Alle menn er redd for noe, noen er redd for edderkopper, men noen med gru forestille seg et mørkt rom eller lukket rom, livredd for blod eller skarpe gjenstander. Vi er alle levende vesener, vi pleier redd for noe, men den viktigste forskjellen på panikk og frykt for å absorbere normalt at en person ikke er i stand til å styre seg selv på slike øyeblikk.
 Obsessive frykt for høyder, eller, som det kalles, acrophobia, manifesterer seg i folk mer sannsynlig, statistisk er det antatt at det skjer i 4% av den kvinnelige befolkningen og 6% av menn.
Hvordan bli kvitt frykten for høyder for alltid?

 De som aldri møtt med noe lignende, er det vanskelig å forestille seg hvordan en person føler, dekket en forferdelig følelse og absorberende, kan det virke som det er bare en kompleks og personlige vanskeligheter er enkle å håndtere, men det var det
 Det er forståsegpåere som tilbyr å kvitte seg med haunting frykt ved hjelp av fallskjermhopping eller strikk med, si, etter å ha gått gjennom dette en gang, i hvert fall glemme denne frykten.
 Men hvordan å klatre det høyeste bro eller fly om bord i et lite fly, hvis en visning av det gir en følelse av overveldende frykt for at hough skalv, og hodet begynner å slå? Men som de kvitte seg med frykten jage høyde, er det ikke bare en liten ulempe og alvorlig indre følelse som tidvis forstyrrer leve fullt ut og nyte?
 Folk som virkelig er i fangenskap akrofobyy kan ikke fly på fly, skyskrapere vise fra vinduer og balkonger gå, noen ganger kommer i en slik absurd at det er panikk ved tanken på løftehøyde eller heisen.
 Fra normal frykt, er fobi, karakterisert ved at det er umulig å kontrollere redsel overleve en hendelse når sitt kritiske punkt, er det en følelse kan ikke utsettes for noen logisk forklaring.

 Å være i det høyeste, ikke noen ganger så presentert for en bestemt gruppe mennesker, begynner de å unngå alle mulige hendelser eller objekter som kan slå dem inn i en tilstand av frykt. Føler ubehag og mild frykt for stor høyde - OK, så den menneskelige kroppen aktiverer indre reserver av selvforsvar, prøver å avverge en mulig trussel mot liv.
 Fobi, derimot, er i stand til å skade: en tid for hurtig frykt, mister man muligheten til å brått sindig vurdere situasjonen, som ofte er årsaken til mange ulykker.

 De viktigste symptomer og tegn akrofobyy


 For å forstå redd for høyder eller ikke nok til å gå ut på balkongen eller leiligheter å være et sted in vivo høyt over havet.
 De viktigste symptomene på høydeskrekk anses skarp svimmelhet, kvalme umiddelbart (ikke alltid), og ansikts svette vises.

 Mannen umiddelbart slutte å stole på sin egen følelse av balanse, instinktivt søker hva som ville fange, hoppe opp og ikke la gå.
 Det første han forsøker å gjøre - er å flytte på alle fire, og dermed bringer kroppen til bakken, for å redusere risikoen for et eventuelt fall. Det var også tilfeller der folk sank i slike stillinger, og kunne ikke takle alene med hans tilstand kunne stå i en slik daze i flere timer før det var noen med hjelp.
 I utgangspunktet akrofobyy symptomer ligner symptomene på andre fobier, begynner mannen å slå thriller, kan det begynne å skrike og gråte, falle i hysterisk tilstand, er hans tanker forvirret, hvorfor tenke rasjonelt og tydelig er ikke oppnådd.
Hvordan bli kvitt frykten for høyder for alltid?

 Fra personer som er omfattet av slike følelser kan ofte høre "Jeg er redd for å se på fly fly", "Jeg er redd for å stå på en stol for å skru i en lyspære."
 Noen ganger frykten er så utviklet som er i stand til å ta form av psykose, kan folk være redd for å sove på sengen eller se på taket fordi i dette øyeblikket kan det se ut til at endringer fra topp bunn, noe som betyr at den kan falle.
 For en frisk person lignende symptomer og tegn kan virke som tull, men dessverre er det en sykdom, noe som er viktig å kjempe før hun overvant pasient.

 Hvordan bli kvitt frykten for høyder?


 For å bli kvitt det, må du først finne ut hva som var årsaken til fobi, som fungerte som spaken er i stand til å få et fotfeste i sinnet til de mest ekstreme og kritiske grad av frykt. Psykologer sier at hvis det skal bestemme innholdet av forekomst, vinne akrofobyyu bli ekte, sant, sier ingen det vil være lett.
 •  Medfødt eller arvelig acrophobia. Ofte overføres ved arv, så å si, på genetisk nivå. Det er også antatt at et sted ubevisst din "kroppen" husker høyden for det representerer en reell fare, kanskje det til og med forårsaket dødsfallet til noen av dine nære slektninger.

 •  Ervervet høydeskrekk forklart mye enklere: mest sannsynlig, en gang dypt i min barndom, og kanskje ikke så veldig fjern fortid, høyden har forårsaket en reell hendelse som hadde en sterk innflytelse i utformingen av psyken, så å si, etterlot et dypt preg på som nå har til å bo fast.

 •  Kvitte seg med medfødt fobi-frykt mye mer vanskelig, er det umulig å selvstendig vil sannsynligvis nødt til å ty til hypnose. Ervervet frykt kurert naturlig enklere, spesielt i tilfeller hvor en person tydelig vet hva forårsaket sin skarpe utseende.
   Mange psykologer og eksperter anbefaler ikke selv å ty til ekstreme metoder for behandling (fallskjermhopping, bosette å leve i ekstrem etasje i en høy bygning, etc.).
   Det faktum at dette kan være et resultat av et nytt problem - fullstendig mangel på høydeskrekk. Ofte kan en slik endring som følge av tilfeller slå inn besettelse, og i noen tilfeller - et brennende ønske om å hoppe ned.
  Hvordan bli kvitt frykten for høyder for alltid?

   Men som de hjelpe seg selv? Hvis problemet ikke er i den mest ekstreme scenen kjører psykose og nervøse sammenbrudd, kan du prøve å gradvis overvinne sin frykt: Først finne tid og tenk høyden, i tankene hans til å håndtere nye følelse av frykt.
   Når du føler den indre styrke, vil du trenger å flytte til handling: gå sammen til balkongen for å starte tre etasjer vil være nok til å gradvis øke deres antall.
   Det bør bemerkes at bare en liten del av folk i stand til å ha en så høy følelse av selvkontroll, fordi i de fleste tilfeller er det best å kontakte en erfaren analytiker, etter et par økter som du er sannsynlig å stadig skiltes med sin frykt.
   Som behandling ofte foreskrevet medisiner som hjelper midlertidig overvinne frykt og bekymringer parallelle samtaler er gjennomført, og om nødvendig, hypnose økter, hvor gjennomført alvorlig korreksjon pasientens bevissthet.
   Tenk på hvor ofte du har vært i en livssituasjon der på grunn av den overveldende på tid "nei", måtte du føler deg ikke komfortabel nervøs finish for alle som arbeider eller gi opp sine egne planer til fordel for andre?
   Dersom slike saker er alltid med deg, er det på tide å tenke på det, fordi folk ikke problemfri så livet er godt i verden, snarere det motsatte. Den eneste rart at ordet "nei" er så vanskelig å si? Hvor forskjellig fra den vanlige og praktisk "ja"?
  Hvordan lære å si nei til folk?

   Noen mennesker er mye lettere å akseptere og la dette gå mange vanskeligheter, men han var ikke vondt, skuffet ikke og prøvde å hjelpe.
   Faktisk, lære å si "nei" - det er viktig og nødvendig, fordi folk fra barndommen ikke kunne si nei ofte har store problemer med selvrealisering, arbeid og familie, fordi folk liker når hans ektefelle eller beste venn - fille?
   At fille, ikke bli overrasket om du føler at ingen benekte, tjene sine positive punkter, så du er dypt feil. Andre, på grunn av din følsomhet og konstant pålitelighet, lenger respekterer deg, din hjelp og din konstant bruk av "tjenester" i de fleste tilfeller oppleves som en gitt.
   For eksempel, hvis din kollega alltid ber ham om å hjelpe med årsrapportene og kjæresten stadig presser sine barn om natten "overvåkning", mens hun prøver å arrangere sitt personlige liv, mest av alt, knapt noen av dem føler seg i gjeld til deg .
   Hvis du noen gang føler at du bor andre menneskers liv, gjør andres arbeid og mestring av andres oppgaver, bør du vanskelig, men gjennomførbart arbeid på seg selv. Men hvordan å lære å si "nei" til folk hvis du aldri gjorde?
   Etter at du har tid til å sitte med barna og kjæresten svært viktige for dem å finne en annen "pappa". Og du trenger ikke å organisere livet ditt? Kanskje det er på tide å tenke på sine egne barn? Kollega uke vil pore over denne rapporten og i hans syke mor, uskikkelige barn og andre bekymringer, og jeg vil takle hvis sitte et par netter, bare noen få dager!
   Husk, alle har sine problemer og bekymringer, eldre foreldre og familieforpliktelser, men for noen grunn noen lanserer en gang tid av noen spesielt du.

   Du, i stedet gå til sine foreldre eller bare slappe av, sitte på andres papirlapper. Er dette riktig?
   Det tristeste er at folk er problemfrie, i de fleste tilfeller, er klar over at de har igjen dratt imidlertid forståelse som kommer i ettertid, som nok en gang ble det sagt "ja" og vidkrutytysya ikke fungere.
  Hvordan lære å si nei til folk?

   På grunnlag av maktesløshet og manglende evne til å gjøre noe med sin mildhet, blir en person stengt og fiendtlig, han nok en gang ikke ønsket å møte en mann som igjen kan spørre om noe. I hans syn, har gått lettere enn bare si "nei". Hvorfor jeg ikke kan nekte?
   Hvorfor alltid, selv når hodet du innse at du ikke trenger igjen for noen til å gjøre abstrakte eller laboratoriearbeid, har du fortsatt bereshsya for det forgjeves for en klasse? Hvordan å si "nei" uten å bekymre, fordi tross alt det kjente rytmen i livet faller fra hverandre og blir til noe skummelt?

   Hvorfor jeg ikke kan si "nei"?


 •  "Jeg har ledig tid, og noen han ikke er det." Som vi sa ovenfor, hvis en person, sa han, det er ingen ledig tid, så han vet bare ikke hvordan hans plan. Nei, selvfølgelig, det er uforutsette situasjoner som nekter å hjelpe, være galt, men om ønskelig og permanent "force majeure" gjentas dag etter dag, er det grunn til å tro at du bare brukt.

 •  Du forventer å få litt takknemlighet for hans hjelp. Dessverre, folk som pleide å leve med konstant assistert sjelden tenker over hva de skylder noen noe. Tenk på dem som du noen gang hørt om noe spurte? De hjalp deg? Neppe, fordi du sannsynligvis er vant til å løse sine problemer uavhengig.

 •  "Jeg frykter en mulig tilbakeslag." Noen ganger folk er bare redd for å si "nei", fordi svaret kunne møte bilder, sinne, misforståelser og eventuelt tap av fellesskap med den personen. Men du bare tenke på det faktum at noen og enhver ikke kan nyte og være bra. Eller finne noen ulykkelig, eller du helt rozchynitsya i et annet liv og en annen er doroblyayuchy årsrapporter, sitter med andres barn og hjelpe med en annen reparasjon. Husk, hvis personen du setter pris på, kjærlighet og respekt, din "nei" vil ikke bli oppfattet som en blod skade, men bare ta for gitt. Og de som vender seg bort, ikke bekymre deg, trenger du folk som setter pris på deg for din pålitelighet?

 •  Du skulle tro at uten deg og din hjelp er nødvendig. Husk, en venn fra arbeidet vil finne en vei ut og enten spørre noen andre, eller, endelig, vыkroet tid og gjøre alt selv. En venn vil slutte å gå om natten, og til slutt vil vie tid til sine barn. Og kanskje finne en annen kjæreste-sykepleier. I alle fall, husk at uten deg å takle, folk er ikke avgjørende.

 •  Hvordan lære å si "nei"?


   Hvis du er overbevist om at pålitelighet er ødelegger livet ditt, er du lider av det, men ikke gjør noe med det kan ikke, så det er på tide å lære å uttale denne lumske og vanskelige ordet "nei". Hvordan å nekte?
   Er det mulig å gjøre dette uten uakseptable, fordi det du sier, nekter kan også være forskjellig. I tillegg er det svært viktig å ikke overdrive det: hvis du første gang på flere år med vennskap kjæresten ba henne om å hjelpe bære ting til landet, er avfallet trolig fortsatt ikke verdt det. Dersom slike forespørsler gjentas regelmessig, så det er en annen historie.
  Hvordan lære å si nei til folk?

   For å starte, delta i seg selv, lære å si "nei" minst i speilet, og si det 10-15 ganger hver dag, sakte og jevnt. Det bør ikke høres ut som en forespørsel, stemmen bør ikke skjelver og usikkerhet, tydelig og rolig - "nei."
   Når du lære å si "nei" foran et speil, kan du flytte inn i handlingen. Til å begynne nekter å lære detaljene: Når du shopper slutte å kjøpe ting bare fordi du ikke er komfortabel compulsive selger nekter, nekter forhold til nok en gang gå med ham til utstilling eller på et annet sted, hvis faktisk det er ikke som deg .
   Lær å argumentere sin respons og for å uttrykke sine følelser, slik som "Jeg har ikke ikke liker stedet, så jeg beklager, men jeg vil ikke gå med deg." Når du lærer å nekte detaljene og hverdagslige ting vil være lettere å forholde seg til mer komplekse og viktige situasjoner.
   Omni, din "nei" bør ikke høres trassig, uhøflig eller brautende, men du ønsker ikke å fornærme eller sende folk bort. Rolig og trygg fordi du bare tror han har rett, din tid, penger og arbeid - er din bare fordi noen andre å dele med noen du ikke har til, spesielt hvis du ikke vil.
  Яндекс.Метрика