Hvordan lage en mann drevet?
 Mange kvinner ofte stilte det samme spørsmålet - hvordan å gjøre en mann drevet? Gåter ganske utfordrende, men oppnåelige. Det viktigste - tålmodighet.
 La oss begynne. Det viktigste når du når et mål, er at folk ikke engang visste at han kom til å henge på en krok.
 La oss i løpet av sine feminine sjarm, som en kvinne i enhver situasjon bør være en kvinne. En sjelden mann kan motstå rimelig brakt til bjørn halvparten av sin sjarm. Kraften av kvinner er nettopp dens svakhet. Ved siden av "svake" kvinne mann føles som en ekte helt som kom til unnsetning en forsvarsløs jente. Selv om støtten var bare ukruchenni pærer eller oppgradere operativsystemet. Viktigst, var mannen kompetent i denne saken slik at den kan manifestere seg i all sin prakt. Ellers er resultatet dessverre ganske motsatt til den forventede.
 Føler du deg som en helt, kan en mann aldri nekte deg fordi, først av alt, frykt skuffe deg.
 Som er det nødvendig å forstå at jo sterkere sex liker ikke dem som noe som krever eller forbyr emisjonen. Dessverre, vil responsen på slik atferd være en - folk vil gjøre akkurat det den forbyr. For å unngå slike situasjoner, kan du subtilt hint til sin mann om noe eller skape en situasjon der han tror at avgjørelsen ble gjort av ham. I alle fall bør det siste ordet alltid være hennes mann. La ham tro at han ønsket dette.
 I noen tilfelle kan ikke kjefte på mannen og satte ham ultimatum. Det er nødvendig å plassere mannen selv. Ser som deler hans syn. I alle er enige med ham. I enhver konflikt bør stå på hans side for å støtte ham. La ham se du ikke er fienden, men en alliert og venn.
 Hvis du ikke er intim med sin mann, ofte kaller ham ved navn. Denne posisjonen det på din side, og gjøre ham til å føle sympati til deg.
 Ikke glem også at de fleste menn gjerne villig til å manipulere kvinner. Den mest brukte metoden i dette tilfellet - skiftende skylden til sunn ". I dette tilfellet, hvis en mann ikke ønsker å gjøre det som forventes av ham (ta ut søpla, fullstendig renovering, reparasjon skapdør) begynner å peke kvinnen at hun er å klandre, som det ikke er kokt kaffe, dårlige strøk skjorter, glemte jeg å mate katten og etc. Hovedformålet med denne atferden er å provosere konflikt, er en konfliktsituasjon absolutt ikke mannen til de krav til presentasjon. Derfor bør alle slike forsøk forsiktig og taktfullt stoppe tvisten nøytrale setninger og ikke la seg provosere.
 I alle fall, før du prøver å gjøre en mann drevet, må du spørre deg selv et spørsmål: hvorfor? Fordi du elsket sin mann som han er.  
Hvordan å snakke med en fyr om relasjoner?
 Avklare og definere forholdet på en bestemt måte er svært vanskelig. Det er mye lettere å leve når forholdet utvikler seg, kan de ikke ringe og ingen lover. Men dessverre er det ikke bidrar til å bygge videre sterk og tillitsfullt forhold mellom en gutt og en jente.
 Til tross for at gutter er mer dristig og resolutt enn damene, for noen grunn Mrs. rekruttert mot og starter en samtale om relasjoner. Kanskje det er på grunn av deres følsomhet og mer delikat oppfatning av menneskelige relasjoner, og tvinger dem til å treffe bakken på tid, fordi forvandle "senere" til "aldri" er ikke vanskelig.
 Starte samtalen om forholdet er ikke lett, men nødvendig. Løft faget rolig, ikke i skandalen, enn si gjøre det en skandale. Varmen fra det øyeblikket du kan fortelle mye av hverandre for mye og å uttrykke det du føler er det ikke. SKADET lett, men fortjener tilgivelse er mye mer komplisert.
 Fortell kjæresten din at du føler det, hvordan vil du vurdere din nåværende forhold og hva du ønsker å oppnå i fremtiden. Men ikke overdrive bar, eller du bare skremme ham denne samtalen. Tarator ikke bare om seg selv. Tross alt, du tok dette temaet for å se hans synspunkt i forhold til seg selv, ikke bare til stede som har samlet seg i din sjel.
 Hvis utgangspunktet du finne en fyr som er interessert i dette emnet, kan du trygt fortsette. Ellers bedre stoppe fordi du har denne samtalen bare opprørt. Hvis du ikke vet hvordan de skal snakke med ham om forholdet, slik at han ikke var sint, vel vitende hodet, i første omgang vil fungere på din tone og intonasjon. Velvet stemme og ingen bebreidelse, og det vil gjøre deg være høflig og myk.
 Hvis du ikke er fornøyd uttrykte sin synspunkt, ikke begynner å få panikk og ta tilbake sin posisjon. Prøv bare å påpeke svakhetene i hans teori og dens sjarm versjon. Det gjør ikke vondt å kort gå gjennom disse øyeblikkene i livet som dere begge veldig bra, og understreker viktigheten av hver av dere til å overvinne noen vanlige vanskeligheter i livet.
 Hvis du ønsker å snakke om forholdet til en fyr, så du allerede innse at oppnådd noe sammen. Selv om du tror fyren er ikke klar for denne typen snakke, er du feil. Hver fyren har sin egen mening om forholdet. Alt du trenger er å finne den rette tilnærmingen til fyren som ville sette det på en ærlig og åpen samtale.
 Dere begge vet at kommunikasjon er grunnlaget for ethvert forhold. Så holder dette samme kommunikasjon og være i nærheten.  
Hvordan å behage en fyr på det første møtet?
 "Kvinners lykke - ville være hyggelig neste" - en kjent linje fra sangen, som ikke kunne vært mer enig. Men ofte hender det at jeg ønsker å finne en make, men fikk ikke interessert likte fyren.
 Takket være Internett og sosiale nettverk, kan du enkelt finne en fyr som vil gjerne møte ham, men hans interesse? I tillegg potensial ung mann, kanskje du kan møte på gaten, og på de mest uventede øyeblikk, for eksempel når du vыhulyvaete hund. Dermed vil denne artikkelen fortelle deg hvordan du skal ta en fyr på det første møtet.
 Den viktigste regelen - alltid være trygg på deg selv og elske deg selv. Som du vet, det finnes ingen perfekte mennesker. Alle føler noen komplekser, små bryster, korte ben, og så videre. Det er viktig å elske deg selv slik det er. Men, selvfølgelig, enhver jente funnet krydder. Hvis du har fine bein, bruke hæler, skjørt og tilbake. Hvis vakre øyne, deretter understreke dem! Lær hvordan du kan fremheve sin skjønnhet.
 Husk at menn foretrekker selvsikre jenter.
 Ikke glem utsiden. Det er kjent å møtes på klær. Med klær Legger vekt på de fordeler og ulemper ved skjule. Så ofte som mulig slitasje kjoler og skjørt, vil menn setter pris på det.
 Make-up - den viktigste egenskap av en moderne jente. Men ikke overdriv dette, et stort antall av kosmetikk skremmer gutta. Mange kosmetikk visuelt aldre ansikt, så prøv å stille stresset av den personen du ønsker å uttrykke. Hvis du velger en lys leppe, er det ikke verdt mye å male øyne og vice versa.
 Som for utseendet vi har forstått, men utseendet må ikke være misvisende. Husk at gutter ikke liker vulgære jenter som sverger obskøniteter mens fortsatt røyker. Prøv behersket oppfører seg på en første date, lytte nøye til partneren din og smile mer. Da vil du bare øynene hans sjarm.
 I forberedelsene til møtet og kommunikasjon, er det ønskelig å være klar over vaner, talenter, hobbyer ung mann. Det vil være flott om dine interesser er sammenfallende og bli kjøpt felles tema i samtalen. Du umiddelbart vokse i hans øyne. Men hvis blant dere ikke fant ingenting, ikke otchayvaetes. Kanskje partneren din interessert i din hobby? Interesse i biografien om en ung mann, hans familie, men ikke vær obsessive.
 Som jenter, menn liker også komplimenter i sin tale. Forteller ham at han er smart, morsom, og så videre. Gjennomført om ham, og han på sin pidestall løft deg.
 På første date ikke være kategorisk og ikke krangle. Denne fyren bare ikke liker det. Prøv å være naturlig, ikke lyve og ikke prøve å være annerledes enn du egentlig er.
 Nå, huske disse tipsene, kan du trygt gå på en date, må personvernet justeres. Hvis mellom deg og den andre halvparten har følelser, elsker det og husker anbefalingene som de noensinne.  
Som hevn forskjellige tegnene i dyrekretsen :)
 Owen: "Win, en fascist, en granat! »
 "Revenge? Hva er det med deg? La ka jeg vil bare drepe deg! "- Om modus operandi for Væren i situasjoner der noen blir skadet eller påvirke deres følelse av verdighet. Grunnen er enkel: Væren - folk er ikke trivielt, ugjennomsiktige oppstyr og små biter - ikke for dem, fordi overgriperen venter dyp knockout. Men ikke en gang, drenert Væren har svært lang og hard, men hvis rozserdyte - hold og beklage over. Du kan slå, og langt avanserte tilfeller - selv overleve fra jobb, skole eller bosted.
 Så pass skog brannmenn Rams, Rams, Chiefs, Rams, dekaner og lærere, samt nabo Rams: tenke tusen ganger før annonsere dem til krig.
 Gjør vederstyggeligheter Væren - det er som å prøve deg som en tyrefekter i spansk corrida, bringe til rabies kraftig og sterk dyr noen tyrefekter er bare på trygg avstand.
 Tips: Hvis du føler at denne gangen spesielt fikk Væren, holde seg borte fra ham minst et par dager - selv sprudlende temperament, disse "okser" onde temperament avtar raskt og lange hold, så etter et par dager forholdet kan bli gjenopprettet.
 Tyren: alle faller inn under fordelingen!
 Gå i House of traumer:
 - En pasient som er deg rett?
 - Kone. Kjevle.
 - Selvfølgelig. Hva med resten?
 - Og at jeg prøvde å gå seg vill i mengden
 "For meg, alle mennesker - en god standard til du bevise det motsatte." Så tenk deg Taurus - mannen er av natur god og tålmodig. Er du på samme måte som i tilfellet med Væren, må jobbe hardt for å forårsake Taurus på krigsstien. Men etterfølgende hendelser viser tydelig at du prøvde var ikke imponert hevn vil bli lang og elegant.
 Ekstremt dårlig rykte - at sjelen vil skape deg en Taurus der det er mulig. Som representanter for denne dyrekretsen har en tendens til å ha et bredt spekter av kommunikasjon og ikke til at autoritet, den plutselige kjøling deg mange felles venner - et sikkert tegn på aktivitet sint Taurus.
 Grunn - i samme grundighet og vane å gjøre alt på samvittigheten, som er kjennetegnet av representanter for denne tegnet av dyrekretsen. Med andre ord, du ønsker å gjøre fiender for livet - begynne å gjøre styggedom Taurus.
 Tips: Prøv Fortsatt ikke klage, men hvis du kjørte mellom katt zmyritsya tapet eller være forberedt på en lang tid for å be om unnskyldning. Be om Taurus forbønn før andre - helt klart en dårlig idé. Å ha en grudge mot deg, og han vil ikke spare til forsvarerne.
 Tvillinger
 - Jeg forteller alle at du har en datter - prostituert!
 - Ingenting som jeg har en sønn?
 - Ingenting! Din rett - deretter vaske!
 Høre en slik dialog kan også være sikker, en av deltakerne - trolig tvilling. Posvaritsya med Twin - og du uunngåelig involvert i en krig for å kompromittere, vil vinneren av som kommer ut veldig vanskelig, som representanter for denne dyrekretsen - anerkjente konger intriger.
 Ingen flere kreative sladder enn razobyzhennыe mer tørst etter hevn Twins. Nettverks bakvaskelser, rykter og sladder vevd dem subtilt og smakfullt: hørte en gang en rekke "glede", du er veldig overrasket ikke så mye at sladder om deg som en vill blanding av sannhet (en gang i et utbrudd av oppriktighet vыboltannoy du er ) og virtuos fiksjon som vil hjemsøke deg bokstavelig hæler.
 Tips: Dette bringer tankene den berømte postulat om at hvis du vil ha fred - gjør deg klar til å kjempe? Derfor begrense flyten av informasjon, slik at du uforsiktig tilført i ørene av hans følges Twin: noensinne alle bli brukt mot deg også.
 Kreft: kjøpe en billett - gå til fots. La dirigent gråte!
 Kreft til sin død er fortsatt en stor gutt, så det ser mer ut som en hevn prank barn: Hvem andre kommer inn i hodet mitt hensynsløst takle ingen uskyldig kjole lovovertreder, yzrezav den i stykker, eller forsettlig gjemme bort pass rangel mann like før forretningsreise?
 Hvis du er nødt til å fødselsdag, kan kreft enkelt avbryte turen i siste øyeblikk, plutselig huske at en gang, i første klasse, ville du ikke la ham skrive av puslespillet, og en student - ikke låne til ti stipender. Og hvis du er en slik meanie, så hva du gratulere på bursdagen sin? Nei, vil administrere. Jeg skal sitte hele kvelden med sure mine, angrer fravær av politimesteren gjest!
 Her er et annet scenario: du føler at du på ingen måte skyldig, men din kreft eller Rakynya hardnakket ignorerer ditt nærvær, hvis du og verden ikke gjør det, på gårsdagens romantisk kveld fortsatt står foran begge øynene. Ikke gå seg vill i formodninger og ikke klandre seg selv: deres høyde fikk på feil fot og bare huske den gamle en "flokk", og med det - og behovet for hevn.
 Rachiya rustning - bunnløse depotet mystiske og ofte ganske irrasjonell frykt, gamle bildet og komplekser, der de med jevne mellomrom trekke dagens lys at kreft kan fråtse i dem, før han var sliten.
 Det tar ganske mye tid - og nå din klasse representant krepsdyr søt, glad og rolig. Du tilgi? Vel, du bare sette bort som et skall bilde (ekte eller oppdiktet - det spiller ingen rolle). Inntil neste gang.
 Men frykt angering Kreft er ikke en spøk: det er steder barnas krumspring vil ikke. Fallende murstein på hodet, og på de mest uventede øyeblikk - det er det som skjer med deg, bildene du seriøst kreft.
 Tips: til tross for kompleksiteten i naturen og vane samokopannya, kreps - gode mennesker, følsomme og romantiske, og deres stadig skiftende humør som "barn" hevn - bare en måte å minne meg selv og få deg igjen sverger dem i kjærlighet og hengivenhet . Vær tålmodig og sjenerøs - Takk det samme varm hengivenhet.
 Leo: hvordan å utvikle de egenskapene paranoide?
 Hvis du plutselig trenger å riste hva din mentale helse, begynne å krangle med Lion. Gå til blodig kamp teller ikke - først du bare sparke labben på forhånd, for eksempel giftige kommentar på arbeidet ditt, som viser alle rundt deg - full myzerabl og tar deg på alvor - det er ikke kongelig.
 Hvis du ønsker å fortsette denne safari - fortsette, men han vil angre veldig mye. Leo forårsaker en dødelig fornærmelse, trenger du ikke bare bli hans fiende. Du vil bli hans leketøy som han begynner å spille spillet, sakte snu deg inn mentalt syk.
 Ved hjelp av hans forbindelser, han og klo (dvs. finger) voruhne ikke å straffe deg. Hva for? Ikke imperial denne virksomheten. I løpet av sin vendetta vil administrere andre - sensorer ved instituttledere på stabs intervjuer, små og store tjenestemenn i alle slags lisensiering myndigheter eller noen Hooligans individer i mørke døråpninger.
 Bryte over, det vil si, kjører på synske med sikte på å fjerne skaden og sharahayuchys av hver nyanse, på et tidspunkt du innse at årsaken til din nåværende vanskeligheter - den mangeårige feide med Lion eller Lioness.
 Men å forstå dybden av hva som skjedde og din omvendelse vil ikke løse problemet, fordi Lions - en stor katt som ikke vil stoppe før kjørt bort hans offer. Derfor vil resultatet av en løve hevn være utviklingen av vedvarende dere paranoide tilbøyeligheter når Leo intriger du selv se hvor de i utgangspunktet ikke kan være.
 Trenger du det?
 Tips: Leo - en alvorlig fiende, så unngå langvarig konflikt med det, med mindre du er borte schemer eller propalenyy eventyrer.
 Jomfruen: Ikke våkne katastrofe
 Patologisk hevngjerrig Virgin - noe en av de "ikke kan være! "Hevnlyst fordi det er ikke typisk. Men det kan indusere i en hevnaksjon hvis riktig får. Men hevn, disse "jenter" skrape vanskelig å ringe, men i noen tilfeller er de konkrete og smertefull situasjon hvis du har noen spesiell betydning.
 Slutten av arbeidsdagen. Du kommer til å umiddelbart få kreditt og lån offiser - og jomfru, som du ofte greit for tardiness? Ja, du vil utstede en kreditt. Nesten. Men det vil gjøre en pokker for en lang tid, på slutten av en liten naputav tall eller bokstaver. Oh, what a pity'll må gjøre om alt, men i dag - sikkert. Kommer i morgen. Vil vite hvordan nervøse unge damer!
 Din kjærlighet for "Metallic" eller "Nirvana" mer tydelig etter midnatt? Nabo Væren noensinne knekke deg for dette kinnben nabo Cancer slutte å snakke til deg, vil nabo Leo være sikker på at du ikke setter en kreditt på instituttet og ble tatt til hæren. Hva om Virgin? Virgo bare skrive en klage - distriktet, leder av boligkomiteen eller Den europeiske menneskerettighetsdomstolen.
 Slik Virgin - mennesker generelt, fred og konflikt.
 Tips: Selv fra en så nydelig skapning kan forvente trøbbel. Så prøv ikke å klage, ellers din fineste time Jomfruen vil ikke gå glipp av.
 Balanse: Rose krig er ikke
 - Tosk!
 - Sam lure!
 Ennå, kan konflikten anses utløpt hvis du krangle skjedd med vekter. Ikke rart de er - et symbol på moderasjon og balanse i naturen, som krigen Rose representanter for dette skiltet, kan du knapt vente til. Libra forseelse - spytte igjen, men for hevn, de er veldig forsiktige, antar jeg.
 Liten verbal duell eller enkelt svar frispark i en innskudd - dette er nesten alle som er i stand til å balansere. Fin sladder, lang feide batte - ikke deres metoder for hevn.
 Men balansen kan også noen ganger meget bytte lovbryteren humør - for eksempel forlater rett sted skuffende å gå gjennom den eller bruke sine kommanderende krefter ikke signere det meste akkurat nå. Noe til felles med sine døtre - ikke uten grunn at disse skiltene er neste i system av dyrekretsen.
 Tips: til tross for den store kjærligheten til fred og beherskelse tiltak, ikke fortsatt vekke dem medlemmer av andre tegn (små - foreldre gener kan bryknuty!) - Og du vil alltid være i nærheten rolig og konstruktiv mann, i vår kaotiske århundre - ikke det siste .
 Skorpionen: gift med honning
 Stikket av Scorpion - en grusom ting hvis du flyttet et sted denne måten edderkoppdyr. Prosessen med utslipp av gift i partiet vil bli etterfulgt av mer og intriger, som Scorpions - stor jegere som noen ganger gjør dem ser ut som tvillinger.
 Men i motsetning til Twins, representanter for dette skiltet er ikke så hensynsløse og bezohlyadnы i sin hevn - de er i stand til å stoppe på et tidspunkt og oppriktig angre hans offer er bitt umiddelbart unnskylde eller nahovoryvshy mange gode ord til trøst.
 Etter den morderiske gift dose skorpionyachoyi kondolanser oppfattes nesten som elver av honning som er i stand til svært glatt problemer og føre lovbryteren omvendelse. Er ikke videreføring av intriger?
 De fleste av skorpioner, merkelig nok, får nær sirkel - familie og beste venner, er dette hvor våre "Avengers" kan noen ganger faktisk krysse grensen. På det teller? Vi alle vet - lojalitet til venner. Bare utrolig hvordan de alle unna med det, må tilsynelatende dødelig giftige bitt og bilder satte en stopper for videre relasjoner, men sjarmen Skorpioner er så store at de alltid er tilgitt.
 Hvem er i stand til å tåle giftige injeksjoner? Selvfølgelig, bare alter ego Scorpions - Twins: å være seg selv, slik at ugagn og sår, de raskt produsere livslang immunitet mot gift skorpionyachoyi, hoppe forbi ørene på alle angrep på motstandere.
 Tips: Hvis du er spesielt følsomme for latterliggjøring og offentlig diskusjon av dine feil og handlinger, bedre avstå fra konflikt med Scorpio, selv om du vet hva han (eller hun) bare slikke deg fra topp til tå og vil lenge å be om unnskyldning for hans utbrudd giftig.
 Men hvis du - tvilling, skorpionen kan ikke og mest misunte.
 Skytten: show must go on!
 Hevn Skytten kan ligne morgen liten straff i bare ett tilfelle: hvis det er i det offentlige. Skytten er absolutt nødvendig og sympatisk publikum, som med all den veltalenhet skal formidle ideen om at gjerningsmannen - en sjelden rogue og skurk fortjener offentlige henrettelser på torget.
 En mot en Skytten raskt miste all entusiasme, men vente på muligheten lovovertreder er i stand til å få enda med lang, noen ganger straff overgår har lenge glemt krangelen synder i noen måneder eller år. Men en hevnaksjon varighet kan være direkte proporsjonal med ventetid på gjengjeldelse - jo lengre Skytten venter i vingene, vil sladostnee og sofistikert hevn strekkes i flere episoder.
 Skytten hevngjerrig fantastisk - den eneste måten å forklare det faktum at straffen for det som noen ganger gjort etter en lang tid.
 Tips: Skytten frata publikum fra trener Auto de fe over deg, hvis du vet hva som er en peccadillo. Husk, dette er - ikke Væren, som viktigst - ikke bli fanget øyet umiddelbart etter ondskap perfekt, så hold avstand, kan du ha resten av livet.
 Steinbukken: krangel - ingen buzz!
 Du vet hva hevn kjedelig? Hvis ikke, kan du raskt møte og krangle med Steinbukken. Siden det virkelig å svette inntil perebete alle Potter og endelig rasplyuetes - Capricorn helt blottet for enhver vold og en forkjærlighet for intriger.
 Med andre ord, ikke hevn selv ikke du gjør det ikke nabet ansikt, som det ville ha gjort Væren, ikke vil løse seg opp på den måten av latterlig sladder Twins vil ikke bli offentlig fordømme som Skytten liker å gjøre.
 Du bare ikke skinne uansett hvor de befinner og klarte å bosette Steinbukken. Hvis det er - en gren av et stort og lovende selskap hvor du jobber og drømmen synes passer for alle parametre, men en slags stilling han holder Steinbukken, gjør deg klar: du plutselig nekter å ledige stillinger.
 Hvis du - en nabo av Steinbukken og prøver å snu livet sitt inn i helvete, vil du først advare, spør og trang til å oppføre seg skikkelig. Selvfølgelig vil dette bli gjort i en kjedelig måte kozerozhey - uten å heve stemmen hans ledende og godt gjennomtenkt argumenter.
 Reagerer ikke - hva noensinne du forårsaker ved stevning eller politimann kom. Og det vil ubestemt tid fordi tediousness har ingen grenser.
 Tips: Hvis du elsker lidenskapelig krangler, intriger og interessante hendelsene i Steinbukken ikke krangle - knapt vente til du noen akutte alvorlige reaksjoner.
 Aquarius: Vel, vi vet ikke hvordan du skal klage!
 En annen interessant ikke logge i form av hevn. Hvis du gjorde Aquarius plutselig styggedom, gjør ingen feil: mest sannsynlig, det skjedde. Som de sier - ikke noe personlig. Denne delen av historien om hvordan hevn, som ofte ty til visse tegn i dyrekretsen, er svært kort: Aquarius nesten ingenting å si - avengers de gjør absolutt ingen.
 Men dette betyr ikke at de kan krangle med ustraffet, sjanger og påvirkningsgrad kan være svært avhengig av hvem som er foreldrene til Aquarius. Gener vet
 Tips: bare leve i verden med disse menneskene - du ser en slik dushek verden svært lite.
 Fiskene: Revenge - en rett av kald og ikke for krydret
 Fornærmelse påført fisk, setter sitt preg på en lang tid siden genererer tilsvarende ønske om å irritere overgriper. Dette gjøres i "glatt" stil fisk for eksempel tvillinger: hørte en bjelle, men ingen vet hvor han er, men for noen grunn overgriperen føles veldig ubehagelig etter det.
 Denne kalde hevn fisk: der, så du snakker om Syam ikke godt, rør av og hulker mindre detaljer som beskriver din oppførsel er ikke "comme il faut", men bestemte kostnader ingen noensinne hører. Slippery
 Likevel inntrykk av dere innsats Fisk kan få ikke regnbuen: det kan være giftige som Scorpio, Gemini eller rechysta som gjør store og små byråkratisk ugagn stil Jomfruen og Skytten.
 Det eneste som virkelig beroligende - du bare holde mål, vil du ikke overleve fra sine hjem og ikke gi rettferdighet. I lys av dagens liv krangel med fisk og hennes hevn ser ganske ufarlige.
 Tips: ikke krangle. Det er ikke nok at du sklir ut av det blå.  




Яндекс.Метрика