I dag skal vi snakke om hvordan å bli en psykolog. Og ikke de som vil ta råd, dele tips, hvordan du kan endre seg, etc., og en som kan analysere atferd. Psykolog - er først og fremst en person som kan forstå den sanne natur av mannen. Og i denne rapporten beskriver vi hvordan en slik mann å være. Legg merke til at artikkelen er interessant ikke bare for profesjonelle eller studenter bare lære en psykolog, men også vanlige folk.
 Dessverre, har forskerne ennå ikke oppfunnet en enhet som leser folks tanker, og det er ikke så nødvendig hvis god observasjon og har noen kunnskap om psykologi.
 OBS! Det er viktig å vite at 70% av folk uttrykke seg er ikke en ting, og gester, bevegelser og ansiktsuttrykk. Hvis du leser den tause språket kilden, deretter rett tid kan lede dialog gunstig retning, plasserer mannen selv, og aller viktigst - å innhente samtykke i respons på tilbudet ikke bare business, men også en personlig karakter (for eksempel hvis du ønsker å forelske noen).

Hvordan bli en psykolog eier

 Kriteriene som bemerker en ekte psykolog
 1) sjelen - er øyneSå populært ordtak sier, og det er fornuftig!
 Det viser seg at vår pupilldiameter endre ikke bare under påvirkning av lys og mørke. Når det gjelder interesse i motstanderen har de muligheten til å vokse uavhengig av belysning. Tenk deg en situasjon der en person forsøker å innlede en bekjent med deg. Han intuitivt rettet tilnærming og prøver å finne samtaleemner som interesserer deg. Hvis han lykkes, har du visse følelser og elever Utvid. Samtalen begynner å fange din oppmerksomhet.
 Hvis du vil se rett i øynene, betyr det ikke, som noen tror, ​​at du kan trekke ut hele sannheten av mennesket og lære alle hans innerste tanker. "Direkte view" - det er snarere en manifestasjon av genuin interesse og sympati. Alt avhenger av hvor lang tid dette blikket. Hva det er lengre, jo høyere rente. Selv om reaksjonen i dette tilfelle er tvetydig. Hvis dårlig samvittighet snakker, øynene begynner å kjøre. Men det kan også indikere skyhet og isolasjon, eller i noen forvirring, men hva - blir klarere i kommunikasjonsprosessen.
Hvordan bli en psykolog eier
 2) Ansiktsuttrykk og fakter folk uttrykker at nedohovoreno ord. Vær oppmerksom på at vi ikke ser på motstanderens ansikt, så mesteparten av informasjonen som gis er håndbevegelser og holdning endring. Hvis kilden senker hodet mens du snakker, hender åpne, raske håndbevegelser, men med en liten amplitude, er din dialog på en positiv måte. Hvis han hadde øynene på nærliggende objekter eller senker hodet, krysser armene, peremynayetsya fra fot til fot - i dette tilfellet en person er ikke interessert samtaleemne, og han har i tankene bare en fristende idé - løpe vekk. Spesielt hvis han sette en fot frem og uper hånd til tider, selv hengiven tone i stemmen hans, husk at på dette punktet du trenger for å raskt rulle dialog for å unngå ytterligere uforutsette handlinger følgesvenn, som det er satt ganske aggressivt.
 Tips Vse-Sekrety.ru: Følg ditt kjæledyr. Mangler i sitt arsenal uttrykk for følelser er noe annet enn "Meow" eller "bøye" hopper Postures posapыvanyy, urchanyy og vrikke halen, er de likevel perfekt kommunisere og komme sammen med oss, forklarer hans humør all tilgjengelig de manipulasjoner. (Forresten, det er hvem som skal lære verbale uttrykk for følelser).

Hvordan bli en psykolog eier
 3) Personlige plass. Alle har sin egen plass, ikke lov til å krenke andre enn slektninger og kjære. Hvis hans favoritt barn med musefletter sitter ved å si: "Mamma, Pappa, jeg ønsker så-og-så", er vi glade for antilope streber etter å raskt oppfylle hans ønske. Men når en ukjent tendens til å være nærmere å oppleve alle gledene av vår glede og samhold, først og rastløs ønske er noe å gi pannen vedvarende fremmed og gå raskt og glemme problemene i øyeblikket.
 4) Vil du bli en psykolog?! Deretter lære å lytte. Legg merke til hvor mange folk si ingen hørte og ikke gi selv sette inn et ord i en kjedelig monolog. Og selv om denne lange tirade interessant faktisk, disrespect din mening er det sentrale poenget her er ufruktbar avvisning av slike samtaler. Husk at taus, men lytter kilde er mye mer attraktiv enn en som snakker mye, men fullstendig ignorere andres mening. Den perfekte kombinasjonen kommer når man snakker, de andre lytter og godkjenner eller misliker korte bemerkninger, taktfulle bemerkninger løpere problemer. Eksplosiv blanding oppstår når to personer si, avbryte hverandre, som et resultat av ikke å høre hverandre. Det kommer en meningsløs samtale når dialogen er basert på lydløs perehlyadыvanyyah og finne de rette ordene.
 "Treat folk slik du vil de skal gjøre for deg" - dette evige sannhet er alltid relevant.
Hvordan bli en psykolog eier
 Rozvyvaytesya, utvide sin horisont, lære å lytte, observere og respekterer folk. Så sikkert vil du bli en fantastisk følgesvenn og lære å lese tankene til en mann mellom ordene, som vil være den beste psykolog selv hjemme.
 Hvis du tror dette ikke er interessant eller ikke er riktig, så du bedre inn den aktuelle avdelingen i enhver pedagogisk institutt. Selv før denne tro meg, til slutt, har du fortsatt kommer til disse sannheter, som er nyttig for dyktige fagfolk, og for "vanlige" psykologer som ønsker å forstå bedre folk rundt deg og skape den rette atmosfæren kan forbedre sine liv.  
 Til tross for at misunnelse - er en av de mest negative aspekter av menneskelig misunnelse - det er helt normalt og til og med særegent for enhver sunn person. Du kan selv si at å ha noen litt misunnelse og beundring nyttig, siden den korrekte oppfatning av følelsen vi er i stand til å vokse og nå nye høyder. I dag i denne artikkelen ser vi på følelser av misunnelse fra to sider: den første vil misunne oss, på den andre - vil beundre oss. Så la oss begynne.
Hvordan kan jeg bli kvitt misunnelse?

 5 måter å bli kvitt følelsen av misunnelse

 Den beste måten å misunnelse - er deres prestasjoner! Lær å lage planer og følg dem! Ofte ser vi bare sluttresultatet av andres verk, kjøpe bil, en tur til sjøen, kjøpe moteriktige klær, etc. Men har vi ikke legger merke til hva som er verdt å oppnå. Nei, vi forstår at alt gikk gjennom møysommelig arbeid, tålmodighet, etc. Men for å oppnå slike resultater, må du lære deg selv, trinn for trinn for å lage små, men likevel skifter fremover. Dermed først, du vil ikke merke endringen, men da forskjellene er åpenbare.

 Fokusere på målet. Hvis du ønsker det samme som den andre mannen - lage en plan, som vi skrev i forrige avsnitt og konsentrere seg om å oppnå. I dette tilfellet, vil du tenke på ønsket eller som noe uoppnåelig, men som en oppgave som må gjøres. I dette tilfellet, en følelse av misunnelse starter slukket seg selv og bli et eksempel til etterfølgelse, som vil begynne å motivere handling, og ikke onde tanker.

 Vis ditt ønske igjen. Det faktum at folk er ofte sjalu på det han hadde faktisk ønsker. Vårt ønske er ofte misvisende og forårsaket ulike andre faktorer, som for eksempel sjalusi, bitterhet, andres mening, etc. Derfor finnes det tilfeller når en person når ønsket, og innser at alt han ikke var nødvendig. Følgelig, vi vil at du skal tenke på på forhånd hvorfor du er sjalu. Virkelig dette bør være sjalu?! For eksempel, du føler sjalusi mot mannen som jobber i butikken for produksjon av kaker. Men ikke tenk på det når du kommer dit, så alle razlyubyte disse mesterverk av kulinariske kunst og alt forbundet med dem.

 Evaluere alt du har! Vanligvis flyr våre liv ved raskt, og vi begynner å sette pris på alt som var i livet mitt, akkurat i tide. Så slutt å undervurdere deg selv og rose andre. Mest sannsynlig har du mye mer, bare ikke merke til det. Det er ikke alltid alle rundt i livet vårt kan måles ved penger. Slike følelser som kjærlighet, omsorg og oppmerksomhet er verdt mye mer. Hvis du sjalu følelser, som du ikke gjør det. Så det bør ikke fortvile, så er du ikke klar for dem. Lær å vente og tror på skjebnen.

 Finn alternativ. Hvis du realistisk rangere sjansene dine og innså at dette aldri nå (selv om dette er en feil konklusjon), søken etter en midlertidig alternativ, som du vil føle en uimotståelig lidenskap. For eksempel, hvis du ønsket å ha en viss bilmerke, i stedet det kan kjøpe en som er billigere, men det kan forbedre til ønsket tilstand. Hvis du ønsker å motta posisjonen, som ikke kommer, begynn med det som er den første på den måten å velge øverste (fordi de styremedlemmer som ikke umiddelbart). Kan ønske å kontakte deg vært langs den samme vakre jenta, som i den andre. Så først, povchitsya søke hengivenhet av dem som utgjør ikke en slik skjønnhet. Tross alt, vinne hjertet uten erfaring - ikke alltid vellykket.

Hvordan kan jeg bli kvitt misunnelse?

 5 metoder for å kvitte seg med misunnelse av andre
 Misunner folk rundt dem er også i stand til å levere oss mye ubehag i livet. Oftest er det (misunnelse) er uttrykt i forsøk på å skamme, såre eller ydmyke personen angivelig ikke god handling eller unnlatelse. Noen ganger sjalusi kan uttrykkes i å oppdage feil i misunnelse. For eksempel, hvis du er en jente, og du kom kjæreste, kjæresten på grunn av misunnelse fullt ut kan prøve å finne feil i det, og som det var, forresten, du erklære dem, og kanskje til og med et par ganger. Fornærme eller ydmyke du kan bruke, uttalelser av personlige mening på grunn av sin skjønnhet og karakter, og skam - ikke peker til forståeligheten av partneren din.
 Hvordan bli kvitt en slik misunnelse som kommer fra andre?!

 Ikke ta hensyn. Den enkleste måten å kvitte seg med misunnelse folk rundt vil du rett og slett ignorerer samtaler og som vil gjelde for din suksess. Vi kan ikke alltid fikse eksterne faktorer og menneskene som omgir - et faktum, fordi i disse tilfellene må endre sin holdning til situasjonen og bestemte personer. Hvis du fortsetter å snakke og prøve å forsvare sin mening, vil ingenting godt komme av det. Men tie, tenke på det - er heller ikke den beste veien ut. Du burde virkelig slutte å betale oppmerksomhet til misunnelige utseende, hint og fraser. La oss bare si lære dette "trikset" er ikke så lett som det virker. Ja, kan du lære å være stille på andres "angrep", men tenkte ikke på dem, glemme dem - det er lett!

 Lær å skjule sine suksesser og prestasjoner. Hvis det er mulig, holde den på hele din suksess. Uansett hvor de er uttrykt - du har funnet en kamerat, bosatte seg på å betale stilling eller ga deg en verdifull gave. Jo mindre rundt av dere vet, vil tsilishe nervene ikke være så misunnelse og onde tanker. Tross alt, tenke på seg selv som vil endre det som vet om din glede i livet?! Tenk fryde for deg?! Nei !!! De fleste vil være sjalu, sint og si til deg er ikke veldig fine ting (opprinnelig bak). I misunnelse hos andre kan det gå på bekostning av ideer om hvordan du kan nå utnytte (spør om noe annet, for eksempel). Så husk: Hold kjeft!

 Lær å forsvare sin lykke! Hvis du ikke er den personen som hopper forbi ørene bilde, bilder og hentydninger ikke helt entydig, i dette tilfellet, må du lære tvisten. Forsvare sin mening - det tar også tid og følelsesmessig styrke, spesielt hvis motstanderen er sjalu. Lær å snakke direkte. Når du ser hint av sjalusi, snakke direkte - "Ikke misunne meg! ». Denne setningen litt opprørt fordi du bringe rettigheter til rent vann. Spesielt godt gjøre det i selskapet, som han (motstanderen), begynner å angripe verbalt selv, men neste gang vil ikke berøre dette temaet så åpenlyst. God arbeidsmetode "kontakt pause øye». Kjører det slik: ending debatt, sier den siste setningen, som oppsummerer hans / hennes feil og vender om fra det, men heller gå til et annet rom, for eksempel et krus te, ikke lytte til hans setninger snakkes i jakten. I prinsippet er det mye snakk om metoder for tvisten, men du bedre lese dem separat på vår hjemmeside. Men ikke kjenne reglene for debatt, er det bedre å åpent bli med, eller umiddelbart miste som lover dårlig humør, til tross for suksessen som alle sjalu. Ikke la forvandle deres glede, tristhet lagt. 

 Endre sirkel. Noen ganger årsaken til misunnelse er ugyldig selskap, som kanskje ikke er de idealer, kanskje ikke gode tenkende mennesker, kanskje selskapet består av mennesker som har oppnådd lite i livet, så nå prøver ydmykelse av andre, stige i status. Raskt endre dette miljøet !!! Slå av kontakt med dem, og du vil se hvordan livet ditt er vel og bra. Du vil ikke tro, men disse menneskene kan være selv dine nære slektninger. Prøv ikke å bryte gjennom deres relasjoner, men hold avstand: mindre prat, snakke om abstrakte temaer og prøve å i det minste rapportere nyheter med deres personlige og arbeider / studentlivet.

 Bytt til verden. Litt filosofisk avhandling kom ut, men på en annen måte ikke skrive her. Sin essens er å lære å se alle relasjoner annerledes. Ikke være i en slik sårbar person til å lære å gi nyheten om livet ikke med følelser, og med jublende notater. Lær oppriktig glad andres suksess (tross alt, hvis du ikke kan være glad for en annen mann, så er han neppe til å glede seg for deg). Være snillere og merket ikke at forandre verden rundt!

Hvordan kan jeg bli kvitt misunnelse?
 Her på måter kan du bli kvitt misunnelse på den delen av menneskene rundt oss (venner, venner eller slektninger), og med sine egne tanker. Som du kan se, kan sjalusi ødelegge en person (mentalt) og få ham til å forbedre og oppnå mål. Hvilke av disse alternativene du velger, vet vi ikke, men et håp som vil gjøre det rette, som bare forbedre ditt liv.

 Redaktører weblog Vse-Sekrety.ru appellerer til leserne! Hvis du har dine egne metoder for å håndtere misunnelse hvis du har hørt av de andre metodene, må du ta kontakt med oss ​​- i kommentarfeltet. Det beste rådet vi publikuvatymemo artikkelen med navnet (eller kallenavn) av forfatteren!
Яндекс.Метрика