Mange av oss er kjent med fenomenet latskap. Det bare noen ganger hindrer normalt liv og gjøre noe. Er det mulig å forholde seg til latskap, det kan vinne? Vi vil forstå!

 Hva er det og hvorfor det?


 Lin - en mangel på vilje til å gjøre noe, mangel på energi til å gjennomføre sin plan. Psykologi latskap ganske komplisert og ikke alltid klart. Men mange mener at dette fenomenet kan være nyttig. Hvorfor?
Hvordan kan du kjempe latskap?

 Lin tillater en person å slappe av og forynge, hjelper kroppen til å losse. Men dette er bare hvis det er tidvis lat og ikke absorberer mann helt. Hvis du er for lat til å hele tiden, ikke noe godt om det.

 Hva som forårsaker latskap? Her er noen av dem:


 •  Noen mener at latskap - en karaktertrekk, karakteristisk for den enkelte. Sannheten er, som målrettet og energiske mennesker til å være lat usannsynlig. Men hvis en person er likegyldige til liv og barndom, kan dovendyret følge ham gjennom hele livet.

 •  Tretthet. Ja, kan banalt tretthet utvikle seg til latskap. Merkelig nok, men dette inkluderer ofte late arbeidsnarkomane.

 •  Mangel på motivasjon. Hvis folk forstår bare ikke hvorfor du ønsker konkrete handlinger, og at det vil gi ham, så gjør noe usannsynlig å ønske.

 •  Mangel eller mangel på viljestyrke. Gutless folk bare ikke kan bestemme seg for å gå videre med saken, og ofte utsette alt til i morgen.

 •  Mangel på energi.

 •  Dessuten kan folk være lat i saken at han skulle gjøre, han bare ikke liker det. Det er logisk at lysten til å handle vil ikke.

 •  Å vite årsaken til hans vilje, vil du vite i hvilken retning bør flytte for å overvinne latskap.

   Hva gjør jeg?


   Hvordan kan du kjempe latskap? Og kan vi gjøre for å gjøre dette? Selvfølgelig kan du! Du tror at alle vellykkede mennesker aldri lat og ikke lat? Nei, det er det ikke. De bare jobbe med oss ​​selv og undertrykke et dovendyr. Begynn å handle på samme måte du! Og vi vil markere flere viktige punkter i kampen mot denne sykdommen, og vil fokusere på hver av dem.
  Hvordan kan du kjempe latskap?

   La deg slappe av!


   Som allerede antydet, kan tretthet føre til latskap. Slapp av - det er noe som ikke kan bli oversett. Kronisk tretthet er skadelig og farlig ikke bare for den følelsesmessige tilstand, men også for helsen. Her er noen tips:
 •  Hvis du er sliten etter jobb, bør du ikke overbelaste deg selv. Trenger du å lage middag? For sushi eller pizza, ikke stå ved komfyren.

 •  Prøv ikke å planlegge for helgen ingen globale aktiviteter knyttet til rengjøring eller andre problemer. Bedre hver ukedag å gjøre noe litt, og i helgene bare nyte ferien.

 •  Slapp som du vil.

 •  Hvis du er på arbeidsplassen føler deg sliten, og deretter lene seg tilbake i stolen, lukk øynene og Bo i denne tilstanden i 10-15 minutter. Dette vil litt krefter.

 •  Den beste måten å hvile og rekreasjon - en drøm! Så sikker nok søvn. Natt søvn skal betales minst 8-9 timer. Videre, jo tidligere du går til sengs, jo mer nyttig, sunn og sterk vilje søvn.

 •  Munterhet - suksess


   Hvordan å være glad? Her er noen tips:
 •  Stå opp tidlig! I morgen, kroppen din fungerer bedre, slik at du kan gjøre mer forretninger.

 •  Å stå opp tidlig uten arbeid, gå til sengs tidligere. Ikke kast bort tiden på kvelden å se på TV, bare ta vekk fra makten. Det er bedre å ta et par ekstra timer med søvn og stå opp tidligere i morgen.

 •  Følg modus. Modus, først, normaliserer og regulerer kroppen. For det andre er det veldig disiplinert.

 •  Hver morgen tar dusjer, denne prosedyren er svært forfriskende.

 •  Engasjere seg i idrett. Sport - dette er liv og munterhet. Meld deg på treningsstudioet eller aerobic.

 •  Følg helse


   Noen ganger årsaken til mangelen på helse helseproblemer. Obstezhtesya og kvitt alle sykdommer som kan ta din dyrebare energi.

   Plan, sette mål


   Plan - er å vurdere kompleksiteten i arbeidet og forstå hvordan og hva de skal gjøre. Du kan planlegge hele dagen, som beløper listen. Dessuten er det bedre å begrense tidsrammen og prøv å ikke gå for dem (hvis noe uventet skjer).
  Hvordan kan du kjempe latskap?

   Planlegging kan og hver oppgave du har å gjøre. Raspishut det på scenen, beskrive hvert slikt stadium, vurdere hvordan vi best kan gjøre alt. Slik kortsiktig plan vil hjelpe deg til raskt å takle alt og ikke tenke i utførelsen av oppgaver.
   Enhver jobb er bedre sett ikke som en rutinemessig plikt, men som et mål. Men nå mål - en liten seier. Så blir til slutt en vinner.

   Ikke bli distrahert


   Hvis du begynner å gjøre noe, så ikke prøv å gjøre begge deler en annen sak. Ikke la deg distrahere ved å snakke på internett, te og andre uviktige ting i øyeblikket. Fokuser på hva du trenger å gjøre. "Har virksomheten - gå trygt! ". La dette være din kjent ordtak motto i livet.

   Evaluere betydningen av


   Får alle fall, må du forstå dens betydning. Selv om det er i hovedsak fjollete, kan det være viktig for deg. For eksempel bør du komme besøk snart, og du trenger for å komme seg ut, men du er lat.
   Viktig for deg å se på dine gjester? Men de tror kanskje at du er glad for å bo og de gjorde ikke forvente at de ikke en gang deigned å rydde opp. Og så gjør per sak. Oppgave på jobben? Siden gjennomføringen er avhengig av din karriere. Trenger du å lage middag? Vil avhenge av stemningen i din husholdning.

   Motivasjon


   Riktig motivasjon - et første og viktig skritt på veien til suksess. Dette er spesielt viktig i kampen mot latskap hos barn og ungdom som ennå ikke er i stand til å vurdere betydningen av en sak.
   For eksempel, hvis et barn ikke ønsker å gjøre lekser, fortell ham at hvis han ikke gjør det nå, vil det ha å gjøre da, og på grunn av dette vil det være tid for en tur med venner. Hvis oppgaven er fullført, blir møtet avholdt. Kanskje barnet ser dette insentivet og komme til saken. Hos voksne reglene gjelde også.

   Godtgjørelse


   Hvis alt gir deg en hard tid, belønne deg selv for fullførte oppgaver. Disse avgiftene kan være svært enkel eller ubetydelig, men for dem, du ønsker å handle. For eksempel, hvis du endelig gjøre generell rengjøring kjøpe en deilig kake eller noen andre hyggelige ting.

   Ikke forsinke saksbehandlingen


  Hvordan kan du kjempe latskap?

   Vi må gjøre noe? Gjør akkurat nå. Vanligvis må du løse alle problemene som de kommer. Tross alt, når ting skopyatsya og navalyatsya for deg å resirkulere alt på en gang vil være mye vanskeligere.

   Dresser risting!


   Noen ganger latskap er et resultat av rutine og monotoni av livet, så du bør med jevne mellomrom arrangere en hjernerystelse. Få nye opplevelser, endre seg selv og verden rundt dem. For eksempel kan du ta en tur eller endre utseende.

   Tenk hva du vil overvinne latskap


   Hvordan bli kvitt av latskap? Tenk på hvordan du vil være bra hvis du klarer å overvinne den.
 •  Du vil ha mer fritid, hvis alle de tingene du vil gjøre i stedet for å vente dem.

 •  Ikke utsette det til i morgen, er du i stand til "i morgen" å gjøre noe hyggelig og ikke tenke hvordan å resirkulere alt krøpet tilfelle.

 •  Gjøre forretninger, kan du trygt legge seg ned på sofaen og se dine favoritt TV-serie.

 •  Din karriere går oppoverbakke.

 •  Huset ditt vil være ren.

 •  Du vil føle stolthet og moralsk tilfredshet.

 •  Din ektefelle og barn (hvis noen) vil bli fornøyd.

 •  Vi ønsker deg erobre min latskap!
   Ord parasitter - disse er miljøgifter språk som ikke har en spesiell betydning, ofte har åpningstale og kan lett kastet ut av sin sammenheng.
   Problemet med mening "parasitter" som de forårsake stor skade på vårt språk, i de fleste tilfeller, ikke folk engang merke til at de bruker i samtalen noe sånt, men det kan sees fra siden og orden irriterende. Enhver moderne mann som har satt seg høye mål i livet, skal ha kompetente og konsis conversational tale.
  Hvordan bli kvitt parasitter ord i sin tale?

   Måten en person kan kommunisere og danne ord i en vakker og stilistisk riktige, forslag avhenger holdningene til folk rundt ham, og synes derfor mer sannsynlig å få en prestisjefylt jobb, møte og starte et seriøst forhold med utdannede og trente folk.
   Disse "stygge ord" ofte er ord med svak leksikalske betydning, for eksempel partikler (som, kanskje, at, vel, ja), innledende ord (kort sagt, du vet, kort sagt, så hør, sannsynligvis som en helhet, lytt), og så videre.
   Bli kvitt parasitter i ordene i språket er ikke så lett noen ganger og prøve å unngå slike ord, men under en annen samtale de dukke opp igjen som en staraysya ikke følge. Saken i vane, når en mann sier i løpet av årene i en bestemt måte, er det svært vanskelig å ta på en gang for å gjenoppbygge hele sin tale. Det er vanskelig, men det er mulig.

   Hvorfor er det viktig å bli kvitt parasitter ord?


 •  Minst som noensinne "like" og "kortere" for ta ut andre, er de irriterende hørsel og ga ikke den mest underholdende når de først møttes.

 •  "Words ugress" er ikke alltid snakk om mangel på utdanning eller galt, de ofte avsløre en persons karakter, hvorav er den viktigste funksjonen en akutt selvtillit tvil. Fordi denne mannen er tapt og knapt uttrykke sine meninger ved å fylle pinlig pause meningsløse partikler og åpningstale, transformere det til en meningsløs strøm av usammenhengende setninger. Slike mennesker er ikke hva du ikke ønsker å høre spesielt, de er rett og slett vanskelig å forstå tanker er forvirret og nå finalen, mister ingenting, er vanskelig.

 •  Hvordan å fortelle deg det er på tide å kvitte seg med tomme ord?


   Den enkleste alternativet - å inkludere en diktafon og prøver å fortelle for innspilling noen enkel tekst (for eksempel din CV eller gjenfortelle hovedideen av boken lest, utsikt film).
   Deretter lytte, du kan ikke skrive, sannsynligvis ved øret umiddelbart fanget den mest populære frazochky og fraser, som vi kaller "parasitter."
  Hvordan bli kvitt parasitter ord i sin tale?

   Det er en annen måte å få ekstra søppel i sin egen tale, spør noen fra venner eller familie, er det ønskelig at dette var en mann som hører deg ofte, liten periode lytte til renslighet av talen din. La det være en uke av gangen for den tiden du avsløre alle sine leksikalske ulemper, som skal være senere slåss.

   Hvordan bli kvitt ordet-parasitter?


   På internett kan du finne en måte å erstatte Prinsippet er enkelt: irriterende forgjeves ord erstatte et annet ord, og dermed hver handling "parasitt".
   Det synes å være ingenting, men så viste det seg, problemet som vedvarer, er det også komplisert: For det første er det svært vanskelig å spore ord-parasitter i sin egen tale, dette blir deres viktigste svik, og hvordan du kan erstatte den, Hvorfor gjorde du ikke merke til?
   Sekund, som et resultat, du prøver hele tiden obsmykuvaty seg selv og monitor hengt opp på et nytt ord å huske å sette det inn i rett situasjon, og som et resultat - pluss ett ord parasitt i leksikonet.
   Men å gi opp er ikke nødvendig, selvfølgelig, fra scratch mirakler ikke skje, "magisk pille" som vippebryter og tvinge deg til å snakke ordentlig og riktig, ikke er der, men fortsatt er det noen måter du er i stand til å hjelpe .
  Hvordan bli kvitt parasitter ord i sin tale?

   De første tingene du trenger å lære - et varsel i tale, fanget unyttig "ugress", og når vi ikke takle på egen hånd, vil innebære omsorg og ansvarlige familiemedlemmer.
   Har noen av dine nære slektninger (best egnet for slike formål syv medlemmer og barn) overvåke språk, og for hver bruk av "parasitt" kjapt du "fine". For eksempel, klapse lett på leppene, på skulderen eller noe skarpe rop.
   Den mest effektive måten - ved hjelp av finansielle evner - løftet kontrolleren for hvert ord parasitt telling av hans egen lommebok 10 rubler (100 500, avhengig av din evne).

   De mer slike kontrollerne er rundt deg - enda bedre - vil du være mer "fine", noe som betyr at prosessen med selvkontroll vil forbedre raskere. Det finnes andre måter å håndtere sin egen avhengighet: Les så mye som mulig, høyt.
   Naturligvis er det ikke egnede artikler fra magasiner eller tabloidpressen, velger høy kvalitet skjønnlitterære verk, perfekt klassiker. Betale denne øvelsen minst 15-20 minutter hver dag, og etter en stund vil du merke at din tale var ikke bare renere, er det beriket med nye ord, talefeil forsvant og klossethet i tale.
   Det antas at det russiske språket er det ingen ord-parasitter, hovedproblemet i feil og upassende bruk av dem. For eksempel, "uansett hvor" god passform for tilbud hvor du ønsker å vise sammenligninger og "kortere" er egnet for utformingen av et volum på kort mening.
   Det er et annet problem: en slags mote for ord når alt rundt er begynt å bruke ett og samme ord, det holder så tett til språket som, som et resultat, bli kvitt det fungerer ikke på noen måte. For å unngå at dette skjer, jage seg unna slike setninger så snart du føler at de begynner å spinne i hodet ditt.
   Prøv å alltid gi deg selv tid til å tenke på hva du skal si i et par sekunder. I spissen for hver person utførte handlingen svært raskt og er ikke merkbar for oss raskt og fraser valgt sted.
   Men det skjer så, den ideen du ønsker å formidle for mange detaljer og forgreninger, begynner en å bli forvirret og lim unødvendige setninger for å gjøre det "tenke ut" av tanken.
   Husk, det er bedre å snakke i enstavelsesord og enkle setninger - og de bygge enklere og høre de oppfattet enklere og enklere enn komponenter, full beskrivelser og ekstra innsatser.

   Hvis du fortsatt føler at du ikke kan artikulere mening, ikke nøl med å gjøre en pause i sin egen monolog, husk, er det bedre å være stille og deretter si kompetent enn en vanskelig plass å kjøre et par "parasitter."
  Яндекс.Метрика