Begrepet "mobbing" er ganske ny og sjelden i livet til en vanlig person, hvis han er absolutt ikke en psykolog eller en bedrift coach. Selv om et slikt ord du aldri har hørt, så situasjonen som den beskriver absolutt oppfylt, muligens mer enn én gang.
 Det er sannsynlig at noen var offeret mobbinha, mens andre sett fra siden, om enn ubevisst, men noen fikk rollen som initiativtaker. Statistisk sett dette fenomenet ofte oppstått i siviliserte og utviklede land og i USA og Europa lider mobbing hver fjerde person, ikke avhengig av alder og sosial status;
Hva er mobbing og hvorfor skal det frykte?

 Hva er mobbing? Denne situasjonen er psykologisk og noen ganger fysisk press er gjennomført til trakassering eller trakassering av ansatte eller enkeltperson som av en eller annen grunn, ikke passer de alminnelige regler, regler eller prinsipper.
 Mobbinh blir ofte et verktøy som bidrar til å gjøre en person forlate arbeidsplassen, som de sier, "survival of the fittest". Som i den forferdelige historien, ansatte er blodtørstige sjakaler som går på krigsstien, og er ikke alltid i slike en god fortelling vinner.
 Utsatt for mobbing kan være, faktisk, noen "ubehagelig" arbeidstaker som av en eller annen grunn ikke liker resten av teamet. For eksempel er det svakeste leddet nykommere som kommer etter en ny jobb nylig, har mindre erfaring og kunnskap enn noen annen, og derfor kan være et reelt mål for latterliggjøring og ondskapsfulle vitser.
 Du vydilyayetesya fra mengden og ikke anser seg selv "som alle andre"? Hold ut, disse menneskene for fort falle i risiko, skaper de et bilde av selvtillit "oppkomlingene" som ofte irriterer andre.
 "White kråker" som ikke følger uskrevne regler for teamet, folk fra provinsene eller andre nasjonaliteter, seksuelle minoriteter - de direkte ofrene for slik forfølgelse.
Hva er mobbing og hvorfor skal det frykte?

 Hvis du graver deg dypere inn i essensen av fenomenet, kan vi se at den har mange av sine egne arter og underarter, men bare et fåtall store, slik som vertikal og horisontal mobbing.
 Horisontal mobbing tydelig blant lik ansatte eller kolleger, er det en såkalt press "fra oven" vertikal når press fra noen engasjert igjen, leder av sjefen eller selskapet. Dette konseptet har også sitt eget navn - bossynh, ser det ut sine årsaker og virkningsmekanismer av offeret.

 Hva kan føre til mobbing?


 Grunnene som kan forårsake dette fenomenet i laget, kan uansett i studien, jobb eller skole settes, men blant dem er enkle og populære. En slike interne klokkene som kan indusere mobbing, er frykt.
 Slike sterke følelser oppstår ofte når personen vises før noe uvanlig, merkelig og "ukjente", for eksempel, en ny medarbeider. Du vet aldri hva du kan forvente fra ham, og hvis han fortsatt prøver å skille seg ut, for å gjøre noe som ikke er standard, gitt ut et ekstraordinært utseende og oppførsel, teamet raskt gjenkjenner ham som en "fremmed".
 Utsatt for mobbing er ofte folk som opptar høye embeter, raskt bevegelige opp på karrierestigen, har betydelig inntekt og så videre. Merkelig fremgang raskt misunne andre som prøver å slippe en kjær stol ved hjelp av psykologisk trakassering, fordi lovene av sunn konkurranse "rovdyr" bare ikke å like.
 En annen vanlig grunn - det er vanlig lediggang. Når mange ansatte, og av lite folk villige til å komme opp med en ny underholdning og en av favoritt "vnerabochyh" klasser av ansatte - er, selvfølgelig, sladder. Og ofte, de bare faller på noen som er mer opptatt og ikke har tid og anledning til å delta i "diskusjon".
 Disse ryktene er basert på en slags baktanke, for eksempel mobbing initiativtaker aktivt søker hevn for noe, kaste ut din indre sjalusi, eller rett og slett fylt med informasjon om at han ønsker å dele med andre.
Hva er mobbing og hvorfor skal det frykte?

 Noen ganger sladder for å heve sin egen selvhøytidelighet og i team, og sa at jeg eier gradert informasjon, og derfor folk kommer for meg.
 Blooming sladder, og, enda verre, unødvendige rykter - er hovedinstrumentet av initiativtakerne til mobbing dermed gjennomført den psykologiske effekten på offeret, som ikke alltid tåle.

 Hva er konsekvensene av dette fenomenet?


 Effekten av en slik eksponering, dessverre skuffende 20% ved utgangen av denne presse selvmord, og en annen 30% - alvorlige traumer og nevrologiske lidelser. En mann som var et offer for emosjonelle overgrep kan bli et spørsmål om timing av trygg og vellykket ansatt fast i psykisk ustabil og sårbar arbeidsledige.
 Først potensielle ofre for mobbing prøver å bevise sine overordnede og kolleger i deres faglige og sosiale kapasitet, men med økende press, forsvinner tilliten og personen faller i fullstendig isolasjon.
 Tilbringer egen strømforsyning til unødvendig bevis, blir sårbar og usikker person, det ofte plaget av forkjølelse og virussykdommer, det er hodepine og søvnløshet.
 Ofte ofre for mobbing reduserer effektivitet og redusert nivå av oppmerksomhet og hjerneaktivitet. Som et resultat - mennesker er rett og slett ikke i stand til å utføre tildelt det mål og målsettinger, opplever alvorlige problemer med fysisk og psykisk helse, sender han et brev av resignasjon.
 Det er trist at dette problemet slutter ikke der: folk kan lett falle inn i post-traumatisk stress, depresjon og ledsaget av en ødeleggende psykologisk effekt.

 Forebygging og måter å stoppe


 Beskytt deg mot mobbing er mye enklere enn å finne måter på hvordan man skal håndtere med eksisterende og styrket fenomen. Først må være engasjert forebyggende tiltak lederskap, som ansatte, hvor det er en sunn og vennlig atmosfære, vanligvis ikke står overfor lignende problemer.
 Hensikten med lederskap - for å støtte laget i god sosio-psykologisk klima, som krever avanserte lederegenskaper. For å unngå slike fenomener i et team atmosfære bør gjelde regler og system design strategier for kommunikasjon.
Hva er mobbing og hvorfor skal det frykte?

 For eksempel, for å utelukke muligheten for en intim og familieforhold i klubben, og stoppe intriger og sladder i arbeidstiden.
 Hvis du er uheldig og du er offer for mobbinha så husk viktig er ønsket om å kjempe. Lær hvordan du kan holde deg rolig i noen provoserende og stressende situasjoner hvis "hunter" for å se din panikk eller frykt, vil det føles å ha funnet ditt svake punkt, og vil fortsette å legge press på den.
 Hvis du er en ny person i teamet, prøv ikke spesielt skiller seg ut, ikke prøv overalt flaunt sine seire og suksesser, holde ydmyk og rolig liv, tenk på det vennlige, men ikke forsøk å karri favør.
 Husk sjelden ofre for mobbing er sjarmerende og attraktive mennesker, så prøv å være den personen. Og hvis du føler at konflikten går utover alt og du åpenbart ikke provoserte gå ned til nivået for lovbryteren, og bare isolere deg fra situasjonen - forlate rommet.
 Denne populære i det siste ordet du sannsynligvis møtt mer enn en gang, men ikke alle vet hva det betyr. Hipster - folk, men hvem? På internett kan du finne mange radikalt motstridende synspunkter på dette temaet, og det er nok dårlige anmeldelser, hvordan å forstå virkeligheten?
 Det viser seg at folk som representerer denne ungdomsbevegelse, møter vi nesten hver dag, men ikke merke til dette eller rare blikk overrasket forbipasserende gutter.
Hvem er hipster og hvordan de ser ut?

 Så hvem er disse hipster? Nei, det er ikke deilige kaker og ikke navnet på en ukjent instrument er, ifølge den offisielle definisjonen, folk som er velstående ung lag av middelklassen, de vil kle spesielt, lytte til alternativ og indie musikk og interessert i samtidskunst, kunstnerisk kino og samtidslitteratur.
 Hvis vi ser tilbake, kan vi se at hipster bevegelse - konseptet er ikke nytt, faktisk, det oppsto i midten av forrige århundre i USA, og dens medlemmer var folk som alltid "vært i faget" eller, hvis vi slår til engelsk slang ordbok - «å være hip».
Hvem er hipster og hvordan de ser ut?

 Disse gutta var opprinnelig ivrige fans av jazzmusikk, unngikk de vanlige sosiale rammen og ikke liker samfunnet av tiden.
 Siden da mye har endret seg, men essensen er den samme: hipster av hans utseende og oppførsel spesifikk uttrykke sine bestemt holdning, basert på intern og ekstern frihet.
 Disse menneskene anerkjenner ikke moderne målestokker som de prøver å påtvinge samfunnet, har de ikke tror på forbrukernes livsstil, hva og festet deres spesifikke utseende, som er noen ganger vanskelig å skille fra lavinntekts person.
Hvem er hipster og hvordan de ser ut?

 Med muligheten til å kjøpe dyre og merkede elementer, hipster frafalle til fordel for denne demokratiske og økonomiske merkevarer. Men her og det er store uenigheter vedrørende denne flyten, ikke rart det kalles "generasjon av bobler" fordi disse menneskene er på jakt etter noe spesielt og enkelt, etter deres syn, fortsatt knyttet til visse standarder og rammeverk, noe som resulterer snu til en annen av samme type gutter likt.

 Hvordan vet du at før du er en hipster?


 Først av alt, hipster lett skilles direkte på deres utseende, noen ganger bevisst uaktsomhet blandet med en viss type, som ofte gir en god og relativt ikke-standard bilde.
 Representanter for den subkulturen viet mye oppmerksomhet til mote, de følger innovasjoner og moteshow, kan tilbringe timer med å diskutere stil og designerbutikker hvor du kan kjøpe noe interessant for rimelig pris.
Hvem er hipster og hvordan de ser ut?

 Til tross for den visuelle uaktsomhet, betalte de mye oppmerksomhet til deres utseende og veien over som stadig arbeider særlig verdifulle elementer er håndlaget.

 Hva er hipster? De fleste av de karakteristiske elementer:


 •  Jeans skinni (mager) eller klassisk rett snitt. Jeans skinni sterkt stram figur som de har en veldig smal kutt. I stedet for jeans kan være leggings, korte shorts eller jeans klassiske bukser noen lyse farger.

 •  Jeans og rutete skjorter. I garderoben av enhver sann hipster bør være noe slikt, vanligvis en skjorte uten en montert vыtochek som bæres over skjorter eller t-skjorter. Vanligvis holder ungdomsbevegelse unisex stil, vil du ikke finne utilslørt seksualitet av jente eller gutt for en klassisk dress. De fleste jenter slitasje skjorter med leggings eller skinny jeans.

 •  Gensere med knapper som hos kvinner og i menns garderoben.

 •  T-skjorter og skjorter med ulike prints, mønstre og bilder. Spesielt aktet bilde av London, som ble en kult for disse gutta utskrifter av dyr, virkelige eller fiksjon, ulike inskripsjoner, unike og ikke-standard, selvfølgelig, velkommen.

 •  Som for sko, den første som kommer til hjernen - det er sko. Alle slags farger og nyanser, favoritt merke Converse, men til ære for den modellen og noen andre merker. I QED velkommen Lofer, slyperы, brohy, tennissko og mokasiner, kan jenter bruke sko med hæler eller massiv Wedge-heeled. Sko er ofte satt på farge sokk eller nei, og slik at denne funksjonen kan sees fra utsiden.

 •  Tilbehør og smykker. Hipster kjærlighet plast briller med klare linser som er slitt, selv når du ser all right (selvfølgelig, uten diopter glass). Solbriller - nødvendigvis Ray Ban, men hvis dette ikke er mulig, passform og Sun Ray. I poeng, representanter for ulike subkulturer som en massiv dekorasjoner i form av armbånd, anheng, øredobber, ringer eller Kaffa i form av godteri, fargede pannebånd, hodet skjerf, armbånd plastposer og poser med bilder av ikoniske musikere eller multpersonazhiv. Det er verdt å merke seg at hipster elsker å blande vintage med moderne ting, akkurat det samme pose alltid besøkte tilbake.

 •  Hva er annerledes?


   Funksjoner av ungdommen direkte basert ikke bare på klær eller noen bezdelytsah, er det noen stil attributter, uten noe som du ikke vil være hipster.
  Hvem er hipster og hvordan de ser ut?

   Dette er vanligvis forskjellige fasjonable gadgets markere nødvendigvis Apple (iPad, iPhone, MacBook), er det ikke overraskende, fordi disse gutta er alltid interessert i fremmed kultur og livsstil.
   En annen obligatorisk del - et kamera spesielt velkommen og introduserte gjenstand for tilbedelse - lomohrafы (moderne plast kameraer som arbeider med en film på 16 bilder per hjul).
   Men hvis dette ikke er funnet på hånden, egnet vanlig refleks -. Canon, Zenit, Lomo og t E. Vi kan si at Lomography og fotografering er en integrert del av denne kulturen.
  Hvem er hipster og hvordan de ser ut?

   Hipster alltid fange øyeblikkene i livet, bilder av hva de er interessert i, mens ikke forfølge den ideelle tekniske egenskapene til rammen, er det ikke riktig lys og klarhet, og overføring av en ting.
   Det er ikke alt, en viktig egenskap av hver hipster - en dermatynovyy Moleskine notatbok med elastisk, som registrerte all viktig tanke eller innspilte bilder.
   Alle medlemmer av denne bevegelsen er nødvendigvis blogger registrert på sosiale nettverk, der prosessen med kulturell utveksling, er Internett - den viktigste kommunikasjonsplattform.
  Hvem er hipster og hvordan de ser ut?

   Hva annet kan sies om hypsterah? Til tross for alle de vakre og lysere bilde, kan uvanlige frisyrer og meget stilig utseende av denne ungdomsbevegelsen møte mange negative.
   Mange tror at hipster - en slags ubrukelig samfunnslag som produserer ingenting, gir ingen funn, at de ikke har noen politiske eller sosiale visninger, de er ikke interessert i noe annet enn mote og kunst.
  Hvem er hipster og hvordan de ser ut?

   På den annen side, for å være sikker, blant guttene, som et resultat, er det mange talentfulle og ekstraordinære kunstnere, fotografer, forfattere, markedsførere og designere ofte de er bare i den kreative felt.
  Яндекс.Метрика