Frykt for lukket rom, eller, som det er vitenskapelig kjent, klaustrofobi - en heller ubehagelig fenomen som kan bringe mye ulempe for eieren.
 Problemet er at frykten for at det forårsaker, er det vanskelig å kontrollere, i en tid et menneske innser, selv om årsaken til hans tilstand, men gjør ingenting kan være.
 Personer som lider av denne type psykisk lidelse, frykt ikke bare lukkede rom, men legger også samtidig samler et stort antall mennesker, for eksempel kinoer, teatre eller supermarkeder.
Hva er klaustrofobi, og hvordan blir den behandlet?

 Når folk som lider av klaustrofobi, faller inn uønsket sted for seg selv, de begynner å frykte for hva de vil dramatisk dårlig, men de har ikke tid til å forlate bygningen på tid eller finne ut.
 I denne tilstanden mann omfavner redsel og panikk, som han forsøker å forlate rommet så snart som mulig, noe som bringer ham slik ubehag umiddelbart hvis ikke, så folk ubevisst prøver å bo nærmere utgangen.
 Så hva er det klaustrofobiske fra et vitenskapelig synspunkt og for å forklare sin natur? De fleste psykiatere og andre fagfolk i bransjen er enige om at det er en type psykisk lidelse som kan oppstå som en selvstendig sykdom, og kan være en konsekvens og et symptom på en annen psykisk lidelse.
Hva er klaustrofobi, og hvordan blir den behandlet?

 Ifølge statistikk, folk flest, selv klar over deres mangel på sådan, ikke prøv å liksom takle det eller gå til behandling, men rett og slett ikke ta hensyn til ham, stadig å unngå situasjoner som kan forårsake ubehag.
 Hvorfor klatre heisen når du alltid kan bruke trappene, hvorfor fly på fly, tog er, og det er bedre ikke å gå hvor som helst, du vet aldri hva som kan skje der.
 Hans frykt og ubehag de prøver å gjemme seg i et hjørne så lenge som mulig, for ikke å skape forvirring og latter fra andre, men alltid ekte?
 Dessverre, hvis du ikke kjempe denne frykten, det rett og slett kan gå videre, forårsaker hyppige nevrologiske lidelser og depressyonnыe staten, og kontrollere panikk og terror blir vanskeligere.

 Naturligvis, for å takle en slik fobi, som alle andre, mye lettere i de tidlige stadiene av sin utvikling, er det viktig så snart som mulig for å avgjøre om en lidelse du eller dine kjære.

 Hvordan vet du at du har klaustrofobi?


 De viktigste symptomene på denne psykiske lidelsen blant annet:
 •  I den innledende fasen, en følelse av mild angst og angst i små og trange rom, følelsen av konstant uro og ønske om å være utenfor.

 •  Over tid, et ønske om å unngå små og overfylte områder, heiser, lukket publikum og små rom, solarier, fly, tog, diverse boder og så videre.

 •  Fremveksten av svimmelhet, kvalme, økt hjertefrekvens, svetting.

 •  Puste strays, tanker begynner å bli forvirret, tenker alltid at ikke nok luft, et ønske rasstehnutsya eller fjerne klær.

 •  Svakhet, sløvhet, selv i varmt vær hender og føtter blir kalde.

 •  De ovennevnte symptomene kan oppstå separat eller alle på en gang, i de fleste tilfeller, har de ikke starte merkbar fra mildt ubehag gradvis outgrowing panikk.
   Årsakene til denne lidelsen er fortsatt ikke fullt utforsket, blant eksperter er det en enighet om at fortsatt kunne påvirke utviklingen av klaustrofobi i den enkelte.
   Det er mange hypoteser om dette, men det er kjent at frykt for lukket rom forbundet med noen frykt eller skremmende hendelse at en person opplevde i barndommen eller voksen alder.

   For eksempel, i det lukkede rom, ofte redd for mennesker som blir straffet som et barn som sitter i et mørkt skap eller skap skyld kanskje han var et uhell låst eller mistet sine foreldre i en stor folkemengde.
   Frykt for lukket rom kan knyttes til tragedien oppleves av, for eksempel, opphold på kino, som brant ned, og mannen mirakuløst overlevde og så videre.

   Hvordan håndtere problemet?


   Hvis frykt kjører i stealth form, det ofte betaler lite oppmerksomhet, men når det viser bli mer alvorlig og mer hyppige symptomer, må se etter hvordan bli kvitt det. Etter hele tiden for å unngå ubehagelig for din egen helse steder er vanskelig, spesielt i den hektiske moderne og aktivt liv.
   Det første du må innse for seg selv at all din frykt og symptomer - spinkel som en reell trussel mot liv finnes ikke.
   Du bør også innse at alle framvoksende symptomer - dette er ikke en farlig sykdom, men bare reaksjonen av kroppen til å frigjøre adrenalin. Kur som ikke hjelpe deg, men lettere, minst, vil være.
   Det er ingen enkelt metode eller rettferdig og medisiner, som på et tidspunkt helbrede deg fra frykt for lukket rom. Behandling av denne lidelsen er komplisert av det faktum at selv når pasienten er klar over at hans frykt helt bespochvenen, det absolutt ikke kan takle det.
  Hva er klaustrofobi, og hvordan blir den behandlet?

   Den vanligste behandlingen av slike plager engasjert i profesjonelle psykologer og leger, fordi takle alene med fobi er svært vanskelig, og i ekstreme tilfeller, noen ganger umulig. Hvis tilfeller av uberettiget frykt og panikk årsaksløse hyppigere, deretter så snart som mulig for å se en spesialist.
   Med mild fobi kan prøve og kjempe på egen hånd, er det nødvendig, så ofte som mulig å dykke på onsdag, forårsaker du slike bekymringer. Tallrike studier har vist at dette er en svært effektiv måte å forholde seg til mange fobier, prøver så ofte som mulig, holde seg innendørs og rom, og start med noen få minutter, og deretter øker tidsbruk.
   Hele denne tiden du har til å tenke på noe hyggelig, god til å huske hendelser fra livet og reflektere over det faktum at ingenting farlig og forferdelig skjer.
   Selvhypnose og selvkontroll - en svært effektive metoder for kamp, ​​kan du prøve respiratoriske terapi, og ulike teknikker for yoga og meditasjon. For disse formålene, er det mange spesifikke litteratur og videomateriale på Internett.
   Løping og alvorlige tilfeller er ikke alltid mottagelig for slike metoder for å bli kvitt frykten, så disse pasientene bør gjennomgå behandling under tilsyn av, kanskje, den eneste nåværende metoden for hypnose og de blir alvorlige medisiner.
   Og viktigst av alt, husk at hvis du ønsker å overvinne klaustrofobi, vil du ikke å justere sine liv i sin egen frykt, tross alt, slik at du bare forverrer tilstanden deres, snu til en ond og en hard mann.
   Så spørsmålet er sikkert lurt hver og en av oss, og mer enn et dusin ganger. Noen ganger er det vanskelig å forstå hvorfor en person løy eller ikke fortelle hele sannheten i enhver situasjon, selv om, ifølge statistikk, i verden er det ingen mann som aldri løyet.
   Videre, i henhold til de tilstedeværende, kan den daglige gjennomsnittlige personen ligge mellom 10 og 50 ganger, i de fleste tilfeller uten å merke det! Hva skal man si, ikke rart de sier at hele verden - teater, og menneskene i den skuespillere.
  Hvorfor lyver folk selv og andre?

   Si hva du vil, og hver av oss i denne verden spiller en viss rolle, i varierende grad, underlagt visse rammer og prinsipper som ble etablert lenge før vår utseende.
   Hvorfor? Hvis du ikke kan forstå hvorfor folk lyver til hverandre, og deretter tenke på hva som ville skje hvis bare snakket om sannheten? Så verden ville trolig slått! Og alle som bor i det moderne siviliserte samfunn uten, men lite, pryvyranyy umulig.
   Så tenk: du møte med en venn for å ta en tur, ser det ut til å møtes i en kjole som henne full og frank absolutt ikke passer hennes figur. Hvorfor opprørt mannen og ødelegge stemningen til å gå og snakke hele sin virkelige inntrykk?
   Bedre taktfullt stille eller oppfinne hva kjolen hun går. Selvfølgelig kan dette være urettferdig, men du vet utmerket godt at i øyeblikket ville det være bedre for dere begge. Eller et annet alternativ: du finner ut at din mann utro mot kjæresten hennes, men henne snakke om det? Tross alt, du vet utmerket godt hvordan det gjør vondt det kan ødelegge forholdet deres, og muligens bryte noen liv.
   Mulig tredje alternativet - som dere vet, søt krangel, men glad, par, over tid, forsonet, og dermed vil du være budbringer av nød og sorg, om ikke nummer én fiende. Og igjen du umalchyvaesh sannheten for å unngå en haug av ubehagelige situasjoner.
  Hvorfor lyver folk selv og andre?

   Alle disse situasjonene er preget av en løgn, men så å si, uskyldig løgn som hjelper oss med å gjøre livet enklere, for ikke å føle seg rundt sitt sinne eller misforståelse, er det lettere å leve. Men løgn har mange ansikter, og mye mindre positive enn negative.
   Lie er dårlig, eller at du injisert menneskelig vrangforestilling, og at før eller senere alltid ligge utenfor følger.

   Her og begynne alvorlige problemer: beste venner vender seg bort, nær slutte å tro, og begynne å forakte tidligere elsker og forsvinne fra livet ditt.
   Det er folk som lett kan tilskrives patologisk blad, de lever i en løgn, og kommer ikke til å endre noe, fordi de er fornøyd.
   Se, har du sannsynligvis vil være i stand til å se disse menneskene i deres miljø, de ofte nervøs unnvike direkte svar og mye, fra hva de sier, slår deretter tull og løgner. Hvorfor er det alltid motiverer folk til å lyve?

   Hva skjer?


   Det finnes en rekke grunner og lignende situasjoner, møtt med som folk flest begynner å oppføre seg som en generell scenario ligger. Dermed kan det bli delt inn i forskjellige grader og typer.
 •  "LIES t bra." Noen ganger i livet er det situasjoner hvor fortelle sannheten blir en meget vanskelig oppgave, som avtalen går ikke for alle. For eksempel, som du sier noen fra slektninger at han er dødssyk eller forklare barnet at faren kastet i barndommen, overlatt til seg selv? Her og begynne sochynyatsya historier og vakre historier, heller ligge enn å drepe mennesker eller bryte skjør psyke lite barn. Ingen vil fortelle deg i denne situasjonen, hva du skal gjøre rett, sier stille eller komme opp med en historie, alle kan komme i løpet av livet hans tro. Bad som ble eldre, barnet fortsatt kjenner sannheten, men om han forstår hvorfor ikke har sagt dette før, er det et annet spørsmål.

 •  Trakassering personlige interesser. Mann som lå å lære av svært liten alder, men hvis det går tre-års barn morsomt og vanskelig, i voksen alder rozkusyty mannen at han lyver, er nesten umulig. Som barn, vi løy om at "brøt vasen selv", og min mors kosmetikk "mest forverret seg og helles fra rørene," barn kommer opp med slike dumme argument for å unngå straff. I voksenlivet bedrar vi sjef for rapporten er klar og grafikk bygget, ikke fordi du er en mann så ille, men fordi de er redd for samme setning: ta fri fra jobben eller få en reprimande.

 •  Komplekser. Den vanligste årsaken til de uforklarlige, løgn, er lav selvfølelse. For eksempel, kvinner som har problemer på den personlige front, komme opp med dusinvis av imaginære fans, og menn som ikke kan få en høyt betalt jobb, fortelle hvor godt de lever og hva de har råd til, selv, faktisk langt fra det.

 •  For å få til kunst. Det er tilfeller, mennesker hvis liv er ikke noe interessant eller så synes de å begynne å dekorere mitt liv overbevisende historier som forteller sine kjærester eller venner. De er ikke på noen måte søke ytelser i sine egne løgner, bare de ønsker å bli hørt, kom samtalen en rik og interessant for andre.

 •  Ganske ekkel og dum slags løgn - for dating. Folk overdriver sine egne meritter, dekorere egen fortid for å maksimere appell til potensielle partnere. For eksempel, legge til et par nuller til sine egne lønninger, skjule antall tidligere partnere, malt et pulserende uteliv, faktisk, sitter hjemme hele dagen og så videre. Å være interessert i den andre personen ønsker å høres bedre, "kulere", så å si, enn det er. Sorry, men hvis du virkelig seriøs roman spin all din fantasi og vil fortsatt ha å gjøre noe med det. Så, kanskje det er bedre å ligge og ikke søker en mann som kan du liker dette, hvem er du?

 •  Hvordan stoppe å lyve?


   Noen ganger vil det være ønskelig å helt bli kvitt løgnene, derimot, er dette trinnet ikke alle har råd til. Hvis du føler at nivået ligger rundstykker, er du helt fast i deres fiktive historier, så dette bør gjøre noe.
   Først er det viktig å anerkjenne dette faktum og innse at tale løgn - har blitt en vane for deg, som er årsaken til mange av livets problemer. Det er viktig å huske at ingen er perfekt, alt er feil, men nå du har besluttet å reparere, og vil ikke vike fra den.
  Hvorfor lyver folk selv og andre?

   Vennligst være dristig og prøve å fortelle folk sannheten om deg selv, Innrøm dem ligger som kunne skade dem, forklare hvorfor det gjorde og fortelle oss at nå raskayvaytes og ønsker å starte et nytt liv.
   Noen mennesker blir sinte og ønsker ikke å kommunisere med deg noe mer, og noen ler med deg og ta deg til dine svakheter. Dessverre, det er andre som vil forsvinne fra livet ditt for alltid, men hva kan du gjøre for å skylde bare deg, men nå er du ikke vil gjenta tidligere feil.
   Prøv å skrive fantastiske historier, er det mulig at du bor en ekte forfatter som steds kaste sine følelser og følelser.
  Яндекс.Метрика