme initiativ på den delen av kvinner og av menn.
 Alle opplevd en slik hendelse i livet på forskjellige måter: noen kamper i hysterisk anfall og øser skitt sjelefrende, noen stille samle ting og gå, mens andre helt stengt i seg selv. Så, uansett, omsorgen for en ektefelle er ikke perfekt, fordi det er svært smertefullt og ubehagelig hendelse i livet trenger å slåss eller å akseptere og gå videre, det kommer an på situasjonen.
Hvorfor menn går til konene sine?

 Somehow finnes nok stereotypier at menn er underfundig og utspekulert, de er klare til å krype på den første skjørt, og deretter flykte fra formynderskap av sin irriterende kone til den første bust fjerde størrelse.
 I motsetning til dette, mennene raskt blir vant til omsorg og trøst de liker rene og nystrøkne skjorter, deilig mat og en ren seng, så skilt fra alle disse skattene heller motvillig.
 Så nå at det skjedde at folk fortsatt samlet og gikk, tyder dette på at det er sannsynlig en veldig lang vei til denne beslutningen, grubler sin bak og bestemte seg for at det er dyrere. I motsetning til kvinner, de er mye mindre tilbøyelige til å ta slike beslutninger om følelser, utsatt for utbrudd av energi og utslipp.
 For å forstå hvorfor menn går til sine koner, ikke stereotype og fornærmende ord som skal kreves for å analysere situasjonen, beskrev hans og hans oppførsel, og bare da, kanskje noe vil bli klart. Hvorfor torturere deg selv dette?
Hvorfor menn går til konene sine?

 Du kan godt stille dette spørsmålet, men svaret er enkelt å forstå, du vil ikke innrømme tidligere feil igjen, og kan godt være i stand til å justere alt i forholdet deres nesten ødelagt.
 Etter at kona ble en gang kjærlig par, så rozbihshys ofte gå lei og ser etter måter på hvordan du kan slå din sjelefrende, er det ikke å gå glipp av dette viktige punktet.

 Hvorfor menn er fra kvinner?


 •  Blant de vakre halvdel av samfunnet, er det en utbredt oppfatning at hvis en mann kommer fra en familie, med en sannsynlighet på 99,9% i blandet en annen kvinne. Selvfølgelig, slike tilfeller forekommer også, men ifølge statistikk, de er ikke så ofte som det kan virke, snarere det motsatte. Men hvis dette virkelig skjedde, at han elsket en annen, så er det veldig alvorlig, og mest av alt, uten noen sjanse til å endre noe fra ex-kone eller kjæreste. Dette gapet overleve den vanskeligste, det gjør vondt mest kvinnes hjerte og stolthet, men der ingensteds, selv med en slik situasjon for å få ut av hodet holdes høyt. Men hvis du får involvert i elskerinne, er utgivelsen av hennes mann fra kona ikke alltid stedet å være lovende, siden de fleste slike kvinner bare flyktig glede i livet. Selvfølgelig, hvis hun ønsker kone etter en slik avsløring bevare familien.

 •  Noen ganger viser det seg slik, at etter å ha bodd flere år, mann og kone realisere sine mål og ambisjoner i livet det er ikke det samme som om sammen, og alt liv var ulike seire som bare forstyrrer hverandre. I denne situasjonen, holde forholdet, selv om de er inngjerdet barn og en masse felles ledelse, er svært vanskelig og mest av alt, de er rett og slett dømt til å kollapse. Så neste gang være mer fornuftig i å velge en partner.

 •  Og hvis hun var helt uinteressant? Og det spiller ingen rolle hva, i sex, i ferd, i forhold til liv eller noe annet. Man vil aldri leve med en der alle verdier - en kvinneblader og havet av nye ting, og kveldene blir holdt under en favoritt TV-show eller med venner i nærheten kafeer. Derfor, for et par netter eller måneder kan gå og smokker, avhengig av planer menn, men for langt forhold, de søker en rimelig og selv heller kloke kvinner som vil være i stand til å rette opp situasjonen for å holde samtalen for å overraske sin kunnskap på ulike felt . Men, forresten, er heller ikke nødvendig å gå til altfor flink zaznaek som vet mer enn ti ganger sin mann, men liker ikke.

 •  Mennene, men ikke altfor bry seg om utseende, men fortsatt de elsker øynene, så når en kvinne til slutt stoppet for en monitor, dratt gjennom huset i en strukket skjorte, helt malt og vanskeligheter samle dårlig slags humper på hodet, det fører ikke til noe godt. Snarere, folk bare finne en som alltid lukter godt og ser bra ut, det er usannsynlig at han vil gjøre sin kone stående kommentarer på dette.

 •  Igjen, kan årsakene til avgang av mannen i familien være annerledes, men den mest vanlige er: mannen ikke ønsker å reise hjem på grunn av den tunge stemningen i huset. Å bli utsatt for hverdagslige problemer og mas, ikke folk merke at opphøre å smile og snakke, de alltid et eller annet sted i en hast, de travle, travle, problemer like over hodet! Husk at kjæresten alltid trenger oppmerksomhet varmt smil når du arbeider med arbeid og en deilig middag. Prøv så mye som mulig, det være seg i en positiv sinnstilstand, hvem vet, kanskje det var ham så mye du elsker og setter pris på.

 •  Det skjer så, som en gang svært nære og kjærlige mennesker er ganske rart, begynner de å erte hverandre i huset for å høre konstant krangler og skandaler som vokser fra ingenting, fra bunnen av, og løse dem virker ikke. I dette tilfellet, kan du prøve å finne en kilde til irritasjon, snakke nachystotu med sin mann, selvfølgelig, for tiden, ingen skrik og hysteri, tenk på hva du kan endre. Hva er du villig til å inngå kompromisser for å etablere forholdet deres, og de bør være skjev. Hvis du er villig til å kjempe for å redde familien sjansen er der fortsatt, men kanskje du bare ta en felles beslutning om å bryte, rolig og informert, noe som er sannsynlig å være korrekt. Hvorfor torturere deg selv og andre hver dag lettere når perebolet og starte livet på nytt, men denne gangen med en annen person.

 •  Hvordan overleve avgang av sin mann?


   Hvor mye krangel du gjør, uansett hvor vanskelig var Holdninger og rive, må kvinnen alltid opprettholde sin verdighet og ikke bøye seg til nivået av bilde og ekle ord mot sin mann.
   Ikke liker livet tilbake, plutselig du vil ha den tilbake, og så alvorlig bilde er usannsynlig. Være siviliserte mennesker prøver å bevare, hvis ikke vennlig, minst et godt forhold.

   Det viktigste i denne situasjonen - ikke glem om deg selv - perfekt frisyre, klær og generelle utseende.

   Denne atferden vil alltid løfte humøret og forårsake misunnelse i sin eksmann, og tiltrekke seg interesserte visninger av andre menn. Og husk, uansett hva som skjer, det er ikke slutten av verden, og det er gjort, er det alltid bedre!
   Du ønsker å tro, og ønsker ikke, egenskaper og atferd av den enkelte avhenger ofte på dagen og fødselsmåned, med andre ord, tegnet av dyrekretsen.
   Selvfølgelig, er skjebnen i stand til å lage sine egne justeringer, og livsstil og utdanningsnivå i sin helhet påvirke av personlighet, men likevel, noen karakteristiske punkter er alltid på hver representant for et merke.
  Hvordan vinne hjertet til mannen - temperaments løve?

   Hvis du bestemmer deg for å ta opp den vanskelige oppgaven med å forføre en mannlig løve, er det sikkert vanskelig å klare seg uten kvinner "ting" og hemmelige teknikker, den grunnleggende ideen som ligger i å oppdage de skjulte hos menneskene mark.
   Hvis partneren din er født fra 23 juli til 23 august, i dine hender fullblods og royalty fortauskant som vil koste deg er ikke så lett som vi ønsker, men i det samme og interesse, er det ikke?
   Hvordan vinne hjertet til en løve temperaments mann? Hvordan å trenge inn i dypet av hans bevissthet, forstå og akseptere bildet av sitt liv? Ved første øyekast kan det virke ganske skremmende oppgave, og vi vil fortelle deg mer, det egentlig bare råd til den samme jentene løvinne, ikke av dyrekretsen, og den sinnstilstand!
   Denne kongen av dyrene uten grunn er så høy tittel, fordi alle sine funksjoner og egenskaper for tegnet så helt svarer til favoriserte enkeltpersoner.
   Sjenerøs, edel sjel, følsom hjerte og styrke i sjelen forårsaket universell beundring, kanskje disse er så "kongelige" funksjoner og slipp det til de generelle kaleidoskop mannlige tegn.

   Hans vennlige, åpne og lyse, varme smil oppfordrer alltid kommunikasjon, vennskap og samarbeid, er det vanskelig å motstå en slik sjarmerende mann.
   Disse trekkene mann løve og bidra til sin overdreven aktivitet, kjærlighet og tilbedelse av oppmerksomhet, royalty №1 bør alltid føle beundring for sin egen person, uten løven bare lei av livet.
  Hvordan vinne hjertet til mannen - temperaments løve?

   Det er grunnen til at slike folk ofte omgitt av mange venner og venner, fans, for å støtte generell tilbedelse, er Leo i stand til å gjennomføre faglige aktiviteter, galant og romantisk gentleman, hensynsfull person, sjelen av selskapet og slett, i en bord-skjorte fyr, om nødvendig omstendigheter.
   Det kan synes som blir med i følget av slike menn så lett, som han søker å kommunisere og oppmerksomhet. Ja, det er sant, kommunisere, og kan bli løslatt, men kvinnen blir nummer 1 den eneste og unike, for som han vil utføre utrolige handlinger og romantisk tull, men det er, tro meg, det kan være mye vanskeligere.

   Leo eller kattunge?


   Som de fleste kongelige, mannlige løver alltid søker å øke antall av sine lojale undersåtter og omgivelser, slik at antall kjærlighetsforhold, relasjoner og romantiske liv tok av i dette tilfellet kan være veldig, veldig mye.
   Han er galant, og høflig ideell, men bare så lenge han ikke blir lei samfunn den ene eller den andre damer, når det skjer, vil det prøve alle slags måter å bli kvitt en slik kommunikasjon.
   Stoppe denne mannens stormaktivitet vil bare en som vil vinne sitt hjerte til kjernen, og denne jenta trenger ikke å være annerledes blendende skjønnhet og glans.
   Plasser dronningen vil ta bare en virkelig kongelig person, aristokratiske manerer, slag hjerte og rene tanker, ømhet, mildhet, sentimentalitet, men eleganse, nåde og holenost - dets grunnleggende kvaliteter.
   Løve mann ikke interessert intrigante, slutty jomfru eller Ugly Betty, rehotuha, genuin interesse og ønske de kan bare føle dronningen, den som kjenner henne verdt, men det skiller seg ikke absorbere egoisme.
   En kvinne som vil innta tronen på kongen vil bli en slags "telefonkort", som er grunnen til at det bør alltid være godt preparert, elegant og raffinert, og det spiller ingen rolle hvordan du føler deg og hvor mye tid du har, din "porodystist" bør ikke la ditt utseende noensinne.
   Jente løve må lære å tilgi og forstå sin "kongelige" oppførsel, dens primære mål - å inspirere og oppmuntre sin mann til neste "utnytter" og handle. "Takk så jeg" - det er mulig å karakterisere disse relasjonene.
  Hvordan vinne hjertet til mannen - temperaments løve?

   Men hvis du fortsatt nå henne, kan du nyte nok av dem løve omsorg for kvinner, og for en grunn, og etter dette unike.
   Hvis du blir for ham så, før du åpner opp en ekte glød og begeistring laud, kan mannlige løver virkelig påvirke en fin følelse av ordet.
   De er i stand til å skape en ny dag for å være helt forskjellig fra den forrige, fylle gaver, heder, blomster og oppmerksomhet - dette er hvordan forestiller et ideelt forhold hannløve.
   Hvis forholdet er harmonisk, vil det snart bli åpenbart for deg stolt og sterk ytre skall av kongelige, og under det vil være myk og sårbar natur unge kattunge som trenger oppmerksomhet, omsorg og uendelig kjærlighet.
   Men husk, hvis du klarte å erobre løven sin upåklagelige manerer, skjønnhet og "foredling", det vil beholde sin status til anledningen.

   Det er nødvendig å senke bar rett under de angitte midler til å henge sin plass på mannen-løve skilt - ". Ledig" Så alle slags turer til skjønnhetssalonger, butikker, selvutvikling og individualitet - din beste assistent i denne vanskelige, men fascinerende tilfelle.
   På grunn av det faktum at løven er alltid prøver å være bedre enn alle sine konkurrenter fremover noen skritt fremover, vil hans kone sterkt utfylle og støtte sin storhet, blir dyrebar, skimrende og lyse diamant på sin krone.

   Hva annet kan erobre denne mannen?


   Legg merke til at mannen er ekstremt viktig for løve og deilig å spise, og salater, og du vil ikke fruktykamy vil administrere og halvfabrikata og hermetikk på du kan ikke huske disse mennene foretrekker høy-kalori mat og mettende kjøtt og fisk er alltid på første omgang! Mestre nye og uvanlige oppskrifter, lære kulinariske hemmeligheter og tips være perfekt!
   Som for karakter, husk løver - disse er ikke de menn som elsker å krangle, vanligvis etter deres mening, er det to - en av dem, og mer-usann.

   En klok kvinne nær konflikt tema alene på vedtaket, som mener det er riktig, men hennes mann vil føle at han hadde rett.
   Slike spissfindigheter noen ganger bygget og leve lykkelig mange familier hele livet. Og til slutt, løver - eierne og utrolig sjalu fordi selv lett flørting med det motsatte kjønn kan føre ham gal, han alltid intenst ser deres valgte å være klar for en slik livsstil.
  Яндекс.Метрика