og sannsynligvis også lagt merke til at folk i bulk er delt inn i to grupper: de som tror på seg selv og sin makt, og de som har denne troen er rett og slett fraværende. Noen lykkes i livet, og andre bakbeina, drivende i håp om at skjebnen selv lede dem til den rette vei. Hvis du ikke ønsker å tilbringe en levetid "score i hjørnet" mann, og ønsker å gjøre alvorlige handlinger for å løse viktige problemer og være i stand til å nå betydelige høyder i livet, anbefaler vi at du først av alt, lære å tro på deg selv. Og hvordan forklarer vi i vår artikkel i dag.
Hvordan å tro på seg selv


 Tro på deg selv! Tips om hvordan å tro på seg selv

 Tenk om livet enklere. Selv uten å gå inn i de psykologiske nyanser kan være rent logisk tenkning å komme til at troen på deg selv er direkte proporsjonal effekt på våre valg og våre konklusjoner om et bestemt problem eller spørsmål.
 Det er en meget slående eksempel, kalt "skolearbeid". Dette eksperimentet hadde kjent psykolog Albert Bandura. Så hva han gjorde, satt sammen i to klasser av studenter, som hver var som "Excellent" ja "tapere" (dvs. i form av mental komponent var like sterk). I tillegg var elevene fra samme klasse (bare forskjellige undergrupper). Han deretter sette hver gruppe for å løse et problem og strammere, men i den første gruppen han nevnte at problemet arhiskladne, og det andre, men sier at problemet er veldig enkelt og selv de svakeste elevene vil det ikke føre til problemer.
 Resultatene av dette forsøk var som følger: i gruppen hvor det ble rapportert at oppgaven er ekstremt vanskelig, ga de fleste studenter raskt opp og ikke løse problemet. Og konsernet, som nevnt den enkle oppgaven, de fleste av studentene valgte å kontrastere denne oppgaven. Og selv de svakeste elevene ikke gi opp, fortsetter å aggressivt søke en løsning, til tross for mangel på kunnskap, og mange av dem bukket under for den oppgaven!
 Dette eksperimentet viste tydelig hvordan folk reagerer på vanskeligheter. Hvis de er ubevisst gi et signal om at dette problemet ikke kan løses praktisk, de umiddelbart posuyut til det fordi de ikke tror på seg selv og sin styrke. Men det viser seg noe viktig problem har en enkel løsning, det viktigste - er å behandle det på noen måte, til svært kompleks oppgave, men som en enkel situasjon. Jo lettere vil du oppfatter livet, jo raskere tro på deg selv og lære å oppnå noen høyder i livet.
 Bazyruytes erfaring nivå du folk. Noen ganger kan en manglende tro på seg selv på grunn av det faktum at vi begynner å sammenligne oss selv med andre som også har mislyktes i å løse dette problemet. Vi pleier å si noe sånt som dette uttrykket: "Vel, nå som han ikke fungerte! Så jeg vil absolutt ikke! ". Så snakke og tenke, minst, uklokt. Husk at du er en unik person som kan være som ingen andre ferdigheter, ingen ferdigheter. Hva feiler i andre, ikke det faktum at mislykkes, og du. Ikke mist motet på forhånd! Og hvis vi bestemte oss for å sammenligne deg selv med en annen person, og deretter vurdere ham og hans erfaring i et bestemt felt.
 Tenk på en god opplevelse. Noen ganger, til å tro på seg selv og begynne å oppnå resultater, bare for å nevne en god erfaring på dette feltet. For eksempel, hvis du ikke tror at du vil være i stand til å vinne løpet på den store turneringen, prøv å se inn i hans fortid, noe som vil se mye av seire. Og tenk: de store turneringene fordi folk bare ikke får. Selvfølgelig trenger flaks fortid ikke garantere suksess i fremtiden, men fortiden er i stand til å skape tillit og tillit til deg, og det er nok til å få mye sjanse til å vinne. Fra personlig erfaring, tror vi at våre sjanser fordi hvis du ønsker å innpode tro på seg selv - tenk om sin fortid vellykket opplevelse.
Hvordan å tro på seg selv

 Å tro på deg selv - heve bar. Vi begynner å respektere seg selv og mener seg bare når vi gjør det overgå sine evner. Tross alt, vil du ikke være stolt hvis takten sjakk lite barn som nettopp har lært det grunnleggende av spillet?! Men blir veldig glad når du mister en sterk stormester. Det er så?! Derfor, for å tro på seg selv aldri forsvinne, er det nødvendig å gradvis øke sin bar. Tro på deg selv, eller som det heter - "samoэffektyvnost" som kan vokse med den økende kompleksiteten i de oppgavene som du bestemmer deg. Men viktigst av alt, adressering mer komplekse, blir du en mer vellykket person!
 Det er vanskeligere å overleve barndommen eller ungdomsårene nederlag. Aldri sammenligne deg selv til vår tid med dem i barndommen. Hvis du har i ungdomsårene fungerte ikke for å bygge relasjoner med jentene - betyr ikke dette at en voksen vil være problemer. Vanskeligheter kan oppstå bare i tilfelle at du vil forsikre deg om at du ikke fortjener den oppmerksomheten den vakre halvparten av menneskeheten, uansett grunn. Vi er enige om at å tro på seg selv som et barn er svært vanskelig, fordi vi på mange måter ikke kan rasjonelt forholde seg og har hatt menneskelig, noe som resulterer i barn og ungdom er vanskelig å tolerere nederlag, og tro på deg selv kan gå seg vill i et par år.
 Vurdere mulighetene ved vurdering løse hverdagsproblemer. Å igjen ikke skuffet i deg selv, ikke noen ganger satt på mer enn du kan ta på saken. Prøv å ta på saker som er ekte. For eksempel, for å dum plan bli millionær i en måned, hvis du i dag og tusenvis ikke tjene, og hvordan denne planen du har der. Jo oftere vil du kalle sunn fornuft til å løse, jo mindre vil bli gitt i situasjoner som du var "for tøft". Ofte tro på deg selv, forsvinner etter utallige nederlag, og vice versa kan oppstå etter flere seire, følger det at for å oppmuntre deg selv og tro på oss selv, noen ganger nok til å få noen, om enn små, men seire.
 Alien mening påvirker tillit. Man - en skapning som lever i pakken (samfunnet), kan det ikke være uten. Derfor har for hver enkelt av oss trodde samfunn en viss verdi. Noen ganger merkelig idé blir enda viktigere enn hans eget. Som et resultat, hver setning, ytret til den personen som kan endre den og bruke den foraktelige mennesker rushing krenkende ord og som et resultat er det ikke bare sinne på gjerningsmannen og skuffelse i seg selv, troen på sin skjønnhet, vidd, intelligens og så videre. s. Hvis du er avhengig av andres meninger, vil du aldri være i stand til å tro på deg selv og din styrke!
 Hvis du ønsker å tro på seg selv - ta kontakt med myndighetene. Helt bli kvitt den fremmede innflytelse du mislykkes, og der er det ingen som slike behov, må vi forbli en del godtroende person, men stoler på det er nødvendig bare for folk som er myndighetene for deg i en bestemt sak. Men ikke lage deg noe gudebilde som forstår alt. Alle er i stand til å være en ekspert på to eller tre områder, ikke mer. Hvis han gir tips er å gå utover sin kunnskap, da lytte til dem er ikke nødvendig. Så hvis en respektert mann sier at du er veldig god på sitt arbeid, og alle andre (venner, bekjente og slektninger) har motsatt mening, er det bedre å lytte til den uavhengige ekspert.
 Lære å riktig prioritere. Ikke i alle tilfeller skal være den beste, men absolutt ikke alle jobber krever er din avgjørelse. Det er viktig å innse at livet ditt spiller en ledende rolle som en sekundær, men det gjør ikke noen forskjell. Vi prøver ofte å løse mange ting på en gang, så zvalyuyuchy anta byrder, og i stedet løst problemene har mange feil som hemmer oss. Men det verste i slike situasjoner at vi har tid til å sale unødvendige ting, og fortsatt er viktige, som et resultat vi har en dårlig humør, lav selvfølelse og mistet tillit.
 Oftere kommunisere med vellykkede og positive mennesker. Som nevnt ovenfor, må hver person sosial aktivitet, en manifestasjon av den samme aktiviteten er kommunikasjon, det avhenger av emosjonelle menneskelige bevissthet. Hvis vi kommuniserer med onde, misunnelige og generelt negative tenkende mennesker da som vi ikke ønsker å, men de begynner å bli den samme. Så, hvis du ikke ønsker det, men heller strebe etter suksess og aksept av selvtillit, først av alt, må du endre dine omgivelser. Prøv å tilbringe mer tid med vellykkede mennesker og er satt til en proaktiv holdning.
Hvordan å tro på seg selv

 Unngå stress. Stress - en svært lumske tilstand for mennesker, siden på den ene siden, er det følelsesmessige tilstand, som har en tendens til å føle alle. Men på den annen side, har det en negativ effekt på sykdommer eller depresjon. Ta eksempelet med deg. Man har allerede lav selvfølelse, ikke tro på deg selv, og her kommer en stressende situasjon som er i stand til å bringe folk til et nervøst sammenbrudd etter som vises en rekke humane helseproblemer.
 Føre en sunn livsstil. En sunn person føles vanligvis ingen problemer med tro på seg selv, som han alltid har en "frisk head" som tillater ham edru titt på ting og verden. Det faller ikke inn i en panikk av nederlag og akseptere dem som en annen opplevelse som ville bli nyttig for slike situasjoner. Det er ikke forveksles eneste som ikke gjør noe.
 Vi ønsker deg alltid tro på deg selv, din styrke og alltid oppnå sine mål!  
 I dag har vi et veldig interessant tema, nemlig artikkel vi svare på spørsmålet: "Hvorfor jente fyren? ". Selvfølgelig, for mange mennesker dette spørsmålet kan virke latterlig og selv dum, men skynde seg å forsikre deg om at en slik rente mange mennesker, de fleste av dem studenter med sikte på å forstå hvor viktig det er å møte med ei jente.
Hvorfor jente fyren?
 La oss se på konkrete mål, der jenter ikke kan klare seg uten:

 Prøv den unike følelsen av kjærlighet. Jente fyren må først å oppleve tilstand av kjærlighet og kjærlighet! Første kjærlighet vil leve for alltid i minnet på den unge mannen, så det er bedre å oppleve følelsen i sin ungdom. Kjærligheten vil gjøre det mulig å utføre de gale handlinger for å oppnå det uoppnåelige, og aller viktigst er det tiden flyr lykkelig. Slikt kan aldri skje igjen i livet til en mann, så du bør tillate deg selv å falle i kjærlighet og ikke holde sine følelser.

 Heve din status blant klassekamerater og klassekamerater. Hvis du studerer på skolen og prøver å forstå hva som kan gi møtet en jente, kan vi umiddelbart svare at slike relasjoner forårsake misunnelse venner, jenter og sympati, som om du liker en annen er kvinner, derfor du virkelig noe å spise. Dermed du bli en mer interessant person i skolen, endre holdning til deg, slik at du kan sømløst stige i status.

 Prøv første kyss. En av fordelene med tilstedeværelse av jenter i gutten, er det også mulig å kysse henne på en voksen. Ikke hver elev klarer noe lignende. Naturligvis bare den første kyss "start relasjoner", men for begynnelsen og som vil være nok. Har tilgang til å kysse en jente drømme mange single gutta i skolen, slik at vind romaner med jenter for å føle disse søte øyeblikk.

 Føle seg elsket. Noen gutter føder jenter ikke bare for sine følelser, men for følelsen av at han er noen trengte og elsket. Gutter liker jenter som ønsker å pleie, hengivenhet og oppmerksomhet. La oss ikke så mange, men likevel. Livet er lysere og mer behagelig, som fyren som alltid må gå, som elsker ham og alltid venter. Selvfølgelig, jentene tjene kjærlighet er vanskelig, men prøv lykken definitivt verdt det!

 Å møte sine levende behov. På dette punktet kommer det til intime relasjoner. Mye av gutta ønsker å møte jenter med bare et vennskap som kan oppstå mellom dem. Forresten, vi ønsker å overbevise jentene som alle gutta og bare tenke på det, begynner å flørte med dem. Ja, det er en del av guttene, men de er ikke i flertall. Menn er ikke så god og egoistisk som det kan virke ved første øyekast kvinnelige.

 Hun kan være en kone og et barn. I voksen alder menn føder jenter er ikke på grunn av noen følelser eller spill, de begynner å lete etter ekte koner som ville skrasyly alder. Og viktigst av alt det de ønsker menn - jente fødte mange barn som vil fortsette sin familie. Forresten ekte foreldre instinkt ofte begynner å dukke opp først etter 30 år, når folk realistisk vurdere den virkeligheten som omgir det! Svært ofte unge gutter vil ha barn, og spesielt ser jente som kunne utføre sånn.

 Hun kan lyse opp gutten hele sitt liv. Til slutt, det siste punktet, er betydningen av som at de fleste gutter hun trengte å bare en gang. Først for status i samfunnet, så for kjærlighet og en følelse av gjensidig følelser etter kysset for nære relasjoner og er kulminasjonen av bryllupet, og etter den etterlengtede fødselen av barn. Derfor, en jente i livet mitt gutta er ekte perler som pryder liv.

Hvorfor jente fyren?
 Som du kan se, jentene virkelig trenger gutta uten dem ville være ute av stand til å fortsette livet på jorden, og det vil være ingen lykke. Men skal man ta hensyn til det faktum at behovet er gjensidig, er det ikke bare kvinner trenger menn, men menn - kvinner fordi jenter ikke trenger å frata den store Gudinnen, hvis de virkelig fortjener vanlig kvinnelig lykke i livet. Her, kanskje, og alle grunnene til at hun trenger en fyr som kunne finne journalister i vår online magasin Vse-Sekrety.ru.
 Forresten, hva synes du om dette? Hvorfor jenta fyr på din personlige mening? Svar legge ut bare under artikkelen, og den beste av dem, vi legger til artikkelen med ditt navn eller kallenavn kan være at du registrerer meldingen var igjen.  
Яндекс.Метрика