Til tross for enkelhet av spørsmålet, egentlig er det utrolig kompleks og individ. Etter hver side ser bedre ut på egen hånd, og hvordan man skal oppnå excellence alltid grenser vanskeligheter. I denne artikkelen vil vi prøve å gi deg de grunnleggende måter å endre seg selv (sin natur, atferd, holdninger til livet, etc.). Vi kan ikke garantere at endringene bare etter å ha lest denne artikkelen, men hvis du gjør de fleste av de foreslåtte punkter, kan du være sikker på - du ikke kjenner!
Hvordan endrer jeg meg selv til det bedre?

 7 trinn som vil bidra til å endre seg til det bedre

 Begynne å slåss de dårlige vaner! Du blir bedre, hvis du har dårlige vaner. Det faktum at de vil forstyrre hver gang, eller du stadig skylden for dem, eller vil du være urovekkende tanker om sine ulemper. De vil stoppe deg bedre i livet. Alle forstår at dårlige vaner ikke kan kvitte seg raskt mislykkes, men dette er bare å begynne. La det være å redusere dosen av nikotin eller alkohol, men de klarte du begynner å bevege seg på en positiv måte. Mer detaljerte instruksjoner om hvordan du kan bli kvitt dårlige vaner kan du lese i en av følgende artikler i vår online magasin Vse-Sekrety.ru, så abonnere på oppdateringer!

 Lag en plan for de neste fem årene! For en dag bli en bedre urealistisk for året - for vanskelig, men i fem år - mer enn mulig, og du kan endre måten du vet bare ikke. Din plan skal være 100% ekte (hvis noen tidsplaner skjebne) og veldig detaljert. Du bør vite hva du vil bli engasjert i noen av de månedene av sitt liv. Lage et system som hjelper deg å holde styr på hvor mye du trakk seg fra sin plan. Et slikt system er ganske enkelt å lage - skriv foran hver måned for fremtiden, hvilke resultater du har oppnådd. Vi minner mål bør ikke være ublu, spesielt når det kommer til vekten din, trenger du ikke nullstille for en måned 20 kilo, som om du ikke liker. Og hvis det kommer til penger, de også må være på planen så mye som du virkelig kan få. Bedre overgå den planen som ikke når minimumsmerket.

 Gjøre gode gjerninger. En god mann er ganske enkelt fortelle - han gjør alltid gode gjerninger! Gjør godt - er ikke bare nyttig, men også morsomt. Tross alt, tenk på hvor lett hjelp en eldre kvinne å bringe poser eller fikse et ødelagt gjerde på hytta. Barnet er lett å få en kattunge fra et tre, en ung mor med en barnevogn trekke gulvet ut. Slike handlinger krever at et minimum av tid og krefter, men når du får en utrolig positiv holdning, ord og takket vokser ikke bare din personlige oppfatning av seg selv, men tanken på andre. Ingen grunn til å nekte å hjelpe, spesielt hvis det er for deg verdiløs, ikke snu det blinde øyet til urettferdighet, må vi ikke være likegyldig - og deretter kan du endre selv til det bedre!

 Vær ærlig med deg selv og andre. En annen funksjon som skiller positiv person fra dårlig - er alltid i stand til å være ærlig. Løgn er alltid lettere enn folk sier sannheten. Rundt oss så mange blatant løgn, noen ganger også bli syk. Og legge alle - venner, venner og kjære. Ingen løgn for det gode - dette, men ligger for egoistiske formål, er dette en helt annen situasjon. Ærlige folk på bakken litt, men de finnes! Lyst til å være en av de få?! For å være ærlig er det vanskelig å ikke bare med andre, men også med hverandre. Tross alt, husker hvor ofte vi lure oss selv?! Eksempel: nahamyly i butikken?! Og vi går på veien og tror at jeg var skyldig podlez under den varme hånden eller unødvendig tid. Cut lønn?! Bare hodet drittsekk og det er det?! Men faktisk det motsatte er sant, enn tidligere fortalt situasjoner. Uhøflighet var ikke din feil, men strippet ned lønningene - for dine feil.

 Holde ord. Flere hundre år siden, den ære - det var ikke bare en tom frase, for det døde, og var redd for å miste henne hele livet. Et av de viktigste punktene i ære var - evnen til å holde sitt ord. Hvis du ønsker å endre deg selv?! Lær å holde alle løftene som ble sagt av deg. Ikke tør å si høyt hva du ikke kan nå, og hvis allerede nevnt, være snill å oppnå de ovennevnte, hvorfor skulle du ikke verdt det. De som holder ordet i ethvert samfunn er respektert og lyttet, som alltid vet at ordene uttalt av denne mannen, ikke en tom frase, og sannheten som ikke kan påklages. Hold lovet ordet er svært vanskelig, selv ikke alle lykkes, men definitivt verdt det å lære dette!

 Lag et sterkt forhold til den andre halvparten. Du kan ikke bli bedre, ikke å ha kjærlighet i ditt hjerte at du har vært i stand til å varme opp på et tidspunkt i livet ditt. Man - et vesen som ikke kan leve uten kjærlighet, vil han alltid streber etter å finne en person som ønsket å tilbringe resten av livet. Så hvis du ikke vil være på jakt etter hans kjærlighet, kan du aldri oppnå perfeksjon. Det er ikke forgjeves i alle embetsmenn var andre halvdeler. Det er også en indikasjon på at personen er i stand til å starte en familie, setter pris på det og prøver å lære andre. Det er lite sannsynlig at noen av dere vil ta et eksempel, hvis du er ensom og ulykkelig.

 Lag ditt utseende en som du hadde håpet. Ikke bare endre i seg selv, som vi alle setter pris på ikke bare på personlige egenskaper, men også fra utsiden. Du trenger å lære å stoppe frykt eksperimenter -. Prøve ut ulike roller " Dette er spesielt viktig for kvinner. Ikke å endre stilen på klær. Tross alt, du har å endre frisyre, sminke, stil bevegelser, gangart, etc. Tross alt, den eneste måten du tror på endringene. Gi deg selv bildet som vil være av interesse for deg at du ønsker å følge og hvem som skal være like. Ja, vi er enige om at den ideelle kvinnen der, og starte et idol er ikke riktig! Du kan imidlertid fra alle kjente kvinner tar for seg eneste kriteriene som bare du liker!

 Det er alle tiltak som kan endre din skjebne! De er vanskelige og lett på samme tid. Hvis du ønsker å endre deg selv? Take Action!
 Endringene får sin makt lang nok for mange mennesker, behovet for å endre seg for personen som han likte. Men det er bedre å tilbringe noen år i de positive endringene enn å leve et liv som ikke ville ha likt!
Hvordan endrer jeg meg selv til det bedre?
 Husk å skrive i kommentarfeltet din mening om våre metoder forbedre seg til det bedre. Fortell endre sine hemmeligheter, slik at andre kan gjenta bragden og endre seg selv, sin skjebne og livet generelt!  
 Sjalusi - en gift som spiser folk inne. Denne følelsen oppleves av alle, bare i den grad av uttrykk er svært forskjellig: i et anfall av sjalusi noen kan selv truffet, og noen som impuls skjer ikke. Men i alle fall sinnsykt sjalu ubehagelig, så i denne artikkelen vil vi snakke med deg om hvordan du kan overvinne en slik følelse som sjalusi av elskeren og kjære.
 Format artikkelen er noe uvanlig, og det består av spørsmål og svar!
Hvordan overvinne sjalusi i deg selv?
 Hvordan overvinne sjalusi av sin mann?
 Være litt lettere å relasjoner, husk at du er et ektepar, og derfor må stole på din kompis. Tenk hva du vil oppnå sin iver?! Skandaler og krangler?! Hvis du ønsker å klatre hans lommer, telefon, sms-ing lese og se ham, tror hva du vil oppnå? Skilsmisse? Likte du det? Noe du ikke er fornøyd i forholdet? Tenk på barna vil være med dem?!
 Hvis du liker alt i et forhold, trenger du ikke ønsker separasjon, så det er verdt å stoppe opp og begynne å stole sjalu ektemann. Bare i dette tilfellet, vil familien være lykkelig!
 Hvordan overvinne sjalusi til en jente?
 Her må du akseptere det faktum at alle jentene på grunn av sin natur elsker å flørte og tiltrekke seg oppmerksomhet. Du må være klar over det faktum at med alt dette, det er fremdeles forpliktet til jenta og er utelukkende knyttet til deg. I tillegg vises sjalusi vanligvis hos personer som føler seg stygg, og generelt mislykket svikt. Vår online magazine anbefaler Vse-Sekrety.ru fjerne deg selv fra disse tankene, og du slutte å være sjalu på kjæresten hans i detalj.
Hvordan overvinne sjalusi i deg selv?
 Hvordan overvinne sjalusi av andre halvdel av det siste?
 Fortiden så mye nervøs med hemmeligheter og mysterier som hindrer bor noen mann sjalu. I dette tilfellet, vil styret eneste - fortid slipper sin andre halvdel. Dette sjalusi må kjempe, selv om det blir kjent for alle. Deg og vil fortsette å mistenke om noen konspirasjon nedohovorkah og se etter feil i de kjente fakta. Du kan ikke la gå for en dag eller en måned, vil du trenge minst halvparten av året, i ydmykhet, men da vil du lett forholde seg til relasjoner og elsker din kjære enda mer!
 Hvordan å overvinne følelser av sjalusi for hans kone?
 Følelser av sjalusi i dette tilfellet kan være på grunn av flere komponenter: For det første kan det være misforståelser kona til det faktum at hun er gift, og derfor bør ikke oppføre seg på denne måten. Etterforsker, du liker henne mann som er nødvendig for å levere en normalform hva hun ikke forstår. I det andre tilfellet, kan problemet ligge i deg, ikke glem at hun er en kvinne, så det bør tiltrekke seg oppmerksomheten til menn, lære å stole på henne, og lære å gi opp!
Hvordan overvinne sjalusi i deg selv?
 Hvordan kan vi overvinne sjalusi av fyren?
 Å begynne å bringe gutten til det faktum at du ikke vil akseptere svik i enhver form, og vil ikke tolerere hvis vet om det! Så bare slipp situasjonen "på bremsene", så vær det vil bli. Hvis du stadig vandre av kjæresten skygge ham før eller senere, men det er sliten og han bare ønsker å endre prinsippet for deg å kan ikke vilkårlig anklaget (men ikke plagsomt så vil lytte til dine beskyldninger). Dessuten, hvorfor ødelegge deres nervesystemet forhånd, fordi ingenting annet skjedde. Jo raskere forstå det, jo raskere vil du overvinne din sjalusi!
 Hvordan overvinne sjalusi svigermor?
 For å overvinne sjalusi komme ut i løpet av årene, vil bare i ungdommen være svært vanskelig å komme til enighet med dette. Way out hjelpe mannen din å flytte til en annen del av byen eller til og med å flytte, flytte til en annen region eller land, slik at de kan i det minste bli sett. Ja, det er drastiske tiltak, men de er i stand til å overvinne din iver svigermor. Ellers vil du lenge å lide av dette.
 Hvordan overvinne sjalusi av barn fra sitt første ekteskap?
 Alt kommer igjen med alder, til den viktigste mannen forklare at du ikke vil at det skal utbetales til barnet fra hans første ekteskap lenger enn din. Hvis du ikke har barn, derimot, tror på det som menneskeverdet, som om han var så oppmerksomme på barnet - betyr det for deg er en veldig god far. I tillegg foreldrenes kjærlighet - en svært komplisert ting som kommer til bare 30-35 år, ikke benekte det hvis det kom før.
Hvordan overvinne sjalusi i deg selv?
 Hvilke måter kan overvinne sjalusi til en venn?
 Her trenger du eller for å arrangere en test av type: innlegget ditt kjæreste og kjæresten i landet før dette og installere kameraer overalt for å forstå at forholdet mellom dem eller ekskludere møte kjæresten din og kjæresten. Noen psykologiske metoder er nesten maktesløse så fort effekt trengs drastiske tiltak.
 Hvordan overvinne sjalusi av ex-kone?
 Du må undersøke innholdet av sin mann, for å forstå hvordan det sant at du hvordan verdsatt relasjoner. Fordi noen ganger folk iboende tilhører alle jentene, som gode venner samsvar hyggelig smil ex-kone - er ingenting mer enn en gest av høflighet. Du må også undersøke ex-kone, som det kan være å bygge en "intriger" og prøve å erstatte din ektefelle for formålet av separasjon. Realistisk vurdere situasjonen og alle de mer tillit sin andre halvdel. Du må også snakke mer med mannen viser sin bekymring og sjalusi forklare. Kanskje han vil endre forholdet på grunn av ekteskapet.
Hvordan overvinne sjalusi i deg selv?
 Vi ønsker deg lære å håndtere sin sjalusi!  
Яндекс.Метрика