Forholdet mellom en mann og en kvinne, sannsynligvis alltid vil føre til, og tema for diskusjon, er dette viktig aspekt som alltid er dusinvis av spørsmål å finne svar, men noen ganger kan du ikke engang mest "ivrige" og erfarne kjennere psykologi.
 Rettferdig sex - heller mystiske og merkelige skapninger, de har stor intuisjon og instinkt, ikke rart de sier at hver kvinne - en liten heks, de fleste av dem rozkusyty ikke rakne, men staraysya.
Hvordan kan forføre og jente forelske?

 Men, selvfølgelig, damer er forskjellige, men sjelen synker, for det meste de som besitter den "høydepunkt" av "mysteriet" som ikke sover uheldig mann i kjærlighet.
 Oppnå oppmerksomhet, og enda bedre - en forpliktelse til deres side - det er ikke lett, du kan kjempe i månedsvis, til dags dato, men fikk ikke gå til graven og tillit i enhver forstand, relasjoner.

 Mange menn har forsøkt å skrive artikler og bøker om temaet hvordan å forføre en jente, men viste seg å være mye litteratur som erfaring ikke lytte, å lykkes, spesielt i enkelte kompliserte saker, er det fortsatt ganske vanskelig. Hva hvis du ser på spørsmålet om kvinners side?
 Enhver kvinne vil fortelle deg at hennes ideell dato og på den måten, egenskaper eller handlinger er i stand til å gjøre henne hjerte slå sterkere.
 Men jenter - til skiftende natur og alle tips være under - bare anbefalinger for bruk, men ikke rigide regler som kan fungere i enhver situasjon.

 Jenter er annerledes


 Når en mann ser en vakker likte ham, han sjelden tenkt på det faktum at hun og hennes personlighet kan være interessert. Ofte standard ordninger dateres så hvis skrevet av en forfatter: "Hei! Hvordan har du det? La oss bli kjent! ".
 Ærlig talt, dette kjedelig alternativet mest sannsynlig ikke hva som ikke er interessert i en jente, han helt reflektere alle ønsker å fortsette med samtalen. Tips nummer igjen: action på situasjonen!
 Prøver å starte en samtale på sakene som det nøyaktig svar, og deretter prøve å møtes. For eksempel møtet fant sted på billettkontoret i filmen - potsikavsya at neste sesjon hall og vakkert på kino da sett at damen villig til å svare på spørsmålet, kan du prøve å tilby besøk session sammen.
Hvordan kan forføre og jente forelske?

 Effekten av det første møtet uutslettelig aldri klart å starte en samtale hvis det ikke er nødvendig å fylle ham med spørsmål, bør du alltid la dialogen, fortell oss om deg selv og ditt liv, er det alltid viktig å interesse, skape interesse, vekket et ønske om å lære mer om den personen som mulig mer.
 Hvis du møter en total selskap, enda enklere: ingen innledende setning og søke vanskelighetsgrad, hvorfor skulle begynne å snakke, fordi du alltid kan starte med venner som har innført eller diskutert så heldig tilfelle som ga anledning.
 Det er menn som fra første øyeblikk prøver å utrolig press og arroganse, men husk, hvis hun virkelig spesiell, da dette er det heller skremmer enn tiltrekke seg oppmerksomhet. Selvtillit og løshet - Ja, men de bud hender og vulgære vitser - definitivt ikke.

 Møt på klær


 De fleste jenter prøver å se etter seg selv og sitt utseende, er det viktig å se bra og viktig at folk som er nær henne, og ser stilig og ryddig. Hvis hun ikke hadde lyst til å bli kjent med de første sekundene av møtet, mest av alt, hun ikke liker utseendet på fyren, hans frisyre eller kjole.
Hvordan kan forføre og jente forelske?

 Men dude og frank Lovelace, som overvåke hver sin hår, også sjelden forårsake kvinnelig glede: det er viktig å se ryddig, følg hår og skjegg, tidsriktig omsorg for sko, og ikke glem å bruke toalettet vann sparsomt.

 Oppriktighet og ikke-standard


 Husk, vi sa at alle kvinner er små hekser, og så, uekte og "glatte" unge mennesker mer eller mindre erfarne og utilnærmelig jente se gjennom tre kontoer. Hvis du virkelig ønsker å ta besittelse av hennes oppmerksomhet, og deretter gå til de svært hyggelige og nære relasjoner, viktig ekte oppriktighet og ærlighet.
 Faktisk, det er enda en liste over karaktertrekk som bør definitivt være interessant fra synspunkt av kvinner, ung mann. Disse inkluderer: oppriktighet, tillit, mot, sans for humor, originalitet og, viktigst, til en ekte mann med en jente være trygg og komfortabel.
 Å forføre en jente uinntagelig, det bør overraske, må hun aldri vite hva du kan forvente fra deg i neste øyeblikk, på en god måte, selvfølgelig. Det er en type menn som koselig, avslappet og bekymringsløs, og alt virker fint, men noe er galt. Å ja, bare lei av dem!
 Ikke hver dag er laget for å gå i de samme kafeene, gå til samme sted og diskutere de samme tingene. Man trenger alltid å holde i en tilstand av følelsesmessig stress, bør hun føle litt mystikk og pusle møtet, og datoene for å oppdage noe nytt, en annen "America" ​​i mennesket.
 Dette mangfoldet og levende kreativ mann heve noen få skritt over alle dem som hun møtte og snakket med den.
 Det er viktig å huske at kvinner alltid vil ha romantikk, utrolig atferd og følelsesmessige utbrudd, fordi det smukke kjønn er arrangert annerledes.

 Spesielt for dette, det er enda mer merkelig eksempel på hvordan å ta vare på jenta for å jevne den mest utilgjengelige av dem smeltet fra mannlig oppmerksomhet.
Hvordan kan forføre og jente forelske?

 Disse inkluderer en romantisk stevnemøte på stranden med en flaske champagne og myk musikk, møte på taket hvor du kan møte og snakke hendelse på åndelige emner eller møte daggry i en vakker beliggenhet.
 Det finnes mange alternativer, og uansett hvor banalt og enkelt de kan synes å gutta, de alltid imponere og overtale kvinner.
 Mestre kunsten av komplimenter, bør de ikke helle kontinuerlig og er, jo mer urimelig. Jenter alltid hyggelig når understreke sin skjønnhet, men enda viktigere, når folk kan legge merke til hennes indre verden, til å fokusere på sine interesser, tro, bør komplimenter adresse ikke bare utseendet, men også sine verdier, atferd, holdninger til livet.
 En kvinne alltid fanget de som kan kalle henne nysgjerrighet, gi inntrykk av at du allerede er kjent i flere tiår, er det å være komfortabel og bra for jenter følelsesmessig og åndelig intimitet i stand til å spille en avgjørende rolle.

 Et par viktige hemmeligheter:


 •  Hvis du virkelig ønsker å forføre en jente, så forklarer ordne alt fint og på rett sted, gir ikke mye press, selv om hun nekter å kysse, så kan vi snakke om det neste.

 •  Ikke alltid "nei" egentlig en fornektelse.

 •  Inspirasjon fascinerende, hvis en mann emosjonelt og entusiastisk godtar alt som hadde med deg, all den entusiasmen til slutt likevel, og bytt til det.

 •  Ikke glem om din fitness, uansett, og damene er ganske krevende, spesielt utilgjengelige.


 •  Sannsynligvis mange av oss har møtt mennesker som kan kalles regelrett kjedelig: helt feil, har alt galt, alt skal være akkurat som mannen sa, med folk åpenlyst lei en gang du ikke ønsker å få øynene mine for ikke "sette seg fast" i hans neste porsjons lære.
   Hvis tediousness ble manifest i deg? Hvis du hvert halvår kalles kjedelig, så ikke bekymre deg, men hvis du hører denne beskrivelsen i sin tale konstant, til det presserende behovet iverksette tiltak, fordi disse menneskene ikke liker noe annet sted.
  Hvordan kan jeg bli kvitt tediousness?

   Hvem er kjedelig? Den nøyaktige definisjonen av dette konseptet der, men du må bare si at dette er mennesker som underviser for mye og fortelle alle andre, hvordan de lever, dessuten, de også er i stand til å fortelle sitt liv, til de minste detaljer og problemer.
   Zanuda gir aldri den andre parten til å uttrykke sine synspunkter, har han alltid på noen konto argumenter og fakta som er sannsynlig, ingen virkelig trengte, men han visste ikke engang merke. Tenk på det: du er nysgjerrig på å høre alle problemene og vanskelighetene med et liv i hans venn? Kanskje ikke alltid.
   Slike folk er veldig vanskelig å få en kompis, og selv de mest trofaste og nære venner, en dag ikke stå opp og begynne å sky, unngå og ellers begrense mulig møtet. Som et resultat, er ensomhet en konstant følges nerder.
   Jeg ønsker ikke, er det ikke? Men hvordan å bli kvitt tediousness, fordi det er ikke så lett, selv om du virkelig ønsker. Spesielt vanskelig å håndtere saker, så å si, "medfødt" tediousness, når folk vokste og ble tildelt som en person i et slikt miljø, en viktig rolle spilles av foreldrenes utdanningsnivå og møbler.
   Men oftest, som for eksempel begynner å vise alder, men mann, først ikke merke noen endring i sin atferd, og hvis det har ti ganger kalt "kjedelig" er for sent. Men alt er ikke tapt hvis du innser at kvaliteten på slike negative egenskaper ble overvunnet deg og er klar til å bekjempe den, er sjansene fortsatt reparere.

   Hvor kommer dette fra?


   Når spør hva det er, mer eller mindre klare, så hvor den kommer fra og hvorfor, for å forstå mer komplisert. Alle, i hvert fall noen ganger, noen ganger kjedelig, husker du har aldri blitt fiksert på noe eller noen?
  Hvordan kan jeg bli kvitt tediousness?

   Vi er alle til en viss grad, blir kjedelig når forelsket, fordi vi ikke bryr seg om noe annet enn gjenstand for hans tilbedelse, er vi klare til å diskutere det i flere timer, det musolyty hver handling og gjerning, for å karakterisere oppførselen etter et langt opphold i denne tilstanden, selv de sterkeste venner kan ikke stå.
   Men, heldigvis, de periodene er vanligvis kort, folk eller knytte et sterkt forhold, eller løpe vekk, og dermed fullfører drøfting av spesifikke emner, mann vender tilbake til normal livsrytme.
   I forhold til den tediousness av psykologi forankret i frykt og komplekser, spesielt her blir kjent mange mennesker frykter forandring, folk dannet og utviklet for en bestemt rekkefølge av ting, og hvis ting går etter planen, begynner han å beklage bubonity og forbli misfornøyd med noe Situasjonen passer ikke den vanlige rytmen i livet hans.
   Hva er den tristeste, kjedelig kan være nesten hvilken som helst av oss, særlig over alder. Etter 20 år med det sentrale nervesystemet slutter å utvikle seg raskt, og derfor redusert vår aktivitet, nevrale prosesser tregere.
   Resultatet - som kunne forklare og formidle to forslag, skjenker en i et dikt, selvfølgelig, på en gang, skjer alt gradvis med alderen.
   En annen interessant synspunkt: tediousness finner alltid sted mellom en mann og en kvinne, et par klager, som hver kan virke som hans motstander utter boringen, faktisk, kanskje det ikke er så enkelt at alle snakker "språket ".

   Mange kvinner klager over at deres betydelige andre er en ekte boring, han ikke forstår og mener flyet, og saken er at den vakre halvparten av vårt samfunn, flere liv følelser, og menn mer fokusert på logikk og fakta. På grunn av dette forholdet, ofte mislykkes, med unntak av de par som lærer noen ganger går utover det vanlige.

   Hvordan bli kvitt?


   Zanuda - alltid en kjedelig person uten fantasi, er det vanskelig å våkne opp og få til å gjøre noe uvanlig for ham, for eksempel for å gå live i telt på stranden, ikke på et komfortabelt hotell.

   Hvis du blir tatt, som manifestert din tediousness prøve å beherske impulser og ofte være original, for eksempel, i stedet for å se på showet foran TV, fri til kjæresten gå eller gå på kino.
   Prøv å bevege seg bort fra den vanlige, for ikke å være kjedelig, for å være aktiv, gratis, noen ganger uforutsigbare og positiv person!

   Snakker av positive. Prøv å alltid stille inn den kanalen, alle problemer og feil opplevd mye lettere å homofile stand relevant og interessant spøk. Folk som er åpen for andre, smile og finner ut at godt å si alle liker alltid å strekke dem, fordi så ivrig etter å sole seg i strålene fra solen.
  Hvordan kan jeg bli kvitt tediousness?

   Slike positive mennesker vil aldri bli kalt kjedelig, men det er viktig å holde en balanse slik at det ikke blir en klovn som ler latterlig for enhver situasjon og setninger. Lær relaterer lettere for andre og deres handlinger, noen ganger er det bedre å være taus enn å lese et annet dikt moral.
   I nerder det er en svært ubehagelig trekk: de alle elsker å fikse og riktig, med sitt absolutt ikke bryr seg, er det hensiktsmessig eller ikke i en bestemt situasjon.
   Husk, ingen liker det ved retting eller vedvarende stakk nesen i feil, spesielt hvis du er en stor bedrift eller omgitt av ukjente mennesker.

   Bedre enn når du bor alene, stille og diskret hint om feilen, og i noen tilfeller alt, være stille og late som ingenting har skjedd. Husk at det viktigste i kommunikasjon med andre mennesker - respekt og høre samtalene, bare da vil du komme ut fin og hyggelig samtale, blottet for urenheter tediousness.
  Яндекс.Метрика