Hvordan å behage en fyr som du ikke liker deg?
 "Jo mindre kvinnen vi elsker, jo mer vi podobayemosya det." Noen ganger virker det som dette bevinget setning av "Eugene Onegin" var et motto for alle søte og smarte gutta.
 "Han er så kult, men ikke ta hensyn til meg", "Det er et problem: fyren fra hvem jeg elsker, jeg har absolutt ingen interesse" - temaene på fora jentene sitter over taket. Noen rådes til å glemme denne fyren og bytte til den andre, og noen gir veldig gode råd om hvordan å erobre. Faktisk kan hun oppnå mye verdt det bare å ønske. Og hvis du vil, og gjøre noen forsøk - selv de mest utilgjengelige fyr smelte som iskrem i solen.
 Så her er en liste med anbefalinger for å hjelpe deg som en fyr du ikke liker deg.
 For det første, noen nærmere ham! Du kan sukke månedene som ganske splitter nye 11-A, og han vil ikke mistanke om dine hobbyer. Og du kan ta tyren ved hornene og bli med i sirkelen av hans nære venner. Hvordan du gjør det? VKontakte, Klassekamerater og Facebook for å hjelpe deg. Dobavlyaeshsya til venner og begynne å aktivt overvåke gjenstand for hans tilbedelse hobbyer. Veldig snart vil du vite hvor han liker å henge ut klubber, er kinoer går og hva lytting til musikk. Og så kan du begynne konvergens på grunnlag av felles interesser. For eksempel, i hans side, påpekte han som liker å lytte til David Guetta. Utmerket, en anledning for samtale allerede har! Diskret er interessert, hvor han rister sine siste spor av samme Guetta og gi det klart at hun er gal om denne DJ (selv om du er en fan av klassisk musikk, lytte til et par låter likevel verdt det å i det minste være klar over emnet for samtalen). Nå blant de ansiktsløse jenter skal du være til ham minst i form av selskapsdyr musikalske interesser, og dette er et viktig skritt. 

 Dernest stå jente "type". Dette betyr at du må finne ut hvilke jenter han foretrekker å kommunisere: (! Merkelige, men det er gutta) lyse, avanserte, eller heller beskjedne aksje-jenter. Slik "overvåkning" lett tilbringe med de samme sosiale nettverk. Analysere en liste over hans venner, ta hensyn til status og sitater postet på siden - generelt, og bygge litt psykolog. Når du blir kjæresten typen, vil du være mye lettere å erobre den. Det er mulig at dette vil radikalt endre bildet - men vi er ikke villig til å gjøre hva som helst for kjærligheten. Prosessen tilnærming til å skrive "vasker mye tid og arbeidskrevende, men tålmodighet er vanligvis alltid belønnet.
 For det tredje, ikke brems! Sitter på benken, og forventer at han vil komme og ringe ut, kan alderdommen. Og for å vinne en fyr, noen ganger er det nødvendig å gå aktivt på offensiven. For eksempel, vet du at en lokal klubb planlagt en morsom fest, og din romantiske interessen er bundet til å være der. Så du bør være sikker på å komme dit, og det er bedre om fyren vil vite om det på forhånd. Det er ingenting galt med hvis du hint om at du virkelig ønsker å få til dette partiet, men vennene dine er opptatt / syke / gikk til landsbyen, og du må gå med noen du kjenner. Det viktigste at det ikke ser så imponerende deres samfunn. Sammenlign: "?! Å, skal du denne kampen Og kan jeg gå med deg, og at mine venner er opptatt" Og "Mmm, skal du ikke tankene hvis jeg sitte et sted nær deg, fordi jeg liksom flaut en om stor stadion "Nei gentleman vil ikke si hyggelig jente, som trenger bare en liten ting - sitte ved siden av kampene, men hvis du deklarerer fremover, hva gjør du ønsker å gå med det, er sjansene for å lykkes er mye mindre. 
 Til slutt, være positiv og umiddelbar - gutta setter pris på det. Ikke perelamuvaty selv helt, prøver å behage noen, må du først være seg selv, selv om endringen av bildet.  
En slags ord for menn
 Det er ingen hemmelighet at hvert ord av mennesket, utrustet med noen magiske krefter. Ikke rart en av de berømte ordtak sier at ord kan helbrede og drepe. Hver dag hører titusenvis av ord hver enkelt av oss. Fra noen med hvem vi snakker, som oppfatter intonasjon, vokabular som vi bruker i vår tale avhenger av humøret vårt, vår psyko-fysiske tilstand.
 Selvsagt, en krangel med noen og hørt negative bemerkninger i sin tale, hele dagen vi føler ubehag og, tvert imot, vi føler stor, hørt noen mindre komplimenter.
 Mannlige kjønn er ikke noe unntak. Ikke bare det smukke kjønn er hyggelig å høre milde uttrykk. Ømme ord talt mann virkelig underverker med sterkere sex.
 Men komplimenter menn er svært forskjellig fra kvinners komplimenter. Sa de samme styrker og svakheter ved sex, vi opphøye noen og ydmyke andre. Det bør være spesielt nøye med å velge gode ord for menn. Ikke bare kvinner elsker med ørene, men noen ganger harde menn smelte foran sine fristerinner, høre noe hyggelig.
 I dag den moderne verden dikterer livskvalitet. Dessverre, mange kvinner er ikke lenger husmødre rolig og fredelig. De nekter avslappende og bekymringsløse liv, ønsker å være uavhengig fra sine andre halvdeler. Mange av dem er styrt av ønsket om å oppnå noe i livet, for å klatre på karrierestigen og være på samme nivå som menn.
 Forretninger og partisk relasjoner representant "svakere" sex, ofte diktere livet i familien, noen ganger ikke engang vet hva slags ord for menn kan brukes i språket. Uansett, hver familie uenigheter. Dette kan skje som feil av menn og kvinner med skyldfølelse. I slike situasjoner, er det tid for jentene ty til all sin forførende makt. Et velvalgt hyggelige ord, for mye oppmerksomhet til sin andre halvdel, deliciously tilberedt middag og så videre.
 Det bør bemerkes at i de fleste tilfeller enhver avstemming begynner med en behagelig og mild ord. Så hva er ordene til menn ønsker å høre vakre damer? Hva de har i livet? Enn kvinner kan overraske dine sterke forsvarere?
 Før dusjing komplimenter elsker, ta en titt på den. Ikke snakk for mye, må det være sant. Hvis din ektefelle er et solid fysikk, understreke det, fortell meg hva det er aldeles nydelig, grasiøs, forførende, nydelig, fantastisk, muskuløs, unik, majestetisk og så videre.
 Hvis du alltid likt stemmen hans, minne ham om det, sa han var mild, spennende, sjelfull, uttrykksfulle, suggererende, varm, lidenskapelig, oppriktig, varm, yskushayuschyy, avslappende og så videre.
 Hvis du alltid spennende pumpet opp musklene i mannen din, ikke nøl med å fortelle ham om det. Din motstander vil bli glad for å høre at hans oppblåst torso, muskuløs, stolt holdning og armer sterke og holdbare.
 Ser lover i øyet, fortell meg hva de er dristig, sløv, vinket, vinket, dyp, magi, magisk og hypnotisk. Hans syn er ikke fjernet, men samtidig zazыvayuschyy og forlokkende, sexy og ivrige, mystisk og kjærtegnet.
 Min mann vil bli glad for å høre at hans viljesterk person, god, god og kjær og sjarmerende smil, spektakulære og munter, leppene friste og sexy, og så videre.
 Det er mange vakre ord ved å si at din ektefelle glemmer om alt.  
Hvordan å bestemme størrelsen på ringen jente
 Souvenir bursdag søt presentasjon til minneverdig dato av kortet ditt, engstelig tegn på oppmerksomhet, oppvokst i håp "så plutselig så i drømmen min mann" - en beskjeden (! Eller ikke) Ring er en velkommen gave til noen, selv mest ødelagt damer. Og for det donor?
 I tillegg til å være en dekorasjon i seg selv symbolsk (og dermed sin tjeneste krever psykologisk forberedelse for en fyr), det er ett problem: hvordan å bestemme størrelsen på ringen jente? Forbered deg mentalt må, men velge den metoden som vil bidra til å bestemme størrelsen på ringen eller lakonisk gull rim, kan du nå!
 Fremgangsmåten for direkte og åpen
 Klokere og sannsynligvis ville finne ønsket å spørre om det i din elskede. Imidlertid gjorde overraskelsen ikke fungere. Men du kan ta den med deg til butikken og nyte en fantastisk syn: favoritt gjør det avgjørende valget. Rozchervonilysya kinnet, puste zbylosya, i øynene av himmelsk ild Du og din lommebok er ikke klar for slikt? Til tjeneste resterende seks måter!
 "Mamma, jeg elsker henne"
 Spørsmålet om størrelsen på ringen for en jente kan be og fremtidig svigermor. Samtidig styrke relasjoner: glede for din omsorg, oppmerksomhet og generøsitet vil seire i øynene hennes fleste av dine svakheter. Du er så vanskelig at selv ta kontakt du vil? Generelt "til mine øyne" - og deretter teksten? Da må du gjøre på egen hånd, elskede kjæreste - definitivt ikke et alternativ. Prohovoryatsya!
 "Jeg er den samme, bare"
 Hvis en jente elsker hennes ringer og deres dusinvis, bare ta en med deg. Butikken konsulent demonstrere, etter rolig vende tilbake. Ikke kan? Ball øyeblikk når ett opphold i hennes hjem, og blyant sirkel inne i ringen, å sette den på papir arkushyk.
 Samtidig - for større nøyaktighet - pomiryayte sin diameter og hersker av alle disse gode ting går til gullsmeden.
 Fortsatt ingenting? Så spør henne om å prøve dekorasjon. Hvor morsomme vitser, selvfølgelig. I stedet, ha den på hans ringfinger, hvis det er, «Se til at du myk! ". Prøver på, gå til butikken og tenke selv akseptert kopi.
 Fremgangsmåte for sammenlignende analyse
 Forsiktig kyssing tynne fingre elskling, vurdere dem nøye som mulig. Men å studere mønstrene på manikyr! Din oppgave - å bestemme øyet, ikke svarer til bredden på ringfingeren bredde av lillefingeren? Eller kanskje du kan skryte "musikalsk" børste, og barnet ditt - økonomisk dame som er annerledes arbeidere og bønder palme? I dette tilfellet, sjekk volumet for ringfingeren av jenta er enkel: det passer ditt.
 Hvis forskjellen er betydelig behov for å bry seg med lange håndtak og favoritt stil. Vi må finne minst noen krok ": kanskje sin finger felles diameter identisk med bredden på neglen plate på tommelen? Vær forsiktig!
 Kreativ metode
 Hvor? I et stort selskap.
 Når? Under en ferie, feiret med entusiasme.
 Med hvem? I samarbeid med hengiven venn som ikke prohovorytsya.
 Hvordan? Men de morsomme spillene. Alle vil ha det gøy, uten å vite at en av dem - ganske et mål.
 Bunnlinjen? Visste du at folk som har en lengre pekefinger ring, har en tendens til å kommandere i livet og på alle måter "prohynaty" under henne rundt? Knapt noen fra din bedrift forstår Palmistry, så vi kan trygt si at alt dette er ikke lengden, og tykkelsen på fingrene. Og det er proporsjonalt med forholdet mellom diameter til diameteren av ringen indeks! Prøv å finne ut hvem de fyr-girl parene viktigst, nøye zamiryavshy og registrering av resultater. Og så - et triks.
 "Gjør vi kompatibel? »
 Hvis den nærmeste feiret ferien med et selskap du unna, prøv å teste for kompatibilitet: sin kjærlighet til alle jentene uten unntak. Spesielt hvis resultatet er "ja! ".
 Forberede seg, søke på Internett noe lang og langvarige, på ca 30-50. Til hver av disse omfatter i det minste tre (fortrinnsvis 5) alternativer. Harmonisk legge til listen, grunnen som det er og plottet. For henne - størrelsen på ringen. For deg (for å hindre mistanke) - skostørrelse.
 "Det er bare en drøm"
Hvordan å bestemme størrelsen på ringen jente
 Favoritt sover? Aksje opp på forhånd fleksibel "inch" eller strimler av papir - så kan du lage en "dirty work" under dekke av natten.
 For å finne ut størrelsen på ringfingeren for jenta, må du måle den bredeste delen av fingeren som du har tenkt å "okiltsyuvaty", dvs. felles. Naturligvis, behovet for å handle nøye, i tilfelle oppvåkning "holde varselet forskning objekt vinkel tepper, der vil raskt skjule" bevis for en forbrytelse. "
 Det viste seg? Nå husker lærdommen fra matematikk: den resulterende målingen viser omkrets. Og vi trenger diameter, på grunn av sin størrelse er størrelsen på ringen. Skilledimensjon (for eksempel, det er 6 cm.) Til antall pi (314). Få 191 cm. 19 mm. Ferdig!
 Alle metoder testet, og fortsatt ikke sikker på at du har lagt? Så når du kjøper ringer bør ta forholdsregler:
 1. Lagre kvitteringen. Hvis irriterende uoverensstemmelser kan alltid endre kjedene passende.
 2. For noen grunn tinker med en sjekk og erstatning ville være problematisk? Deretter ystolkuyte spørsmålet på en ny måte: redusere ring smykkeverksted er alltid lettere enn strekningen. Bare uunngåelig spørre selgeren: eksponert prysmotrennaya behandle din modell?
 3. Nadumavshy lage et minnesmerke inskripsjon satt på denne romantisk gest "etter montering": Fit størrelse forvrenger det sannsynligvis.
 Og aller viktigst, ikke vær nervøs! Tross alt, "det viktigste -. Ikke størrelsen" Oppriktig ønske om å lage en gave til kjæresten sin, men likevel en fin og smigrende, er absolutt verdsatt. Og forholdet vil bli enda sterkere, mykere og schyrishymy!  
Яндекс.Метрика