Nesten hver menneskeliv kommer en tid da alt veldig sliten, livet virker tom og falleferdig, en ny dag helt fornøyd, og det synes det vil vare evig.
 Hvem vet hva som forårsaket denne sinnslidelse, kan du lei av relasjoner som er tomme og ikke vet hva de skal gjøre, og kanskje skilt fra en kjær, er du ikke fornøyd eller bare lei av å jobbe sirkel, det samme samtaler med venner, den samme frokosten og kvelds tom
Hvordan starte ditt nye liv: Tips

 Jeg vil ha nye farger, glem alt det siste og grå, stupe inn i verden av nye opplevelser og følelser? Det er alt ekte, men en "ønsker" er ikke nok, fordi oppkjøpet av "nye liv" i nærvær av gamle - en stor oppgave på seg selv og sine omgivelser. Kanskje du nettopp har møtt mennesker som prøvde å starte denne unnvikende "nye liv", og kanskje mest gjentatte ganger prøvd noe sånt som dette, håper på bedre. Men egentlig skjedde?
 Faktisk svært få av de som ønsker å virkelig oppnå konkrete og synlige resultater, jobbe med deg selv, og denne faktoren vil være et viktig og stort i å bygge et nytt liv, veldig hardt. Få folk til å innse at nytt liv kan ikke eksistere uten en den gamle bagasjen av følelser, minner og relasjoner trekker ofte tilbake.
 For eksempel flytter til en ny leilighet, samler vi kofferter, stappe dem alle på rad som vedvarte selv i støvete mesaninen, ofte uten å tenke, og hvis trenger dette gamle ting som ikke har blitt brukt av noen for år, på et nytt sted? Som et resultat av ny hushalvdelen fylt med unødvendige ting som ikke gir helt til den nye, interessante og viktige.
 "Junk" negative minner, problemer og komplekse forholdet bør bo i det siste for alltid, men viktig erfaring og positive følelser kan ta med deg en "ny leilighet" som gradvis, men med kjærlighet og ærefrykt, kommer spiral koselig reir .
Hvordan starte ditt nye liv: Tips

 Det er mange tips som forteller hvordan du starter et nytt liv, men ingen av dem vil være effektive og vil bringe et positivt resultat, hvis en person er vanskelig å gjenta de samme feilene, selv i den "nye" liv.
 For eksempel, du sinnsykt lei av mannen frekk, som absolutt ikke hjelper rundt i huset, ikke involvert i utdanning av barn, men går med kompiser og ligger under TV. Selvrespekt kvinne lang tåle slikt kan ikke, skilsmisse, depresjon, og til slutt, finne en ny make.
 Men er denne interessen, en kvinne klaget over mangel på respekt fra hennes eks-mann igjen snur sin oppmerksomhet til den aktive og eksentrisk mann, sjelen av en elsker og moro. Hvorfor det?
 Case vaner, personlige preferanser, betyr det ikke pleier å siste scenario ekteskap, men likevel kan ikke ta hensyn til det rolige, balanserte og positive menn som kan kvalifisere semyanynamy.
Hvordan starte ditt nye liv: Tips

 Denne merkelige trenden er ikke bare om forhold med menn, for eksempel, klager du til en snever krets av venner eller mangel på venner? Er du interessert, du vil ha noe nytt, men tenker på det, og du vet hvordan å få venner? Er du klar for uvanlig oppførsel som kan føre til noe virkelig nytt, uvanlig og kanskje til og tåpelig som det kan virke ved første blikk?
 Når du er klar selv personlig endres, bare så alt vil forbli bare gjøre noen store forstyrrelser. Hvis du ikke er moden nok inne til å endre, en ny jobb eller endring av hensyn til klubben vil ikke bringe noe resultat, kan nye mennesker starte hvor som helst, også utendørs, hvis det er et slikt ønske.

 Hvordan starte ditt nye liv?


 •  Selvfølgelig, med det mål. Til å endre livet ditt til det bedre, må du lære å sette mål og, aller viktigst, nå dem, og jo høyere mål, oppnåelse av en person når det er mer adlet. Ikke begynn med tung, som du alltid ønsket å starte et løp i morgen, fordi du ikke liker vekten eller elastisitet av kroppen? Sett et mål å kjøre gjennom hele våren, hver morgen unntatt søndag, selv i denne dagen du tillater deg selv å sove. Oppnå resultater, må du installere en bar, mister 10 kg, og til du kommer til det, Stick.

 •  Lærer ikke å trekke seg tilbake, og dette bør sørge for at du er virkelig viktig. Det skjer slik at de problemer og vanskeligheter absorberende mann i en dyp depresjon som ødelegger all ønske om å kjempe, gjøre noe for å endre. Motvilje - er den viktigste fienden av den nye måten, fordi det er nødvendig å gi slakk og all roll i avgrunnen. Gode ​​vaner er mye vanskeligere å få permanent enn skadelig, det tar tid og utholdenhet. En person har til å bestemme selv hva dette er hans siste sjanse, som vil berge sitt liv fra vseruynuyuchoyi tomhet, og nye krefter for prestasjoner må trekke i omverdenen og levende følelser som ikke er så vanskelig å finne.

 •  Hvis du føler et moralsk og åndelig styrke for nye utfordringer, er det på tide å handle og fysisk, skifte jobb, bolig, hvis det er mulig, er det bedre å flytte til en annen by eller i det minste midlertidig endre landet. Prøver å leve etter andre lover og forskrifter, se en annen verden kultur og prøve å bli en del av det, hvem vet, kanskje du vil like, slik at du aldri vil ønske å gå tilbake.

 •  Når du ønsker å skifte jobb? Når det var på tide å gi opp sin tradisjonelle levemåte? Kanskje vi burde prøve noe nytt? Disse og et par dusin andre spørsmål virvlende i hodet mitt fra tid til annen i hver person på planeten. Svar - nå! Hvis du føler at undertrykkelse knust hendelser lenger, bør du ikke vente på neste "Monday" eller "måned", handle! Endre noe i den ordinære liv - lære å rulleskøyte, hoppe med en fallskjerm besøke Havet eller lære korssting, meld deg på et kurs i selvforsvar, og noe annet! Alle nye initiativ - en ny strøm av følelser og vitalitet.

 •  Ta hans utseende. Endringer er nødvendig i det hele tatt, og vår oppfatning av virkeligheten, avhenger i stor grad på våre eksterne data. Det bør være like, beundre hans refleksjon er viktig, for å føle ønskelig og attraktivt - det du trenger for et lykkelig og vellykket kvinne. Registrer deg for sport, besøke skjønnhetssalongen og oppdatere garderoben, alltid blonde - perekrastes en brunette! Sostryhyte fletter eller omvendt, øke langt hår. Vant til å bære jeans? Kjøpe sexy kjole! Din selvtillit er bare stige til alle livs endringer til det bedre trekk.

 •  Lær å tenke riktig, positivt, klok og munter, bare så du kan endre livet ditt til det bedre, stor tro på en bedre og smil på leppene - de beste assistenter i denne vanskelige saken. Og viktigst av alt, husk, nytt liv er ikke bygget på en dag eller to, må gjennomgå et systematisk arbeid med deg selv, din kropp og omverdenen før du vil oppleve betydelige endringer. Og viktigst av alt, husk å begynne å leve i en ny måte når som helst, er det viktigste ikke å komme til et punkt hvor situasjonen er helt ute av kontroll. Det er mye lettere å eliminere skade, men ikke til ruinene av fortiden.


 •  Selvtillit - det er alltid nøkkelen til suksess. Folk som kjenner sin verdi, sørg for å klatre på karrierestigen høy, de er godt dannet relasjoner med sine kjære, og generelt de får ut av livet er det de ønsker. Men det er folk som, til tross for sine talenter og evner, det har aldri søkt.
   Det er ikke fordi de er verre enn alle andre bare på grunn av sin usikkerhet og frykt virke latterlig, kan de vise til andre alt de kan. Og så går de forbi alle gledene i livet.
  Hvordan du kan forbedre din selvfølelse en kvinne?

   Hvorfor vi ikke setter pris på deg?


   Selvfølelse problemer oppstå i alle aldre i både menn og kvinner. Det er bare det at menn er i hovedsak relatert til arbeid. For dem er det viktig å være populær, ta en god posisjon og har høy sosial status å fullt forsørge familien sin. Hvis noe ikke går bra (ingen etterlengtede opprykk, liten lønn, etc.), og selvfølelse av menn begynner å falle.
   For kvinner, i tillegg til karriereutvikling, er det viktig hvordan de vurderte deres utseende og evnen til å holde huset, for å bli mor. Og ofte problemer med selvfølelse er assosiert med komplekser som oppsto i barndommen. I denne alderen, er vi mer mottakelig for kritikk av andre.
  Hvordan du kan forbedre din selvfølelse en kvinne?

   Og selv uforvarende kastet fornærmende ord, straks plasseres i hukommelsen vår, og så veldig vanskelig å overbevise en kvinne om at hun greit med en figur som er vakreste. Tross alt, har hun ikke tro det. Noen ganger foreldrene ikke er praising et barn og hadde vist ham hans kjærlighet.
   Så barnet vokser i full tillit til at det ikke er kjærlighet i det hele tatt. Men det skjer og vice versa, foreldre kjærlighet og omsorg for barnet ditt, og det er økende bevissthet om at det er tillatt. Så i ros trenger også å vite når du skal stoppe.
   Å leve med konstant frykt og komplekser - er umulig. Derfor må vi snarest gjøre noe og ombestemmer deg om deg selv. Spørsmålet som reiser for å øke sin selvfølelse?

   Hvordan å fikse?


   For tillit kvinne er svært viktig å vite at hun elsket sin kone, en god mor og en fantastisk vertinne. Derfor, for å forbedre sin oppfatning, bedre be om hjelp fra venner og familie folk. De har nettopp funnet deg et par gode ord. De ærlig fortelle deg alt om dine preferanser. Og så du skjønner det er ikke så ille som tidligere tenkte med seg selv.
   For en jente er veldig viktig hennes utseende, som oppfattes av andre. Det virker som andre figuren bedre, bryst og ben lenger. Og i denne forbindelse er det mange systemer. Faktisk, i så ung alder vi ikke kan akseptere og elske deg selv så det er og alltid sammenligne oss med andre. Og likevel skjer det at en venn som er mindre sympatisk enn deg, mer populære gutta.
  Hvordan du kan forbedre din selvfølelse en kvinne?

   Hun bare trygg, oppfører seg mer fritt, det er enkelt og morsomt - det tiltrekker seg andre som en magnet. Og du er så vakker å sitte stille på siden, og ingen andre merknader. Frustrerende? Så vi må gjøre noe med det.
   Jenta kan bidra til å forbedre selvtilliten - endre utseende. Gå til frisør eller skjønnhetssalong, ny frisyre, ny trendy kjole, sminke og selv ikke liker alltid - som alle kan slå en jente tillit til at hun er vakker og sjarmerende.
   Denne umiddelbar virkning på dens oppførsel og måte for håndtering. Det vil være mer avslappet, flørtende og morsomt å snakke med. Og komplimenter gutta vil ikke ta lang tid. Dette kan øke selvtilliten til enhver jente.
   Det viktigste å elske deg selv alle fordelene figurer og mangler kan maskeres ved bruk riktig montert klær. Tro meg, selv i de høyest betalte modellene i verden, det er en haug med komplekser om sitt utseende. Vi alle er ikke perfekt - dette er skjønnheten av feminin skjønnhet.

   Andre metoder


   Det finnes måter å hjelpe deg å øke din selvtillit.
 •  Den første av dem - er å elske sitt eget speilbilde i speilet. Ser på ham, må du først alltid ta hensyn til verdien av figuren og ansikt, og feil - bare ikke legge merke til.

 •  Hvis du bestemmer deg for å endre utseende, men vet ikke hvor du skal begynne, begynne med riktig pleie. Kosmetiske prosedyrer ikke bare forbedre utseendet på hud og hår, men det sunnere. Du vil føle deg mer selvsikker. På jakt etter en ny stil vil hjelpe ulike moteblader, som er full av nyttige tips om hvordan du blir vakker og moderne. Du kan også ta eksempel av stilen din favoritt filmstjerne og følge den.
   Fra ser klare. Nå la oss snakke om den psykologiske del av deg selv, hvordan du føler om deg selv, hva du tenker om deg selv.
  Hvordan du kan forbedre din selvfølelse en kvinne?

 •  Vi slår til den andre metoden - ofte prise seg. Selv om du føler at du har ingen ros for det - det er det ikke. Kanskje har du der evner til noe som er beundret av andre. Og la deg bare forberede den beste kaffen eller baker deilige kaker. Men siden ingen andre enn du kan ikke!

 •  Den tredje vei - skriv ned alle dine styrker og suksesser i en spesiell notisbok. Hver dag vil det bære noen av dine prestasjoner, hva du har oppnådd i dag. Og når du vil føle at du er en taper - kontakte denne bærbare. Du vil se at det er mer enn én side avskrevet. Det er det du har gjort! Men her må vi vite når du skal stoppe. Høy selvtillit - det er ikke veldig bra. Noen ganger er det nødvendig å kritisere seg selv og - ganske mye for å vite hva du skal streve etter og hvor du skal forbedre.

 •  Den fjerde vei - positiv tenkning. Tenk bare av det gode. Våre tanker - materiale. Hvis du er sikker på at du gudinne, deretter rundt det for å tro det.

 •  Den femte måte - være interessant. Få en favoritt hobby. Ikke kast bort fritiden ser på TV prosydzhuvannya. I en verden med så mange interessante ting. Du kan besøke ulike utstillinger, seminarer, kunstgallerier, teater. Utvide dine horisonter. Og da vil du alltid ha noe å snakke om, og du vil være i stand til å støtte alle fag.

 •  Den sjette måte - ignorere kritikk av andre, hvis den ikke har en begrunnelse. Kanskje disse menneskene er bare sjalu på deg, og prøve å ydmyke dere så, og høres bedre ut på din bakgrunn.

 •  Og syvende, den siste måten - nyt en selvhypnose. Husk, som i den berømte filmen hovedpersonen si til meg selv: "Jeg - den vakreste og attraktive." Du kan også følge dette rådet. Hver gang du ser i speilet, fortell deg selv at du er vakker og smart. Og så til slutt du selv tror på det.

 •  Hva du skal gjøre hvis du har en funksjonshemming til å forstå årsakene til deres utrygghet? Dette kan hjelpe en erfaren psykolog. Han bestemme riktig gjennom ulike tester ditt nivå av selvtillit, demontere og sortere gjennom all din frykt, komplekser, og årsakene til deres sak. Og deretter gi fornuftige råd om hvordan du kan øke din selvtillit og bringe tilbake sin tillit.
   Men hvis du ikke har tid til å besøke en spesialist. Du kan alltid slå til Internett-tjenesten. Der vil du finne en rekke elektroniske tester, der du kan definere selv - enten du vurdere selv, eller er det nødvendig å liksom endre seg. Fremfor alt, ærlig svare på alle spørsmål.

   Selvtillit - en svært viktig kvalitet. Den lar deg nyte livet. Det er derfor det er nødvendig å jobbe hardt for å forbedre deres selvtillit. Du må hele tiden spørre deg realistiske mål og legge all sin energi til å gjennomføre dem.
   I noe tilfelle ikke gi opp halvveis og alt til slutt. Og tro meg, hver gang du feire, om enn liten, men vinner, vil du føle dens betydning og selvtillit, vil selvrespekt begynne. Du er i stand til mye. Det viktigste at veldig mye vil.
   Elsk deg selv med alle sine fordeler og ulemper. Husk at du er - unik. Og dette, som du er ikke lenger i verden.
  Яндекс.Метрика