Forlatt kvinne på leting etter den tapte lykke
 Karriere, penger, helse, barn - alt dette, selvfølgelig, er lykke for hver kvinne. Men ingen behagelig og lykkelig personlige liv, allerede svært ønskelig, nær og kjær person som vil dele med deg glede og sorg i to, selv med alle disse komponentene kan ikke oppnå lykke. Vi kan være luksuriøse milliardær med misunnelsesverdig helse, omgitt av kjærlige og omsorgsfulle barn, men også så være veldig ensom og ulykkelig. Flertallet av kvinner ved slutten av livet og kan ikke forstå hvorfor de led en slik skjebne. Å rettferdiggjøre sin posisjon de finner millioner av forskjellige grunner, skjebne, skjebne, familie forbannelse, skader, svikt, geiter og menn-t. E. Men dette er bare en unnskyldning, faktisk alle grunnene til en neslozhyvsheysya personvern og ligge innenfor kvinner!
 En situasjon, med ingenting
 Se rundt deg: er livet ditt som skjedde for å observere hvor stygg fett med utstående ører og negler gå over obhrыzennыmy anstendig og respekt menn som hansker og holenaya, velutstyrte med obaldennoy Barbie dukken tallet forble alene?
 Selv etter alt og matryoshka vellykket gift og ri som ost i smør, og en vakker prinsesse og forble gamle hushjelp, svelger tårer av harme, begravd i puten om natten. Kan du forklare dette paradokset? At dette er hva vi prøvde å finne ut: hva skjer med kvinner som hele mitt liv vandrende på jakt etter lykke, men ofte ender opp med ingenting.
 Og 20 og 30 og 40 hun er immune mot den elskede mann en dag opphøre å først gi blomster og komplimenter si, så komme hjem å tilbringe natten, og deretter helt likegyldig nipper til en sigarett, kaste i ansiktet: "Jeg elsker deg" Sa deretter pose og gå. I neste rom er rasende skrik halv-barn, og lommeboken vil forbli ulykkelig 1000 ..
 Hva du skal gjøre i slike tilfeller? Stanger hodet mot veggen? Razzia under bilen? Mange moden kvinne som desperat prøver å finne lykken i armer ødelagte skjeggløse tenåringer: De er unge, vakre og lidenskapelige elskere, sin første kjærlighet varme varmer den avkjølte såret hjerte. Men hvor raskt kommer enda mer frustrerende! En kvinne gir hennes unge elsker alt: penger, følelser, omsorg, hengivenhet, er offer for at han er bare ikke i stand til å sette pris på. Tiden går, og månen forstår at seksuell erfaring han plukket opp med en hevn, og den gamle elskerinne blir en byrde: han skammer seg over det, blir grov og skarp, begynner hensynsløst ydmyke, for å legge press på de såre flekker. Til slutt hele ender skandaløse gap relasjoner som til slutt drepte kvinnen.
 Det er nok å peke fingre på siden, damer! Se innse det: at du alenemor skilt eller vanlig med flere barn i sine armer, bare du å klandre - og ingen andre! Og følgelig å endre noe i livet ditt kan du alene om endelig fjerne rose-farget glass og starten på et løp.
 Sammenbruddet av relasjoner: Hvem har skylda?
Forlatt kvinne på leting etter den tapte lykke
 Så du kastet en mann? Rømt lover? Gikk elskede ektemann, som du elsket? Ikke bryte hendene i fortvilelse og gråte inn i min pute om natten, vil det ikke ha noen resultater. Å komme seg ut av kloakk der finner du deg selv, må du først forstå årsakene til det som skjedde, for ikke å gjenta tidligere feil.
 Han anser seg selv som en svært kultivert person som er klar over alt det nye teater og besøker jevnlig utstillinger og museer? Og dette er den mest kultiverte person egentlig aldri tillot seg å brutto ut elskede geit, drittsekk, hund, og da enda mer "positive" adjektiver? Og ikke nødvendigvis gjøre det høyt: grave i mitt sinn, der det er trolig tilsvarende verbale mesterverk. Husker du hvordan du "kjærtegnet" man obzыvanyyamy slike tanker - og sikkert da vil du fremdeles anser seg selv utdannet og kulturelt?
 Tenke og analysere din trening: Hvem lærte deg å bygge relasjoner med menn?
 Mamma
Forlatt kvinne på leting etter den tapte lykke
 Hvis du tilfeldigvis å vokse opp i et familievennlig, er det lite sannsynlig at hun lærte deg å forføre og beholde menn: livet hennes var alt bra, og det gjør ikke engang antyde at ditt personlige liv kan være et problem. Hvis din far drakk, jobbet eller løp til sin elskerinne, kanskje du mamma ytret at alle menn geit skammelig at ingen anstendig kvinner som undertrykker og ydmyke behov. Uten å vite det, er alt du gjør absorbert i seg selv, men mye senere, da tiden kom for å bygge et seriøst forhold med en mann, all denne negativiteten mot uheldig første date? Hvordan man skal fremme fyr på headstock? Så snart Lariat mann i ekteskapet? Nå re-lese alle disse spørsmålene, du selv ikke blir syke av disse formuleringene? Kanskje lese alt dette tullet, trenger du ikke behandle det som en praktisk guide, men tenårings psyke alle ivrig absorbert, deretter bruke effekten. Med en slik forferdelig potrebnycheskymy og vulgære krav til menn en kvinne aldri vil være fornøyd fordi hun ser bare hva hennes mann har, helt glemmer at det det skal. 

 Domstol
Forlatt kvinne på leting etter den tapte lykke
 Yard venner - første lærere i livet. Mye av utdanningen er lånt fra det dere snakket. Og lider ikke bare kvinnene som brakte gaten, men den glamorøse jenter som studerte ved konservatoriet og pylykaly alle barndommen fiolin. Uteskole gir en jente hat og avvisning av mannlige psykologi ofte fordi selskapene var trolig gutta som tillot seg å vulgaritet og vulgaritet. Kanskje selskapet var par som tillot seg til frihet foran alle. Dette skaper sjelen er ennå ikke modne jenter misunnelse, sinne, fortvilelse - en masse negative følelser, som er deponert i hennes psyke. Hvis en jente ble valgt, så igjen i slike kretser dominert av forbrukernes holdning til menn: man bør ikke gå ut av kjærlighet, og en rik. Verdier er deformert, og dette er jenta forelsker gale med lidenskap umettelig katt i dårlig porter som rømmer fra sin andre uke av relasjoner. 
 Selvfølgelig er det hele litt sketchy, men det er svært reell og ikke dekket med rosa briller. Er en av de ovennevnte situasjoner du ikke visste din fortid? Imidlertid kan årsaken til sammenbruddet av ditt personlige liv ligger ikke bare i utdanning. Din holdning til sex - en annen grunn kollaps av forholdet mellom menn og kvinner
 Være ærlig med deg selv, svarer meg selv enn du først hadde sex, og hvordan det var for deg da? Sakrament seksuelle relasjoner ikke bare tiltrekke seg menn: det viser seg, de ønsker å vite og prøve og kvinner. Men hva som skjer i livet så langt og for grov sex og overdreven beskjedenhet alltid føre til samme resultat - kjølig i sengen og bryte?
 Årsaken er at de ikke er i stand til å justere sine holdninger til sex. Man alltid innstilt til sin kanal, men en kvinne på grunn av mange faktorer (identitet, utdanning, stereotypier) kan ikke oppnå harmoni i sex først og fremst med seg selv.
 Det er tre vanlige feil i den seksuelle atferden til kvinnene. Les dem og tenke: hvilke av disse feilene gjorde du?
 Restraint
Forlatt kvinne på leting etter den tapte lykke
 I hodet av mange jenter består stereotypi som trenger å holde sin jomfrudom før bryllupsnatten, men noen ganger omstendighetene ikke tillater unge å gifte seg. Bryllup utsatt på ubestemt tid, og fattige folk besvime i påvente. Dessverre kan ikke alle tåle en slik tortur som mannlig natur råder. Mange kvinner som av ulike grunner nøl intime relasjoner: de synes å være noe skittent og vulgært. De lenket i sengen for beskjeden, og av dem bare ikke vente for interessante eksperimenter som er så forfriskende og fornye relasjoner. Så det er helt naturlig at menn går til slike kvinner der sengen er ærlig og åpent.
 Stormy lidenskap
Forlatt kvinne på leting etter den tapte lykke
 Hvorfor tolererer de svikt og de umettelige damer som kan ha sex 24 timer i døgnet? Kvinner gjør feil i å overgi seg til mannen på den første natten, så det sier det er bare om dens tilgjengelighet - ikke noe mer. Disse kvinnene vet ikke "gyldne middelvei" de er klare jade fattig mann, ikke gitt sin tidsplan eller rent holdninger. Her Gi henne utsøkt sex hver kveld - og det er det! Og for å ta vare på den samme rekke seksuelle gleder og ser på det fra sin mann, hun er i noe ønske eller tid. Igjen, rømming fattig mann der i tillegg til sine dyrelidenskaper surround oppmerksomhet, hengivenhet og omsorg.
 Likegyldighet
Forlatt kvinne på leting etter den tapte lykke
 Noen kvinner ikke tilhører den sex de synes det er bortkastet tid, eller se det bare som en måte å få barn. Selvfølgelig, for eksempel en kvinne i sengen eller ikke vet hvordan de skal ha det gøy, ikke mannen vil ikke gi noen følelser. Det er unaturlig: mannlig natur krever seksuelle relasjoner så vel som menn, men mange kvinner ignorere det, ønsker ikke å slippe til frihet. Konsekvens - mann samler ting og går til en annen.
 Vel, identifisert kjære kvinner seg selv? Dette er bare den mest overfladiske, lett synlige årsaken til mislykkede forhold med menn. Hvis du var i stand til å forstå dem, det er bra, men ikke nok til å starte et nytt liv. For å endre dine relasjoner med menn og bli virkelig lykkelig? Alt i hendene: zminytesya selv - og forandre verden rundt deg.
 Endre!
Forlatt kvinne på leting etter den tapte lykke
 Så hvor skal jeg begynne? Hvordan du stiller et øyeblikk av lykke og positivitet? Siden mange problemene begynner i barndommen, med noen utdanning eller alvorlige barndomsminner som negativt påvirket tankene dine, må vi først bli kvitt dette unødvendig bagasje som alltid vil trekke deg ned i at kloakk som du ikke kan unnslippe. Mange lurte på: det kan ikke forandre fortiden. Vi åpner våre kjære lesere en liten hemmelighet: alt er mulig i deg selv!
 Mange kvinner ikke gå ut med menn på grunnlag av at de enten ikke vet hva de vil, eller vice versa, de vil ha for mye. I kvinnenes sinn bildet av menn er ofte så vage at det ikke er bestemt form. I hennes ekteskap hun ikke lenger vet former forhold til hennes mann. Men hva om kjærlighet, vennskap, sex, gjensidig forståelse?
 For å oppnå et bestemt mål, er det nødvendig å begynne å artikulere og nådeløse følger denne formuleringen. Også vurdere sin hensikt i form av dens samsvar med den virkelige verden, det er en mann i livet ditt, og hvis du kan (ikke HE!) For å gi ham et slikt forhold? Når det vises ganske mulig, la ditt mål visualisering. Hva er det? Tenk deg alt det du ønsker til den minste detalj. Tenk deg dette hver dag, sovner, våkner opp på vei til jobb i gym. Om nødvendig, korrigerer detaljene, men essensen av målene bør være klart avtrykk i tankene dine.
 Nå er det på tide å endre sin fortid. Ja, vakre kvinner, er det fullt mulig! Det er enkelt, men svært effektiv psykologisk trening, etter å ha lært at mange kvinner har forandret deres liv.
 Du trenger stillhet, fred og ensomhet. Prøv å ingen gidder du, slå av telefonen, lukke døren til rommet hans. Sitte og mentalt konsentrere seg om situasjonen i kraft at du fortsatt er (Care elskede mann, ektemann, kjæreste). Prøv disse minnene til å være en deltaker i disse hendelsene, og noen tredjepart, dvs. overvåke situasjonen fra utsiden. Huske hver eneste detalj, hver detalj, men bare prøve å huske, men ikke fortvil. Husket? Nå tar noen runder rundt i rommet og skape for seg selv noe godt inntrykk: favoritt parfyme lukt, se på den vakre utsikten. Igjen og igjen sitte miste situasjonen inne, men måten du vil at det skal skje. Endre den til dine ønsker. Igjen noen runder rundt i rommet og en positiv holdning. Nå kan du spille den resulterende situasjonen for personlig deltakelse, det vil si i den første personen.
 Å være dypere trening. Tenk om din fortid og synes det er lignende situasjoner eller hendelser som kan påvirke løpet av livet ditt. Litt etter litt, dag for dag, blar slike retrospection forskjellige hendelser, og etter hvert begynne å legge merke til at du og din nåværende og fremtidige liv i stand til å bygge akkurat det samme som sin fortid. Husk at ingenting er umulig.
 Denne funksjonen av hver enkelt kvinne, er det felles for alle, men ikke alle vet hvordan å avsløre en mann å møte. Er det mulig å gjøre dette når du ikke er 16 og bak tung opplevelse av skilsmisse og separasjon? Selvfølgelig kan på ethvert stadium av sitt liv kvinne og endre sin privatliv. Seksualitet - noen få ingredienser som du bør være i stand til å utdanne seg.
 Hvis du er fiksert utelukkende på deres ønsker og forespørsler, ingen mann ser i din retning. Utforske menn føler dem, gi dem frihet og mulighet til å uttrykke seg, uttrykke sine ønsker. Bare ved å forstå hver bevegelse menns sjeler, flytter du med det i en enkelt syklus.
Forlatt kvinne på leting etter den tapte lykke
 Å se mannen ikke prøve å anslå hodet og ikke argumentene til hans sinn (som han kledd på som bilen kjører dette ordet i sin bust), men bare gjennom sansene i kroppen. Lytt til hva din indre trang sier: kanskje du spennende er denne uken skjeggstubber i ansiktet hans eller lukte hans uvasket kropp. Av natur vil ikke gå bort, og kroppen din kan enkelt plugge i beltet noe av grunnen. Lytt til deg selv - og la deg selv en bølge som tar deg når vi først møtte sin mann. Du vil bli kontinuerlig besatt med å analysere forholdet og fremtiden - slike relasjoner er en komplett fiasko. Lære å leve for i dag - og bare fremtiden vil vise deg sine dører.
 Det er ikke alle funksjonene til kvinnelig seksualitet som har vekke en hver kvinne. Det er mange kurs som fører kvinner til å endre sine liv til det bedre. Ingen grunn til å ignorere: ta det på alvor. Jeg skal ikke lete etter noen eksterne årsaker for feil, ikke klandre henne ulykkelig skjebne av menn rundt mennesker, karma mystisk og mystisk rock. Begynne med seg selv: være i stand til å se inni deg selv - være i stand til å få de nødvendige leksjoner og kartlegge veien videre sine endringer. Vi må jobbe hardt hver dag for seg selv, sine interne holdninger og livs innstillinger. Så lenge du ikke endrer fundamentalt, ingen lykke, rygg og skoryvshys skjebne, vil du aldri se.  
Яндекс.Метрика