Mission mulig eller vellykket ekteskap etter 30
 Det er ingen hemmelighet at et tilstrekkelig antall single kvinner over 30 - den objektive virkelighet i vår tid. Vanligvis disse damene ser flott ut, god opptjening, aktiv livsstil og absolutt ikke forbundet med den klassiske måten gammel jomfru prozyabayuschey en kjedelig leilighet i selskap med sin kjære katt.
 Mange av dem hevder at alle fornøyde, og ønsker ikke å endre, og privatliv i en travel timeplan og et ledig øyeblikk gjenstår. Men hvordan kan du ikke huske en setning fra en utenlandsk film, som sier at en kvinne som sa at hun ikke hadde tid til romantikk, virkelig ensom og kanskje ubevisst fortsatt drømmer om koselig familie reir.

 Hvis du forstår, kvinnen gikk 30-års milepæl, med mye større sannsynlighet for å lykkes gifte seg og skape en sterk familie enn unge jenter. Etter denne alderen rose-farget glass er fjernet, opphører livet å møte fortelling med en lykkelig slutt obligatorisk og en prins på en hvit hest eller annen måte vanskelig å tro. Men kjøpte tillit i sin egen fortreffelighet, perfekt forstått fordeler og ulemper til raffinement pent evne til å kommunisere med sterkere sex.
 Realisere dette kan bare søke lykke, ignorerer, og hvis det er mulig i praksis gjendrive de rådende sosiale stereotypier.

Mission mulig eller vellykket ekteskap etter 30

 Først ignorerer den hviskende bak stedsnærværende kumushek på døren: "Å, babanky, så hvis noen fortsatt det ikke er fristet, bare noe galt med hore." Det er mulig, selvfølgelig, at denne måneden nerdete hun ble født før Oktoberrevolusjonen, og på tidspunktet for hennes ungdom, ung dame, ikke obzavedshayasya mann på 18 år, faktisk, ville forbli en gammel stuepike. Men tidene forandrer seg. Og ikke bare i Vest-Europa, men også i det tidligere Sovjetunionen til alteret jenter ikke hastverk. De først får sin utdanning, finne interessant og prestisjefylt jobb, skaffe seg sin egen bankkonto. Først da, å være økonomisk uavhengig og selvsikker i fremtiden, tenker om hans personlige liv.
 Dernest Ikke vikle seg selv, presentere obiynyate horror lege og ansiktet vendt til deg ordene, "hvordan kan du, jenta mi, hit eller savner i denne alderen kommer først barnets fødsel." Heldigvis, nå medisin har hoppet frem og demografiske situasjonen i landet og ganske vellykket forbedre unge jenter og damer mer enn elegant alder.
 For det tredje ikke være redd for at de beste kandidatene er menn demontert og forlatt deg på bare ren tapere! Etter å ha bodd på denne planeten deg - det er ikke tynget av familie, smart, vakker, selvsikker kvinne litt eldre enn 30. Hvorfor er det ikke et sted blant de mange menn på samme skjønnheten i hver 40-åring bachelor som blir din skjebne? Hvorfor, ja, må 40 år? Eksempler par som fra verden av show business, og med livet vekk fra den røde løperen spor, viser tydelig at en mann ikke nødvendigvis trenger å være over sin andre halvdel. Tvert imot, ofte unge mennesker, lei av lettsindighet av unge vetrenyts, av åpenbare grunner, for å nå en moden og selvforsynte kvinner som er på toppen av sin attraktivitet og seksualitet.
 Bare i alle fall ikke gjøre opptreden i fingrene gifteringer å fikse ideen, eller nødvendigvis bli eier av den allerede godt kjent i den sovjetiske kino "view ugifte kvinner" søker ut, evaluere og fine fraråder potensielle beilere. Som de gamle sa, bedre hastverk sakte: være fin, naturlig, sjarmerende og ofte minne hans utvalgte, som du tiltrekke hans vidsynt, attraktiv sexy, eksepsjonell sans for humor (selvfølgelig, kan dette tallet være uendelig).  
Hvordan å si farvel til kjedsomhet?
 På ferie trodde jeg at alt er ikke slik vi ønsker. Jeg absolutt ikke gjør deres helse hver vederstyggelighet for dem (dette er selvfølgelig deilig vederstyggelighet, men vilt nepoleznaya) Har pakker, ikke gjør sport, netter sitter ved datamaskinen, ignorere kveldskurs ved instituttet, kastet alle slags besøk kulturarrangementer som teater, utstillinger og seminarer. Kort sagt, listen er lang, skrive alt - gir ingen mening. Jeg grublet over dette med fullt ansvar sa katten hans: "All Kipish, mandag nytt liv." Selv bli kjedelig når dette banal "Monday", men han er om. Så uansett. Kipish ikke engang deign å svare meg myavknut Vel, ingenting, det synes jeg liksom overleve.
 Grill tenkte: I dag er lørdag, og jeg har fortsatt all rett til å spise finansiert kit fra din favoritt fast food. Jeg kan ikke klandre at nytt liv er planlagt bare pislyazavtra.No skummel "morgen" liksom gradvis omgjort til "i morgen", og fra den til "i morgen" skumle fan uventet "i dag". Så, i rekkefølge.
 Det skummel mandag.
 I meg det er en slik ulogisk tanke, for meg neste dag er når jeg våkner. Jeg kan ikke snakke på 23:00 "i morgen", og i to timer er det som kalles "i dag". Jeg har ikke handlet to dager søvne? Ikke omsatt. Så, selv i dag. Så, min venstre Søndag Søndag, mens vanlige folk kommer den første dag i uken. Jeg har lenge grublet over dette, og deretter gikk til sengs, og bestemte seg for å starte på tirsdag, og hevder at, faktisk, for å starte et nytt liv på mandag - mauvais tonn. Møte med Kypyshom neste dag nøye unngås.
 Tirsdag.
 Alarm Clapper fra syv om morgenen. Planen jeg måtte ta en joggetur i den åttende halvdel. Jeg oversatte fire ganger en samtale på fem følte toshnotvornuyu noen synd. Steg opp. Ikke engang ønsker å konkurrere. Gjøre dem slå på radioen og avsløre balkongen. Det viser seg at mange brenner nær vinduer, luften er varm og gjør summende i nærheten av motorveien. Ideen om at det utenfor, går livet videre, jeg endelig jublet og jeg gripe denne lykkelige øyeblikk, sette ny treningsdrakt (oh yes, jeg kjøpte umiddelbart etter den første tanken på en morgen kjøre - tre måneder siden) og innskriving luft i lungene, gikk for å møte et nytt liv. Banen var kort, jeg husket at venstre hjemmespiller. Kjøre kjedelig uten musikk, og jeg poplentalasya tilbake. Spilleren er tom. Stemningen i søpla. Jeg er trist bevissthet om sin intethet buhayus seng. Dag null.
 Miljø.
 09:20. Jeg er glad og fornøyd selv ta en dusj etter jogging i rommet ved full effekt roper «Respekter deg selv», og jeg oppriktig respektere seg selv. Livet tar en fin fart. På jobb og kefirchyk - ingen burgere! Pluss klarte å kjøre til biblioteket for utenlandsk litteratur og melde spansk. Chic! Sleeping lå i en lykkelig sliten, stolt ser på Kipisha.
 Torsdag.
 På vei til jobb jeg få meg som kjører i regnet meningsløst å bedre kompensere kveld trening. Derfor, fra åtte til ni pm stolt navorachyvala sirkel trapper av hans dvadtsatyэtazhky. Selv pressen rocked. To ganger.
 Fredag
 Innså at kroppen ikke lenger kreve nikotin. Bare aldri. I pausene på jobb jeg lære min spansk i Metro lese bøker om psykologi - så lenge ønsket å gjøre det. Og arbeider ved en datamaskin med høy optimisme, og ønsker ikke å bli distrahert av røyk pauser.
 Kort sagt, trening, ernæring og fast ansettelse diverse saker gjorde utslaget - økt vitalitet. Jeg stoppet for å tenke på spørsmålet "nå eller vente" klynking ut av kjedsomhet, bli hjemme, med henvisning til en langvarig depresjon. Dette, min kjære, blues. Men sport, mat og sysselsetting - ikke formalistisk måte å kvitte seg med det. Dette er en av de viktigste eksempler på fremgangsmåten - vstrepenytes. Endre sin vanlige yrke. Stopp henge på Internett og er den ellevte smultring. Livet går videre. Flytte med det.
 Lørdag
 Jeg våknet klokken elleve. Og nei, det gjorde jeg ikke sutre, sier de, så jeg sov og tapte tid. Jeg brukte den på dyrebar søvn, noen ganger, vet du, og det er nyttig. I kveld gikk jeg til en musikal med N.Hryshaevoy hovedrollen. Deretter møtt med venner. Men en uke siden jeg lå på sengen og Nilen Nile Nilen. Og nå er jeg ferdig.
 Søndag
 Kipish Blåøyd ser ut som jeg koker en velsmakende salat. Med datamaskin musikk hørt positive og på ansiktet mitt oppriktige smil. Jeg forstår: alt er i våre hender og skylde på omstendighetene - skjebnen til de svake. La de første trinnene er alltid vanskelig, ledsaget av vag povyzhyvanyyamy "kan da" vi må huske på at måten du osylyt godt forstått.
 Alexandra Klochkova  
Long Way to Wisdom
 Intelligens - er en av de viktigste komponentene i kognitiv utvikling. Takket være ham, etter bearbeiding av informasjon en person gjør for en visse konklusjoner. Gjennom hele sitt liv, overvinne vi mange hindringer, gradvis få erfaring, som er deponert i våre sinn.
 Ervervet kunnskap, trenger uansett i hvilket felt ikke gi full tillit så lenge de brukes i praksis i en gitt situasjon. For å få erfaring, basert på deres informasjons besparelser må innrømme mange feil, som da ville fikse dem. Og tro meg, så i utgangspunktet hva som skjer. Noen ganger når kan betraktes våre handlinger perfekt.
 Selv Guru ostupayutsya !!! Hvor er vi? Kunnskap i skole eller høyskole, karakteriseres som åndsverk. Bruk av åndsverk i det virkelige liv - en test av riktigheten av de opplysninger som ble inkludert i din bevissthet kompetente mennesker. Vel, resultatet oppnådd på slutten av dine handlinger - dette er den samme opplevelsen.
 Senere denne erfaringen, så å si, i overført betydning, er en smykker behandlingen som en perle. Slipt grense kastes unødvendig, og det gradvis blir til visdom. Visdom er kraften besatt ikke mye.
 Visdom - er nesten ingen slag skjold som beskytter vår tilbake fra ulike typer skader kan til og med si at øyet, som ligger på baksiden, ser alle at vi ikke kan legge merke til det naturlige utseende. Husk! Uansett hva du gjør, er det viktig hvordan du behandler. Ta hendene dine på noe som vil. Ikke forhastet konklusjon når ikke bringe gode frukter. Det er nødvendig å vurdere alt godt, og deretter velge den veien som virkelig tar din sjel og kropp.  
Яндекс.Метрика