I dagens verden alle har sine "kakerlakker" i hodet, vi er alle forskjellige og unike, men de psykiske problemene som tidvis oppstår i nesten hver eneste en av oss, utrolig lik.
 Hva er mest interessant, kan du ikke engang gjette at en nabo fra tredje etasje, kan så trygg og sympatisk ung person være noen komplekser og intern uro, men deres feil synes å være synlig for alle.
Hvordan kan jeg bli kvitt sine komplekser?

 I en bråkete gruppe ukjente mennesker du føler ubehagelig og ubehagelig, føler du at de ikke kan ta deg slik at du er, tror du at du tynn eller tykk, virker det som hodet du ikke kan stå, og ingen ung mann ønsker ikke å ha et seriøst forhold med deg, fordi du stygg, dum, for voksen, og så videre (understreking).
 Komplekser lever i sjelen til hvert enkelt menneske, kan de være veldig uskyldig, men hvis du ikke lære å kontrollere dem og til å oppfatte, er i stand til å vokse til utrolige breddegrader.

 Fordi her disse kompleksene, er virkeligheten oppfattes i en forvrengt form, virker det som andre oppfatter oss i den form, kom vi opp med i hodet mitt, men nøkkelordet er "synes".
 Overdriver fiktive eller reelle feil, skal vi gjennom en dyp og vыmatыvaem frø følelsesmessig og fysisk, og til å falle i depresjon og, etter hvert, obzavodymsya psykiske skader.
 Ofte er deres dybde få slike nivåer som en person opphører å normal og bor der hele tiden, prøver å tilpasse seg etter noen, møte noens normer og skikker som gjenspeiler seg sin egen personlighet og ønske om å utvikle seg.
Hvordan kan jeg bli kvitt sine komplekser?

 Mange lurer på hvordan du kan bli kvitt de irriterende komplekser faktisk håndtere dem og lære å leve enkelt, uten konstant følelse av ubehag, frykt, skam og utrygghet?
 Undertrykke slike sterke følelser som alltid berører vår indre ego er absolutt ikke lett, fordi de gir en kraftig effekt på mennesker, endrer det deres reaksjoner og atferd i samsvar med dem. Men for å bli kvitt psykologisk konsentrasjon om de negative sidene ved sin egen karakter og kropp, egentlig viktigst, forstår at grunnen til at de oppstår, og at veier healing kan hjelpe i tilfelle.

 Hvor er?


 De fleste psykiatere enige om en enkelt meningen at de fleste av de kjente systemer kommer fra dype barndommen. Ja, noen sier at barnets sinn - svært ustabil og lehkoranymoe konsept som bare vokser i voksen alder.

 En feil ord eller uttrykk, gest eller holdning av de voksne eller jevnaldrende kan alltid forbli i hodet av sårbare barn over tid, zmitsnyuyuchys og skjule lag med nye systemer.
Hvordan kan jeg bli kvitt sine komplekser?

 Eksistensen av et slikt "barn" vet kanskje ikke selv de nærmeste folk, og det vil utvikle seg peretvoryuyusya gradvis et alvorlig problem. For eksempel er det noen mødre som stadig gjentar sin lubben jente "Oh, og se at du er feit! Den virkelige ku! ". Selvfølgelig, oppmuntre overvektig og ikke ta noen skritt for å eliminere det er også umulig, men slike fraser til noe godt vil komme.
 Mest sannsynlig, barnet tett lukket i seg selv, vil fortsette å utvinne og selv om i fjern fremtid vil være i stand til å overvinne sin overvekt i lang tid vil ikke føle deg vakker og harmonisk personlighet.
 Komplekser knyttet til avvisning av sin egen kropp, utseende, noen synes at han har en kort eller lang nese, små bryster, stor fot størrelse eller tykke lår, ofte har sine røtter dypt i barndommen. En slik person er ikke lært å elske deg selv og akseptere sine egne særtrekk på en slik måte at de stadig peke på at disse er reelle ulemper.
 Det er en annen type komplekser - fikk sammen med vår frykt. Vi er redd for at vi ikke vil godta som det vi er, vi alltid ohlyadayemosya til noen interne "idealer" er faktisk sannsynlig ikke fortjener dette.
Hvordan kan jeg bli kvitt sine komplekser?

 Hvis du er redd noen gang å virke dum eller ugunstig lys foran sine venner eller bekjente, tror vi, i hvert fall for en stund, og hvorvidt disse menneskene dine kvaler hvis de ikke kan ta deg slik at du har?
 Prøver å få en generell godkjenning, over tid, mister deg selv, fordi alt godt ikke, og trenger kanskje ikke? Når da leve for deg selv? Hvis disse menneskene som er så viktig tror du bor for moro, hvorfor kan ikke du? Kjøpte komplekser utrydde mye enklere enn de lagt på utdanning, fordi de er forankret så dypt at noen ganger ikke får det, men alle kjente i sammenligning.

 Hva er komplekse og bør bli kvitt dem?


 Jeg lurer på hva er fasilitetene? Fordi alle er forskjellige, er selv ser på velkjent person ikke alltid preget på grunn av hva han kan fra komplekser.
 De fleste forekommer i om lag en sirkel av problemer: de starter med et mindreverdighetskompleks, som møtes hvert sekund av det og det er voksende ben av andre arter og underarter annen slutt, for eksempel, et offer komplekse, et kompleks av skyld tapere.
 De fleste av dem er vist i åpen form, men de er mindre vanlig, og er, og lite kjente, men ikke mindre vanlig, kompleks Alice, vestlig kultur, Ksantyppы, Madonna, Othello, og så videre. For eksempel, gjør et sett med tilbud mann konstant i en tilstand av drama og tragedie hvis en mann tar en interesse i virksomheten, så vil du aldri høre en positiv respons.
 Skulle jeg bli kvitt komplekser? Selvfølgelig bør vi fortelle deg! Ja det er det, men prøv ikke å gjøre det til en livsnødvendighet og et mål i seg selv.
 Det viktigste - det er en indre harmoni og frihet, og noen små feil noen ganger i stand til å presse oss inn i noe større, eller for eksempel, åpner vi på den annen side, personlighet og individualitet.

 For eksempel, mister du skjemaet? Husk at de fleste menn elsker kvinner med avrundet! Du ørnenese med muligens det gir en spesiell smak til utseendet ditt, som er i stand til å identifisere deg på andre støpte malte skjønnheter, fordi skjønnhet - konseptet er bred.
 Men mindreverdighetskompleks er i stand til å presse oss til å eie forbedring og selvutvikling, som også er svært viktig og nødvendig for den moderne mann.

 Hint og tips


 Hva du skal gjøre for å hjelpe meg selv? Tross alt, ord er fin, men i det virkelige liv er det igjen en ubehagelig følelse av frykt og angst, forlegenhet og skam.
 Å elske deg selv! Mange psykologer hevder at øyeblikket da du innser årsaken til sine komplekser og fant et sterkt ønske om å bli kvitt dem, allerede en stor seier over dem. De fleste av de problemene som vi trekker i vår fantasi, spinkel, så når du forstår og bli kvitt byrden av miljømessige liv gnisten med nye farger!
Hvordan kan jeg bli kvitt sine komplekser?

 Lære å se verden fra en annen vinkel, husk at det er vanskeligheter og feil i alles liv, bare noen tar deres verdighet og håndtere dem mye enklere takket være den rette stemningen.
 Og noen hver vanskelighet oppfattes som høyere straffer som håndterer helt urealistisk. Slutte å klage og gjøre selvpiskingen, fylle plassen når du gjør razzhevыvanyem egne problemer, noe nytt, for eksempel idrett eller registrer deg for å få deg i sirkelen trekke sammen og trekke kroppen din, få nye venner, og systemene vil aldri tenke.
 Til tross for at alle er forskjellige, og hver av oss har et bestemt sett av positive og negative kvaliteter som skiller oss og hverandre, nesten alle har et felles problem - skyhet.
 Forskjellen er plassert bare i sin grad er vanskelig å møte en person som aldri følt en slik følelse er sannsynlig, faktisk han gjorde god concealer.
 Sjenanse, engstelse, skyhet eller usikkerhet, alle synonymer andre begreper som møtte noen av oss, selv om noen har lært å takle det, og noen overdreven beskjedenhet prosedyre spoils livet.
Hvordan å stoppe sjenert av kroppen hans og ikke bare

 Skam - det er en ubehagelig følelse som oppstår i ukjente kollektiv eller offentlig sted, føler personen i denne tilstanden konstant ubehag, er han ikke trygg og kan ikke klare seg selv, fordi et sted dypt overbevist om at det er "ikke som en" .
 Disse menneskene prøver å lure seg unna mulige møter og aktiviteter som kan føre til kommunikasjon med fremmede, ofte, de er hemmelighetsfull og vanskelig å ta kontakt.
 Sjenert og sjenert mann fiksert på sine problemer og erfaringer, er det vanskelig å snakke og høre hans mening som han foretrekker å forbli taus så lenge det ikke gjør situasjonen selv.

 Faktisk sjenanse - et alvorlig problem som, dersom ikke overvinne den i tid, kan føre til alvorlige konsekvenser. Hver Grunnen til skam kan være forskjellig - noen misfornøyd med kroppen sin, og noen vanskelig å overvinne sosiale og fysiske terskler, men resultatene av slike følelser er omtrent det samme.
 Det er ikke vanskelig å gjette at sjenerte mennesker føder nye venner er vanskelig, er det vanskelig å passe inn i en ny gruppe som det er problemer med å fremme stige, og på de personlige foran slike mennesker, for det meste, noen utelatelser. Men stopp skamfull hvis denne følelsen du har bodd nesten hele mitt liv?
Hvordan å stoppe sjenert av kroppen hans og ikke bare

 Det er ikke så lett, men det er viktig å huske at vinne interne barrierer og systemer mye enklere på sine innledende stadier før de nådde sin vippepunkt.
 Du kan viker å snakke med en fremmed, eller bekymre seg for overgangen til et nytt team, faktisk, det er fint, men bare hvis spenning og frykt går raskt og ikke gi å leve i skam deg på en jevnlig basis.
 Etter 2-3 dager laget ikke virker så skremmende og forvirrende, men etter det første minuttet av kommunikasjon forstår at spørsmålet om hvordan å passere på noen gaten, vil du ikke slå og ikke bite. Hvis over tid, ingenting endres, fortsetter følelser av ubehag forfølger dere, og hver neste gang blir en ekte hardt arbeid, så dette bør gjøre noe.

 Årsaker til skam og sjenanse


 For å overvinne sjenanse, først av alt må du forstå deg selv og oppdage årsakene som førte til oppvåkningen av disse følelsene inne i personen. Ofte er skyhet og usikkerhet forankret dypt i barndommen, som de fleste systemer, de kommer i anbudet og psykisk ustabil alder.
 Disse barna er ikke lært å elske deg selv og være stolt av sine dyder dyktig skjule feil sannsynlig odobrytelnы ros og ord de hørte flere ganger mindre enn irettesettelse og straff og ulike kostnader.
Hvordan å stoppe sjenert av kroppen hans og ikke bare

 Voksne og tenåringer problemer godt sikret denne forstand, en person vokste opp med en følelse av konstant selv-tvil og tillit. Å føle seg mer eller mindre komfortable, omgir sjenert mannen selv med et skjold av en klønete teknikker som den gjennomsnittlige personen fanger øyet og gjør en mann, ifølge andre, enda mer merkelig og uforståelig.
 Noen ganger skyhet og selvtillit tvil oppstå i den voksne liv, kanskje det påvirket noen av de vanskelighetene, feil og problemer i familien, en mann låst og redd av verden, som, etter hans mening, ikke vil akseptere det.
 For eksempel, situasjonen: en mann hele sitt liv han levde i overflod, og tillot seg et luksuriøst liv, men noe gikk galt og han utarmet. De fleste er låst og skamfull for å vise andre at de nå ikke har råd til å leve på vanlig nivå. Realisere, finn punktet og tid etter som problemene startet med kommunikasjon, så du føler deg ikke i stand til å kommunisere ordentlig med omverdenen?
 Når du forstår dette punktet, levde det igjen i tankene, tenke, eller til og med din nåværende erfaring? Prøv å forstå og for alltid innse at alle individuelle mennesker, og i dette ligger deres gnisten.
 Husk skyhet - er faktisk redd for at du har kjøpt i en spesiell situasjon, og derfor, som i enhver annen frykt, må vi bli kvitt det ved hardt arbeid over situasjonen.

 Hvordan bli kvitt den konstante følelsen av skam?


 Når du føler de viktigste symptomene på skyhet, bør du prøve å sette dem i en slags ball og ikke la ut, uansett hvor vanskelig og skremmende det virket. Tenk på deres interne idealer som gjør at du skjelve og sammenlign deg selv til dem hva de unike?
 Hovedproblemet med mange jenter og gutter er at de trekker i hans sinn noen perfekte mennesker, som, etter deres mening, kan de ikke konkurrere. De tror alltid at de ikke er gode, attraktive, interessant, og så videre. Men hvorfor? Hvorfor i rett situasjon, mistet stemmen og evnen til å tenke rasjonelt?
Hvordan å stoppe sjenert av kroppen hans og ikke bare

 Denne skumle frykt i situasjonen for kommunikasjon med det motsatte kjønn, eller bare møte nye mennesker, og hvordan, om i dette øyeblikk begynner å slå panikk tungen zaplitayetsya og er en stein?
 Det er viktig å praksis: jo mer du kommer inn i en situasjon hvor du er ubehagelig og sjenert, jo mindre oppmerksomhet du betaler til det. I slike øyeblikk, veldig nyttig å huske at alle venner og slektninger nå er folk også var en gang fremmede og ukjente, men en måte du klarte dette?
 Praksis på et offentlig sted, kan du prøve hver dag for å tilskuere folk spør hvordan å komme på noen gate eller tid, og alt, hvis du bare hadde så mye til årsaken til din skam.
 Det er enda et psykologisk alternativ: spørre forbipasser utenkelig, for eksempel "Du forteller meg hvor jeg skal kjøpe blå Arabian krokodille? ". Noen vil skygge unna, pass og noen vil stoppe og tenke hvordan de kan hjelpe deg, før du skjønner at det var en spøk.
 Prøv å se på deg selv fra notat til sin skyhet, smil fra sin skyhet, selv litt kan le og spøke om slike funksjonene.

 Føl deg fri til å fortelle andre at du sjenert eller ubehagelig, tar dette faktum enkelt og uten unødig stress, uyasnit at noen vært i denne situasjonen, er det ingenting galt med det. Det er også en kategori av mennesker som ikke kan bli kvitt sjenanse i sengen, og tips for å gjøre narr av dem eller se på deg selv fra her klart hjelper ikke.
 Hvordan hjelpe deg selv, som en ekstra begrensning i dette tilfellet til noe godt ikke? Det er viktig å lære å akseptere deg selv som den du er, med alle sine plusser og minuser.
 Spør din partner til å doble sin andel av komplimenter mot deg, er den personen som føler seg elsket og attraktive for andre, usannsynlig å være sjenert og redd for intimitet.
Яндекс.Метрика