Er det mulig å kurere seksuell perversjon?
 Menneskelig seksuell atferd har ubegrenset utvalg av alternativer. Men hvordan kan du bestemme hvilken som er smertefull avvisning, og at - nei?
 Ta for eksempel homofili. Inntil for noen tiår siden - det ble ansett som ikke så smertefull lidelse. Verre. Det ble ansett som en forbrytelse og hardt straffet. Dagens homofile åpenlyst leve sammen, adoptere barn gifte seg og fritt snakke om sin seksuelle legning.
 En annen ting vold. Dette er en straffbar handling, selv om det ble produsert av klassisk anerkjent måte - i misjonærstillingen.
 Oppfatningen av regler i den intime liv veldig, veldig om. Det hele avhenger av grensene som hvert par selv setter. Men du kan definitivt bli kalt en sykdom er pine mann som gir ham hans egne ukontrollerbare og uvanlige viser av seksualitet.

 Noen manifestasjoner av normal seksualitet ikke kaller folk "på avveier." Men her må vi være veldig forsiktig! De fleste av de "perverse" og ikke "perverse" og deres gisler reflekser er utarbeidet av uheldige omstendigheter. Husker historien som skjedde med Leopold von Masoch og årsakene som førte til skriving av hans beryktede boken "Venus in Furs", etter som det var et begrep som definerer en av kontroversielle seksuelle avvik - masochisme.
 Hvis den første opplevelsen av seksuell nytelse sammenfaller med en viss faktum, er det fast i hodet og krever konstant pleie og repetisjon for å oppnå seksuell tilfredsstillelse. Så er kriminelle, sex galning. Den mest forferdelige morderen galning Chikatilo av moderne tid - bare selskapet.
 Det er ikke strøm er det ingen frykt som ville stoppe ønsker å oppnå seksuell nytelse mann, selv om det er oppnådd ved nepotrebnymi handlinger.
 Denne maktbase instinkt!
 Selvfølgelig, patologiske varianter som ikke yzlechysh unntatt giljotinen, men det er små vektproblemer, komplekser, uoppfylte ønsker at du torturert dag og natt, gjør det umulig å sove og leve et fullverdig liv.
 Noen ganger er det alvorlig, men ofte "avvik" finnes bare i fantasien til ulykken / ulykkelig. Det hindrer dem ikke ødelegger blod og liv av sine gisler. Hvis du står overfor fenomenet, er det min oppriktige råd til deg: Hva slags ting riktig, jobbe med seg selv og sine ønsker. For fred i sinnet og en følelse av glede å være verdt det.  
Hvordan holde styr på tungen?
 Vi tilbrakte helgen med familie slektninger. Stort hus, stor familie, festlig anledning. Barn tok med dem - jo mer var det noen å spille. Barn - separat for voksne dekkes separat tabell. Ut moro. Plutselig en av de unge foreldrene til barnehagen interrogates hennes baby, satte den på en stol og ber alle stille.
 - Kom igjen, som vi Nikolayevich? (Som jeg forstår det, er det nabo)
 - Ptsenzura
 - Det han hadde å si?
 - Pishovtsenzura
 Menns pulten var glad. Barn poaploduvaly og bedt om å utføre et ekstranummer flere ganger. Babyen myk stemme viste rikdom banning med godteri, ble utvist i løpet av cheer: "En mann vokser!" Jeg heller likegyldig holdning til denne eksponentielle tall bare litt vridd. Men det var virkelig morsomt.
 Et par dager senere kom jeg tilbake fra jobb, kunne han ikke kjøre bort den eldste sønn av TV-en. Jeg måtte trekke ut av kontakten og peker på kjøkkenet, der han ventet på middag. Plutselig hørte jeg:
 - Ptsenzura
 Sønn kastet min eksterne og flyttet ut. Og jeg er gal, kunne bare at sleng det på viddalyuvanoyu paven.
 - Jeg er din sensur (sannsynligvis ikke samkjøre det var hans bestemors favoritt) - det startet med bandet.
 Blazing rettferdige vrede, gikk jeg til kjøkkenet.
 - Du hørte?! - Jeg snudde meg mot sin kone. - Er det det?
 Sønn brølte, clutching beinet hennes, strøk hun på hodet.
 - Har du ikke laysya - det napuchuvala det - se hvor sint pappa.
 - Pappa - duraaa! - Hulket sønn.
 Vel, "lure" - det er ikke så ille som "sensur". I øyeblikk av bilder kaller han en tosk mor, bestemor, søster. Jeg har også delt ut.
 Jeg måtte ta ham i armene, pozhuryty presset til henne, sier "ah-ah-ah." Alt er som det skal roe beats en hulkende barn.
 Vi hadde middag og sendte barna ut av kjøkkenet og begynte å diskutere saken. Det viser seg at lille gutten siden vi har vært borte, ved hjelp av matematikk til høyre og venstre, bør han bare sint. Mor-datter rådet henne til å ignorere det, og vil bruke disse ordene? Ja, vil det, men ikke ofte. Og hvis du slå lett på leppene? Du kan si det onde. Det ble bestemt at vi vil bevise denne politikken.
 Et par dager senere ble jeg igjen sendt til 10 kjent adresse, og kona er lei å høre at hun sensur.
 I går, en venn foreslo at en måte. I kveld det og bevise gjennom en dårlig ord pryhrozym behandle rød pepper. Jeg sitter her og ber om at tiltaket hjalp. Og hvis det ikke lykkes, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Kanskje noen vil dele erfaringer?  
Hva hvis jeg ikke vet hvordan å kysse? Lære kunsten av kyssing Videoer
 Kjærlighet omgir oss overalt og ber meningen med livet. Om henne gjøre opp dikt og skrevet vakker poesi. Kjærlighet er uatskillelig fra kunnskap om den elskede, og kunnskap - fra kyssing.
 Kiss - en engstelig, myk, fine. For å kompensere deres behov for lidenskapelig uttrykk for dypere følelser av mennesker kyssing. Basert på den naturlige instinkt av mannen å strebe etter et kyss, og ingen kan forklare hvorfor han gjør det.
 Kunsten kyssing
 Men opplevde Lovelace gis like i vanlige, utrente mennesker opplever noen ganger en merkelig frykt, tvil og dumt spørsmål: "Hva om jeg ikke vet hvordan å kysse? »
 Svaret er klart: "vet ikke hvordan - du trenger å lære" .zhyttya vitenskap er komplisert, men det er mye lærdom som kan læres og anvendes i konsekvens. Selv en tilsynelatende intimt tema som forholdet etasje har noen teori, basert på det, kan du bli en virtuos mester kysser.
 Hvordan lære å kysse
 Den enkleste alternativet - praksisen. Øve så vel som å spille et instrument eller en sportssending. Jevnlig trener i vitenskap kyss, forstår du hvilket alternativ som passer ditt temperament og ferdigheter til å bevise automatisme.
 Fantasi
 Gjør jobben din fantasi - er den eneste effektive måten. Ifølge studier, bla fremtidig scenario av hendelser i tankene, gir resultater.
 Start praksis med, forestille seg en ønskelig mann i de minste detaljer. Slappe kroppen din og lener seg tilbake i stolen. Lukk øynene og forestill deg ditt beste kyss av din smak: leppene, munnen, har fin person. Bildet maling til du føler virkeligheten av hva som skjer. Prøv å forestille lukten elsket hvordan varme og myke lepper berøre leppene. Husk at imaginære øving vil avhenge av følelser og følelser, investerte hun.
 Trening mental øvelse
 Ifølge forfatteren av boken "Psyhokybernetyka" Maxwell Guys, underbevissthet sinn, som er ansvarlig for tolkningen av visuelle og sensoriske bildene er absolutt hver person. Men det er arrangert noe overraskende virkelighet fra fantasi er nesten identiske. Med andre ord, hvis du legge til side den interne humør, sier "Jeg vet ikke hvordan de skal kysse", slappe av og detaljert Tenk lidenskapelig tsiluyetesya av Miss Universe, vil underbevisstheten ta det som sannhet. Senere, når et kyss vil skje i virkeligheten, vil din imaginære erfaring gir enestående tillit. Siden jeg var i stand til å erobre hans teknikk selve Miss Universe, fra moren og kjæresten bare alt vil bli bra!
 Men det viktigste kriteriet - personlige følelser. Du tsiluyetesya vel, hvis andre omgang, og bringer deg ekte glede denne okkupasjonen. Tro reaksjon partner på tidspunktet for den intime og skånsom handling. Hvis han trøtt og lei, kan vi trygt si at kiss ikke gi skikkelig gnist. Hvis alt er snarere tvert imot, det skal bare ønske kyssing helse.
Endelige justeringspunkter
 Kanskje er det ikke overraskende at flere og flere kvinner i vår tid prøver å velge deres ledsagere rikere og rikere. I gamle dager var det ikke noe moteriktig og osudzhuvane, men nå i retten av kapitalismen med sin pragmatisme og kynisme, ikke romantikk overleve og lys føler ingen respekt, knust sparsommelighet og praktisk tilnærming. Kanskje slik det skal? Kanskje de som instinktivt motstå denne tilnærmingen, og anser det som noe skittent og umoralsk - bare fast i fortiden og ikke forstår de nye trendene i det moderne liv? Vel, prøv å forstå
 Som barn vi alle fortalte vakre historier om kjærlighet og romantikk, av ren og oppriktig forhold - og fra tid til annen, som vokser opp prinsesse ærlig tror i en slik tilstand, og prøver å holde den åndelige renhet neskalamuchenoyi. Men etter hvert som årene går, jentene blir eldre, det er på tide å gå inn i voksen og selvstendig liv. Og det er der vår unge prinsesse er ofte et vanskelig valg. På den ene siden foran henne lang og vanskelig vei av hardt arbeid og en vag utsiktene til å oppnå noe i livet etter hvor mange år, er det ofte mange måter for å nekte en langt høyere formål. På den andre - det gode liv i en non-stop, dyre biler og smykker, nattklubber og dans till you drop, luksuriøse butikker og prestisjefylt ferie i utlandet.

 Jeg ønsker alle på en gang i stedet for å vente og vet hva som ikke forstår hvordan mange år. Og av samvittighet og moral kan alltid forhandle for å komme opp med noen unnskyldning for deg selv i vår alder er ikke vanskelig. Imidlertid har kvinners samvittighet alltid vært fleksibel ting :) Men dette betyr å velge den minste motstands vei, den korteste veien å gå, som er kjent for å ofte ikke fører ganske gå hvor vi ønsker. For alt i verden å betale før eller senere. Bare noen ganger forsinket Utbetalingen senere.
 Så her inntil da - da levde hun sil fornøyd og glad om livet. Hun velger en satellitt bare tykkelsen kurv spytte på hans moralske eller litt mer penger - for henne det spiller ingen rolle nå, andre prioriteringer. Han er også på jakt etter henne - det var så ung, pen, liten eller ingen forståelse av livet, men er klar til å gjøre noe for sine drømmer her og nå. I dette henseende, har de funnet hverandre. Samvittighetens stemme, klarer hun å drukne raskt - slike hensyn i stil med "Jeg må tenke på de fremtidige barn som vil gi dem et verdig liv? "Men ytterligere barn ofte ikke er her og - jenter i lageret raskt kommer til filosofien" Child-free ", og faktisk - vel, veldig ung tosk som det vil bli tatt på alvor og la hevder å være kona til en alvorlig mann? Hva du er virkelig kortsiktig elskerinne, leketøy for "bringe til lys" og "skryter til vennene dine" - det mest at det skinner i de fleste tilfeller. Ja, og hun selv fortsatt ikke ønsker familieliv og noe alvorlig. Bortkastet liv, henge med venner i klubber hele natten, bruke penger på tankeløs og hensynsløs shopping - det er alt hun trenger er. Og mens det er de som aksepterer å betale for alt dette, men i stedet hun er enig med ham sove - alle er fornøyd. Normal Denne utvekslingen, gi å gi, råvare-penge relasjoner (hvorfor, jenter ofte nekter å anerkjenne seg selv tilslørte prostituerte - Jeg forstår ikke godt, og vel, ikke essensen). 
 Tror ikke at jeg her noen fordømme eller snakke sterkt mot - etterspørsel skaper tilbud, og når det er, betyr det at noen trengte. Vel la det være, hvis noen ønsker, og hvis alle er glade da. Det er deres valg.
 Men
 Det tar litt tid. År på rad, strømmer livet. Og før eller senere går tosk, som alle på en gang (som valgte faktisk den minste motstands vei og råvare-pengerelasjoner), plutselig møtt med en ubehagelig situasjon. Kanskje hun vokste opp og mistet skjemaet. Kanskje syke eller møtt noen andre alvorlige problemer (helse eller noe annet). Kanskje hun er bare lei av hans Papic og derfor ønsker av nyheten. Kanskje for mye om deg selv tenker noe var å kreve og kreve for mye oppmerksomhet. Uansett - det plutselig bestemmer seg for å erstatte eller forkaste i søpla.
 Vel, hva vil du? Hva mer trenger med leketøy når hun plutselig brøt, sliten eller rett og slett sluttet å utføre sine funksjoner? Og her er jenta som i enkelte kretser kalles "break mønster". Og hav av tårer, misforståelser, klager, depresjon og nedoumevanyy stil - "Hvordan kan det være ??? Jeg har for deg - noe ??? Hva som kan endres eller kaste i søpla når du er trøtt? "Og svaret er enda mer gåtefullt -" Hvem er du? "Ja, jente, hvis du valgte banen råvare-pengerelasjoner, så kan du glemme om menneskelige relasjoner og oppriktig. Hvis du valgte en sput-ere i person for hans rikdom, ikke den slags personlige og moralske kvaliteter, det er nå rart at med disse kvalitetene i hans problem? Hvis du ønsker å være en vakker måte  
Яндекс.Метрика