dette kjent faktum at styrer bare vi selv livet. Likevel, hva vi har oppnådd, og få i dette livet - vår fullt fortjent. Det følger en annen konklusjon: alt det negative som omgir oss, det var bare vår skyld, og på grunn av våre beslutninger eller handlinger. Men til tross for vår kunnskap til oss for en lang tid kommer det faktum at vi er i stand til å forandre alt. Derfor, i denne artikkelen skal vi fortelle og overbevise deg om at endre sine liv til det bedre - selv svært reell og skremmende som om det ikke synes gjennomførbart.
5 hemmeligheter om hvordan du kan endre livet ditt til det bedre

 5 enkle trinn hvordan du kan endre ditt liv og deg selv
 Vårt team av forfattere weblog Vse-Sekrety.ru mener at det er fem grunnleggende trinnene for å radikalt endre seg selv og sitt liv. For disse trinnene bør starte, hvis du bestemmer deg for å endre i livet ditt.
 I tillegg ønsker vi å advare deg om de vanskelighetene som vil bli møtt: Du forstår ikke, trenger råd hele veien, vil kanskje prøve å stoppe, og viktigst du ikke og vil motstå dette spesielt siden liten vilje til å tro på virkeligheten av mulig beste endringer. Så før du forandre livet ditt, tro på deg selv, din styrke, og aller viktigst for den ultimate suksess!
 Dermed trinn til et bedre liv:

 Bygge en bedre fremtid mental og bygge en detaljert plan for gjennomføring. Starte eventuelle endringer som kreves av drømmer. Hver av dere må være din drøm, men et bedre mål for hvor du bor, arbeider og endre seg. En drøm å være så sterk at du kan for henne å våkne opp tidlig om morgenen og begynne å jobbe for det, du vil ikke stoppe etter feil. Prøv detalj for å male sin fremtid bedre liv: hva og hvordan det vil være hver dag. For eksempel, beskrive deg selv, hva slags klær vil være, hvor bygningen vil leve og hvem som skal være den personen ved siden av deg. Når målet er å komme opp og prøve å male en detaljert trinnvis plan forlater papir eller oppgaver som skal utføres. For eksempel har vi en drøm å leve i Canada. For å gjøre dette, gjør vi en grov plan: å utforske alternativer for innvandring til Canada, for å samle inn de nødvendige dokumenter og samle inn penger. Deretter begynne å implementere hvert av elementene. Det er riktig, og forandre livet ditt til det bedre.

 Tapp reell endring. Du kan ikke forandre livet ditt til det bedre ved å endre det på noen detaljer, for eksempel kjøp av et profesjonelt kamera eller en tur til sjøen. Målet bør være en global bekymring og mesteparten av livet. For eksempel kan du endre arbeid, bolig, holdning til livet, etc. I tillegg til ønsket om å være ekte, og ikke et ønske om å lære å fly i luften.

 Endre din sosiale sirkel. Hvilke endringer vil avhenge av din sosiale sirkel hvis folk rundt deg vil støtte, hjelpe og oppmuntre til forbedring av din - så ting vil ordne seg. Hvis folk rundt vil misunne, eskalere situasjonen, tror ikke på deg og snakker alle vederstyggeligheter i adressen din, og absolutt ingen endringer vil forekomme. Vi kan umiddelbart si at 95% av den sosiale sirkelen må endre på noen måte, som om du er misfornøyd, er det delvis feil og menneskene rundt dem også. De kan være direkte gjerningsmennene av dette og indirekte, for eksempel, være likegyldig til din livssituasjon. Så begynne å chatte med vellykkede mennesker, gode og de som tror på potensielle endringer. Andre mennesker også bedre ikke å snakke om sine planer, bare slutte kontakt med dem alle

 Finne styrke til å stå opp etter et fall. Selvfølgelig, vil strukturen i en vellykket og lykkelig fremtid oppstår vedvarende problemer og feil. I disse vanskelige stunder kan ikke på noen måte gi opp eller gi opp. Vi må heve oss fra sine knær "og fortsette å gå videre i livet sitt bedre. Være forberedt på disse utfordringene. Søke støtte fra sine kjære. Være dristigere og mer insisterende, som deres lykke må fortsatt nå, koste hva det koste.

 Begynn å handle nå! Vet du at den mest beleilig øyeblikk til å begynne sin forandring?! AKKURAT NÅ! Hvis du ønsker å endre deg selv og ditt liv?! Deretter umiddelbart begynne å endre, ikke vent til rett tid, kanskje aldri vil, men det betyr ikke at du må sitte og vente på det. Jo raskere du "startanete" jo raskere du kommer til målet - et bedre liv.

5 hemmeligheter om hvordan du kan endre livet ditt til det bedre
 Til slutt vil vi også gjerne anbefaler deg å lese vår andre artikkel om hvordan å starte et nytt liv i det du vil lære mye mer nyttige ting å bidra til å endre livet ditt til det bedre.  
Hva er viljestyrke og hvordan du kan heve en?
 Mange tror spørsmålet hva som virkelig er den viljestyrke. Så, viljestyrke er en av de viktigste trekkene. Noen ganger sa den sterke besluttsom mann at han hadde en sterk karakter, er fordi begrepet viljestyrke noen ganger erstatte betyr karakter. Det er vanskelig, kanskje det er å forestille seg, men til dags dato, ingen spesiell visning av mekanismen vil.
 I denne artikkelen vil vi se på:

 Hva er viljestyrke?
 Utdanning viljestyrke
 linje kan kjapt ødelegge det du har vært å bygge. Ifølge mange eksperter vil trene best i idrett, når du steg for steg, ikke kontinuerlig gå sammen. For de som ikke er involvert i idrett, også er en vei ut.
 Først av alt, bør du:
 1.  Tenk og liste opp alle problemer og feil som har dukket opp og forsterket på grunn av mangler.
   Tenker og liste fordelene som ville være nyttig å ta med en sterk vilje.
   Tenk deg en mann som allerede har en sterk vilje. Du liker denne ideelle modellen gjør? I dette tilfellet må du handle på dette bildet, direkte korrelerer med ham alle hans handlinger og innsats.
   Det viser seg at det vanskeligste, og på samme tid, gir uendelige muligheter for utvikling av viljestyrke - det daglig. Stå opp om morgenen av vekkerklokken, gjøre øvelsen, spise noe godt til frokost og tid til å komme til skole eller arbeid, mindre prat på telefonen for å utføre sine oppgaver, etc. I løpet av dagen og det er mange ting som bør gjøres, men ønsker ikke å, og de i sin tur vil gjøre, men de er ubrukelig og kan også være skadelig.
   Har besluttet å gå videre med utvikling og utdanning av sin viljestyrke, ikke umiddelbart forstå alt. Du må velge ett eller to områder der du ønsker å utvikle, lage denne planen eller timeplan for hver dag og uten forsinkelse, starte. Dette i sin tur bør være daglige leksjoner, øvelser, forretningsregler, viktigst i det faktum at de var regelmessig. Mannen som kom til ingenting og søker kamper, er ikke interessant, men mannen som legger armene og slutte å slåss - er forakt og medlidenhet.
   Hvis du vil, hva livet var rik og levende, vellykket og ulike behov viljestyrke nødvendig. Så hvor mye skal vi få det til på egen hånd, som ville gjøre gode penger du trenger for å jobbe hardt, bør vi ønsker det, må du utvikle seg og utføre mange små samtidige handlinger. Hva ville ha mange venner og bekjente, bør være av interesse for andre, for å være i stand til å snakke, samtale, ha tålmodighet og lyst, er det også nødvendig å forbedre seg selv, og som ville forbedre, trenger viljestyrke. Man kan sitere mange eksempler på hvorfor vi trenger en sterk vilje, men som ville dyrke en sterk vilje trenger fortsatt et ønske og ambisjoner.
  Hva er viljestyrke og hvordan du kan heve en?
   Ikke glem at hver enkelt av oss har et utvalg av fremtiden for oss alle bli mer interessant og rikere gode gjerninger og kunnskap som ville ha vært fint å nevne at det aldri ville ha ønsket å endre sin fortid. Helt alene i våre hender å dyrke ens viljestyrke og gå videre med hevet hode, stolt av sine handlinger og prestasjoner, eller gi opp, ikke gjør for å ta en posisjon svak svak vilje person og vente på havet vær, men likevel ikke gis som i hender, gjør, og dette ikke skje. Alt som man oppnår i livet er gitt gjennom overarbeid, ønsker og ambisjoner.  
 Nesten alle voksne liv - fra ungdom. Mange foreldre gjør den feilen å tro at barnet er nesten vokst og krever spesiell oppmerksomhet. Dette er en dyp feil. Teen trenger oppmerksomhet og kontroll fra voksne mye mer enn ungen barnehagealder. Til tross for utseendet, har han ikke vokst, så vi må behandle ham deretter. Vi må hjelpe den unge forstå livets realiteter, som svar på livets spørsmål er veldig viktig, det gjorde han ikke søke på World Wide Web, og deres foreldre. Forme hans smak, men ikke pålegge sine synspunkter i en autoritær måte. Da vil vi dele tips som ga psykologer å utdanne ungdom.
Foreldre en tenåring. Tips psykologer

 Moralske oppdragelse av tenåringer i familien

 Som en tenåring kan og bør forvaltes. Vi bør foreldre spille i demokrati med barn, men også stiv diktatur er overflødig. Velge veien til dialog. Denne måten kan du holde situasjonen under kontroll.

 Prøver alltid å finne ut hvem barnet ditt kommuniserer saker som angår ham, hva slags musikk han liker å høre på, som filmer, samt nettsteder som er interessert i Internett. Også, noen ganger for å se nærmere på et sosialt nettverk side barnet, vil hun fortelle deg mye mer enn barnet.

 Ikke rush for å gi en svært negativ vurdering av ungdom smak, ellers stenger det i seg selv, og du vil være vanskelig å re-etablere kontakt med ham. Ungdoms smak er i rask endring, og hvis du later som du ikke er sjokkert, gutten selv raskt vike fra den.

 Fra en tenåring bør alltid snakke mye, og at han følte seg fortapt og alene i denne verden.

 Adolescent iboende dramatiske humørsvingninger fordi barnet ditt går gjennom hormonelle hjernerystelse. Alt du trenger maksimal tilgivelse og forståelse.
Foreldre en tenåring. Tips psykologer
 Du kan ikke bare tilgi outright uhøflighet. Vær oppmerksomme på hans oppførsel. Ikke lukk øynene for det faktum at skolen bruker narkotika, som sikrer seg at hans sønn - en narkoman eller datter - er bare en narkoman i andre.

 Sjekk ditt språk i nærvær av en tenåring. You - voksne med etablerte utsikt, og det faktum at du sa "hjerter", uten å tenke, kan utsette et stort merke i sjelen til en tenåring og har alvorlige konsekvenser.

 Ikke lyv, ikke zloradstvuyte ikke klage til liv. Ikke ta på den skjøre skuldre ungdoms problem av intra relasjoner. Noen foreldre (spesielt enslige mødre), som synd årsak, oppfordrer tenåringer på hans side. Dette gjør absolutt ikke. Moren i øynene til en tenåring skal se sterk mentalt, trygg og kjærlig liv.

 Ikke glem at en stor andel av selvmord faller på oppvekst, og dette bidrar ofte til den ustabile situasjonen i familien, depresjon og forvirring. Være optimistisk, og barnet vil forstå at virkeligheten er ikke så forferdelig at alle problem kan løses når det er en kjærlig og forståelse foreldre.

Foreldre en tenåring. Tips psykologer
 Være glad!  
Яндекс.Метрика