Sannsynligvis hver av oss en gang i mitt liv opplevde enestående utstilling av egoisme kan ha sett det fra utsiden, men kanskje noen, og du sier, "Wow du er egoistisk! ". Kjennetegn absolutt ikke den mest behagelige, men ikke så enkelt som det kan virke ved første.
 Mange folk pleide å tenke at livet er egoistisk i verdens enklere og tryggere andre, trenger de ikke bekymre deg for de små tingene, justerer for seg selv og gjøre like praktisk for dem personlig. Og, som det ikke ser godt bilde egentlig er ikke alt, som et resultat, returnerer den samme mynt, er folk vant til å leve etter loven om "øye for øye" og Jorden kjent runde
Hvordan kan jeg bli kvitt dette egoisme?

 Folk som pleide å leve et egoistisk liv, låst i sin egen verden av begjær, tanker og handlinger, har de ikke merke til hva som skjer rundt dem er ikke interessert i andre menneskers begjær, handlinger og problemer.
 Dermed er de helt vidhorodzhuyutsya av livet, dypere hruznuchy dypt i personlige problemer og interesser. Ikke forveksle egenkjærlighet, som manifesterer seg i selvfølelse og egenkjærlighet, egoisme, som fyller disse begrepene zatsyklyuyuchys utelukkende "egoisme".
 Egoisme - dette er den egenskap som kan ha en viss grad å bli uttalt til andre. For eksempel, mild til menneskelig egoisme og med nødvendig, men hennes tunge skritt, som for øvrig kan utvikle seg over tid, forstyrre normalt liv og nyte omverdenen.
 De som bestemte seg for å gå på rett vei kan være interessert i problemet, og hvordan du kan bli kvitt egoisme, er det ikke så enkelt, egentlig. Poenget er i årsaken, og kanskje i feil utdanning, zakladalos en mann fra de tidligste årene.
 Det faktum at alle de små barn - selvopptatt, til et visst stadium i utviklingen, selvfølgelig. De tror at verden dreier seg om dem, går solen ned og blir mørkt bare fordi det er på tide å sove, og så videre. Her er noen mennesker passerer denne grensen og gå videre, og i noen det blir sittende fast i lang tid og med glede, utvikler seg.
 Fortsatt ikke født egoistisk, er den viktigste årsaken til og aktiv utvikling av slike funksjoner ikke grenseløs kjærlighet for deg selv som du kanskje tror, ​​men akkurat det samme, mangel på slike følelser.

 Egoist ikke tro at andre folk kan forholde seg til det ærlig, er det fremmed følelse av ekte kjærlighet og vennskap, er det mer lukket i seg selv og sin egen verden, som absorberer det helt.

 Hvordan gjenkjenne en sann egoist?


 Å bekjempe problemet, er det nødvendig å forstå hvordan det manifesterer seg om det samme var du merke i din egen oppførsel eller atferden til mennesker nær deg, er det viktig grunn til å tro at i livet er det på tide å endre noe.
 •  Slike folk mens du snakker helt vie tid følgesvenn, til noen få timer laste en haug administrere sine problemer og erfaringer, ikke engang å tenke på hvordan det ville være å be saker motstander.

 •  De ser rundt noen fordel at de gjør, det er ikke bare ord som nestekjærlighet, uselviskhet og oppofrelse for dem helt ukjent og ikke komme opp i verdier.

 •  De bevisst gå til tiltak som kan påvirke behovene og ønskene til andre, uansett hvor viktige de er.

 •  Egoisme er ofte manifestert i et forhold så vanskelig for folk å bygge en familie og få barn, fordi nødt til å ofre noe, som begrenser deres ønsker og behov til fordel for en annen person, men for egoistisk er som å gå til en annen planet.

 •  Egoist brukes til å kreve å tro at alt rundt ham har, men han har ikke noe. De pleide å ta så mye som mulig. Men ingenting å gi i retur.

 •  Slike mennesker er ofte preget av følgende adjektiver: callousness, vilje og evne til å administrere, gjerrighet.

 •  Ikke alltid folk som er egoistisk, føler deg komfortabel i sine egne roller, men noen ganger bryte den onde sirkelen er ikke så lett, fordi det blir en slags livsstil som ikke ønsker å gi slipp på sine borger.
  Hvordan kan jeg bli kvitt dette egoisme?

   Å gå på banen for selv-forbedring og korrigering, må du ta det første viktig skritt: å innrømme at graden av egoisme skredet normale nivåer. Du må zadumaty hvordan du utviklet hengivenhet? Hvor mye er du villig til å gi, for å hjelpe andre, og donere noe til skade for seg selv uten å forvente noe i retur? For lite har skjedd? Da vi leste, hva du skal gjøre i en slik situasjon.

   Ta medisin


   Når du innser at du ønsker å gå ned i egoisme, kan du starte behandlingen, så å si, for dette prøve våre tips.
 •  Start med å studere offer. Nei, du vil ikke vise alle gjør sparefond eller foreldreløse ville ugler, begynne i det små, prøve å ta vare på andre. Hvis du vil starte, gjør deg selv installasjon, en god gjerning en dag, for eksempel for å overføre bestemor over gaten for å sende inn rubelen i nød, erstatning ansatt for å jobbe hardt hvis han ønsker å forlate et sted, sitte kveld med opprørsk nevø mens hans foreldre vil kunne få en time i deres tilfellene. Improvisere!

 •  Lær hvordan du skal gjennomføre en samtale. Husk at du må ta en aktiv del i samtalen, men ikke bare, som en høyttaler, men også som en oppmerksom lytter. Ta hensyn til gestures følgesvenn, de vil fortelle deg mye, stille ledende spørsmål og vise sin vurdering til hørt, må motstanderen se at du virkelig interessant samtale.

 •  Plukk et kjæledyr. La det være en katt eller en hund, selv egnet marsvin eller hamster. For noen zveryushkoy må følge, fôr, mens du går deres toalett og vask, finne tid til å spille og bygge en veterinær. Samlet, mange bekymringer om noen andre enn deg selv akkurat vil gjøre deg godt.

 •  Lær hvordan du kan hjelpe folk uten å kreve noe tilbake. Ta gamle klær og leker til et barnehjem, delta i veldedighetsarrangement, gi en gave til en venn akkurat sånn, uten noen grunn. Du har heller ikke tid til å legge merke til hvordan din sjel stammer varm og behagelig følelse av krenkelser som vil presse deg til videre prestasjoner.

 •  Bli medlem av teamet. Registrer deg for lagkonkurransen, delta i lagkonkurransen, bli medlem av den overordnede komiteen eller prøve deg i et samarbeidsprosjekt på jobben. Tro meg, det er ikke så skummelt som det kan virke ved første øyekast.

 •  Husk, ingen og ingenting du ikke klandre lære å akseptere virkeligheten slik den er, ordet "jeg" prøver å si, så sjelden som mulig, flere tsikavtesya følelser og andres handlinger, og deretter snakke om henne.


 •  Kritikk - en integrert del av våre liv. Vi ble kritisert hjemme, på jobben, på skolen, hvor som helst. Og noen mennesker er så smertelig reagerer på det, å miste tillit. Hvordan lære å "holde ansikt" og jeg aksepterer kritikk tilstrekkelig?
  Hvordan svare på kritikk i sitt hjem?

   Hva er kritikk?


   Å begynne å liste hvilke typer kritikk:
 •  Det er urettferdig. Dette fornærmelser, navnet ringer eller generalisert fraser som "Hva er dette rotet? "Eller" du tillater deg selv? ". Denne kritikken har ikke noe grunnlag og er vanligvis basert på personlige fordommer eller mening kritisert for sin negative holdning til adressen falle i hvis kostnad.

 •  En del av messen. Det påvirker oftest noen egenskaper, vaner, atferd, menneskelige egenskaper. Sannhet i observasjonene kan være, men helt enig med dem kan fortsatt ikke.

 •  Virkelig kritikk. Det er klart. Kritikere peker til en bestemt handling eller rettferdiggjøre sine kommentarer.

 •  Hvorfor ikke?


  Hvordan svare på kritikk i sitt hjem?

   Først liste noen veldig vanlige feil i reaksjon på kritikken:
 •  Stillhet. Stillhet er ikke nødvendig. Først vil du se latterlig og patetisk. Sekund, kritiserer kanskje tror at du bare har ingenting å si, og akseptere meg selv rett. For det tredje, noen stillhet veldig frustrerende og sint, slik at folk kan prøve å få deg til konflikten.

 •  Rettferdiggjørelse. Noen storopivshy begynne å lage unnskyldninger. Så er ikke verdt å gjøre. Rettferdiggjørelse det første, ingen trenger og ikke interessant, så lytt til dem kritiserer ønsker usannsynlig. Sekund, vil du automatisk ta det aller laveste posisjon og vil se ut som et barn at foreldrene straffet for ugagn. Dere alle helt unødvendig.

 •  Motangrep. Det beste forsvar - angrep, men kritikk - dette er ikke tilfelle. Ikke prøv å skylde kritiserer respons, er dette absolutt ingenting å gi, men absolutt motstander ønsker å svare på anklagen som kan utløse konflikt. Hvis du trenger det, er det i prinsippet mulig å velge en måte å reaksjon. Men i dette tilfellet må du være helt sikker på at denne konflikten kan gi sterke argumenter i sin favør, og som et resultat bli beseiret kritisert. Ellers er dette alternativet ikke er ditt.

 •  Hvordan svare på urettferdig kritikk?


   Hvis du hører din adresse helt ubegrunnet og uberettiget bemerkninger, kan du velge mellom følgende alternativer:
 •  Bare enig med alt. Det er bare forvirret motstander og han er sannsynlig å falle bak på deg. Hvis dette er hva du trenger, gradvis måte. Du kan også legge til mer fin vennlig smil, hun "fullbyrde" motstanderen. Men hvis du ønsker å beskytte sin ære og verdighet, vil en slik taktikk ikke være hensiktsmessig.

 •  Du kan si noe sånt som "Det er din mening, men andre mener noe annet. Og min mening er forskjellig fra din ". Den kraftige og konservative alternativet. Men motstanderen kan prøve å ta en defensiv posisjon eller å underbygge sine kommentarer, være klar.

 •  Spør kritiserer gi konkrete fakta og bevis på at du gjør noe galt. Hvis ingenting kritiserer svar, deretter avslutte samtalen hvis svaret der, så gå til neste trinn.

 •  Refinement avklaring. Spør motstanderen at han ikke liker det, og hvorfor. Finn ut hva du ikke liker mest. Sjekk også hva kritiserer tenker slik. Generelt sett, bare på det. Vanligvis fører slike avhør til samtalen.

 •  Og du kan stille spørsmålet: "Hva vil du ikke liker? ". Hvis kritiserer ønsker bare å snakke, vil han gjøre det og snakke dette over.

 •  Hvordan svare på kritikken delvis rettferdig?


   Hvordan svare på kritikk hvis minst en del av det rettferdiggjøres? Her er noen alternativer:
 •  Hvis du ikke er enig med noen del av tiltalen, og deretter si noe sånt som: "Ja, noen tror," eller "Det er din mening, du har rett til å tenke slik." Snarere kritiserer resten.

 •  Du kan gå frem som følger: Enig med rettferdig kommentar, og resten bare hoppe forbi ørene. Motstanderen er usannsynlig å ønske å fortsette samtalen.

 •  Og du kan prøve å ta kritisert mangelen på verdighet, men det krever litt intellektuell kapasitet og hastighet på respons.

 •  Hvordan svare på kritikk rettferdig?


  Hvordan svare på kritikk i sitt hjem?

   Hvis kommentarene var berettiget og rettferdig, og at det eneste riktige alternativet - det er bare å akseptere kritikk. Vi bør ikke be om unnskyldning eller lage unnskyldninger, men vi kan si at alle kommentarer vil bli tatt hensyn til, og feil - fast. Dette vil tilfredsstille karakterisere og kritisere deg best.

   Hva hvis kritisere utseendet ditt?


   Hva hvis jeg kritisere utseendet ditt?
 •  Først av alt, ikke ta alt til hjertet. Hvor mange mennesker, så mange meninger. Hvis du har en betydelig andre, tenk på hva du liker, noe som betyr at din opptreden i alle fall noen liker.

 •  Hvis kommentarene var for uhøflig eller støtende, ikke prøv å angripe tilbake. Du ødelegge humøret for dagen. Du kan si noe sånt som: "Hvordan gjør du grov og frekk! "Eller" Kanskje du har en veldig dårlig humør, eller du fikk opp på feil fot. "

 •  I uhøflig uhøflighet kan bli besvart, men du trenger ikke det. Men forsiktig påpeke mangelen på motstanderen du kan hvis du ønsker å roe deg. For eksempel si: "Jeg tror ikke du også tiltalende, hva nå? ".

 •  Du kan bare si at du og mange andre er ganske fornøyd.

 •  Noen kommentarer kan tjene som et insentiv til å forbedre seg selv og kroppen sin.

 •  Hvis du ofte uhøflig å kommunisere, og du ønsker å hindre at det videre slik frihet, vi kan si kritiserer at dens mening du ikke er interessert og ville være bedre hvis han trodde det vil fortsette å holde for deg selv.

 •  Grunnleggende punkter


   Et par viktige punkter som svar på kritikken, å huske på:
 •  Ikke svare på provokasjon eller retoriske spørsmål som "Når vil det ende? "Eller" Hvordan har du tenkt å gjøre? ".

 •  Din tone under en samtale bør være rolig og selvsikker. Ikke gråt, ikke myamlyte.

 •  Setninger skal være klar og konsis. Ingen "Ja, men" andre. Alt av saken og kort.

 •  Nyttige tips


   Noen tips for de som ønsker å lære hvordan du skal svare på kritikken i sin tale:
 •  Hvis du ønsker å kritisere bare for å irritere og fornærme, det er bedre å ikke svare og snu og gå eller stoppe all kommunikasjon.

 •  Hvis du føler at du er i ferd med å "vzorvetes", så gå til et annet rom, hvis det er mulig, og roe ned, puste, drikke vann. Og så komme tilbake og fortsette samtalen.

 •  Det er fornuftig å lytte til kritikk og utføre arbeid på bugs. Bemerkninger noen ganger være svært nyttig og hjelpe oss til å se hva vi ikke merke til før.

 •  Ikke ta alt til hjertet og ikke ødelegge humøret.

 •  Reagerer på kritikk på riktig måte, og det vil ikke forgifte livet ditt.
  Яндекс.Метрика