Leser disse linjene, er du sannsynligvis til å se etter dem i å bli kvitt den forferdelige tilstand der den nåværende plassering. Hver skilsmisse betyr noe: for noen er det tapet av en kjær, for noen er det en smerte og frykt gjenoppbygge normalt liv, men uansett hva det var, og denne vanskelige perioden, som ønsker å slette fra hans liv, og det er en forferdelig indre tilstand raskere passert. Vi absolutt forstå hvordan du føler deg dårlig, og vi vil i denne artikkelen gjennom denne perioden, og fortelle deg hva du skal gjøre for å trygt overleve skilsmisse.
 Fra begynnelsen å si at i en skilsmisse, stress og følelser, tårer, depresjon - alt normalt og iboende i enhver normal person. Kanskje du fortsatt har følelser for sin eks-kone eller ex-mann, er hele livet knyttet til henne / ham, interesser, vaner, sosial sirkel, livsstil, reise, memoarer, barn, livet, sex, etc. Også du overvinne smerten ved avskjed, bitterhet, usikkerhet og andre negative følelser. Beklager, men det er ingen slike råd eller piller som ville hjelpe bli kvitt det bare for å våkne opp om morgenen som om ingenting hadde skjedd. Husk - tiden leger, med hver bestått dag vil du bli lettere samt å gjøre det lettere å overleve - vi vil gi deg sine råd.
Hvordan de skal overleve en skilsmisse
 Hvorfor er det så ille

 For å vite hvordan du trygt overleve skilsmisse, må du svare på det viktigste spørsmålet: Hvorfor du dårlig og dine bekymringer. Hoved feil er at vi tror vi var dårlig, og dette er enda verre. Derfor ta opp et stykke papir og en penn, som peker til å skrive på grunn av hva det er du dårlig. Viktigst, du var ærlig med seg selv og kunne grave i seg selv. Hva er de vanligste årsakene til skilsmisse erfaring:

 Jeg fortsatt elsker ham / henne;

 Jeg ønsker ikke å være alene og redd / a;

 En følelse av eierskap;

 Ønsker ikke å være en enslig mor / ønsker ikke å være søndag paven;

 Lært at det er en mann og en solid skulder / brukt, som ligger ved siden av en kvinne som bryr seg;

 Bekymringer om barn, hvordan det vil påvirke dem;

 Det er nødvendig å gjenoppbygge sine liv;

 Slike som han / hun er borte, og jeg aldri finne en erstatning;

 Betrayal av andre omgang, etc.

 Igjen, er det svært viktig å ærlig svare på dette spørsmålet, og kanskje til og med simulert situasjon. Tenk deg for eksempel at den andre halvparten vil du finne en måte for deg å postavytesya dette? - Det vil være ubehagelig. Trolig fortsatt har følelser av kjærlighet eller vil spille lovbrudd fordi han eller hun er funnet å erstatte deg med alle konsekvenser, og deretter skriver: ". Hva gjør han / hun vil finne meg en erstatning"
 Når listen er utarbeidet, analysere det, å tenke over noen spørsmål om hvordan du kan handle eller hvordan å løse, andre - kanskje bare må akseptere. Hvis du rozluchayetesya, så dette er en god grunn til at oppveie Friend skalaer som er din nåværende tilstand.
 Husk, de vanskeligste første to ukene, så vil det være mye lettere mentalt.
Hvordan de skal overleve en skilsmisse
 Hvordan de skal overleve skilsmisse enklere

 La oss dele tid inn i perioder og forklare hva du skal gjøre i hver av dem.

 Hvordan overleve de første dagene

 Hvordan overleve en skilsmisse kvinne
 Hvordan overleve en skilsmisse fra sin mann? Jenter bør alltid være støttet, så si "gratis øret," mannen som kan snakke, klager over at sustain beklager og gi råd. Jente som person kan bli beste venn eller søster. Til diskusjon var psykisk, ta med en flaske vin eller en martini og noe før. Veldig bra, hvis du bor hos en venn med en overnatting, eller vice versa. Det er vanskelig å overleve den første tiden, spesielt om natten, siden søvn er rastløs, om ikke i stand til å sove, og så videre mentale samtaler natt passere ubemerket. I de følgende dagene kan du ringe og tidvis møte med "støtte".
 Hvis du, dårlig, trist, sørgmodig, ulidelig vondt, forferdelig - gråte, dette er ikke dårlig! Men det er bare i de tidlige dager, deretter begynne å kontrollere meg selv og ingen tårer, for da blir vant til å gråte og så hasnot seg deprimert.
 Hvordan overleve en skilsmisse mann
 Hvordan overleve en skilsmisse fra sin kone? Menn vi kan bare sympatisere, fordi de ikke gråter og opprørt - skru seg fottur med venner i puben, vanedannende dataspill eller delta i tuning eller bilverksted. Men noen ganger menn også oppleve en vanskelig skilsmisse som kvinner i denne perioden må også snakke med en mann, kan dette hjelpe deg en sann venn.
Hvordan de skal overleve en skilsmisse
 Hvordan overleve en skilsmisse i den første uken

 Den vanskeligste perioden - den første uken etter separasjon. I moralsk smerte, stress og følelser - du trenger for å løse to viktige saker: bolig og økonomisk. Som for boliger, er det to alternativer: enten du bor i samme leilighet hvor de bodde i løpet av ekteskapet, eller flytte til et annet. Vi anbefaler sterkt at spre og ikke bare leve i forskjellige rom, siden det er ingen god bortsett krangler og avklare forholdet, ikke lede. Hvis du ikke ønsker å lagre ekteskap.
 På økonomiske spørsmål hardere jenter, er lettere menn i denne forbindelse, men i alle fall det er problemer, så be om hjelp fra slektninger. I løpet av denne perioden, kan du prøve å minimere, om ikke eliminere, kommunikasjon med den tidligere andre halvparten, eller begrenset bare kort telefonsamtale om emnet tone, uten noen forklaring på forholdet. Faktisk, i løpet av denne perioden, prøv å strengt unngå showdown.
 Kvitte seg med minnene om den andre halvdelen
 Ingenting skal minne den tidligere andre omgang, så plukke opp en boks med alle de tingene som gir oss minner, nostalgi og melankoli: Vanlige bilder, gaver og andre ting. Deretter lukker du esken og sette det langt unna, men ikke kaste alt - holde kjølig og holde deg i hånden. Prøve så snart som mulig for å distrahere meg fra å tenke på sin eksmann eller ex-kone som det var ikke vanskelig: fordype deg i arbeid, husarbeid, finne en hobby, etc.
 Avslapping
 Prøv å roe ned og slappe av, er at - det er, og dette vil ikke endre seg. Go'll gå, puste frisk luft, på veien til å gå til supermarkedet og kjøpe deg noe deilig at du alltid forbedrer humøret, drikke, desserter, frukt, iskrem, etc. Kjøp en stor pizza og gå hjem å se noen utrolig morsom komedie. Deretter skriver du full varm duftende bad med skum, slår rolig musikk og bare slappe av - bare tenke på de gode minnene om dem hvis varmen er på hjertet: barndom, skole og Institutt år, strand ferie, etc.
 Skilsmisse foreldre barn
 Sørg for å snakke med barnet ditt, er det sannsynlig altfor dårlig på grunn av skilsmisse, tross alt, forandret livet hans. Uansett hvor ille det var, ville du hater deg til å føle ektefelle, det bør på ingen måte påvirke barnet. Du trenger ikke si dårlig, fornærmelse og hell skitt andre far - respektere følelsene til barnet sitt. Forklar barnet ditt at du og pappa / mamma ikke vil være sammen og nå bor på forskjellige steder, men dette betyr ikke at han ikke kan ses med min far (med deg), ville det fortsatt bare pappa (du) trekk.
 Meddlesome spørsmål og sår
 For første gang flammene strømmet avhør om hvorfor du brøt opp og det var grunnen til skilsmissen. Advance tenke på det svaret, en frase mal "Vi bestemte oss for at det ville være bedre", "Bestått kjærlighet," etc..Seksjon. Som for sine kjære, de kan fortelle deg den virkelige grunnen til skilsmissen, men igjen, trenger ikke å helle skitt på tidligere andre halvdel. I alle fall må vi snakke ut, og ikke bare er nødvendig, men nødvendig - ikke hold i seg selv, vil dette bare bli verre. Hvis kvinner ikke har råd til de ekstra følelser, må mennene i denne samtalen styre meg. Det er tider når han eller hun begynner å ringe venner og venner for å fortelle dem hvor ille og de levde et ulykkelig liv som det var forferdelig og så.d. - Ikke gjenta sine feil, holde deg i hånden og ikke faller i øynene av venner. Hvis du virkelig hardt, jeg ønsker å snakke ut og få råd - skriv til relevante emner i forumet eller i kommentarer til denne artikkelen. 
 Hvordan å lindre smerten av skilsmisse
 Men vi forstår at tips og smerte rolig, alle lyser opp inne, ingen matlyst, er det apati Prøv å ta beroligende midler, helst infused med urter. Hjelpe berolige hvile, og takket være ham, vil du normalt sovner i løpet av denne perioden. Ikke i noe tilfelle ikke søkte trøst i alkoholholdige drikkevarer, samt påvirke helse og slik at du kan gå til binge.
Hvordan de skal overleve en skilsmisse
 Hvordan overleve en skilsmisse andre uke

 Og nå en uke bak. Du brukte til å leve selvstendig justert livsstil og begynne de første trinnene av et nytt liv. At nytt liv og behovet for å gjøre i denne perioden.
 Nytt liv må nødvendigvis være opplagt, så starter det fra endringen i hans utseende. Dette er spesielt nyttig for å gjøre hvis du alltid har ønsket, og den andre halvparten var helt mot slike handlinger. For å begynne, velg det bildet du ønsker å bruke på seg selv, og fortsette til saken.
 Endring av type og stil
 Kvinner anbefales å endre frisyre eller gjøre noe nytt i det. Også en positiv påvirkning og endring hårfarge. Deretter fortsetter å eksperimentere med sminke, velge den mest ideelle i det nye bildet.
 Menn kan lage en ny frisyre eller frisyre. Du kan også vokse et lite skjegg og bart, og eventuelt prøve å plyndre dem.
 Etter endringer i utseendet fortsette å endre stilen. Gå til butikken og butikker for å kjøpe nye klær og sko. Shoppe klær med forskjellig stil, men moderne, kreativ og klassisk. Selvfølgelig, dette bringe noen for selskapet.
 Shopping tur
 Hvis den økonomiske tilstanden er, og deretter gå til butikkene. Hvis du flytter, deretter kjøpe deg noe du trenger for nye boliger. Generelt, jenter alltid finne noe å kjøpe selv, og som menn, kan det være en kampanje i Auto, datamaskin butikk, avdelinger fiske varer, etc.
 Generell rengjøring og omorganisering
 Sørg for å gjøre rengjøring og omorganisere huset. Også ta over alle de gamle tingene i skap og kott, bli kvitt alle de gamle og ubrukelig, for den nye utgivelsen. Etter rengjøring og permutasjoner vil du ha en følelse av en ny begynnelse.
 Drevet bort
 I den andre uken av separasjon fra kona eller mannen kan og slappe av. Hver person har sin visjon av faget. Noen kvinner foretrekker rozviyuvatysya i selskap med barn og venner, noen foretrekker den koselige kafeen eller restauranten, vel, noen ønsker klubben. Som for menn, de er ikke viktig hvor, og de fleste av dem, kan det være en bar, restaurant, svømmebasseng, fiske, leilighet, etc.
Hvordan de skal overleve en skilsmisse
 Hvordan overleve en skilsmisse tredje uke

 Du overlevde to hele uker. Livet begynner å danne seg opp igjen, du sover fredelig om natten og bevege seg bort fra separasjon. Nå er det på tide å tenke på fremtiden, prioritere og løse alvorlige problemer.
 Pereosmyslit liv
 Analysere livet ditt, at det var bra eller dårlig. Navigere deretter å analysere ditt forhold til den andre halvparten, som var bra og hva som er dårlig. Sørg for å vdaytes analyse av årsakene til skilsmisse: hvordan det hele begynte, hvorfor det skjedde og hvem som har skylden. Trekke konklusjoner fra alt dette. Hva slags person ser du deg selv i fremtiden? Akkurat nå kan du bli en annen person som du ønsker å være.
 Skilsmisse
 Når du er mer eller mindre borte fra depresjon, stress og bilder - hvis ikke liker, og du trenger for å løse nyansene i skilsmisse. Først av alt bestemme problemstillinger knyttet til sitt barn, og når han vil møte med paven og spørsmålet om barnebidrag. Deretter avgjøre spørsmålet delen av felles kjøpt eiendom samt - prosedyren er ikke hyggelig, men det bør gå gjennom.
 For å gjøre dette, skrive til SMS hans tidligere andre halvparten av hva som er nødvendig for å løse spørsmål om skilsmisse, som sikkert søke om skilsmisse du allerede sendt inn. Diskuter i telefonen, hvis mulig, alle de ovennevnte spørsmål. Du trenger ikke å spørre: "Hvordan har du det uten meg? "" Endre funnet? "Og av andre saker av denne art, bare for anstendighet eller med en nysgjerrighet for å spørre om saken, ikke mer. Hvis samtalen blir til en krangel og showdown - ferdig med det, ingenting godt vil komme ut av det, men prøv å unngå det.
 Beklager ikke holde onde
 Når følelser og smerte av avskjed litt vlyazhutsya, prøv å spørre om alt det gale hans tidligere andre omgang og fikk ikke holde det onde. Bør oppriktig tilgi, ikke bare inspirere deg selv at du er tilgitt. Psykologer sier at du ikke kan starte en ny og fredelig liv hvis du ikke slipper din fortid.
 Kommunikasjon med det motsatte kjønn
 Denne perioden er svært nyttig å starte enkel kommunikasjon med det motsatte kjønn. Dette kortet kan du gjøre for eksempel via internett. Enkel og lett kommunikasjon vil ikke tenke på sår og bringe til livs nye følelser.
Hvordan de skal overleve en skilsmisse
 Hvordan overleve en skilsmisse fjerde uke

 Fjerde uke - bare en måned du ikke er sammen. Nå er det viktigste å gå gjennom prosedyren for skilsmisse. I skilsmisse anbefaler kommer fra personen som støtter deg, bare hans tilstedeværelse selv moralsk hjelpe deg. Prosedyren for skilsmisse er ikke en veldig hyggelig tid, så mentalt forberede seg på forhånd og holde den i hendene selv.
 Etter alle problemene og få frihet, arrangere en liten ferie i en smal krets av mennesker nær deg som har støttet og hjulpet i denne vanskelige tiden for deg.

 Livet etter skilsmissen

 Husk at du er ikke den første og ikke den siste. Et stort antall par blir skilt hver dag - alt veldig dårlig og vanskelig å overleve denne perioden. Likevel går all smerten bort og starte et nytt liv, det vanskeligste - det er tidlige dager, du må bare gå gjennom så snart som mulig. Deretter nødvendigvis bli lettere og alt i livet ditt er bra!  
Яндекс.Метрика