I dagens verdensproblemer og problemer andres få betale oppmerksomhet. Og det skjer også at støtten ikke må vente selv fra de nærmeste mennesker. Men hva? Gjøre opp hendene og håper å dele? Nei, fordi du kan lage selv!

 Hva er en selvlaget?


 Hva er en selvlaget eller selvlaget? To engelske ord mange merkelige, men det er faktisk lett. Selv Made - en hel livsfilosofi, som sier at mannen gjør seg selv. Disse ordene er også kalt, og folk som har vært vellykket på egen hånd uten hjelp fra andre.
Hva er Self Made og hvordan du bruker det i livet ditt?

 Denne trenden blir mer og mer populært, særlig er det viktig for kvinner. Det er mer rettferdig sex ofte finner seg i situasjoner der ingen hjelp, men trenger å forsørge seg selv, og noen ganger mate og sette på føttene til sine barn.
 For mange Self Made er et kjent bilde og livsstil. Disse menneskene vil aldri stole på noen og alltid stole kun på seg selv. De fokuserte og alltid søke hans fullstendig begynt og få det de ønsker.

 Kjente personer som har gjort seg


 Det er noen kjendiser som har oppnådd suksess kun gjennom sin egen innsats og innsats. Her er noen av dem:
 •  Roman Abramovich. Så, i dag er han rik og berømt, men en gang var en vanlig mann. Tapt i 4 år foreldre, på et tidspunkt bestemte seg for å bli rik. Universitetet romerske mennesker samlet og solgt leker fra polymerer. Virksomhet gikk opp.

 •  OPRAH WINFREY. Skjebnen til kvinnen var svært vanskelig, men hun var i stand til å forlate fortiden og gjøre vårt ytterste for å sikre, for å leve et normalt liv.

 •  Jim Carrey i 16 år ut av skolen og begynte å jobbe. Fyren hadde en unik skuespillerevner og slikt fasthet, som misunnelse hver.

 •  JK Rowling på 90-tallet var en enslig mor som var i alvorlig depresjon. Men denne tilstanden hun klarte å komme seg ut. Også, skrev Joan en rekke bøker om unge trollmannen Harry Potter, som brakte henne suksess, rikdom og anerkjennelse.

 •  Den mest kjente og nesten den første kvinnen var Rosalia Self Made Mara, grunnleggeren av merkevaren «Zara». Dessverre, i fjor døde hun av et slag.

 •  Hvordan gjøre selv?


  Hva er Self Made og hvordan du bruker det i livet ditt?

   Hvordan bli Self-made man? Er det mulig å gjøre dette? Noen mener at suksess kan bare folk med sterk karakter og viljestyrke. Disse funksjonene er karakteristiske trekk og ikke alle er et faktum. Men faktisk, hvis du prøver, kan du endre din skjebne og bli den personen du ønsker. Her er noen praktiske tips:
 •  Ikke stole på andre. Du må bare innse at du ingen er nødvendig. Ingen anmodning om bistand kan godt være. Men spør om noe, straks glemme det eller anser deg selv nektet.

 •  Sette seg mål og nå dem. Start med små mål, deretter erobre mer og mer alvorlig og betydelig høyde.

 •  Tro på deg selv. Ikke tro at du har noe ikke fungerer. Tune in for å lykkes. Mood, forresten, noen ganger veldig, veldig viktig, legger det styrke og gir en ny vind når strømmen slutten.

 •  Øk din selvtillit. Hvis den er lav, du rett og slett ikke vil fungere. Hvis du ikke er fornøyd med utseendet ditt, endre og forbedre den. Hvis du ikke vet hvordan du skal kommunisere med folk, gjør det, tog.

 •  Kom igjen, ikke se tilbake. Ditt liv - din fremtid. Og hva som skjedde i fortiden er ikke lenger viktig.

 •  Husk at lykke i elendighet ikke bygge, så ikke "gå over hodene" for å oppnå sine mål.

 •  Ikke vær redd for å forandre livet ditt! For eksempel, hvis du ikke liker jobben din, endre det. Og, kan du flytte til en annen by eller et annet land. Kanskje i et annet sted vil du oppnå store høyder.

 •  Tenk fremover, vurdere konsekvensene.

 •  Organisere timeplanen din, lage korte og langsiktige planer.

 •  Oppmuntre og motivere sine aktiviteter.

 •  Hvordan å oppdra et barn på System Self Made?


   Det er en metode for barneoppdragelse system for Self Made. Her er de viktigste prinsipper:
 •  Venne barnet oppnå mål gjennom sin egen innsats. Noen ganger, selvfølgelig, kan du hjelpe eller direkte handling avkom, men konstant pleie ikke tillatt.

 •  Lære barnet å sette konkrete mål og oppnå dem. Men husk om omfanget og krever ikke barnet umulig.

 •  Lære barn å tenke på konsekvensene av sine handlinger og korrigere sine feil.

 •  Barnet må lære å løse konflikter.

 •  Foreldre trenger å riktig motivere barnet. Noen ganger tillatte insentiver, og i noen tilfeller barnet og han trenger å forstå hvorfor du trenger å gjøre noe.

 •  Du må være en rollemodell, så bare forsyn deg!

 •  Gjøre seg selv og stolt av deg!
   Det er uheldig at ikke alle forstår hvor viktig det er å elske deg selv fullt ut, uten unntak eller unnskyldninger. Det er også viktig i tillegg lære å vokse en anstendig og velstående mann, har en familie og finne en god jobb.
   Selv, stopp, liten endring. Uten kjærlighet, selvfølelse og selvtillit vanskelig å oppnå alle disse verdiene i livet, faktisk, jo mer vi opplever positive følelser, jo mer attraktiv og sunnere er vår kropp, noe som betyr at vi blir mer interessant for det motsatte kjønn.
   Suksessen og tillit er direkte knyttet til evnen til å elske deg selv, ta alle sine styrker og svakheter, bare trekke denne positive opplevelsen.

   Hvordan å elske deg selv og kroppen din? Først, ikke forventer at dette vil skje svært raskt, som om for mange år "programmet" ditt sinn misvisende, skrive dem ut til å være ganske enkel. "Jeg har stygge føtter", "fulle hofter", "ørnenese med" alle prøver å kjøre seg i et sammensatt stereotypier og standarder for skjønnhet, men er det verdt?
  Hvordan å virkelig elske kroppen din og deg selv?

   Har du noen gang tenkt på hvorfor, når små barn blir født, de alle rozchulyuyutsya og ingen ville finne på å si noe sånt som "fu at fett rumpe" eller "hva er galt øynene! "? Som barn vi alltid rost, så der voksne og barn fett buk for liten vekst? Saken pålegges av samfunnets standarder, vi utrettelig prøver på.
   Tenk på hvor mange kjendiser som ikke grip stjernene fra himmelen i form av utseende, selv med noen ulemper, kan du si det, men likevel, svært populære med det motsatte kjønn, har utrolig selvtillit.
  Hvordan å virkelig elske kroppen din og deg selv?

   Det er ikke det faktum at du kroppen og hvordan det "mangler", hovedpoenget er, hvordan føler du når du hører det. Men hvordan? Å høre deg selv og akseptere det du hører? Du kan, for startere, lære et enkelt triks: Stå foran et speil og se nøye på kroppen din.
   Lese nøye alle funksjonene i notatet er "funksjoner" og ikke "mangler." Hvis du ikke klarer å elske det du ser, så bare prøve å lære, det er din kropp, og det er gitt til deg en gang i livet ditt er ikke for selvpiskingen, og for kjærligheten og velstand.

   Kjærlighet til deg selv - den viktigste måten i livet


   Hvis du har bestemt at det er viktig at du elsker deg selv, ikke gå ned den veien, trenger konkrete handlinger kan først virke rart du er, men ikke avvise hans souped prinsipper.
   Kjærlighet til seg selv, i form av psykologi, er det viktigste grunnlaget som hele livet ditt er bygget som sterk og evig bygning som trenger konstant omsorg og oppmerksomhet. Hvorfor er det noen mennesker har dannet en mening som elsker seg selv - er å være egoistisk eller påskeliljer.
  Hvordan å virkelig elske kroppen din og deg selv?

   Men dette er ikke tilfelle, akseptere deg selv som person og engasjere hans narsissisme blank skjerm - to helt atskilte begreper som er helt annerledes jord livet.
   Men selv til side disse dumme tanker, vil du nok si, ikke så lett å elske meg selv en kvinne hvis kropp er langt fra perfekt.
   Først selvkritikk - det er alltid en god sjanse for selv-forbedring, og for det andre, før du tar fatt på denne prosessen, er det nødvendig å innrømme sine egne særtrekk, ta dem som rosiner, som krever konstant oppmerksomhet og raffinement.
   Tenk deg hvordan det ville være kjedelig å leve, hvis alle mennesker var like, stemplet arbeid, selv perfekt, men noen uinteressante! Gjennom våre funksjoner er vi forskjellige, finner vi i folk noe nytt og interessant for deg selv, det er alle slags kilder for inspirasjon og forbedring.

   Kjærlighet begynner med en liten


   Hvor skal du begynne? Tilbake til vår første trening og speil. Interessant dette punktet: hvis personen kalt til å be om at han ikke liker med oss ​​selv, så å si, "problemområder", finner han raskt svaret.
   Men det motsatte spørsmålet fører ofte vanskeligheter, en person er ikke umiddelbart kunne konsentrere seg om de delene av kroppen som det er virkelig liker. Stadig betaler oppmerksomhet til dem, bør du vurdere et speil og ros, hvorfor følelsen av kjærlighet, begynner gradvis å spre seg i hele kroppen.
  Hvordan å virkelig elske kroppen din og deg selv?

   Det er et annet interessant poeng: å se på tidlige bilder som ble tatt et år eller to eller tre så ofte vi oppmerksom på at når så yngre hudishyy, vakre "- understreker.
   Men aldri tenke på det faktum at på den tiden fant et dusin feil, men nå er de usynlige for deg. Hvis vi kan glede seg i det siste, er vi i stand til å tilfredsstille meg selv nå, ingen er bedre å hoppe unødvendig lenke subjektiv følelse.
   Det er en nyttig og enkle råd: Vær snill mot deg selv. Stopp lete etter feil, kjefte på deg selv over bagateller, offentlig fornærme eget utseende og kle seg stadig negative skjellsord, "du er dum", "du er feit" og så videre.

   Lær å snakke en god og vennlige ord slutte å klandre deg selv for hva du kan endre, med ørnenese eller permanente fregner. Tro meg, betyr det ikke mangler, det er dine spesielle egenskaper som for noen med utålelige omkringliggende veier. Og for deg i første omgang!
   Ta en titt rundt og tenke på deres sosiale sirkel. Kanskje han overfylt personer med hvem du ubehagelig, men andre alternativer for kommunikasjon du ikke finner eller kan søke noen nytte av den personen. Selv om du tror du har ingen å kommunisere bedre å kvitte seg med folk som ikke bringer et liv av positive følelser, men heller lever av din energi, vitalitet og velge tillit.
   I dette miljøet vil du aldri finne harmoni, men heller det motsatte, zakopaetes dypere inn i dypet av sin egen selvpiskingen, ensomhet bedre enn å tvinge deg selv til møtet, som vanskelig nekte. Lær deg å si "Nei! "Hva er ikke sjel. Tro meg, dette stedet unødvendig trafikk rundt deg, over tid, erstatte lette og gode mennesker med positiv energi, viktigst av alt, lære å velge.
   Til slutt, for å elske deg selv og kroppen din, ikke glem å hengi seg til sin omsorg og sette pris på. Være følsom for sine signaler, hengi nyttig og sunn mat, har ikke spart på din helse og skjønnhet, må finne tid til å være alene med deg selv og kroppen din.
   Lær å rolig akseptere det faktum at i løpet av årene, blir kroppen vår, og i tid, fade, fordi det er alt og alle kan bare ta det på en annen måte: livet og se etter feil lider hver dag om dette, eller bare nyte disse øyeblikkene som vi har nå.
   Valget er ditt eneste.
  Яндекс.Метрика