En situasjon hvor god og anstendig jente velger en sta kjeltring, svindler og kjeltring, ikke så sjelden om emnet filmet mange filmer, skrevet hundrevis av bøker og det er mange tanker til folk. Hvorfor det?
 Og hvis kvinner er det ikke mye omsorg, menn med en "god" periodisk bekymret for at tanken, spesielt etter svikt i en annen dame som gjorde sitt valg i favør av en slik skurk.
 Men du ga henne blomster, brakte godteri, gaver zadarovuvav og kjørte til restauranter, månen og den lyse fremtid lovet. Han synes tidvis regelmessig drikker brennevin og dens forhold til damene dette er neppe et godt ord
Hvorfor jenter som skurker så?

 Til tross for den oppriktige ønske om å finne en jente kjærlig, slag, forståelse og omsorg fyr, som et resultat av en eller annen grunn, er ofte alt nøyaktig det motsatte, og derfra bena vokser "alle disse kvinnenes løse dramaer, knuste hjerter og tung rozstavan.
 Å snakke bekjente og venner, uansett hvor overbevisende foreldrene, fortsetter det å vente på hans kall og overbevise alle rundt i grov skjebnesvangre kjærlighet.
 Hva ligger bak denne merkelige oppførsel der det er så sterke følelser forsvinner og hvor selvfølelse når han nok en gang endrer eller ikke møter til en lang tid? La oss prøve å finne ut av hvorfor jenter er så mye som de slemme gutta.

 Psykologiske siden av saken


 Mange psykologer er enige om en eneste tanke: kvinner elsker "pohantsiv" fordi det er der du kan finne den maksimale samling åpenlyst "mannlige" egenskaper: uredd, trygg, med åpenbare tilbøyeligheter leder, uforutsigbar og uavhengig, og noen ganger også aggressiv og desperat, kort sagt, en ekte mann.
Hvorfor jenter som skurker så?

 Han kalte en sterk følelse av begge kjønn: menn respekterer ham og lytte, og kvinner beundrer og prøver å få oppmerksomhet "ekte mann" fordi han - en ekte helt av romantikk.
 Dersom fallet i sin tenkning mest dypt, vil du finne at røttene til problemet går langt utover den nåværende, primitive samfunn.
 Kvinners atferd er i stor grad basert på instinkter, så det er ikke alltid forutsigbar og forståelig: i tider med primitive stammer primære oppgave var å gjøre kvinner og heve avkom, og dette var viktig å finne en ekte mann, som er i stand til å fø familien og beskytte vill dyr.
 Faktisk, i dag, har ingenting endret seg i disse "dårlige" menn ofte har noe som fungerer for kvinner, så å si, spennende.

 De viktigste grunnene


 Til tross for at vi i dag grunn at dagens alpha male - er ikke akkurat det du trenger for en lang og sterke relasjoner som er så verdsatt i vårt samfunn, det har instinkter spille en forrædersk rolle.
Hvorfor jenter som skurker så?

 Vel, sammen med den karismatiske "macho" kanskje har lyst saktmodig og ydmyk "nice guy" som ikke er ivrige etter å kjempe for deg, har ikke stor tillit til seg selv, men foretrekker en rolig og forutsigbar hjemmeaften i en kopp din favoritt-te?
 Og for å være sikker, er et slikt prospekt ikke romantiske eller ting "pohanets" - lidenskap, intriger, uforutsigbar tidsfordriv livet av en slik mann er aldri kjedelig.

 "Fatal" kvinne


 Hver dame ønsker å en gang i livet ditt, føles som en ekte dyr, dødelig skjønnhet, som er i stand til å erobre ett blikk menns hjerter og bringe dem til semi-bevisste kjærlighet.
 I fantasien av de vakreste damene lagt en stereotypi: vinn "god" kan hvem som helst, det trenger ikke nødvendigvis å være en slags spesiell.
Hvorfor jenter som skurker så?

 Men sjarmen og forføre bad guy - mye av reelle gudinner, med profesjonelle Inclinations fristerinne, kvinner og menn, ekte huntress! Sorg at selv etter å ha vunnet en slik farlig tiger ", slå den inn i en" mild kattunge "er ekstremt vanskelig, fordi folk stort sett ikke endres.

 Lengsel grønn


 En annen grunn til at kvinner ofte de går ned i avgrunnen av avhengighet til dårlig mann er elementær kjedsomhet. Kjedelige grå dager - arbeid-hjem-arbeid - dette er det som omgir det lenge og har ingen planer om å endre under noen omstendigheter.
 Og her vises på horisonten brutal og uforutsigbar macho i stand til å foreta reelle fyrverkeri, en storm av følelser og uvanlige øyeblikk sjøen, som med en enkel og naiv gutt, som brukes til å leve etter reglene, bare ikke få.
 Med en slik helten-lover kvinne føles ekte skjønnhet av en amerikansk film om kjærlighet, der "Malchish-Poor" hodestups forelsket i en vakker, men tilsynelatende usynlig og svært flittig jente. Det er bare livet - det er ikke en film.

 "Jenter velger de som de mener de fortjener"


 Uttrykket, som fullt ut gjenspeiler essensen av en annen vanlig årsak blir grunnlaget for ulike relasjoner. Jenter som har lav selvfølelse, som til hennes utseende, arbeid eller utdanning, velger ofte denne mannen som i sin mening, vil akseptere sine feil, siden han ikke er ideelt.
Hvorfor jenter som skurker så?

 De tror ikke at de er verdig de gode gutta, bevisst gjøre valg mot gutta som ifølge jenta kan elske slik som hun. Det er synd at en slik uttalelse er ofte galt.

 "Jeg vil lagre det! »


 De fleste kvinner, uavhengig av deres alder og status, er romantiske og milde natur som tror på de mirakuløse egenskapene til kjærlighet. Disse kvinnene som en magnet, tiltrekker alle slags alkoholikere, skurker og skjørtejeger, fordi de ærlig tror at styrken til sine følelser vil endre dem.
 Som en stor melodrama: pohanets er god og snill fyr, erkjenner han alle sine feil, og tråkker rett vei i kjærlighet og familielykke.
 Disse damene er bevisst ofre for det gode, i håp om at når deres innsats fortsatt bære frukt, og de "Mistress" velsmakende stykke, men ofte i mange år de bare lider ydmykelse og overgrep som er usannsynlig å eskalere til noe bra.
 Hva skal man si, bygge et forhold med en partner som ikke respekterer deg og alltid ødelegger nervene - en dårlig idé, fordi en slik person re nesten umulig.

 Ofte, de dårlige gutter møtes og romantiske unge jenter som fortsatt ikke forstår hva fremtiden kan ligge bak dette. Men etter den første brenne de blir klokere og i de fleste tilfeller, begynner å sette pris på godhet og beskjedenhet normal "anstendig".
 Gjør det riktige valget!
 Sommermånedene - perfekt tid for et bryllup, det var i denne perioden er fylt med lyse sommerfarger og varmt ute og alltid godt vær. Denne gangen, som alle andre, er fylt med sine fordeler og ulemper som bør vurderes når du planlegger feiringen. Tross alt, ingen ønsker å uforutsette vanskeligheter bortskjemt hele atmosfæren og stemningen i ferien.
En vakker sommer bryllup - den beste løsningen

 En klar fordel sommer bryllup alt vel kjent for å jevne muligheten for hele seremonien i luften et sted på stranden eller i hagen, noe som er helt umulig i vintermånedene.
 I løpet av sommeren, enkelt å lage flotte lyse bilder fulle av sol og varme. Frukt og grønnsaker er lett tilgjengelig i sommer, og et stort antall farger, eliminere de nygifte mange vanskeligheter.

 Hva du trenger å vite om bryllup i år?


 Brudekjoler og dresser


 Sammen med alle de udiskutable fordelene års periode, kom inn i bildet og ulemper som lett kan ødelegge gleden av ferien, med mindre de lærer å dyktig utelukke eller i det minste redusere til et minimum.

 De viktigste fiender av sommeren - en sterk varme og fuktighet som ikke går noe sted, så du må velge riktig brudekjole og brudgommens dress å ikke dø av kvelning hele dagen.

 De fleste brudekjoler med åpen topp, ingen ermer og skulderstropper, er det en flott tid for sommerklær. Selvfølgelig, de fleste kvinner foretrekker å være i en lang hvit kjole på hennes eget bryllup, men nå som så, vurdere minst stilen seg bedre til stoffet fløt fritt gjennom kroppen, gi opp den stramme snørekorsetter og kropp bør " puste. "
En vakker sommer bryllup - den beste løsningen

 De mest vanlige materialer for sommeren - chiffon, sateng, organza, silke, georg og blonder. Forresten, spesielt i sommermånedene er det alternativer med et kort skjørt i front, men en fin lang tog bak. Dette alternativet vil vise solbrune ben og legge til ekstra plass for frisk luft.
 Ikke glem brudgommen. I sommermånedene er det bedre å forlate de lukkede klassiske klær, ser flott lys og stilig skjorte vest, kan du helt klare seg uten jakke eller, for eksempel, kle det bare i maleri. I sommermånedene du bør unngå svart stoff, betaler sesongen og la en hvit smoking.
En vakker sommer bryllup - den beste løsningen

 Ikke gjør lider bridesmaids uansett hvilken brudekjole i mange år, er det bedre hvis hun hjelper bruden å velge en kjole som kan kombineres med alle innredning og utseende nygifte.

 Summer Makeup


 Igjen, ikke glem at sommeren er vanskelig å bo med feilfri hud, som varme og prøver å smøre alt perfekt makeup. Det er bedre å ikke bli involvert i mørke farger og massevis av kremer og blyanter.
 Foretrekker naturlig sminke, bruke fettfri basis toner og kremaktig blush, som de har muligheten til å bo lenge i ansiktet, uten å skyve osypayuchys liker ikke de andre.

 Beliggenhet


 Selvfølgelig, om sommeren, så jeg ønsker å gi preferanse til bryllupet sted utendørs, i nærheten av de lyse farger og solfylt vær. Det er alt ekte, men vær oppmerksom på at holder en foto session i den varme solen er fysisk umulig å møte i bildene kommer ut trøtt og torturert.
En vakker sommer bryllup - den beste løsningen

 Derfor er det nødvendig å fastsette at i stedet for skytingen var skygge og kjølighet, for eksempel, et sted i parken eller ved bredden av reservoaret. Et godt alternativ hvis gaten ganske varmt og tett, holder en foto session et sted i rommet, for eksempel et museum eller en fin restaurant, passform og fint hotell. Her kan du slappe av og har aircondition.
 Ikke glem at hele retten, hvor seremonien vil finne sted hvis du plutselig bestemmer deg for å gå ut av maleriet må være i skyggen. Spesiell oppmerksomhet bør vies til brus som mineralvann, er å være "redningsmenn" i varmt vær.
En vakker sommer bryllup - den beste løsningen

 Den beste start festlig seremoni i ettermiddag, fortrinnsvis omtrent 17 eller 18 timer til gaten posvezhelo og gjester til å føle deg så komfortabel som mulig. Arrangert bord og stoler slik at solen skinte gjester i ryggen, ikke i ansiktet, og tvinger dem til å stadig myse og dekke ansiktet.

 Menyen for år bryllup


 Spesiell oppmerksomhet bør gis bare mat og drikke i sommer. Merk at i sommervarmen ønsker å spise mye mindre, så det er best å utelukke "tunge" mat, og erstatte dem med lys og sprø. Det absolutt ikke si at tabellen bør utarbeides med litt mat, men spesielle øyeblikk likevel verdt å forfølge.
En vakker sommer bryllup - den beste løsningen

 Dette problemet må diskutere med de ansatte i restauranten, som vil være dine bryllup, bør spesiell oppmerksomhet rettes bedervelige salater og prøve å eliminere dem fra menyen. Disse inkluderer, for eksempel, er retter med majones og søt krem ​​desserter.

 Det er bedre å foretrekke mat med frukt og grønnsaker, kan du lage fantastiske komposisjoner legger blomster og andre dekorative ting som vil gi ideologisk din sommer bryllup.

 Vel gå grønne retter, friske bær og fløte og alle typer grillmat og grillede grønnsaker. I form av kjøtt heller foretrekker kosttilskudd kjøtt - kylling, kanin og fisk og sjømat.

 Forresten, hvis du vil ha en tematisk bryllup, er bryllupet en god idé på et hav tema. Du kan dekorere tabeller skjell og fargede steiner, bruker blå og blå duker.

 Ikke glem drinker, må de bli avkjølt i tid, er det bedre at det var mineralvann og juice med is. Du kan velge bort noen tradisjonelle retter eller endring dem litt, for eksempel, refererer det til bryllupskake. Du kan bestille iskrem kake eller erstatte det uvanlige fruktdesserter.
En vakker sommer bryllup - den beste løsningen

 Selvfølgelig, varme og fuktighet - det er ikke det eneste negative sommer bryllup. Sommer - tid for helligdager og ferie, fordi du ikke kan dorahuvatysya noen gjester i bryllupet deres. Det er bedre hvis du så snart som mulig informere sine venner om den kommende ferien, slik at de kan planlegge sin ferie.
 Plus, sommer, trolig den dyreste i form av prispolitikk, samt bryllups byrå på dette tidspunktet ikke gjør noen rabatter, så gammel bryllup vanligvis resulterer i en masse penger. Men på den annen side, frukt og grønnsaker, blomster og andre ting i sommer, som er rimeligere enn i vinter, for eksempel. Pluss verken ung eller bruden ikke trenger å igjen "uteplyatysya" på grunn av det kalde været utenfor.  
Яндекс.Метрика