Hver person i verden, bar ingen, er kjent følelser av frykt og angst som raskt fyller hver eneste celle i kroppen, begrense isete hånd hals, noe som gjør det umulig å puste ordentlig og tenke. Kjent ut?
 Slike følelser kan oppstå fra helt forskjellige grunner, kanskje du er redd for å ta eksamen, bekymret for fremtiden til intervju for en ny jobb eller tryvozhytesya av nyere krangel med folk du liker.
Hva hvis du hadde et anfall av panikk eller frykt?

 Noen mennesker har sine fobier, som plutselig er det en følelse av frykt i bestemte situasjoner, som er svært vanskelig å behandle. Noen mennesker er redd for edderkopper, høyder noen, og noen tolererer ikke mørke eller lukket rom, faktisk så mange slags frykt som betaler dem i full - svært vanskelige.
 Men slik frykt er forståelig, de er de minst åpenbare grunner, men hva med de årsaksløse panykamy angrep som kan oppstå i et vakuum utenfor i en perfekt sunn og balansert person?
 Nylig, er innbyggerne i storbyer og byer oftere opplever panikkanfall er trolig på grunn av den økende hastighet hverdagen, økende spenning og bevegelse, konstant innblanding og daglige problemer og uforutsette kriser, katastrofer som, Dessverre, nylig sluttet å være en sjeldenhet.
 Det antas at begrepet "panikk" kommer fra den greske guden Pan, som ved sin opptreden forårsaket voldelige folk frykter og frykt. Ifølge mytologien Pan - var ganske dårlig utenfor, stygg kropp og ansikt supplert horn og langt hår, ba han tapre krigere før kamp for å stupe inn i den skumle frykter sine motstandere.
Hva hvis du hadde et anfall av panikk eller frykt?

 I moderne liv kan føle en følelse av frykt og uten et slikt monster av denne ubehagelige følelser begynner å skjelve beina, puste strays, og hodet og slutte å tenke helt. Du kan ringe frykt eller angst - negative følelser? Snarere enn ikke, fordi de kan bidra med noe viktig negativt resultat for din situasjon.
 Hva gjør du når det er panikkanfall eller frykt som å være i stand til å holde deg i hånden, som slike utbrudd virkelig i stand til å ødelegge livet ditt eller forårsake svikt i visse situasjoner?
 Vel, for eksempel, er du gå på en date, fryktelig nervøs, som en ung mann med hvem du har til å møte svært du liker, men du er ikke sikker på hans følelser som ligner på deg. Og da er det på tide X, du møter, alt virker ingenting, men ekkel frykt sitter hele tiden i deg, viste sine sanne farger: forvirrede tanker, hender svette, du begynner å fnise og meningsløst rykk, forårsaker den unge mannen en komplett overraskelse.
 Gå en annen situasjon - har lenge vært kjent at overdreven panikk og frykt alltid spille en viktig rolle i bedre eksamen eller intervju - alle buzzwords umiddelbart fly ut av hodet mitt, alt jeg visste, øyeblikket glemt, og dermed nådde seg ubehagelig inntrykk.

 Hvordan skille mellom angst og reell frykt?


 To slike nære konsepter som har lignende symptomer, men likevel annerledes, basert på innholdet i deres opprinnelse. De viktigste symptomer og angst er frykt, hjertebank, som oppstår på grunn av adrenalin kjertler vыrabatыvayuschehosya, musklene begynner å trekke seg sammen ufrivillig i sinnet dannet rotet - vanskelig å forstå hva som skjer rundt, svette lemmer og lungene mangel på luft, begynner personen å kvele .
 Noen ganger frykt kan manifestere ubehag i magen, kvalme og svimmelhet.

 Eksperter har funnet ut at ofte uforklarlige og plutselige panikkanfall tendens til folk som er vant til å avskrekke mest negative følelser i deg selv - stresset, nervøse lidelser, føler sinne eller aggresjon.
 Som et resultat av akkumulerte negative emosjoner og følelser fortsatt finne seg ut, snu å bemanne de ulike angrep og upassende reaksjoner av frykt. En annen faktor kan være den virkelige grunnen til at det er frykt eller angst er en kritisk situasjon der personen er nå: State skilsmisse, vanskeligheter på jobben, like før en viktig begivenhet i familierelaterte problemer, økonomiske problemer eller helseproblemer ' groper.
Hva hvis du hadde et anfall av panikk eller frykt?

 Følelser av angst - ofte ikke har noen reell basis i sitt utseende, kan du bekymre deg hvis du venter på noe, men det er mulig det skjedde ikke. For eksempel, den følelsen når du går til rettssak, forventer at du vil falle nøyaktig hva du ikke har lært. Som et resultat, trekker billett som du kjenner veldig godt, og hell zaschyschaeshsya zabuvayeshsya om sine bekymringer.
 Men frykt - en reaksjon på en bestemt situasjon, kommer til deg hele eksamen så han dro ut en billett som ikke kjenner sliter med angst enklere enn med angst fordi reagere på en bestemt situasjon, kan du alltid finne en måte å det kjempe. Men når ikke å kjempe med ingenting, men angst fortsatt spiser, er vanskelig å overvinne seg selv.

 Hvordan takle følelser av frykt eller angst?


 •  Hvis det kraftig panikkanfall - puste strays note smeltet vekk, og alt rundt, i tåke - lære å stoppe. Telle sakte til 10 for å gjøre noen langsomme, dype åndedrag, puster (antallet ikke overstiger 12 enheter per 1 minutt). Det faktum at luftveiene er nært knyttet til det kardiovaskulære systemet, så endringer i det er en pådriver for endring i alle de andre.

 •  Panikk og angst - en følelse som ofte særegne for kvinner og barn, på grunn av den ustabile og skjøre psyke. Det er viktig hvis det er en følelse av barnet ditt, kan du prøve å snakke med ham, la ham dele med dere min frykt, du prøver å avklare situasjonen for ham å forklare at han ikke hadde noe å frykte når du er rundt. Følelsen av trygghet og støtte hjelper alltid i slike situasjoner. Det samme gjelder for det smukke kjønn, ikke nøl med å snakke om sin frykt - ektemann, mor eller en nær venn, deres oppgave - å støtte deg, snakke og ganske muligens sammen vil du finne en felles løsning.

 •  Mange eksperter mener at slike angrep frykt trenger å bli behandlet - det ofte foreskrive svært mange medisiner, beroligende midler eller psykofarmaka. Men problemet er, på slutten av kurset, frykten er tilbake, hvorfor? Det faktum at årsaken ligger dypt i psyken, og derfor trenger for å bekjempe handlinger, snarere enn piller.

 •  Prøv å overvinne frykten for angst. Si at for dumhet? Ikke rart så ofte "behandlet" mye frykt, gå inn i et mørkt rom og satt der i en time alene når de er redd for mørket. Zaberitsya det høyeste punktet i byen og se ned hvis redd for høyder. Over tid, mekanisk gjenta slike øvelser, begynner frykt eller panikk å falle.

 •  Forebygging av slike angrep kan være en interessant øvelse: Prøv å bli skremt på et tidspunkt da du helt forferdelig. Du vil være morsomt og ubehagelig av denne merkelige følelsen av tid, vil kroppen din lære like lett å oppfatte og reelle frykten.


 •  Hva er virtuell kjærlighet? Selv enkelte for 15-20 år siden, eksistensen av dette fenomenet, og ingen kunne mistenke, fordi, faktisk, det gjorde ikke eksisterer. Er det en virtuell kjærlighet? Det er vanskelig å svare på dette spørsmålet, samt i å bestemme den nøyaktige tilstanden den essensen, fordi selv begrepet ekte kjærlighet, for mange, noe ufattelig og uforståelig.
   Kjærlighet dekker alle de følelsene som tåkelegger hjernen, den personen slutter å oppfatte hva som skjer, og det er det eneste viktige mål - å se, føle og touch av en kjær.
  Virtual Kjærlighet: Fordeler og ulemper følelser på nettet

   Virtual Kjærlighet dukket opp på de områder av nettet, nå betyr ikke nødvendigvis forelsket i kollega på jobb eller klassekamerat, som mulig vennekrets ikke er begrenset til din vanlige habitat, det kan også spre seg til de fjerneste delene av planeten vår.
   Angående dette konseptet er det nok av uenighet og sladder, noen mener at et stort antall virtuelle kjærlighet en ekte pluss, noen, men sette en negativ og ser solide ulemper med dette fenomenet. Men egentlig? Enten det har rett til å eksistere, og om det er nødvendig å vurdere det en viktig del av det moderne liv?
   Man kan argumentere om emnet, og gi mange bevis og refutations, men må innrømme virtuell kjærlighet - denne utrolig visning av virtuell kommunikasjon, som har blitt en del av denne prosessen, som for øvrig er utrolig populært i dag, spesielt blant unge mennesker. Hva slags kjærlighet er basert? Som det kan eksistere i det hele tatt? Det er veldig enkelt.
   Ordene - dette er den viktigste våpen av fenomenet, ord og følelser som de kan forårsake i å kommunisere hva som er mest interessant, ofte disse ordene de ser mye mer enn faktisk ønsket å formidle til folk.

   Virtuell kjærlighet - den type fortelling som er utsatt for den generelle "skrive" av to personer, og det er her at hver deltaker kan stå overfor samtale "kjekk prins" eller "vakker prinsesse", og hvem som helst, og best av alt, den virkelige tilstand kan ikke vet aldri.
  Virtual Kjærlighet: Fordeler og ulemper følelser på nettet

   Vanligvis i slike nettverk romantisk "eventyr" få single mennesker som søker kommunikasjon eller noen følelser, folk som allerede har oppnådd en viss suksess i romaner og relasjoner, men en måte skuffet i sin eksistens. Det hele starter med vanlig klisjé overføring og, etter hvert, mannen selv ikke føler seg hvor mye han knyttet til hans følgesvenn.

   Hva er en virtuell kjærlighet?


   Dette merkelige fenomenet har også egen klassifisering, basert på hovedmotivasjonen kort og fremveksten av kommunikasjon.
 •  Elsker av kjedsomhet. Tilfeller når slike fenomener har en tendens gifte kvinner eller gift med menn som kan ha en lykkelig familie, barn og en vellykket karriere. Alt er bra, men noe er galt, kjedelig og grå. Her kommer datingside eller sosiale nettverk der for noen 15-20 minutter for å finne likesinnede, eller bare en hyggelig person du kan snakke om alt. Slik kommunikasjon kan ta mer enn en måned, og ender som regel med at en av samtalepartnere forstå at de møter i det virkelige liv - er unødvendig, og den videre utvikling han ikke har sett.

 •  For seksuell nytelse. Det begynner på samme måte som i forrige avsnitt, men slutter etter det første møtet, er det enkelt: finne et "offer", så å si, uten å forlate hjemmet.

 •  Tilfeldig. Det er i dette tilfellet er hva du kan forvente, er det mulig at en slik virtuell kjærlighet og med ende relasjoner i det virkelige liv. Det begynner som regel med regelmessig kommunikasjon, hvor ingen av samtalepartnere ikke er ment mål, og over tid, folk skjønner at de er helt enig følelser, følelser og oppfatning av verden.

 •  Hva ligger det på skjermen?


   Mange er skeptiske til denne typen fenomener, ja, om du skal tro noen "ung og pen Basil i Moskva, en stor forretningsmann og en bachelor", faktisk, er det mulig at i motsatt ende av dialogen sitter 50-år gammel mann med en øl magen og ikke av rene intensjoner.
   Faktisk kan denne risikoen ikke unngås, men bør da gå inn i noe sånt? Faktisk, bør det bemerkes at en slik virtuell kommunikasjon og følelser som er knyttet til din følgesvenn, alltid reell, fordi du virkelig opplever følelser, annerledes, glede eller sorg, spenning eller depresjon, men det er veldig bra.
   Sorg at følelser er noe ekte, det er bare du føler dem ikke til en mann, men heller til bildet at han var i stand til å lage for deg i chatten.

   Hvis perepysыvayuschyesya folk aldri har sett i virkeligheten, kan de se mye av fallgruver, og dekorert med bilder - er bare en av få. Anta dine virtuelle "relasjoner" utvikler dynamisk, er du mye diskutert og du kan selv virke som du kjenner denne personen så lenge!
  Virtual Kjærlighet: Fordeler og ulemper følelser på nettet

   Og ingenting, men du nektet muligheten til å røre, et smil, en klem eller kyss, og det er veldig viktige aspekter av normale forbindelser. Og det er trist, det er mulig at du aldri vil være i stand til å føle, fordi jo lenger forsinket virtuell kommunikasjon, jo mindre sjanse for ekte møte.
   Dette betyr at alle dine "tur i måneskinn" og "romantisk møte" - og vil bare frukten av din fantasi og fantasi. Som et resultat - alle de samme kjærlighetssorg, skuffelse og tristhet, fordi gapet, selv virtuelle, er det alltid vanskelig og smertefull, men all den stund de årene gått og ungdom
   Men ikke så dessverre ikke alltid konsekvensene av slike virtuelle kjærlighet skuff: psykologer hevder at denne måten kan du finne din sanne kjærlighet, gifte seg og leve livet i et lykkelig ekteskap! Men unngå skuffelser kan arrangere deres personlige liv gjennom direktemeldinger og sosiale nettverk?
   Ganske enkelt, ikke trekke den virkelige møtet, noen uker i hodet ditt kan ikke bli dannet på den "ideelle bildet av helten eller prinsesse" som du selv og bestemme selv. På møtet, kan du se om det er fornuftig å fortsette kommunikasjon, herunder virtuelle, eller denne mannen - bare ikke for deg, og derfor tid til å bruke på er det ikke nødvendig.
  Virtual Kjærlighet: Fordeler og ulemper følelser på nettet

   Hvis du ikke klarer å møte snart, for eksempel, videochat parter som bor i ulike deler av verden - det er bedre enn en vanlig korrespondanse, webkameraer er nå tilgjengelig for nesten alle. Prøv å være ærlig og åpen med sin ledsager, samhandle om forskjellige emner, stille flere spørsmål om livet, noen ganger disse spørsmålene kan gjentas og sammenligne svarene.
   Hvis du oppdager at annenhver person som er ansvarlig er noe nytt, er det fullt mulig du har å gjøre med noen som prøver å gjøre i hodet på feil måte.
   Virtuell kjærlighet - er faktisk en god ting, som imidlertid bør brukes på riktig måte, husk at ekte følelser og følelser aldri vil erstatte den virtuelle.
  Яндекс.Метрика