Som hennes mann for å få det du ønsker?
 10 vanligste feilene kvinner i å oppnå ønsket
 1. Anta at du folk i gjeld
 Vi er alle født like - naken, med ett hode, to hender og føtter. Når et barn blir født, utgjør det ingen stigma: "Hele mitt liv du må Thani [er det - du] at du skal holde den for å oppfylle alle innfall og være den biologiske faren til barnet hennes." Når du leser om det, er latterlig, ikke sant? Men noe i livet, mange kvinner nettopp en slik rolle og tildele sin "sterk halvparten." Dermed misvisende seg og ødelegge nerver lover.
 2. Krev mannen at han bevisst ikke kan gi
Som hennes mann for å få det du ønsker?

 For eksempel, din elsker og profesjonell kirurg med tynne, delikate og elegante fingre. Og du kreve ham til å hogge ved, plukke motoren i et kjøretøy, lage strøm, kaste møkk, etc. Motivert av det faktum at "pappa vet hvordan de skal gjøre, og på et høyt nivå." Men ikke engang tenke på hvilke hender mannen din bør alltid være i perfekt stand, som til enhver tid mulig å utfordre transaksjonen. Å redde liv. Eller det enkelt slitar med en gjennomsnittlig lønn. Og du ber til folk du kjørte sjøen hver 3. måned. Din valgte sin noe å få endene til å møtes neppe gjøre. Hva å si om å bruke penger på deg. Han at pengene rett og slett ingen steder å ta.
 3. Gjør favoritt tips og hint
Som hennes mann for å få det du ønsker?
 Forstå, endelig, menn gjør ikke telepath. Og krever mannen å ha det lese tankene dine - fortsatt, spør en ku å danse ballett. Like det eller ikke, folk - odnozadachnoe er: kan ikke samtidig tenke på arbeid (spill, en annen viktig sak) og
 lese kodene, som løser bare kraften av Sherlock Holmes. Gitt briljant avfall mindfulness sistnevnte.
 Føle forskjellen når du sier: "Min venn ga folk en dyr gave." Neste uvodysh samtale i en annen retning.
 Eller: «Min kjæreste mann ga en diamantring 120000 i butikken" smykker "på Lenin Street. Jeg ønsker også en ring. " Etter din mening, i hvilket tilfelle mer sannsynlig at folk vil ta hensyn til dine ord?
 4. Be om at "jeg vet ikke hvorfor", og forventer folk gjette hva det handler om
 Ofte du oppgi "Jeg vil ha noe, men vet ikke - hva?" Jeg tror ganske ofte. Men har du noen gang tenkt på hvor mye krefter det tar å oppnå dette er dine fantastiske ønsker? Faktisk, i dette tilfellet, at ingen tilbyr, vil det ikke passer.
 Jeg forstår hvis du er gravid - i en situasjon med en kvinne er vanskelig å argumentere. Og kjærlig mann ville lide humør, tar de ulike alternativene som kanskje vil det alene. Men gravid vi går hver dag. Og ikke engang et år. Bare noen få ganger i mitt liv.
 Hva vil du gjøre en annen gang? Dette ligner på situasjonen: "Hvor skal du? "-" Jeg vet ikke ". - "Så, som du vil forstå at det allerede er der? ".
 5. ordne skandaler og tantrums tårer
Som hennes mann for å få det du ønsker?
 Tears - en "tung artilleri", som bare kan brukes i "spesielle" tilfeller. Og mange kvinner gråter "riktig" og "venstre", og dermed spørre mannen ut av balanse. En mann kan ikke stå kvinners tårer. Først, mener han at favoritt gråt for ham. Nei (kun sadist) åpenbart ikke ønsker å være årsaken til en annens lidelse. For det andre, de "sterke" semi synes så hun prøver å manipulere ham (som er stedet å være, faktisk) og oppnå det hun trengte. Flere ganger dette kan fungere, og deretter lei mann og han skal flykte.
 6. Svik gledelig
Som hennes mann for å få det du ønsker?
 Jeg vil ikke si at jukse dårlig. Alt dette er velkjent (lært fra barndommen), men tro noe annet. Spesielt kvinner. Unnskyld. En forgjeves. Samtidig føles mannen store løgner og hykleri. Det er ikke alltid klar over årsaken til hans angst og tvil. Jeg visste ikke en gang klar over at følelsen: hans elskede kone er lureri.
 Har dette: Vil du ha en fantastisk kjole fra den nyeste kolleksjonen, men bare vet - snevret å ikke gi penger ny ting, når det gjelder det faktum at "skapet fullpakket med"? Når du kler "sikkert som du vil", så kan du tenke på noen annen grunn til at du trenger penger, har trafikken politiet skrevet en bot for fartsovertredelse i å samle barn til å reparere barnehage / skole, etc. Jeg tror du er bedre enn meg vil fortsette å liste opp de viktigste presserende utgifter.
 Bare husk at hvis popadeshsya gang, kan neste gang ikke tro det. Det er som et eventyr om en gutt som gjetet sauer og gjentatte ganger ringer etter hjelp: "Wolves kommer! Wolves! "Når rovdyr var faktisk - ingen kom for å hjelpe kom ikke. Alle trodde han lå.
 7. Sett ultimatum
 Den første typen "velge - eller hun, eller jeg". Det kan sies om den elskede mor, hans søster / bror / annet, at noen elsket en [ft etter, selvfølgelig også] din elskede. En mann er i posisjon "mellom to branner." Ofte valget er ikke i din favør. For han [lyubymыy Tvoy] foretrekker å noen som registrerer og lenger tillit mest. Dette er den mest farlig tilstand som bedre aldri hadde brukt. For å gjøre det håndgripelig for: Tenk deg at før du vil være valg av enten mor / beste venn, eller han. Det er det samme.
 Det er en sterk "universelle" ultimatum kvinnene brukte alle
Som hennes mann for å få det du ønsker?
 anledninger - avvenning menn fra sengen. Et par ganger, kan denne metoden fungere. Men det er viktig å ta hensyn til den sterke én ting: folk uten sex i lang tid ikke kan gjøre. Fysiologi han er. Spesielt hvis det "boikott i seng" ingen medisinsk indikasjon (på grunn av sykdom).
 Noen "valg uten valg" undergraver troverdigheten til mannen for deg. Og huset for en lengre bak der du kan slappe av og glemme den "oppstyr" og minefelt hvor du plutselig kan snuble på konflikten brøt ut. Med deg. Husk at ingen normal mann lenge å leve ønsker ikke krig. Siden kreftene er oppbrukt. Jeg vil ha fred. Varm. Ømhet.
 Og når det som i sangen "Legg deg ned, slappe av og høre hva jeg sier / jeg led, men i dag er jeg i gang. / Jeg sa roe ned og lukket munnen. / Det er det, bye, til helvete med deg. " (Agatha Christies "Jeg er på til deg, som i krig")
 8. Å si at du ikke har det du ønsker å få
 Vi tok i "beskjedenhet pryder en kvinne." Det er derfor vi befinner oss i en situasjon som setter på masken av "moderasjon" og ikke kalle hva vi faktisk ønsker å motta. I stedet, da en mann spør deg om du se, en hvit genser, er vi ansvarlige for det meste, "Å, hva er du! Jeg må bære. Jeg har absolutt ikke noe behov for det. " Meanwhile're tenker: "Damn, selv om han mente noe annet. Etter at jeg nektet anstendighet. Chic genser. Hvor lenge av en drøm! ". Og så fornærmet at han ikke hadde tenkt ønskelig å gi oss.
 I dette vi ikke er å klandre - vår utdanning. Men i vår makt for å rette opp dette problemet.
 9. Viser ikke glede når en mann gir deg det du ville
 Igjen har vår utdanning gjort slik at offentlig avsløre turbulente følelser anses ukultiverte. Dette førte til følgende: glede vi ikke viser. Du vet, folk elsker det når du føler takknemlighet og hoppe i taket av perepolnyayuscheho du fange hver detalj presentert for deg. Han la ikke frem mye viktig pris som din reaksjon. Og hvis du ikke er fornøyd (eller stille på at styret) sin gave, så du mistet en kjær noe ønske om å gjøre deg et godt, når den tilsvarende positiv reaksjon i hans retning ble observert.
 10. oppføre seg mot sin elskede som tispe
Som hennes mann for å få det du ønsker?

 Vitenskap "stervolohiya" rotfestet veldig dypt. Dens viktigste mål: "å avle en mann og ikke gi." Vi snakker om hvordan du får det du ønsker fra ektemannen. Så tispe metoder - ikke egnet. Tross alt, folk ønsker å se, sammen med en "myk fluffy kattunge Belenky." Hva hånd og kjærtegnet strekninger, hjerneslag og oppfylle innfall. Posisjon tispe mann med alvorlige intensjoner (og du trenger denne samme, ikke sant?) Skremmer.
 5 chips som er viktig å vite for å få det du ønsker
Som hennes mann for å få det du ønsker?
 1. Personal Space Menn
 Forstå hva personlige plass og hans menn ikke bryte tillater det, i takknemlighet til den elskede, gjorde akkurat som du vil. For menn personlig plass - hans mobiltelefon kontoer i sosiale nettverk, datamaskin, personlige dagboknotater. Vår oppgave - som vi ikke ønsker å se hva som er der for mannen skrev SMS med hvem han er omskrevet, sa han, snakker med jenter eller ikke - ikke til. Hvorfor? Fordi alle de ovennevnte (og lignende) fører til (spesielt når vi sjekker alt dette med en mann) som vi begrense. Ingen liker det når begrense hans frihet og sette grenser: dette er hvordan du kan gjøre, men ja - en gang "henrettelse".
 En mann komfortabel når han vet at hvis du glemmer mobil huset, det er fint ikke klatre sjekke mobilen. Dette fører til mer tillit til deg og vil at du skal gjøre mer behagelig.
 2. Ord: hva som kan sies og hva - du kan ikke selv overfor dødsstraff
Som hennes mann for å få det du ønsker?

 "Ordet er ikke en spurv, fly - ingen fangst", "ord kan kureres, men du kan drepe." Jeg tror at du vet har massevis av slike uttalelser. Men vi vet, vi vet, men i det virkelige liv, glem det. Eller bare ønsker ikke å huske. Det er lettere.
 Hvilke ord kan si? De som forholder seg på noen måte seksualitet som viser din familie ønsker å endre bestemmelsene om personlige følelser menn som sammenligner det med andre (spesielt - din tidligere). Hva er viktig å si mer? Disse ord og uttrykk som lover ditt elskede, feiret sin verdighet som gjenspeiler dine følelser for ham. Vær så snill - også bedre å starte på en spesiell måte, så han var ikke engang en skygge av tvil nekte deg.
 3. Gode relasjoner til familie
 Du vil at mannen var trygg på deg, og enda sterkere kjærlighet? Deretter podruzhysya med sin søster / bror / annerledes. For hva? Og bare fordi hans søster / bror / venn (hvis han / hun er i det, og de har et godt forhold) er din mann noen nei, men påvirkning. Og, som de sier, slippe steinen sliper - gang etter gang kan det prozhuzhzhat øre på hva du kvalm / fantastisk jente.
 Hans søster / bror påvirker også verbalt til din kjære mor. Og da - du virkelig ikke ønsker å kjøpe en annen sikker bedre venninne / kjæreste?
Som hennes mann for å få det du ønsker?

 4. Utseende - den viktigste våpen for å få det du ønsker
 Se bilder

Som hennes mann for å få det du ønsker?


 Oppriktig selv: hvem ønsker du å gå, og gi klapp spise? Jeg tror det ryddig kattunge med øyne som spurte. Men hvorfor? Og nettopp fordi han ikke å røre ekkel. En hånd strekker seg og gjøre det noe bra.
 Nå ser her

Som hennes mann for å få det du ønsker?


 I bildet - er den samme hund. Slående endringene, er det ikke? Nå er det ikke så stygg og vanlige kvinner kan verdig "Uchi banen."
 Hvorfor tror du at folk ser på de to bildene, lage en annen enn du valg?
 Dette tyder på en stor og dyp konklusjon at mannen han var for å oppfylle dine ønsker - det er viktig å være vakker, velstelt, fluffy katt (eller hund).
 Hva er det viktigste i utseende? Alt! Men det ville være galt hvis jeg ikke engang nevnt noen detaljer. Så, hva bedre ta hensyn? Tilstand hår, frisyre, innendørs klær, holdning, sminke, ernæring, hygiene.

Som hennes mann for å få det du ønsker?


 5. Felles Dreams
Som hennes mann for å få det du ønsker?
 Ofte i livet er så ønske at par ikke sammenfaller med hverandre. Og det virker - det er lettere å dele sine planer med andre. Det er grunnen til at kvinner diskuterer sine ønsker med venner, sitter på en kafé eller hjemme på kjøkkenet eller på telefonen, "snakke i timevis." Mennene foretrekker å kaste noen ord om den personlige bruk av et rent mannlig, ridende gjennom byen i en bil med en venn eller "walking" i baren for en øl. Noen ganger, årene flyr forbi, og vilkårene i sin andre halvparten av folk vet ikke engang. Men hvorfor? Og bare fordi sikkert var en opplevelse som "brent": du (eller han) delte hennes mest intime, og han latterliggjort eller sa, "Tøys, opustysya bakken, ikke dårlig drøm" (eller noe sånt). Alt! Mer deling ikke vil. En mann kommer i en slik situasjon som følger: en kvinne setter et fait accompli. På anmodning fra sin elskede, gjorde han ikke synes å huske.
 Det er svært viktig (katastrofal viktig !!!) lære å drømme sammen, slik som en konvergens av kjærlige hjerter, og det er en dypere tillit. Som fører til fantastiske resultater - folk vil begynne å lytte til dine ønsker.
 4 magiske ordene som maddening enhver mann
 Du ønsker å være sammen med mannen din du var sterk og tillitsfullt forhold? Til du beundret han og bæres på hendene? Da bør du lese videre.
 Da jeg gikk på skolen i 6. klasse, var jeg på en trening psykolog. Temaet var forholdet mellom en mann og en kvinne. Fortsatt overrasket - Jeg, tolv jente kom dit. Tross alt, var han fortsatt betalt 500 rubler verdt - mye penger for meg for 13 år siden! Så, fra klassene jeg innså en ting: en mann bli diskutert fire magiske ord, hvis du ønsker å få noe fra det. Hva er dette uttrykket?
 Du har mest fantastiske mann!
 Jeg liker det mye sunket inn i sjelen. Når jeg først begynte å danne relasjoner, første kjærlighet, har jeg ofte sagt det er hans barn. Du vet hva som skjedde? Det bare blomstret med lykke.
 For 10 år har bruken av denne vakre setning (Du mest fantastiske mann!), Jeg
Som hennes mann for å få det du ønsker?
 realisert en ting - men sjelden høre det.
 La meg forklare. Hvilke ord er den beste i verden? -
 JEG ELSKER DEG. Egentlig?
 Men at unge mennesker ofte hører. Mange av dem er spredt høyre og venstre: Jeg elsker denne krus, jeg elsker Kitty, jeg elsker dumplings Spesielt med tanke på at (vanligvis) er sjelden tilfeller hvor man i en av de første og vare livet ut. Oftest, du (og han) var tidligere noen. Og "Jeg elsker deg" til ham (mannen din) hørt fra andre jenter. Så dypt betydningen av ord er tapt. De har blitt vant til det. Det fortsatt spent bankende hjerte holodely hender og kastet i brønnen når mannen innrømmet i kjærlighet. Og nå har vi nesten ikke utfyller hverandre, inkludert mennesket, liksom tro at han - "sterk" sex og "kalvekjøtt lyuboschi bør ikke" er ikke nødvendig.
 Like det eller ikke, men det fungerer. Ønsker du å se? Fortell hennes elsker: "Du er den mest fantastiske mennesker" og se på reaksjonen hans.
 Lykke til!
 Se også: "Hvordan komme seg fra sin kone hva du vil?"  
Яндекс.Метрика