En spesiell sett med teknikker og øvelser som er basert på selvhypnose teknikk, kalt auto-trening. Å realisere den styrken og kraften i sann anger management, må vi nevne at det finnes velkjent fenomen - hypnose.
Hva er auditiv trening for komfort og selvtillit?

 Og, selv om det ikke er helt det samme, er konseptet ganske like i innhold og gjennomføring av prosessen. Forskjellen er at en person går inn i en tilstand av hypnose spesialist, hypnotisør som har visse ferdigheter og påvirkning av forslag på menneskets bevissthet.
 Auditiv trening gjennomføres uavhengig av hverandre, men effekten av forslaget og den innvirkning på deres indre mentale tilstand har også et svært positive, og noen ganger til og med enestående resultater!

 Det antas at hypnose - er faktisk det siste trinnet pyramide sinne, som, selvfølgelig, adlyder ikke alle, jo mer nybegynner i dette tilfelle man.
 Det finnes tilfeller der hypnotisør inspirert mannen at han er gi ham en søt eple som trenger å spise, og han gir ham en vanlig pære. Og du tror en person tar det og spiser for en søt sjel, prytsmokuyuchy og ikke et øyeblikks kryvlyachys! Selvfølgelig er det vanskelig å oppnå slike resultater, og i sannhet, er ikke alle, og hvorfor og starte fra den veldig tung?
 Å gjenoppbygge sine liv, bli kvitt negative følelser og lære å tro på bedre, ikke nødvendigvis utsatt for hypnose, selvhypnose leksjoner i stand til fullt ut å hjelpe noen i dette noen ganger vanskelig oppgave.
 De viktigste essensen av noe autotrenynhov - lære å kontrollere seg selv, hans sinn og selv underbevissthet, oversiktlige mål og oppnå dem hell.

 På omtrent samme tid på å undersøke hva auditiv trening, bare et ønske om å forstå hvordan det fungerer, bidrar til å roe og få tillit til seg selv og sine egne evner, på grunn av særegenheter i disse mest fortalt i annen faglitteratur.
 Det faktum at de helbredende egenskapene til slike øvelser er i stor grad avhengig av personen, og hennes ønske samoystselytsya hjelpe seg selv i vanskelige situasjoner. Selvfølgelig er alle forskjellige, noen suggestible mye sterkere og raskere enn andre, noe som påvirker den positive effekten av sinne.
 Mens mannen selv ikke forstår og aksepterer ikke det faktum at denne måten reell og effektiv, er det lite sannsynlig å oppnå en betydelig resultat. Men i en tid da en person klar over virkeligheten av selvhypnose, vi kan si det krysser første omgang, som var et forberedende skritt til effektiv auto-trening.

 Hvordan auditiv trening?


 Når en person er en revolusjon i bevissthet, begynner det å forstå virkeligheten og av alle de mirakuløse egenskapene til denne metoden, er det utstyrt med rikelig plass samovylikovuvannya, selvutvikling og forbedre kvaliteten på livet.
Hva er auditiv trening for komfort og selvtillit?

 Det finnes mange eksempler hvor kompetent, skikkelig forsket auditiv trening, lov til å endre identiteten til tempe karakter, endre noen funksjoner som påvirker psyken og fysiologi, eliminere sykdom, stress og depresjon, eliminere frykten for døden for å hjelpe miste vekt og finne kjærligheten!
 Kanskje ved første øyekast kan det se ut til at alt dette gir absurde, og, ja, viktig å forstå de grunnleggende natur autotrenynhov. For eksempel, slike metoder ikke er i stand til å fikse nesen er for lang, pumpe opp musklene eller bli rik på den tiden. Du må forstå hvilke problemer vil klare auditiv trening, sette konkrete mål og lære å bli alt kraftig styringsverktøy av sine egne.
 Vi kan si at begrepet anger management skjuler under et unikt samarbeid - gjør ditt sinn alliert muligheten til å forhandle med dem, og ikke omvendt.

 Og, hvis riktig bygge videre på dette, folk vil trolig endre sine liv til det bedre, bygge styrke, bli sterk, ambisiøs og selvsikker, selvtillit. Ved første øyekast, slik at hvis en person ikke er trygg, er det ikke en vesentlig ulempe i forhold til andre. Ja eller nei, men det er virkelig vanskelig livskvalitet i noen av feltet: vanskeligheter i privatlivet og innen kommunikasjon, karriere eller virksomhet.
 Heldigvis kan du lære å tro på seg selv og sine evner, arbeider på seg selv og sine komplekser, omorganisere bildene dine med den nåværende tilstand.

 Hva er auditiv trening og hvordan å lære det?


 Som vi har sagt, bidrar en slik teknikk kvitte seg med mange reelle problemer, viktigst, for å markere de viktigste de, så å si naturen, og blir frastøtt av det. For egenkontroll og selvhypnose finnes et sett av spesifikke verbale formler for å forvandle vanlige ord til et kraftig verktøy for innflytelse.
 For eksempel: "Jeg kan" - installasjon, noe som er en imaginær orden, som gir en obyazыvaeshsya og utføre alt som krever nær fremtid. Forresten, en annen regel - alle innstillinger og verbale formler bør ikke bare prohovoryuvaty, må de implisitt utføre, bare i dette tilfellet hadde startet vil bli en suksess.
Hva er auditiv trening for komfort og selvtillit?

 Slike formler, det er mange "arbeid! "" Live! "" Jeg er sterk "," jeg har ingen tvil om, "og så videre. Med disse innstillingene må legge til din egen tekst, anger management, viss mal og du gjentar deg selv eller høyt, som "programmering" din bevissthet.
 Denne teksten bør ikke være for lang, ganske 3-4 forslag som du lett kan huske og spille høyt uten å spørre. Det er viktig at teksten ikke blir for like og formelle, så å si, om alt og ingenting, spør spesifikke mål.
 For eksempel, hvis du øver auditiv trening for å utvikle selvtillit, kan du gjøre noe sånt som dette: "Jeg er helt trygg person, jeg stoler på deres styrke og evner i kontroll over sine følelser, nå alt jeg trenger." Teksten kan være svært forskjellige, enda viktigere, unngå det permanent usikkerhet, tvil, "Jeg vil prøve", "kan jeg komme."
 Gratis autotrenynhy og deres tekster kan bli funnet på Internett, er de i form av lesing, og noen ganger spilt i lydformat, slik at folk alltid kunne lytte til de nødvendige innstillingene.
 Men mange eksperter mener at den mest effektive - gjør den til din egen tekst og tale det hele tiden, fylle hvert ord og setnings mening, passerer dem gjennom deg selv og din bevissthet.

 En lyttepost klar, folk etter hvert slutte å fokusere på dem konstant distrahert og tenker på henne som ikke vil bringe noen resultater.
 For å oppnå positive effekter autotrenynhy bør utføres 3-4 ganger daglig i minst 5-10 minutter. De første resultatene vil lykkes med kunnskap om realitetene i saken, og bare en måned eller to, vil du føle de første fruktene av sitt arbeid.
 Det spiller ingen rolle om du skal på en første date, eller du har litt tid til å møte, når du arbeider med jenter alltid viktig å være i stand til å finne den rette tilnærmingen, fordi at interessen du interessert i skjønnhet, er det nødvendig å fange.
 Jentene, i motsetning til gutter, langt mindre å være pen på utsiden, nei, selvfølgelig, er det viktig at han skal ha velstelte og ryddig, men det er en annen historie.
Interessant spørsmål for jenter - №1 liste

 Etter det første inntrykket behagelig utseende produsert, er det nødvendig å flytte tungt artilleri, som er spennende og interessant samtale, fordi du kan, som du kan bli kjent med hverandre.
 Det er lett å gjette at det er viktig for å lykkes med virksomheten interesse av sin motstander, og dermed være i stand til å arbeide uten mye samtale, finne følgende temaer og problemstillinger som ikke vil Strain, skremme eller forvirre ung dame.

 For ikke å gå på en date uforberedt, kan du lage en liste over interessante spørsmål for jentene å være ikke bare en samtale og bidra til å åpne opp for deg og din fantastiske besøk.
 Selvfølgelig, når samtalen er det beste alternativet enkelt og så den kvelden var veldig interessant, og ikke minst har utarbeidet tips, men dessverre, også hender det at det kommer til en stillstand.
 I denne situasjonen, klarer ikke alle å komme seg ut umiddelbart og komme opp med nye og interessante samtaleemne her og komme til unnsetning noen standard, men ikke banale design som kan tilberedes på forhånd.

 Hva kan og bør kommunisere på en første date?


 Den grunnleggende trinnet i enhver sammenheng er bare dukker opp, selvfølgelig, første date, er det på sin suksess eller fullstendig fiasko vil være avhengig av tilgjengeligheten av andre og påfølgende møter av interesse for deg ung person.
Interessant spørsmål for jenter - №1 liste

 Det er viktig å være i stand til å bygge kommunikasjon første møte for ikke å virke påtrengende og press, men på samme tid, og ikke overdriv med stillhet, å sette seg fullt gjennomløp.
 Det er viktig å følge de logiske pauser mellom spørsmål, gi jenta snakke i sin helhet, og deretter uttrykke sin mening om dette, for å fortelle saken fra hans liv og gi henne muligheten til å stille spørsmål. Så hvor skal jeg begynne?

 Generelle og primære samtaleemner


 Hvis du ikke er kjent praktisk talt hverandre ikke vet absolutt ingenting, så navalyuvatysya henne umiddelbart med alvorlige temaer, selvfølgelig ikke. Du må plukke opp den opprinnelige og noen morsomme spørsmål for å hjelpe uskadeliggjøre situasjonen og justere den til en behagelig og koselig for dere begge bestille.
 •  "Det du hadde den beste dagen i ditt liv? ";

 •  "Det du ønsket å være et barn? ";

 •  "Hva du lykkelig? ".

 •  Spørsmålet kan virke rart å starte samtalen, men de kan du tenke på dine favorittfilmer og bøker du alltid har tid til å snakke, men merkelig nok, selv slike tilsynelatende primitive temaer, noen ganger lagring og kommunikasjon er to sjeler andre relaterte notater .
   Det er mulig, når hun begynner å snakke om hans barndom drømmer, og da hun husket hvor hun kom fra, hvem foreldrene hennes og hvordan den vokste, men på samme tid, ser det ikke ut som et avhør, fordi det vil påvirke mange fakta om hennes biografi selv. Når det generelle temaet vil bli ferdig, kan du gå til detaljene:
 •  "Du ofte du gå på kino? »

 •  "Med venner eller alene? »

 •  "Har du noen gang vært på natten? En natt med non-stop? »

 •  "Jeg ønsker å besøke ham? ".

 •  Vanligvis disse temaene forsinket i lang tid, fordi det er mye å diskutere, favorittsjangre, som var den siste i boksen og hvilke du liker best? Tema turer i filmen kan glatt søle i diskusjoner venner og selskaper som omgir den unge til å bidra til å gjøre påtrengende konklusjoner om sine fordeler og miljø som i stor grad danner personlighet.
   Ikke glem å fortynne temaet til side, kan du spesifisere morsomme og uvanlige spørsmål som fører til å smile på møtet bør alltid være noen oppmerksom magnetisme og eufori.

   Hobbyer, interesser og fritid


   Alltid lurer på hva som er involvert i en flott ung dame i fritiden eller studere, fordi i denne perioden personen hva som er utlevert, og viser tilsynelatende skjulte hjørner av sjelen.
   Det er mulig at det har lenge vært engasjert i noen form for sport eller spille et instrument, og kanskje har en sjelden og uvanlig for en jente hobbyer: jakt, Hestesport, ekstremsport, musikk eller skrive på fritiden spiller i teateret.
 •  "Hva slags musikk hører du på? ";

 •  "Hva idretter foretrekker du? ";

 •  "Liker du å lage mat? Hva du fatet går best? ";

 •  "Du ønsker et fallskjermhopp? ".

 •  Selvfølgelig bør konkrete spørsmål velges av situasjonen, og avhengig av personlige preferanser, fordi hvis du ikke ønsker å skydive, og jenta, tvert imot, bare denne drømmen kommer ubeleilig situasjon.

   Snakk om kjærlighet og relasjoner


   Hvis samtalen er å få gunstig momentum, og du føler at situasjonen er ganske avslappet og veldedighet, kan samtalen bli oversatt til mer intimt og personlig kanal, noe som selvfølgelig, til enhver interessert person som prøver å bygge en slags forhold med en annen. Dette, selvfølgelig, vil være om relasjoner, om hans tanker om redegjørelse for begrepene kjærlighet, familie, og drøfting av tidligere erfaringer.
 •  "Når du først falt i kjærlighet? Hvordan skjedde dette? »

 •  "Det du sikt forholdet? »

 •  "Når det var ditt første kyss? »

 •  "Tror du på skjebnen? »

 •  "Du anerkjent som første kjærlighet? »

 •  "Jeg prøvde du noen gang ta det første skrittet først? »

 •  "Så du liker å endre på utseendet ditt? »

 •  "Og du, synes den perfekte mannen? »

 •  Husk at den første og den neste, kan du ikke sette en dato jente vulgær og dumme spørsmål som er på kant med begrepene kultur og talekommunikasjon. Neppe noe lignende du vil øke din troverdighet i øynene av den vakre du er interessert, heller, det vil helt motsatt.
  Interessant spørsmål for jenter - №1 liste

   De fleste damer - tynn og sårbar natur, søker, først, for å få forholdet romantikk og en følelse av letthet, kjærlighet, skjønt, selvfølgelig, alt avhenger av den enkelte og deres personlige tro.
   Når en av jentene har en tendens Record og bestemme at en sak som dette, eller at damen kan bare være på plass, det kalles kunsten å flørte og kommunikasjon.

   Interessante og uvanlige spørsmål


   Hvis du fortsatt ikke har bestemt seg for hva de skal spørre jenta som liker, og deretter prøve å gå den andre veien, stille spørsmål, som er neppe vanlig eller vanlig, hvem vet, kanskje som originalitet og interesse damen i sitt hjerte.
 •  "Du er redd for torden? ";

 •  "Hva gjør du skiller seg ut fra de andre jentene? ";

 •  "Hva savner du mest i livet? ";

 •  "Har du noen gang blitt arrestert? Hvis ja, for hva? ";

 •  "Tror du på kjærlighet ved første blikk? ";

 •  "Hvor ønsker du å besøke de fleste? ";

 •  "Hva synes du om piercinger og tatoveringer? ";

 •  "Hvor mye tid bruker du på sosiale nettverk? ".

 •  Naturligvis er det ikke nødvendig å stille disse spørsmålene på en gang, er det mulig at noen av dem finner det riktige øyeblikk eller situasjon.
   Men være at siden det kan, alltid huske på at hvis kommunikasjonen ikke ønsker å ta form, og memorert spørsmålet bare for hjelpen forlenge sannhetens øyeblikk, så er det mulig du bare forvekslet sine halvdeler, fordi ekte følelser oppstår raskt og naturlig .
  Яндекс.Метрика