Eksistens eller fravær av en slik kollektiv ting som kvinnelig logikk allerede legendarisk, representanter menn med dyktighet og smiler sarkastisk fleiper når de hører om det høyt, og det smukke kjønn tidvis lurer på hva i deres oppførsel forårsaket en slik storm av følelser i menn.
 På den kan du snakke i timevis, helle et glass vann i alle andre situasjoner der en mann og en kvinne fikk ganske annerledes eller det samme, men de er kommet til et slikt vedtak forskjellige måter.
Hva er kvinnelig logikk og hvordan vi kan forstå?

 Hva er mest interessant, velformulerte og gi en klar definisjon av hva en kvinnelig logikk, ikke tatt en, men eksistensen av en slik ting viste seg ganske lang tid. Det faktum at det er en "generell" logikk, som kan være preget av begge kjønn, og spesielt "kvinnelige", som finnes bare hos kvinner, er under aktiv behandling av vitenskapen.
 Men det er interessant unntak når en mann sier til en kvinne, eller en kvinne som bygger ganske logisk kjede av menn, men det er heller et unntak som beviser teorien videre.
 Så, er det virkelig logisk tenkning menn og kvinner er så forskjellige at det er betalt en slik oppmerksomhet, både eksperter og vanlige folk?
 Begrepet "logikk" oppsto i antikken, akkurat som det var slik en egen vitenskap som har blitt studert som en del av matematikk og filosofi, og, til slutt, i en egen retning.

 På grunn av logikken i folk vet hvordan de skal gjøre det riktige og veloverveide beslutninger, lære å tenke og løse ulike problemer, ofte forbrukeren spekteret. Det gjør at den gjennomsnittlige person å forholde seg til komplekse matematiske oppgaver eller for å løse problemer av innenlandske natur, en riktig beslutning i en bestemt situasjon, noen ganger veldig viktig, det er kjent for alle.
 Spørsmålet er hvordan at interne refleksjoner og konklusjoner hun når en bestemt avgjørelse, denne gangen var årsaken til overraskelse meste av det motsatte kjønn. Et enkelt eksempel: hun gikk til butikken for jeans prøvd på flere par, ingen kom ikke, til slutt, kom ut av butikken med kjøpet - en vakker kjole. Noen vil spørre - hvor er logikken?
Hva er kvinnelig logikk og hvordan vi kan forstå?

 Han bare ikke forstår hvordan du kan gå for bukser, og til slutt kjøpe fem par sandaler, men for kvinner er det ingen overraskelse at noen av oss har vært i en lignende situasjon. Disse merkelige menn øyeblikkene var årsaken til fremveksten av ulike vitser og vitser om kvinners ikke-standard logikk.

 Så en kvinnelig logikk?


 Det antas at det smukke kjønn tenker annerledes enn menn, teknikken av en berømt vitenskapsmann, er hans forklaring: kvinner sannsynlighets logikk, betyr dette at ett spørsmål du kan få minst to identiske svar som vil bære en annen betydning.
 For eksempel spørsmålet "er du fornærmet? "Du kan høre" Nei ", noe som ville bety at hun egentlig ikke bli fornærmet, men du kan høre" Nei "til å være" Jeg ble fornærmet, men nå trenger du ikke ønsker å snakke om det, enn si engang tenke. " Menn også ofte "Nei" betyr at han egentlig ikke holder onde eller fornærmelse, ellers ville han ha reagert positivt.
 Det er en oppfatning at kvinnelig logikk - noe som betyr at dens fravær, men er det virkelig slik? Sannsynligvis ikke, kvinner, men ikke snakke bare pragmatisk og konsekvent som menn, men styrt av noen argumenter før du kommer til den beslutningen.
Hva er kvinnelig logikk og hvordan vi kan forstå?

 Forskjellen er at messen er mer basert på følelser og emosjoner, basert på noen indre følelse og intuisjon, som, som du vet, har de utviklet mye bedre enn menn. Interessant, kan følgende sies, litt mystiske evner ofte kommer til redning av de samme mennene i vanskelige og tvetydige situasjoner.
 Damer ikke pleier å se etter noen vanskelige og komplekse forklaring av visse fenomener, basert heller på interne følelser enn på klare logiske konstruksjoner, de endelig ta en konkret beslutning, og ofte sant.
 Og paradoksalt og nelohychnee syntes å være deres mening, sannheten, de kan bli enda tettere til de fleste menn, selv om dette er ikke alltid tilfelle, men det intelligens det spiller også en betydelig rolle.
 Kanskje det er fordi det er sterkere sex oftere og enkelt mestere de tekniske yrker, som jentene var alltid nærmere språket og vakker, men hvis arbeidet hardt kvinne kan lære teknisk vitenskap, men tvert imot, er mer komplisert.

 Plassering vokse bena og hvorfor?


 Hvorfor menn ikke forstår kvinner? Slå til vitenskap, kan forklaringen finnes i hjernen, og selv om han har lært ikke å ende, har lenge vært kjent at hvis en mann og en kvinne vil ta på den samme logiske problem, damene aktiverer frontallappen, som ansvarlig for emosjonell komponent.
Hva er kvinnelig logikk og hvordan vi kan forstå?

 Men folk poraskynet convolutions i disse sentrene i hjernen hvor behandling av opplysninger. Som et resultat av disse forskjellene, jentene er mer emosjonell, og mer direkte chuttyevishymy menn som i sin tur forskjellig fokus og en bedre evne til å tenke abstrakt.
 Det sies å forstå kona må elske henne veldig mye, og kan ikke helt forståelse vil trolig aldri.

 Hvem vet, bedre eller verre, det var i slike immediacy løsninger ligger en verden av mystikk og mysterium mysterium damer som elsker å løse så forelsket i menn. Det sies at en mulig forklaring på dette overraskende fenomen er lagt på genetisk nivå, fordi i det siste en kvinne verdsatt og attraktivt utseende, akkurat det samme, naivitet.
 Kvinner fikk nesten ingen utdannelse sjelden søkt å oppnå noe i livet, deres eksistens er redusert til fødsel og oppdragelse av barn, samt rengjøring. Så, uansett, for århundrer kvinner ikke utvikler evnen til å tenke på en logisk, ofte er de basert på vår egen intuisjon at de sjelden jukse.

 Det er mulig å forstå en kvinne?


 Som du sikkert allerede forstår kvinnelig logikk er fundamentalt forskjellig fra menn, men er så dårlig? Ikke rart de berømte gange vitser om dette temaet: selv den mest intelligente, grå og tilbrakte hele sitt liv til studiet av kvinnelig logikk, vil den gamle mannen ikke kunne forklare slutten av dens mekanismer. Hva motiverer en kvinne når hun tar en avgjørelse?
 Et mysterium for mange, ikke bare for kvinner. Man kan uendelige argumentere og erte damene, men du kan bare ta dem gnisten og prøve å ta det for hva det er. Hvis alt er klart, vil enhver mann fort bli kjedelig og uinteressant, kanskje det er en annen ledetråd som kan bidra til å forstå hva som er kvinnelig logikk.
 I alles liv var det situasjoner hvor du ikke vet hvordan du gjør det, så å si, "kom ut uskadd."
 Vanskelige eller irrelevante spørsmål fra andre - det bare gjorde en av de situasjonene, noen ganger så vanskelig å finne det rette svaret når, faktisk, og jeg ønsker å falle i bakken og late som om du ikke hører noe sånt.
 Men for hvert konsept taktløs spørsmålet er noe forskjellig, men generelt er det spesielt de sakene som gjør at folk føler ubehag, er det et ønske om ikke å svare på, fordi i de fleste tilfeller er disse problemene påvirker rask.
Hvordan kan svare riktig pinlige spørsmål?

 Når folk spør deg om noe som du tror, ​​det er ikke inkludert i omfanget av lovlig, betyr det ikke at han ønsker å skade deg eller klikk på morgenen etter hver av disse rammer "tillatelsen" deres.
 Det hele avhenger av nivået av utdanning, kultur og oppførsel, for eksempel noen spørsmålet "For det du har kjøpt disse skoene? "Kan føre til harme frank, det er en personlig avgjørelse. Men for noen uatskillelige venner slik interesse fra en venn og ikke forårsake overraskelse, beskriver hun også i detalj kampanjen for kjøp, som kjøpte butikken og at det var rabatter.
 Så regel flere ganger - ikke se skitne triks hvor det er sannsynlig, og det er ganske ofte spurt om disse spørsmålene på grunn av nysgjerrighet eller, oftere, for å holde samtalen som helhet.

 Likevel, noen ganger er det situasjoner som egentlig ikke vet hvordan de skal oppføre seg bedre, hvordan å svare på et vanskelig spørsmål hvordan bli kvitt ubehagelig områder begynte å skyte fart som samtale?
 Ikke overraskende, fordi ingen ønsker å være ikke i en behagelig situasjon, men interessant, her er ubehagelig spørsmål, noen ganger også nyttig. Hvorfor? Men de tydelig vise deg nøyaktig de smertefulle aspekter av ditt eget liv, som kan være nødvendig for å kunne se.
 Hvorfor er du så mye oppmerksomhet på dette problemet? Kanskje ikke så ille, eller omvendt, bør konsentrere seg om det og finne måter å løse det? Men jobbe med seg selv og kan bli kvitt den smertefulle emne - gode muligheter for fremtiden, og hva du skal gjøre i en bestemt situasjon? - Du spør. Output er alltid der.

 Kniv svare på upassende nysgjerrighet?


 Livet - teater!


 Først av alt, ta en praksis: uhøflig, gjør utrolig overrasket ansikt og arm visner blikk som svar på grusomhetene fortsatt ikke verdt det, ellers kan du risikere å bli stemplet minst merkelig, og som et maksimum, og vill nelyudymoyi dame.
Hvordan kan svare riktig pinlige spørsmål?

 I enhver vanskelig situasjon er viktig for reaksjon, vel, hvis du kan spille i full likegyldighet eller mangel på forståelse av situasjonen, det beste alternativet - er å bringe spørsmålet på nøytralt territorium.

 Ofte involverer spørsmål om personvern, dens detaljer og endringer, spesielt endringer til det bedre, faktisk ikke skjer.
 Spesielt liker nysgjerrighet om intime irriterende unge og uerfarne jenter, for eksempel situasjonen: du 20-25 år gammel, du har nylig kastet en fyr reelle muligheter er ennå ikke fremkommer, og dette virker som en gang, barna begynner
 Selvfølgelig, det er dumme stiftelser som fortsatt ikke betyr å overleve dagens samfunn, men fortsatt med spørsmålet: «Har du ikke gift? "Eller" Hva gjør du, skilt eller noe? Etter så mange år med forholdet? "Feel minst ubehagelig.
 Husk at disse vanskelige situasjoner i livet ditt vil bli mye, så lære å kontrollere meg selv å ikke få panikk og ikke endre alle regnbuens farger representert.

 Alltid kan hjelpe deg, spesielt overdrevet skuespill ferdigheter, "Å, jeg led natten våken, gråt, døende som å fortsette å leve - du vet ikke! ". Det viktigste på dette punktet dramatisk himlet med øynene og vri hendene, og etter hans vellykkede monolog, oppriktig smil.
 Hva du fortalte sannheten om sin egen pause, men fikk ikke lov til å klatre til deg i livet, oversette alt til en spøk og faktisk en god stemning.

 Svar ærlig, og du kan selv detaljene


 Overraskende, noen ganger folk gjerne stille ubehagelige spørsmål, ødelegger ærlighet. På spørsmålet "Hvorfor er du ikke gift" eller "Hvorfor ikke fører barn? "Du kan alltid svare helt ærlig og oppriktig -" Jeg vet ikke ". Hva du egentlig ikke vet hvorfor dette skjer, kan du bli viklet seg i årsaker, så hvorfor ikke si det?
Hvordan kan svare riktig pinlige spørsmål?

 Dette svaret hovedsak universell, sjelden etter samtalepartner kommer umiddelbart til å tenke, hva mer å be om samme emne, fordi, faktisk, uten å si noe, får du raskt flytte til en annen kanal. For eksempel sette de samme ubehagelige spørsmålene pomuchytsya la noen andre!

 Spøk humor


 Hvis du har alltid hatt en god sans for humor og ikke lider et begrenset ordforråd, det såre deg for en levende ville være ekstremt vanskelig.
 Enhver feil spørsmål som absolutt ikke ønsker å svare på, kan oversettes til gode, og noen ganger også giftig spøk.

 For eksempel spørsmålet om ekteskap, du kan alltid svare noe sånt som "Så snart - så snart" eller "nettopp det - fortelle deg først" Faktisk er det generelt universelle svar som en mal kan brukes på noen dårlig sak.
 Det er også populær frase mange psykologer - "Du ønsker å snakke om det? "Eller vakter -" Det er klassifisert informasjon! ". Etter en slik humoristisk svarskjema er usannsynlig å fortsette alvorlig samtale i en vanskelig retning for deg.

 Poeng og piler


 Du kan alltid svare på spørsmålet på problemet, og selv om dette alternativet gjelder ikke for kommunikasjonen regler kulturell kommunikasjon, spiller det ingen rolle, fordi spørsmålet til deg også tilhører den kategorien anstendig.
 Prøve å "forbedre" den interesse for temaet, bare å stille spørsmål samtalepartner for den samme opera. Noen ganger er det verdt å snakke for å vise at du virkelig ikke forstår den intense interessen i visse områder av ditt personlige liv. For eksempel spørsmålet "Hvor mye får du i gjennomsnitt? "Du kan svare på noe sånt som" lønn multiplisert med 5 og få min ukentlige inntekt. "
Hvordan kan svare riktig pinlige spørsmål?

 Svarer ja til den andre parten var ubehagelig for henne dum og upassende spørsmål, vanligvis den bruker Motivet "jeg forstår riktig." For eksempel: "Jeg forstår at din største bekymring - det er mitt personlige liv? ".
 Det er alltid viktig å huske på at før sensitive spørsmål og taktløs samtalepartnere ikke kan vise sin interesse og forvirring, og noen ganger kanskje, en mann i det hele tatt tid å få på plass, spesielt hvis du vet nøyaktig hva bachytesya den første og siste gang .
Яндекс.Метрика